Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Blaricum of directe omgeving.

323 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Blaricum:

Een solartube realiseren in een platten houten dak

ik wil graag een eenvoudig dakraam inbouwen in ons platte dak. dak is 12 jaar geleden gebouwd en is een standaard constructie met houten balken. ik kan foto's verzenden als dit zou helpen. Ik zou graag een soort solartube laten plaatsen.

Hellend dak isoleren

Het betreft een halfschilddak op een aanbouw van 3300 x 5200 mm. Dit wil ik graag van de buitenkant isoleren. Ik ontvang graag een offerte.

Dak herstel

Het gaat om een dak met pannen die nog redelijk goed zijn, de panlatten zijn wat doorgezakt en moeten vernieuwd of opgevuld worden. Het dak is 6,5 m breed 7,5 lang en hoogte is 1,85 .

Lekkage herstellen van koperen dakgoten

Er liggen momenteel koperen dakgoten uit 2004 op mijn dak. Op 3 plekken is er sprake van lekkage. Ik wil deze graag laten repareren en de rest van de goten willen we ook graag laten controleren rondom vrijstaand huis. De hoogste goot is ongeveer 6m hoog.

Dak vernieuwen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die het dak van mijn twee-onder-een-kapwoning kan vernieuwen. Het betreft 21 nokvorsten, ca. 1800 dakpannen en wat latten. Het dak is goed toegankelijk vanuit huis.

Dak controleren

Het gaat hier om een vrijstaande woning met aan 4 zijden vlakke dakpannen. Er zijn Velux dakramen aanwezig. Het dak van ongeveer 70 a 80 m2 wil ik graag laten controleren in verband met isolatie en slechte panlatten.

Dak ontmossen

Er zit mos op en soms vallen er stukjes naar beneden. Ik wil dit graag verwijderen en coating aanbrengen om het te voorkomen. Het gaat om een schuin dak. Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn maar het huis eronder heeft een oppervlakte van 55 m2. Ik hoop dat u daar iets mee kunt. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Dakinspectie

Als het hard regent en waait heb ik regelmatig daklekkage in de keuken (hellend dak, voormalige garage). Daar wil ik graag vanaf. Daarnaast wil ik weten wat het kost om het hele dak te laten isoleren. Om een goed beeld te krijgen denk ik dat het verstandig is om met een algehele dakinspectie te beginnen. Graag verneem ik wat dat kost. Het dak bestaat uit 2 delen. Het eerste dak is 3 bij 6 meter. Het 2e dak is 6 meter breed en 8 meter diep.

Realiseren van een hellend dak

Ik zoek een dakenspecialist die ten behoeve van een nieuwbouwwoning een dak kan realiseren. Het dak moet een helling hebben van 15%. Daarnaast moet er ook een klein plat dak komen. De totale oppervlakte van het dak moet 263 m2 worden.

kleurcoating aanbrengen dakpannen

Ik ben op zoek naar een partij die mijn dakpannen van een nieuwe kleurcoating (rood) kan voorzien. Het gaat om ruim 100 m2 aan dakpannen wat gecoat moet worden. Het gaat om dakpannen van zowel de woning als de schuur. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Dakbedekking op meerdere huizen

* Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien. * Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 4 of 6 woningen met dakleien van eternit alterna leggen in ruitpatroon. Per dak ongeveer 52 m2 exclusief dakkappel etc. Asbest wordt al verwijderd.

Renovatie deel shingles, dakwerk

Inspectie heeft uitgewezen dat reparatie bitumen, goot en bovendeel shingles van een dakdeel noodzakelijk is.

Onderhoud aan een rieten dak

Wij hebben een ander huis gekocht en deze rieten kap zal iets onderhoud aan nodig hebben. Het grootste gedeelte van de kap is van 2014, maar heeft zichtbare natte vlakken op het riet en wat mos plekken. De voorkant is van 2008 (50 m2) en daarbij komen de bindingen bijna in het zicht. Zijn er m2 prijzen waar wij mee kunnen rekenen? Ik heb wel wat foto's gemaakt, die kan ik toesturen.

Daklekkage laten opsporen en repareren

Graag laat ik de daklekkage opsporen en repareren. Vermoedelijk zal het lood vervangen moeten worden langs de dakkapel, dakpannen inkorten bij schoorsteen en de schoorsteen opnieuw voegen. Het betreft een hellend dak, puntdak, met aan weerszijde dakkapellen van Knipping. De woning is geschakeld met een eigen nok.

Rieten dak vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe rieten kap op de schroefdak manier. 1. Obv traditioneel riet 2. Obv kunstriet Inclusief verwijderen huidige leipannen dak. Circa 300 m2

Dakpannen vervangen

Bij een vrijstaande woning zou ik graag de dakpannen laten vervangen. Het gaat om 120 m2 pan. De oude dienen te worden afgevoerd en de nieuwe geleverd.

Bovenste dakdeel vervangen

Renovatie bovenste gedeelte dak de panlatten van het schuine dak moet vervangen worden en wat pannen. Er moet wat gesementeerd worden en schoorsteen nagekeken.

Lekkage aan een shinglesdak herstellen

Er treedt lekkage op in mijn dak. Het betreft een tussenwoning met een shingles dak. Spoedige reparatie gewenst. De locatie en omvang is onbekend.

Pannendak van een hoekwoning vernieuwen

Bij een hoekwoning dienen de oude pannen en de vorsten verwijderd en afgevoerd te worden. Hier dienen nieuwe pannen geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Daarnaast dient er een nieuwe laag bitumen geplaatst moeten worden op een plat dak. De oppervlakte hiervan is ook ongeveer 60 m2.

Vogelwering laten plaatsen

Door overlast van vogels (nesten) zou ik graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een vogelwering. Zowel voor als achter. Het gaat om 2x 5.80 meter.

Dakisolatie in dakvlakken aanbrengen

Het betreft het isoleren van een traditioneel schuin dak aan de binnenzijde. Beide dakvlakken hebben een dakkapel. Het totaal aantal vierkante meters te isoleren oppervlakte is ongeveer 60 m2. Wij willen een hoge isolatiewaarde en dat het mooi is afgewerkt. Graag zien wij de huidige elektriciteit erin verwerkt (stopcontacten en leidingen).

Vervangen van dakpannen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het vervangen van de dakpannen van mijn hoekwoning. De woning is ongeveer 6 meter breed en aan de voorkant van de woning loopt het dak verder door in verband met de garage (zie foto). Aan de achterzijde en deels de voorzijde is het in lengte ongeveer 15 dakpannen en het stuk bij de garage is ongeveer 2 keer zo lang. Tevens zit er aan de voorzijde een dakkapel.

Polycarbonaat platen serre vervange

Van een bestaand serredak de polycarbonaatplaten vervangen. 16/18 mm. Betreft 5 platen van ongeveer 1 meter breed en 3 meter lang. De afdekstrips dienen ook te worden vervangen. Graag een richtprijs voor het leveren en aanbrengen. De oude platen worden door ons verwijderd. Het werk dient te worden uitgevoerd binnen 3 weken, uiterlijk in week 33.

Pannendak vernieuwen

Vernieuwen schuin pannendak inclusief latten en folie. Oppervlakte ongeveer 85 m2 ,keramische pannen,blauw inclusief steiger.

Lekkend schuurdak laten repareren

Wij hebben lekkage aan onze vrijstaande schuur van 4 meter hoog. Waar de lekkage precies zit is nog onduidelijk. Graag met spoed repareren.