Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten:

Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten

Vervanging van panlatten, dakpapier en indien nodig dakplaten. 2-onder-1-kap woning, waarvan alleen mijn deel van het dak aangepakt moet worden. Nieuwe pannen zijn nodig. Geschat oppervlakte 35 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten uit heel Nederland:

Dakpannen en panlatten vervangen

Het dak van ons en onze buren is aan vervanging toe. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte. Onderstaand hebben we in een offerte van een andere partij gekregen: Koramic VHV zwart satinet dakpan 3025 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan links 81 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan rechts 89 stuks. Koramic zwart satinet halfronde vorst 225 mm 140 stuks. Koramic zwart satinet halfronde beginvorst 225 mm 2 stuks. Koramic zwart satinet halfronde eindvorst 225 mm 3 stuks.

Dakpannen van gezamenlijk dak vernieuwen

Ons gezamenlijke dak is aan vervanging toe. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte. Onderstaand hebben we samen met de buren uitgerekend hoeveel pannen etc we nodig hebben. Wij hebben het volgende voor ons gezamelijke dak met de buren nodig: Koramic VHV zwart satinet dakpan 3025 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan links 81 stuks. Koramic VHV zwart satinet gevelpan rechts 89 stuks. Koramic zwart satinet halfronde vorst 225 mm 140 stuks. Koramic zwart satinet halfronde beginvorst 225 mm 2 stuks. Koramic zwart satinet halfronde eindvorst 225 mm 3 stuks. Koramic flexi rol zwart, breed 320 mm en 5 meter per rol, 6 stuks (37.50) Koramic dakfolie classic 40 gram, 1.5 meter x 50 meter, 4 stuks Hier zitten nog niet de panlatten en eventueel andere benodigdheden bij.

Renovatie van een pannendak

Wij wonen in een twee-onder-een kapwoning met een rood pannendak, dat aan vervanging toe is. Ik wil er nieuwe folie, panlatten en dakpannen op laten aanbrengen. Het dak heeft een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde en 2 Velux ramen aan de zijkant. In de zijkant zitten tevens 2 doorvoeren van de centrale afzuiging en CV. Momenteel liggen er rode Pottelberg-achtige pannen op. De dakvorm is een schilddak. Onze buurman doet niet mee met de renovatie. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en in te meten en ontvangen daarna uw offerte.

Panlatten en pannen vervangen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor een huis dat we onder voorbehoud van een bouwkundige keuring gekocht hebben. Bij de bouwtechnische keuring kwam naar voren dat het dak aan vervanging toe is. Het betreft een pannendak, die een woonoppervlakte van 10.06 x 4.18 meter bedekt. Er is ook een uitbouw aan welke een nieuwer dak heeft, welke wel aansluit op het originele, met de uitbouw erbij gemeten is het woonoppervlak van de benedenverdieping 10.06 x 6.12 meter. Het dakbeschot is in orde. De offerte die ik aanvraag bestaat uit twee mogelijkheden. 1. Het vervangen van de panlatten en pannen (en eventueel aanbrengen van folie e.d.) van het originele dak. 2. Het aanbrengen van isolatie en vervangen van de panlatten en pannen van het totale dak. Ik begrijp dat u voor een volledige offerte de woning zou willen zien, maar omdat de bouwtechnische keuring tot een van de ontbindende voorwaarden behoord, zou ik er erg mee geholpen zijn tijdig een indicatie van de te verwachten kosten mogen ontvangen. Let op, de woning ligt achter een andere woning en is slechts via een smal steegje te betreden.

Pannendak op een twee-onder-een-kapwoning vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1972. Ik wil samen met mijn buren een offerte aanvragen voor de vervanging van het pannendak. Het gaat om ongeveer 170 m² in totaal, waar wij graag nieuwe gladde dakpannen op willen. Ook moeten mogelijk de panlatten worden vervangen. We willen ook vogelschroot laten aanbrengen. Er zijn kunststof dakgoten, die niet mogen beschadigen tijdens de klus. We laten het dak graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. We gaan zelf bij leverancier Luijtgaarden in Standdaardbuiten kijken welke dakpan we hiervoor willen. We willen de klus rond april laten verzorgen.

Dakbeschot, latten en isolatie vernieuwen

Het betreft het aanbrengen van nieuw dakbeschot, panlatten en isolatie. Ook de nokvorsten dienen te worden vervangen. De nokbalk van 4 meter is ook aan vervanging toe en mogelijk aan brengen nieuwe gording. Het dak is 20 a 25 m2 groot en 4 meter breed met de nok in het midden. De hellingshoek is ongeveer 30 graden. De oude pannen willen wij graag hergebruiken daar waar mogelijk.

Pannendak renoveren

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren 50 met een flauw zadeldak. Wij willen daar zonnepanelen op laten plaatsen, maar bij inspectie daarvoor bleek dat het pannendak aan onderhoud of vervanging toe is. Er liggen vezelplaten op het dak, met daarop panlatten en dakpannen. Het huis is ongeveer 6 meter breed en de lengte van het dak is ongeveer 3,5 meter. Ik nodig bedrijven graag uit om het dak hier te bekijken en mij te adviseren over de beste aanpak. Als het mogelijk is mag er optioneel ook isolatie worden geplaatst. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Vervangen van dakpannen en panlatten

Vervanging van dakpannen, nokvorsten, panlatten en aanbrengen damp-open-folie. Dakpan type is VHV, blauw gesmoord. Oppervlakte is 55 m2. Lood rondom dakkapel achter vervangen (ongeveer 10 meter).

Nokpannen en panlatten vervangen

Onze nok pannen zijn aan vervanging toe het is circa 10 meter lang

Pannendak, dakisolatie en panlatten vervangen

Bij inspectie van mijn dak zag ik dat de panlatten in zeer slechte staat waren, pannen liggen ook slecht met flinke kieren. Bij vervanging van de panlatten en tengels wil ik gaarne dakisolatie. De pannen zelf kunnen denk ik wel hergebruikt worden. Het betreft een hoekhuis uit 1938 met een gedeeltelijk schuin en plat dak. Het platte dak is afkomstig van een later gebouwde opbouw. In het schuine dak staat een dakkapel met oppervlakte van ongeveer 3 bij 1 meter. Het schuine dak is ongeveer 5 bij 4 meter. Gaarne ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius