Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bergen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bergen of directe omgeving.

229 klanten uit Bergen bevelen een bij Casius in Bergen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bergen:

Dakrenovatie

Betreft een plat dak van ongeveer 65 m2. Op dit moment bekleed met een bitumenlaag die nog redelijk goed is met grind. Koud dak constructie, isolatie nu slecht. Wel of niet isoleren in overleg wat het beste is. Op het dak worden zonnepanelen gemonteerd.

Het vervangen en isoleren van ons platte dak

Onze dakbedekking is aan vervanging toe, daarbij willen wij het ook isoleren en wij overwegen in de toekomst zonnepanelen. Het is op dit een bitumen dak, 6 x 6.5. Het gaat om een woningdak van ongeveer 6-8 meter hoogte.

Dak plaatsen op casco woning

Binnenkort wordt mijn vrijstaande nieuwe staalframe woning casco opgeleverd. Vanaf de OSB-3 buitenbeplating dient het dak te worden opgebouwd met isolatie, pannen, zonnepanelen (zuidzijde) en goten. Graag kom ik met partijen (minimaal 3) in de omgeving van Alkmaar/Noord-Holland in contact die dit uit kunnen voeren. Levering materialen in overleg.

Vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel

Het gaat om vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel van 1 m bij 1 m en mogelijk het plaatsen van een 2e lichtkoepel van ongeveer 60 cm bij 60 cm. Het dak is ongeveer 67 m2. Graag zouden wij advies over de nieuwe dakbedekking willen hebben. Wat wij begrepen hebben is dat het dak vanuit buitenaf geïsoleerd dient te worden. We zouden graag advies willen hebben over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Plat dak bedekken met bitumen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn platte dak, met een totaaloppervlaak van ca. 120 m2, kan bedekken met bitumen. Het dak bestaat nu uit een onderlaag met PIR-isolatie en is goed bereikbaar.

Dak bedekken

Ik heb een bitumen dak van ca 38 m2 ca 25 jaar oud, en deze wil ik opnieuw bedekken met hetzelfde materiaal. Ik wil graag met de dakdekker overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen van groot landhuis

Groot landhuis waarbij het achterste deel matig geïsoleerd is. Plan is dak renovatie en plaatsen zonnepanelen Oppervlak 2 maal ongeveer 10 bij 10 meter. Er zijn wel enkele dakramen aanwezig . Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Pannendak vervangen met rieten kap

Ik wil mijn bestaande dakpannen dak vervangen door een rieten kap. Het dak is ongeveer 200 m2 met twee dakkapellen. Ook heb ik 2 bijgebouwen van 30 en 40 m2. Het dak is 14 meter hoog.

Dakpanplaten monteren

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het vervangen van de dakplaten. De bestaande beton golf platen moeten worden vervangen voor terracotta kleur dakpanplaten. Het dak is ongeveer 3.40 x 6.50 meter en er is 1 veluxdakraam aanwezig. Er zullen dus ook andere goot stukken meegenomen moeten worden.

Vervangen van één dakpan

Eén dakpan is gebroken en moet vervangen worden. Een vervangende dakpan is aanwezig.

Pannendak reinigen

Het rode pannendak van vrijstaand huis is aan de noordzijde groen geworden, hiervan zou ik het een en ander willen laten verwijderen. Ik denk dat het niet nodig is om ook de andere kant van het dak te laten doen. Geen asbest. Dakoppervlak weet ik niet precies, tussen de 50 en 100 m2.

Pannendak voor zover nodig vervangen

Ik wil graag een inspectie van het pannendak laten uitvoeren en waar nodig de pannen vervangen. Het oppervlak van het huis is 130 m2, maar aan beide zijden zit een dakkapel. Aan de westzijde zit er naast een dakkapel 3 Velux ramen en 10 zonnepanelen.

Lekkage door regenwater herstellen

Waarschijnlijk komt de lekkage vanwege de goot over het dak van de buren als de wind vanuit het zuidwesten komt met veel regen dan gaat het water onder de goot door door het opzwiepende water. Er zijn al tig vaklui aan de gang geweest maar nog nooit met resultaat, wel met hoge rekeningen.

Regenpijpen vervangen door zinken pijpen met vergaarbakken

Ik wil onze PVC regenpijpen laten vervangen door zinken met vergaarbakken. Ook de uitstort van het platte dak wil ik aanpassen op de vergaarbakken (vooral breder maken). Het gaat om 2 stuks 1 van 6 meter en 1 van 3 meter lengte en nog een uitstort van een luifel waar nog een mooiere oplossing voor gemaakt moet worden. Tevens een lekkage de luifel verhelpen. De ruimtes zijn makkelijk bereikbaar.

Regenton plaatsen

Ik wil een regenton met kraan laten plaatsen. Mijn regenpijp is doorgebroken door de wateroverlast, dit is inmiddels weer hersteld en heeft er een T-stuk opgezet.

Pannendak vernieuwen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe pannen op het dak van een eengezinswoning. Het (schuine) dak is ongeveer 5 meter hoog en 10 meter lang. Aan de zuidwest kant zit 1 standaard dakkapel. Graag uw offerte op basis van Actua 10 LT pan, in antraciet.

Dakpannen leveren en leggen

Momenteel wordt mijn nieuwe woning gebouwd. Het is een woning met een ronde kap, waar de nok op 16 meter zit. Het dakoppervlak meet 200 m². Ik wil daar Narvik keramische pannen laten leggen, type koramic plat. De pannen moeten vastgezet worden met schroeven en/of haken. Ik wil graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor de levering en plaatsing.

Dakpunt bekleden met zink of zinklook

Wij willen de dakpunt/voorgevel van een woonhuis en een zomerhuisje met zink/zinklook laten bekleden en binnen afzienbare tijd ook het gedeelte van nieuw aan te bouwen badkamer op de begane grond. Graag advies en offerte. Wij wonen in een vrijstaand huis. De dakpunt is nu van hout en geschilderd. De punt van zowel het huis als van het zomerhuisje willen we graag bekleden met zink/zinklook. Het gaat om zo'n 25 m2.

Vervangen van dakpannen op het dak

Wij overwegen, om onze grijs/zwarte betonnen dakpannen te laten vervangen door mat zwarte keramische dakpannen. Het betreffende totale dakoppervlak is ongeveer 150 m2. Kunt u ons hiervoor een offerte sturen.

Mastiek op het garagedak vervangen

Mijn garagedak, de afmeting is 6 bij 2.50 meter, (mastiek/grint) is ongeveer 40 jaar oud en versleten. Ik heb begrepen dat mastiek niet meer voldoet en dat het tegenwoordig (meestal) bitumen is. Wat kost de vervanging hiervan. De tweede helft van oktober ben ik op vakantie, dus graag ervoor of erna.

Dakgoot en regenpijp aansluiten

Vervangen zinken dakgoot. Circa 5-6 meter. Van rijtjeshuis, dus aansluiten op oude zinkgoot. Inclusief twee regenpijpen (2 x 2 meter).

Lichtkoepels plaatsen

Het betreft het vervangen van bitumen dakbedekking van het platte dak van ongeveer 60 m2 en het hierin aanbrengen van 2 lichtkoepels 1 van 80 x 80 centimeter en de ander 80 x 160 centimeter met dubbel (melk)glas. Tevens dienen de houten boeidelen van ongeveer 35 strekkende meters vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte waarbij de werkzaamheden separaat vermeld worden. Het aanbrengen van isolatie moet als aparte optie worden genoteerd. De werkzaamheden dienen in de eerste week van september te starten. Er is een foto beschikbaar.

Lichtkoepel op het dak vernieuwen

De lichtkoepel in onze keuken lekt helaas al na 5 jaar. Er zal een nieuwe lichtkoepel moeten worden geplaatst. Hij is ook niet meer schoon te krijgen. Een dubbelwandige, vaste koepel. Glas of kunststof, daar graag uw advies. De maten zijn: 1 x 1 meter, het doorzichtige deel. Het is in een plat dak op de begane grond.

Dakreparatie uitvoeren

Het betreft een 6 m2 schuin dak en een 5,5 m2 plat dak dat bedekt dient te worden met EPDM, basis voor groen sedum dak. Het dak heeft een kaal underlayment ondergrond en 1 dakraam en een afvoer pijp met een doorvoer in het platte gedeelte.

Dakgoten aan de voor- en achterzijde vervangen

Ik wil mijn zinken dakgoot vervangen aan de voor- en achterzijde. Dit zijn lengtes van circa 2 x 8 meter die makkelijk te bereiken zijn.