Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten:

Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten

Vervanging van panlatten, dakpapier en indien nodig dakplaten. 2-onder-1-kap woning, waarvan alleen mijn deel van het dak aangepakt moet worden. Nieuwe pannen zijn nodig. Geschat oppervlakte 35 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten uit heel Nederland:

Nieuwe dakpannen op het dak aanbrengen

De dakpannen zijn aan vervanging toe. Deze dienen te worden verwijderd en de nieuwe pannen gelegd. Graag willen wij dan ook de panlatten laten controleren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 200 m2 en er zijn 2 dakkapellen aanwezig.

Dakrenovatie van een pannendak

Het betreft de nodige renovatie van het dak van een woning van ongeveer 90 jaar oud. Zo hangen pannen in de dakgoot, liggen pannen niet meer goed aan elkaar en zijn het dakbeschot en panlatten aan vervanging toe. Tevens is het een goed moment om isolatie te overwegen, dus graag aanbod in- en exclusief isolatie van het dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 140 m2.

Pannendak renoveren voor kleine VvE

Namens een kleine VvE van een complex met 3 woonlagen wil ik een offerte aanvragen voor de vervanging van ons pannendak. Er is op de 3e verdieping een zadeldak met aan de voorzijde 5 Velux dakramen en aan de achterzijde 2 grote dakkapellen. Ik heb het aantal dakpannen geteld en dat is per dakhelft 20 pannen verticaal en 58 pannen horizontaal. Er zijn aan 1 kant kantpannen en verder zijn er nokvorsten nodig. De huidige pannen zijn poreus en versleten. We willen nieuwe dakfolie, panlatten en dakpannen. Er is geen haast met de klus, maar we willen het wel in 2017 laten verzorgen.

Pannendak vernieuwen

Ik wil het pannendak op mijn woning uit bouwjaar 1981 graag laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 98 m² en ik ga er vanuit dat de panlatten ook aan vervanging toe zijn. Ik wil een afspraak maken om mijn dak hier even te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakpannen en panlatten vervangen

Het dak van ons en onze buren is aan vervanging toe. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte. Onderstaand hebben we in een offerte van een andere partij gekregen: Koramic VHV zwart satinet dakpan 3025 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan links 81 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan rechts 89 stuks. Koramic zwart satinet halfronde vorst 225 mm 140 stuks. Koramic zwart satinet halfronde beginvorst 225 mm 2 stuks. Koramic zwart satinet halfronde eindvorst 225 mm 3 stuks.

Dakpannen van gezamenlijk dak vernieuwen

Ons gezamenlijke dak is aan vervanging toe. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte. Onderstaand hebben we samen met de buren uitgerekend hoeveel pannen etc we nodig hebben. Wij hebben het volgende voor ons gezamelijke dak met de buren nodig: Koramic VHV zwart satinet dakpan 3025 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan links 81 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan rechts 89 stuks. Koramic zwart satinet halfronde vorst 225 mm 140 stuks. Koramic zwart satinet halfronde beginvorst 225 mm 2 stuks. Koramic zwart satinet halfronde eindvorst 225 mm 3 stuks. Koramic flexi rol zwart, breed 320 mm en 5 meter per rol, 6 stuks (37.50) Koramic dakfolie classic 40 gram, 1.5 meter x 50 meter, 4 stuks Hier zitten nog niet de panlatten en eventueel andere benodigdheden bij.

Renovatie van een pannendak

Wij wonen in een twee-onder-een kapwoning met een rood pannendak, dat aan vervanging toe is. Ik wil er nieuwe folie, panlatten en dakpannen op laten aanbrengen. Het dak heeft een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde en 2 Velux ramen aan de zijkant. In de zijkant zitten tevens 2 doorvoeren van de centrale afzuiging en CV. Momenteel liggen er rode Pottelberg-achtige pannen op. De dakvorm is een schilddak. Onze buurman doet niet mee met de renovatie. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en in te meten en ontvangen daarna uw offerte.

Panlatten en pannen vervangen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor een huis dat we onder voorbehoud van een bouwkundige keuring gekocht hebben. Bij de bouwtechnische keuring kwam naar voren dat het dak aan vervanging toe is. Het betreft een pannendak, die een woonoppervlakte van 10.06 x 4.18 meter bedekt. Er is ook een uitbouw aan welke een nieuwer dak heeft, welke wel aansluit op het originele, met de uitbouw erbij gemeten is het woonoppervlak van de benedenverdieping 10.06 x 6.12 meter. Het dakbeschot is in orde. De offerte die ik aanvraag bestaat uit twee mogelijkheden. 1. Het vervangen van de panlatten en pannen (en eventueel aanbrengen van folie e.d.) van het originele dak. 2. Het aanbrengen van isolatie en vervangen van de panlatten en pannen van het totale dak. Ik begrijp dat u voor een volledige offerte de woning zou willen zien, maar omdat de bouwtechnische keuring tot een van de ontbindende voorwaarden behoord, zou ik er erg mee geholpen zijn tijdig een indicatie van de te verwachten kosten mogen ontvangen. Let op, de woning ligt achter een andere woning en is slechts via een smal steegje te betreden.

Pannendak op een twee-onder-een-kapwoning vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1972. Ik wil samen met mijn buren een offerte aanvragen voor de vervanging van het pannendak. Het gaat om ongeveer 170 m² in totaal, waar wij graag nieuwe gladde dakpannen op willen. Ook moeten mogelijk de panlatten worden vervangen. We willen ook vogelschroot laten aanbrengen. Er zijn kunststof dakgoten, die niet mogen beschadigen tijdens de klus. We laten het dak graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. We gaan zelf bij leverancier Luijtgaarden in Standdaardbuiten kijken welke dakpan we hiervoor willen. We willen de klus rond april laten verzorgen.

Dakbeschot, latten en isolatie vernieuwen

Het betreft het aanbrengen van nieuw dakbeschot, panlatten en isolatie. Ook de nokvorsten dienen te worden vervangen. De nokbalk van 4 meter is ook aan vervanging toe en mogelijk aan brengen nieuwe gording. Het dak is 20 a 25 m2 groot en 4 meter breed met de nok in het midden. De hellingshoek is ongeveer 30 graden. De oude pannen willen wij graag hergebruiken daar waar mogelijk.

Partners

Partners van Casius