Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Barsingerhorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Barsingerhorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Barsingerhorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Barsingerhorn of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Barsingerhorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Barsingerhorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Barsingerhorn:

Dakbedekking op dakkapellen vervangen

Ik heb twee dakkapellen. Huidige dakbedekking ligt er al 18 jaar op en voldoet niet meer, moet daarom worden vervangen. Dakbedekking op de dakkapellen (ongeveer 2.50 meter x 2 meter per dakkapel) vervangen/vernieuwen. We hebben nu bitumen op de daken.

Vervangen van een zadeldak

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het vervangen van een zadeldak. Verwijderen bestaande pannen, dakbeschot en goot. Leveren en monteren van geïsoleerde dakplaten, betonpannen, nokvorsten, goten en hwa. Afwerking binnen niet van toepassing. Betreft een vrijstaande woning. Afmeting dak breedte 8,0 meter; lengte 2 x 4,0 meter.

Uitgebreide renovatiewerkzaamheden

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden aan een woning die ik, afhankelijk van de renovatiekosten, wens aan te kopen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1965 met 2 verdiepingen en een pannendak. Er moet een volledig nieuwe CV-installatie worden aangelegd. Leveren en monteren van een beschoeiing over een lengte van 45 m1. Het hoogte verschil tussen maaiveld en water is circa 60 cm. Over circa 25 m1 staat nu een oude beschoeiing. Vervangen van een houten begane grondvloer van de woning (6 x 7 m2) voor een geïsoleerde betonvloer. Keuken/toilet hoeven niet behouden te blijven. Graag ook een indicatie voor de realisatie van een uitbouw tw uitbreiding woonkamer 6 x5 m2, bijkeuken 3 x 3m2 en berging 3 x 4 m2 (zie tekening). Uitgangspunten: geïsoleerde betonvloer; geïsoleerde spouwmuur; geïsoleerd dak (hout) met dakbedekking; stelkozijnen (dus geen complete kozijnen); gipsplaten plafond; geen elektra; geen cv; geen stucwerk; geen voegwerk. Omdat funderingsgegevens nog niet bekend zijn vooralsnog exclusief heiwerk. Tevens ontvang ik graag een indicatie voor het vervangen van een zadeldak. Verwijderen bestaande pannen, dakbeschot en goot. Leveren en monteren van geïsoleerde dakplaten, betonpannen, nokvorsten, goten en hwa. Afwerking binnen niet van toepassing. Afmeting dak breedte 8,0 meter; lengte 2 x 4,0 meter.

Betreft aanbouw met puntdak, en ...

Betreft aanbouw met puntdak, en metselwerk zijgevel binnen- en buitenmuren.