Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten:

Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten

Vervanging van panlatten, dakpapier en indien nodig dakplaten. 2-onder-1-kap woning, waarvan alleen mijn deel van het dak aangepakt moet worden. Nieuwe pannen zijn nodig. Geschat oppervlakte 35 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten uit heel Nederland:

Dak vervangen

Het dak van onze vrijstaande woning is aan vervanging toe. Het betreft 90 m2 aan nieuwe keramische dakpannen, panlatten, 20 meter nieuwe boeidelen van Keralit, er hoeft geen isolatie geplaatst te worden. We kijken uit naar uw globale offerte.

Pannendak renoveren

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning met een zadeldak waar aan de voor- en achterkant een dakkapel op staat. Onze oranjerode dakpannen zijn aan vervanging toe. Ik schat dat het om ongeveer 46 m² gaat. Ik wil laten beoordelen of ook alle panlatten en het dakbeschot vernieuwd moeten worden. Ik weet niet of het dak al geïsoleerd is. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een prijsopgave.

Dakpannen en panlatten vervangen

Kunt u mij een scherpe offerte geven voor het vervangen van onze dakpannen en panlatten? Het gaat om 1 zijde van het dak, de vorige bewoners hebben reeds de andere zijde vervangen. In totaal is het ongeveer 120 m2 schat ik, rond de 1600 dakpannen. Nu liggen er handgemaakte pannen op, maar een nieuwe pan mag gewoon een fabriekspan worden, wel keramisch. Ook een groot deel van de latten is aan vervanging toe, dus wellicht direct alle latten vervangen. Aan beide zijden is er momenteel met cement gewerkt, tegen de hogere muren, wat wellicht moet worden vervangen voor gootjes. Kunt u mij een mooie offerte sturen wat uw meterprijs is voor deze klus? Bij een scherpe offerte zoek ik niet verder en kunnen we snel schakelen. Hoor graag van u.

Vervangen van dakpannen en panlatten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de dakpannen en panlatten op mijn twee-onder-een-kapwoning. Het gaat om ongeveer 80 m². Er is geen haast met de klus, ik wil deze in onderling overleg inplannen.

Daklekkage repareren of renovatie van het dak

We hebben last van lekkage van ons dat. Het is een plat dak van ongeveer 50 m2 dat op sommige plaatsen lekt. Het ligt ook al een jaar of 15 dus zal best aan vervanging toe zijn. Ook is er een gedeelte pannen waar lekkage zit en een paar panlatten verrot zijn en moeten worden vervangen. Ook 2 zinken balkons en dakjes (6 m2 ongeveer) die lekken en opnieuw gedaan moeten worden. Voor de reparaties zou een steiger/hoogwerker geplaatst moeten worden denk ik. Het lijkt me beter om iemand langs te sturen om even te komen kijken want het is best veel. Als er nog meer info nodig is dan kan je altijd even bellen/mailen. Foto's maken wordt lastig vooral van de lekkage want daar kan ik niet bij komen zonder hoogwerker.

Dakrenovatie bij een woningblok

Ik woon in een oude rijtjeswoning in een blok van 3. De pannendaken zijn daar aan vervanging toe. Wij willen de dakpannen en panlatten laten verwijderen en er nieuwe panlatten, folie en dakpannen laten plaatsen. We willen graag per woning een berekening laten maken. Verder wil ik bij mijn woning een klein pannendak op een schuurtje laten vervangen en ook de EPDM dakbedekking op een plat dak. Ik wil een afspraak maken en de klus hier laten inmeten. Daarna ontvang ik graag voor elk adres afzonderlijk uw gedetailleerde offerte.

Renovatie van een pannendak en plaatsing kunststof dakkapel

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '50. Ik wil hierop graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. Omdat het pannendak inmiddels ook aan vervanging toe is, overweeg ik dat gecombineerd uit te laten voeren. Er liggen keramische dakpannen op die beschadigd en versleten zijn en de panlatten zijn ook in slechte staat. Hier en daar is er geringe lekkage. Er is een houten dakbeschot zonder asbestplaten o.i.d. Mijn buren zijn ook geïnteresseerd om dit eventueel gezamenlijk aan te laten pakken. Er staan 2 schoorstenen op het dak. Optioneel is om te bekijken of de isolatie van het dak verbeterd kan worden. We maken graag een afspraak met bedrijven die de totale klus aan kunnen pakken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Dak voorzien van pannen en panlatten

De dakpannen van mijn woning zijn ongeveer 100 jaar oud en toe aan vervanging. Ik wil iets teruggeplaatst hebben wat bij de stijl van het huis past. De pannen zijn op dit moment zo poreus dat wanneer ik er tegenaan tik, ze vergruizen. Het dak lekt op dit moment nog niet. Het is beschermd stads aanzicht dus de pannen moet wel weer in de kleur oranje teruggelegd worden. Tevens moeten de panlatten vervangen worden. Het betreft een mansardedak van totaal 80/90 m2. Zie foto.

Nieuwe dakpannen op het dak aanbrengen

De dakpannen zijn aan vervanging toe. Deze dienen te worden verwijderd en de nieuwe pannen gelegd. Graag willen wij dan ook de panlatten laten controleren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 200 m2 en er zijn 2 dakkapellen aanwezig.

Dakrenovatie van een pannendak

Het betreft de nodige renovatie van het dak van een woning van ongeveer 90 jaar oud. Zo hangen pannen in de dakgoot, liggen pannen niet meer goed aan elkaar en zijn het dakbeschot en panlatten aan vervanging toe. Tevens is het een goed moment om isolatie te overwegen, dus graag aanbod in- en exclusief isolatie van het dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 140 m2.

Partners

Partners van Casius