Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Beverwijk of directe omgeving.

554 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Beverwijk:

Het bedekken van een schuur en veranda met EPDM

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van onze schuur inclusief veranda kan bedekken. Wij laten op dit moment een schuur met veranda bouwen in onze tuin. Volledig van Douglas hout. Hier zit nog geen dakbedekking op en wij zouden graag dit dak met EPDM willen bedekken om zo het dak ook groen te maken in de toekomst. De schuur is 4,20 bij 2,50 meter met een overstek aan 2 kanten van 30 cm, de veranda zit hier in een L-vorm op met een afmeting van 2,50 bij 3,00 meter. Ook hier zit een overstek van 30 cm aan 2 kanten.

Onderdak folie aanbrengen

Ik wil een onderdak aanbrengen onder het hellende dak van mijn huidige woning. Dakbedekking hoeft naar mijn idee niet vervangen. Dakpannen zijn in orde. Isolatie is reeds toegepast. Oppervlakte bedraagt zo'n 72 m2.

Onderdak aanbrengen onder hellend dak

Ik wil een onderdak aanbrengen onder het hellende dak van mijn huidige woning. Dakbedekking hoeft naar mijn idee niet vervangen. Dakpannen zijn in orde. Isolatie is reeds toegepast. Oppervlakte bedraagt zo'n 72 m2.

Isoleren oude bollenschuur

Ik wil mijn dak van een boerenschuur isoleren. Wij zijn bezig met de aankoop van een grote boerenschuur van ongeveer 13 bij 18 meter. Wij willen die schuur na aankoop renoveren en geschikt maken voor bewoning. Het pannendak begint bij ongeveer 200 cm en heeft een nokhoogte van 8 meter. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de isolatie van dat pannendak met hergebruik van de bestaande dakpannen. Aan de binnenzijde van het dak mogen geen naden van grote isolatieplaten zichtbaar zijn. Optisch moet het mooi zijn zodat de gebinten goed uitkomen. Ik ontvang graag uw globale prijsindicatie aan de hand van deze gegevens en de foto's.

Dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle dakpannen van mijn dak kan vervangen. Wellicht moeten er ook panlatten vervangen worden, hier heb ik geen weet van. Het gaat om 80 m2 aan dakpannen die vernieuwd moeten worden. Het werk moet plaatsvinden bij een hoekwoning welk goed bereikbaar is. Het gaat om het dak boven de tweede verdieping. Het gaat om een dak van 80m2 . Het is een zadeldak van een woning van de jaren 30.

Stormschade dakpannen terugleggen

Er zijn 2 dakpannen van het dak afgegleden en rusten nu bovenop een onder liggende dakraam. Dakpannen zijn niet kapot. Graag zou ik willen weten wat de kosten zjjn om de pannen weer terug op zijn plek te leggen.

Dakshingles plaatsen

De dakpannen boven de eerste verdieping wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal er eventueel dampwerende folie geplaatst moeten worden en de dakplaten gecontroleerd. Daarna mogen er dakshingles geplaatst worden. Het gaat om een hoog punt van de woning, deze is ongeveer 5.50 meter breed en 1 meter hoog.

Nieuwe dakpannen leggen

Ik wil mijn dak dat op dit moment bedekt is met bitumen verwijderen en een pannendak van 90 m2 plaatsen.

Nieuwe dakpannen op dak leggen

Wij zouden graag een offerte willen voor het vernieuwen en leggen van dakpannen. Het gaat om 40-45 m2 ongeveer. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval mag apart worden vermeld.

Dakpannen en dakisolatie vervangen

Ik heb een dak van ongeveer 50 m2 en de dakpannen en dakisolatie moet vervangen worden. Er moet dus ook folie aangelegd worden.

Vervangen van dakpannen

Vervangen van dakpannen, dit betreft ongeveer 45 m² op een huis met 2 verdiepingen.

Lekkende goot repareren

Ik wil dat de goot wordt gerepareerd. De zinken goot lekt en de "bekisting" waar de goot inzit is rot. Beide moeten gerepareerd worden. Ook moet er een extra afvoerpijp bij komen.

Dak vernieuwen

Het betreft het vervangen van de huidige dakpannen door geglazuurde donkerblauwe dakpannen, Koramic VHV Nachtblauw, inclusief het vernieuwen van de pan/stoflatten en de folie. Het dak is ongeveer 150 m2, ongeveer 55 meter nokvorsten, 8 eind/beginvorsten en 3 broekstukken groot. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Dakgoten vernieuwen

Graag wil ik een prijsopgave om onze zinken dakgoot te laten vernieuwen, de goot ligt in een bak, ook deze zal waarschijnlijk vernieuwd moeten worden. De lengte van de goot is 10 meter en deze zit aan de zijkant van de woning. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en daarbij horende kosten.

Schoorsteen slopen en dak herstellen

Verwijderen van een schoorsteen op het dak, het dichtmaken van het dak en plaatsen van nieuwe dakpannen. De schoorsteen zit op het dak aan de achterzijde van de woning.

Nieuw pannendak installeren

Nieuw folie Nieuwe panlatten 850 pannen vhv herfst satinet 40 hoekpannen 15 nokvorsten

Van buiten isoleren en pannen vervangen

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van de dakpannen en het aanbrengen van isolatie buiten af. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. HEt dak is 160 m2 groot exclusief 2 dakkapellen. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn voor het afvoeren van de oude pannen?

Nokvorst repareren of vervangen

Tijdens de laatste storm is ongeveer 1 meter cement losgeraakt en naar beneden geschoven. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Vraag: hoe kan dit gerepareerd worden?

Geglazuurde dakpannen leveren en aanbrengen

Ik zoek een bedrijf die 120 m2 dakpannen kan leveren en plaatsen. Het gaat om geglazuurde zwart vhv. dakpannen, 25 nokvorsten, 4 eind nokvorsten en 4 broekstuken.

Hellend PVC-dak op een strandhuis maken

Wij hebben een strandhuis met serre en willen op de serre van 3 meter x 3 meter = 9 m2 een PVC dak laten leggen en willen hier graag een offerte van hebben. Het strandhuis is 6 bij 3 meter, de serre heeft nu een PVC doek, we krijgen hier nu een vast dak op, dit willen we graag laten bekleden met PVC.

Oude dakpannen vervangen op het dak

Ik wil graag oude dakpannen laten vervangen aan de achterkant van het huis. Het gaat om ongeveer 460 pannen (Tule du Nor). Dit is een gedeelte rondom de dakkapel. De panlatten zijn vrij recent vervangen.

Dak van garage en huis renoveren

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het renoveren van het dak van onze woning uit 1951, inclusief herstelwerkzaamheden, folie aanbrengen, nieuwe panlatten en nieuwe dakpannen in dezelfde stijl als dat nodig is. Het dak is circa 300 m2. Het dak is op de eerste verdieping en deels op de zolderverdieping. Kunt u een schatting van de kosten geven?

Dakpannen en panlatten laten vervangen

Het vervangen van de huidige dakpannen en nok vorsten en pannen latten 2 onder 1 kap ongeveer 67m moeten aansluiten bij de buren plat oud hollands gelakt zwart

Dak van buiten af isoleren

Ik wil ons schuine dak van buiten af laten isoleren. Er liggen nu Tempex dakplaten en zware dakpannen op (sinds 1975) en die moeten vervangen door een degelijk materiaal. Het gaat om een dak van ongeveer 200 m2. Het dakbeschot is nog in takt, dit hoeft niet vervangen te worden.

Vernieuwen van het dak van een hoekwoning

Het betreft een hoekwoning, geknipt dak met 3 dakkapellen. De panlatten, folie, pannen en het loodwerk dienen volledig te worden vernieuwd.