Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vernieuwen dakbedekking:

Vernieuwen dakbedekking

Geachte heren, Graag willen wij een afspraak maken voor het maken van een offerte. Het gaat om een plat dak van 12 m2 . Wij zijn gecharmeerd van Resitrix of vergelijkbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen dakbedekking uit heel Nederland:

Dakbedekking vernieuwen en eerst checken asbest in zit + eventueel isoleren

Goedemiddag, Ik zou graag mijn dak willen laten renoveren. Ik heb een hoekwoning met ongeveer 70 m2 aan leien die ik moet renoveren. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen: - nieuwe leien plaatsen - verwijderen en afvoeren van de oude leien. Een aparte offerte voor eventueel nieuwe isolatie. Ik weet niet of er asbest op zit. Graag laat ik dit eerst controleren. Ik ben dus opzoek naar iemand die én het asbest kan verwijderen(mocht dit aanwezig zijn) en het controleren hiervan, én het vernieuwen van de leien. Ik eet precies aantal leien die erop zitten: de zijkant heeft 435 leien, de achterkant 200, de voorkant 250. Ik kan foto sturen van het dak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

2 platte daken vernieuwen met pvc dakbedekking

Wil graag 2 platte grind daken vernieuwen met pvc dakbedekking. Is ongeveer 35 a 40 m2.

Dakbedekking garage vervangen

Garagedak, oude dakbedekking weghalen en afvoeren, nieuwe dakbedekking (onder afschot ivm goede afwatering) plaatsen met daktrim rondom. Hemelwaterafvoer vernieuwen met lood uitvoer naar bestaande riolering. Het dak is 3 x 6 meter.

Dak chalet vernieuwen

Ik wil het dak laten vernieuwen van onze houten chalet van 7m x 2.88m. Het bestaande dak is zachtboard met bitumen op houten liggers en het zachtboard is verzakt en nat. Wij verwijderen het bestaande dak. Werk is aanbrengen, OSB platen 9mm, daarop dakisolatie met 60mm PIR platen en nieuwe dakbedekking van bitumen. Uitwerking kan in overleg ook anders. Moet lichtgewicht zijn. Locatie heeft geen stroomvoorziening. misschien met lange haspels wel wat te regelen.

Dakbedekking vervangen dakkapel

Vernieuwen van dakbedekking van de dakkapel, ook de afvoergoten moeten worden vernieuwd. Afmeting dakkapel is 4,25 breed 2,5 diep. Op dit moment zit er bitumen op.

vernieuwen dak/plafond

Ons dak moet worden vervangen vanwege waterschade. Er is al een dakdekker die branden van nieuwe dakbedekking doet. Wij willen voor nu nieuw plafond van ons badkamer in laten zetten, gaat om 4 bij 3 meter. Gaat dus om het binnenwerk, nieuw underlayement plaatsen en dakplaten bevestigen. Het oude dak moet verwijderd en afgevoerd worden. Dakkoepel van 1 bij 1 meter moet blijven en er moet een nieuw plafond geplaatst.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb lekkage gehad en de dakbedekking moet worden vervangen. Het gaat om een plat dak Het gaat ongeveer 30-40m2, het is het dak van het huis. Graag een offerte opstellen voor Toplaag,grind verwijderen, bladen uitsnijden nieuwe laag aanbrengen etc. Grind er terug op. en het lood weer terug plaatsen.

Dak vernieuwen

Bestaande situatie: hellend dak met aan een zijde een dakkapel. We hebben lekkage bij de dakkapel en waarschijnlijk moet hiervan het bitumen vervangen worden. Wat wij graag zouden willen is ons dak laten isoleren en de dakbedekking van ons dakkapel laten vervangen. Hierbij hoeft niet gebruik gemaakt te worden van de huidige dakbedekking. Eigenlijk willen wij dus een totale dakrenovatie. Het gaat om ongeveer 55 m2 dak in totaal.

platdakbedekking vervangen met isolatie +garage

c.a.50m² Vernieuwen dak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar levensduur c.a.50m² PIR isolatie 60mm c.a.22m1 Nieuwe Dakrand aanbrengen c.a.22m1 Zinken dek lijsten 2 stuks Schoorstenen nieuw lood c.a.20m² Vernieuwen garagedak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar levensduur c.a.4m² Vernieuwen ingangdak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar c.a. 5m1 Lood vernieuwen garage dak c.a.6m1 Zinken dek lijsten ingangdak

Vernieuwen dakdekking

Vernieuwen van dakbedekking op een plat dak, ongeveer 40 m2. Er zit nu een bitumen bedekking op maar wil misschien naar EPDM (graag advies hierover). Isolatie zit aan de binnenzijde van het dak. Het dak is op circa 2.5 meter.

Partners

Partners van Casius