Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Berkhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Berkhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Berkhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Berkhout of directe omgeving.

41 klanten uit Berkhout bevelen een bij Casius in Berkhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Berkhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Berkhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Berkhout:

Het reinigen van een rieten dak

Ik zoek een dakdekker die het Rieten dak van mijn vrijstaande woning kan reinigen. Het betreft een stolp van 18 bij 18 meter, onderschoten Riet is aangebracht in 1997. Na het ontmossen ook vogelschade herstellen en het dak met anti mosvorming behandelen.

Antenne voor zendamateur op nok van het dak weghalen

Er staat een antenne boven op het dak van anderhalf a twee meter met een licht antenne erop die ik eraf wil hebben. Wat gaat mij dit kosten?

Boeidelen/windveren vervangen

Wij hebben een hoekhuis en de houten boeidelen zijn erg slecht. Deze wil ik graag laten vervangen in Keralit/kunststof. De boeidelen zitten dus aan de zijkant van ons huis en lopen van de dakgoot tot de nok. De lengte is ongeveer 2 keer 5 meter.

Dakgoot met beugels vervangen

Kunststof goot met beugels vervangen, 4 woningen voor en achter. Totaal gaat het om ongeveer 40 meter.

Asbesthoudende dakplaten vervangen

Het betreft een woning in aankoop waarvoor een bouwkundig rapport aanwezig is. Er staat een schuur van 6 x 2 meter groot met een dak van asbest platen, in deze platen zit een grote scheur. Wij zijn benieuwd naar de kosten om de dakplaten te laten vervangen. Een saneringsrapport is nog niet aanwezig.

Zinken bakgoot laten vernieuwen

Ik ontvang graag een offerte voor de vervanging van 2 x 6 meter bakgoot en een offerte voor de vervanging van 2 x 12 meter bakgoot. De bakgoten zijn van zink. De afmetingen zijn afhankelijk van de buren of deze mee willen doen. De bakgoten aan de achterzijde van de woning zijn bereikbaar via een balkon.

Dakgoten herstellen en schoonmaken

De kunststof dakgoot voor en achter schoonmaken en waar nodig repareren. Het is circa 10 meter voor en 10 meter aan de achterzijde. De goten hangen op een meter of 6 hoogte. Het gaat om 2 huizen van een 2 onder 1 kap.

Asbestehoudede golfplaten op dak schuur laten vervangen

Het gaat om een puntdak met een oppervlak van 100m2 met asbest golfplaten. Geen dakramen etc. Behalve een schoorsteen op de nok van de kopgevel. Asbest rapport is aanwezig. Indien ook sanering uitgevoerd kan worden dan ook een binnenplafond van 40 m2 meenemen. Te vervangen door soortgelijke golfplaten, maar dan geïsoleerd. Tegelijk ook een tweetal "vensters" in het dak plaatsen. Graag gespecificeerde offerte. Saneren kan ook door een andere partij worden uitgevoerd ; er hoeft dan verder niet gesloopt te worden.

Pannendak vernieuwen en isoleren

Ik wil graag vanwege mogelijke aankoop woning een prijsindicatie hebben voor het aanbrengen van dakisolatie en het vervangen van en met keramische (glazuur) pannen. Betreft vrijstaand huis te Berkhout. Ongeveer 90 m2 pannendak en 30 meter nokvorsten.

Nokvorsten op pannendak inmetselen

Nokvorsten inmetselen, de huidige nokpannen zijn te herbruiken. Het gaat om 8 meter.

Nokvorsten opnieuw bevestigen

Nokvorsten inmetselen, de huidige nokpannen kunnen worden hergebruikt. Het gaat om een lengte van ongeveer 7 meter. De huidige nokpannen dienen verwijderd te worden waarna ze dus ingemetseld moeten worden. Het is een vrijstaande woning, na begane grond begint gelijk het dak. De nok zit op een hoogte van ongeveer 7 meter.