Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bennebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bennebroek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bennebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bennebroek of directe omgeving.

122 klanten uit Bennebroek bevelen een bij Casius in Bennebroek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bennebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bennebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bennebroek:

Schoorstenen renoveren, impregneren en loodslab vervangen

Graag zouden wij onze twee schoorstenen laten renoveren en impregneren. Daarnaast willen we de loodslab onder de dakkapel laten vervangen. In de bijlage ziet u de situatie, u ziet de achterzijde van de woning.

Vervangen van een plat dak met bitumen

Een plat dak van circa 20 m2 moet vervangen worden. Het dak bestaat nu uit bitumen met grind. Dit moet worden verwijderd en een nieuwe dakbedekking weer aangebracht, bijvoorbeeld EPDM maar we laten ons adviseren. Het betreft de uitbouw van de woonkamer en is vanaf de begane grond eenvoudig te bereiken.

Dak uitbouw isoleren

Ik zoek een partij die mijn platte dak van mijn uitbouw kan isoleren. Het gaat om ongeveer 12.5 m2, daarnaast staat er momenteel wel een element van de airco op dit dak.

Kraaiennest uit schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een kraaiennest laten verwijderen en laten afsluiten voor kraaien. Betreft een puntdak. Hoekwoning met aparte schoorsteen voor open haard.

Isoleren van een dak

Het gaat om een vrijstaand huis uit 1960. Het dak moet geïsoleerd worden. Liever wil ik de huidige dakpannen hergebruiken. Ik wil de in een driehoek lopende zolder in de toekomst graag kunnen gebruiken. Waarschijnlijk is deze nog niet geïsoleerd. De oppervlakte is 10 x 8 x 2 meter.

Bitumen over oude laag aanbrengen

Het bituum dient te worden vervangen. Er zullen 2 offertes gemaakt moeten worden, 1 voor ons en 1 voor de buurman. Het gaat om het volgende: Bij ons: 1x plat dak boven uitbouw 18 m2 1x plat dak boven 1e verdieping 26 m2, Buurman: 1x plat dak boven uitbouw 18 m2 1x plat dak boven 1e verdieping 26 m2,

Dakfolie vervangen

Het betreft hier een tussenwoning van 6,5 meter breed bij ongeveer 6,5 meter diep (zou eventueel nog nagemeten moeten worden). Er zit nog papier tussen het dakschot en de pannen dat verpulverd is. Dakfolie moet geplaatst worden en de dakpannen moeten eventueel vervangen worden. De dakpannen zijn van Hollands Nieuw.

Dakisolatie op de bungalow aanbrengen

Wij willen op een vrijstaande bungalow met licht hellend dak isolatie laten aanbrengen, waarschijnlijk is van bovenaf het beste te doen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 230 m2 en heeft 2 dakramen. Het gaat om een pannendak waarbij wij ook graag willen weten of de oude pannen terug gelegd kunnen worden.

Zinken dakgoot vervangen

Een zinken dakgoot vervangen. Het gaat om 12 meter op een hoogte 250 cm. De beugels zijn intact, dus wil ik die behouden.

Dakpannen reinigen

Graag ontvang ik uw offerte voor het reinigen van ongeveer 70 m2 dakpannen, oud hollands gebakken pan. Het mos en de groene aanslag moeten verwijderd worden.

Lekkage plekken op zolder

Ik heb op 2 lekkage plekken op zolder, 1 bij de schoorsteen (waarschijnlijk door de loodslab) en bij een dakraam. Graag wil ik weten hoeveel me dat gaat kosten om het te laten repareren.

Dakisolatie aanbrengen op een pannendak

Schuin dak met gebakken dakpannen. Aan de voorzijde 70 m2, aan de achterzijde 40 m2. Offerte in- en exclusief isolatie aan de buitenzijde. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevinden zich dakkapellen. Het genoemde aantal m2 is het oppervlak aan dakpannen. De breedte van het huis is 6.30 meter en er zijn twee schoorstenen in de nok. Lengte van de nokvorsten is 5 meter.

Verstopte dakgoot en regenpijp reinigen

Onze dakgoot 6 m breed aan de voorzijde (op n hoogte van 6 m) is volledig verstopt door bladeren etc. Bij de huidige regenbuien stroomt die snel over waardoor onze voorgevel kletsnat is. Graag iemand die de dakgoot kan schoonmaken en regenpijp ontstoppen. Z.s.m.!

Zinken dakgoot vervangen

Zinken dakgoot in houten bak vervangen aan zijkant van ons huis. Het betreft een dakgoot van 8,7 meter lang. Plaatsen ladder is mogelijk langs de gehele zijde. Houtwerk hoeft niet vervangen te worden.

Nokvorsten en lood op dak vervangen

Ik wil de nokvorsten over een lengte van 5 meter laten vervangen en het lood van schoorsteen laten vervangen.

Renovatie garagedak

Vernieuwen van garage dak. Bestaand dak is een bitumendak met grind, trapeze vorm. Aan een kant vast aan het huis, aan de lange zijde. Voorzijde en achterzijde verschillen van lengte. Een lichtkoepel aanwezig. Afmetingen 32 m2.

Erker voorzien van bitumen

De erker heeft nu een zinklaag, deze is waterdicht echter niet gelijk, het water loopt niet weg. Ik wil graag het dak voorzien van bitumen en als het kan isolatie. Dak formaat 1.5 x 6 meter.

Het gaat om vervanging van het huidige ...

Het gaat om vervanging van het huidige leisteen dak. Dit moet verwijderd worden (eventueel doe ik dat zelf) en er moet een nieuw dak met leisteen komen. Eerst graag een inschatting van kosten bv per m2 om het leisteen voor nieuw leisteen te vervangen, daarna eventueel specifieke offerte.