Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Badhoevedorp of directe omgeving.

352 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Badhoevedorp:

Plat dak garage vervangen

Plat dak 18m2 van garage vervangen: dak verwijderen (incl dakbeschot), 2 lagen bitumen, nieuw dakbeschot 18m2, 7m zinken daklijst

Vernieuwen dakbedekking

Geachte heren, Graag willen wij een afspraak maken voor het maken van een offerte. Het gaat om een plat dak van 12 m2 . Wij zijn gecharmeerd van Resitrix of vergelijkbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Dakpannen vervangen van een twee-onder-een kap woning

Ik wil de dakpannen vervangen van een twee onder 1 kap woning. Ik wil verglaasde pannen. Het gaat om ongeveer 100 m2. De panlatten moeten eraf en folie zou er ook overheen moeten komen. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Voor nu is isolatie niet nodig. Graag met enig spoed nu het weer het zo goed toelaat. Het liefst zelfs volgende week.

Bitumen vervangen door EPDM

Plat dak van 30 m2, rechthoekig, 20 jaar oud bitumen. Momenteel geen lekkages. Wil de bitumen laten vervangen door EPDM.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Ik wil een gat in een betonnen (plat) dak laten zagen. Het gat moet ongeveer 1 meter bij 50 cm worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Lood vervangen schoorsteen ivm lekkage

Ik heb sinds aantal jaar toenemend last van lekkage schoorsteen; vocht loopt stenen muur in waardoor deze in huis inmiddels forse schimmel toont. Bij schoorsteen zitten loden lappen, maar kennelijk niet goed werkend. Breedte schoorsteen is ongeveer 1.50 m breed. Schoorsteen is te bereiken via plat dak, via ladder.

Dak van terras bedekken

Ik wil graag een prijsopgave vragen om het dak van ons vlakke terras op de eerste verdieping te bedekken (er is mogelijk een lekkage). Het oppervlak is 18 m² en is momenteel bedekt met drainage tegels. We zijn van plan om het terras in de toekomst te gebruiken.

Dakpannen vervangen met isolatie

Ongeveer 70 a 80 m2 dakpannen vervangen met isolatie.

Hemelwater aan riolering aansluiten

Onze regenpijp kan niet meer worden aangesloten op de huidige pijp in de grond. Nu hebben we zelf in de tuin een nieuwe regenpijp onder de grond aangelegd tot voorbij het tuinhek. Nu is onze vraag wat zijn de kosten om de regenpijp aan te sluiten op de riolering achter het hek? In het midden van de steeg loopt ongeveer de riolering.

Zadeldak van loods renoveren

Ik wil graag een aantal klussen aan de loods van 17 meter x 11 meter laten uitvoeren, welke in twee fases moet worden uitgevoerd. > Demonteren van isolatie platen (glaswol) 192 m2 die onder huidige dakbedekking zitten gemonteerd; > Nieuwe golfplaten SVK leveren 192 mtr en plaatsen; > Aan beide kanten van het dak nieuwe goten compleet met waterafvoer; > De kleuren van de golfplaten en afgoten in overleg. > Voor demontage isolatieplaten (glaswol)192 m2 voorzien van zelfklevende labels (waarop met stift de nummers zijn aangebracht) die onder huidige dakbedekking zitten gemonteerd. > Nieuwe golfplaten SVK leveren en plaatsen. > Herplaatsen v/d gereinigde bestaande isolatieplaten, nu zelfklevende labels na montage verwijderen! > Aan beide kanten van het dak nieuwe plastic goten met 2 afvoerpijpen compleet.

Dakpannen ordenen

Door de storm zijn er enkel dakpannen afgevallen. Deze pannen heb ik zelf provisorisch teruggelegd, maar een en ander moet toch even netjes gebeuren. Het zal gaan om ongeveer 5 pannen. Tevens zou ik het fijn vinden dat de vakman gelijk het geheel dak langsloopt. Per dakdeel gaat het om ongeveer 20 m2.

Dakinspectie appartementencomplex

Het platte dak van ons appartementencomplex moet geïnspecteerd worden. De reden daarvoor is lekkage. Het gaat om een bitumen dak met grindstenen erbovenop. Het is een zwevend dak. De woning is 3 verdiepingen. Het totale dak is 25 bij 50 meter. Het gaat namelijk om meerdere woningen.

Bitumen dak vervangen

Bitumen dak vervangen. Het gaat om een oppervlak van 286 meter kwadraat. Betreft een goed te bereiken plat dak. Daar wil ik later zonnepanelen op zetten. Bij voorkeur uit te voeren in april / mei 2018.

Lichtkoepel plaatsen

Elektrische lichtkoepel van 70 bij 70 cm. in een plat dak met geïsoleerde betonplaten plaatsen. De ligging van de lichtkoepel is boven een trapgat. De ruimte is beperkt aangezien er zonnepanelen op geplaatst zitten (kunnen eventueel nog wel schuiven).

Gebroken dakpannen vervangen

Ongeveer 4e 5e rij van onder

Plat dak balkon bedekken

Ons beton heeft betonrot. Er moet een coating overheen komen en een waterdichte afsluiting met zink over een boeideel.

Lekkage bij de kilkeper verhelpen

Ter plaatse van de kilkeper is lekkage aan de binnenzijde. Het gaat om ongeveer 2 vierkante meter.

Bitumen dakbedekking vervangen op een uitbouw

Wij hebben een uitbouw aan de woonkamer met een plat dak van ongeveer 20 m². De bitumen dakbedekking daarop is al 17 jaar oud en ik wil die graag laten vervangen. Er zit rondom een aluminium daktrim. Ik ontvang graag uw offerte.

Puntdak op bestaande stenen schuur maken

Bestaande stenen schuur die wij als eetkamer willen maken, daar moet een houten puntdak op komen met eventueel 1 raam. Schuur is 7.12 x 2.95 meter. Er moeten dakpannen opkomen, jaren '30 uitstraling. Er zijn nog geen tekeningen en klant wist nog niet of er een vergunning voor nodig is.

Nokvorsten opnieuw vastzetten + vogelwering aanbrengen

De dak mortel (Flexim) waarmee de nokvorsten van mijn woning zijn vastgezet (circa 16 jaar geleden) laat los. De nokvorsten dienen opnieuw vastgezet te worden. De nokhoogte van mijn woning is circa 8 meter. Het aantal meters nokvorsten bedraagt circa 11 meter. Tevens aan rechterzijde van de woning vogelwering plaatsen op de nokvorsten over een lengte van circa 1 meter.

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Het betreft het vervangen van het dakpannendak, 75 m2 groot. De oude pannen moeten worden verwijderd, de daklatten gecontroleerd en ongeveer 9 cm isolatie aan de buitenzijde geplaatst. Hierna moeten er nieuwe dakpannen geplaatst worden. Ook onze buren zouden bovenstaande willen laten uitvoeren. Echter gaat het bij hun om 88 m2. Daarnaast zal de dakgoot aan de voorzijde vervangen moeten worden daar deze lekt. Optioneel dient de goot aan de achterzijde ook gedaan te worden. Beide zijn 8 meter lang.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage die op 1 plek zichtbaar is. Graag laten wij een vakman het dak controleren, de lekkage opsporen en het repareren hiervan.

Dakpannen vervangen op woningen

Het pannendak op de derde woonlaag van het huis is 4.60 x 7.30 meter moet vervangen worden. Het is een traditionele zadelkap. De panlatten moet even bekeken worden of die vervangen moeten worden. Aan beide zijden hebben we een dakkapel. Het dak is van binnenuit geïsoleerd. Optioneel het slopen van de schoorsteen, als u dat mee aan kan bieden. De buren van een paar huizen verderop willen ook de pannen laten vervangen. Zij hebben iets bredere dakkapellen. Graag even komen kijken, bij voorkeur over anderhalve week.

Dakreparatie na verwijderen zonnepaneel

In mijn dak zit een oude en ongebruikte zonnecollector van ongeveer 3 x 2 meter die er uit moet. Het dak moet daarna weer aangeheeld worden. Ik heb een pannendak.

Dakpannen recht laten leggen

We zijn tot de ontdekking gekomen dat aan de voorkant van ons huis flink wat dakpannen zijn verschoven. Ik schat in dat dit er circa 15 breed en 10 hoog zijn. Zou u ons een offerte willen doen om deze recht te leggen? Uiteraard bent u van harte welkom om de situatie te komen beoordelen.