Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak reparatie:

Dak reparatie

Graag wil ik namens mijn VvE een offerte ontvangen van zaken die gerepareerd dienen te worden aan het dak wat naar voren is gekomen uit inspectie. Het gaat dan om het zinkwerk, de gevelbekleding en de loodslabben bij de dakkapel en eventueel andere werkzaamheden indien nodig. Daarnaast hebben wij begrepen dat er onder de bitumen dakbedekking nog mastiek zit (door de druppels die bij hitte eronderuit komen). Is het te adviseren hier ook wat aan te doen? Is het mogelijk (kosteloos) een afspraak te plannen zodat jullie de werkzaamheden in kunnen schatten en een offerte hiervan maken? Ik hoor het graag, alvast bedankt.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak reparatie uit heel Nederland:

Reparatie tuinhuis

Mijn tuinhuis (Douglashout) van medio 2013 is overkapt en bedekt met Rubberflex folie en voorzien van een afvoerpijp voor regenwater. Deze is helaas niet goed geplaatst omdat het water 2-3 cm. op het dak blijft staan en daardoor in de loop der jaren 5 cm. naar het midden is doorgezakt. Daarnaast is bij de staanders/stijlen die het dak dragen houtrot ontdekt omdat door rechtstreekse plaatsing op de onderliggende tegels water wordt opgenomen (er zijn destijds geen poeren gebruikt). Ik wil graag e.e.a. laten repareren en wil graag een schatting van de hiermee samenhangende kosten.

kapotte dakdoorvoer repareren

Ik wou graag een offerte aanvragen voor de reparatie van een waterlekkage op mijn dak. De foto's kunt u in de bijlage vinden. Ik denk dat beide dakdoorvoeren vervangen moeten worden. Ik woon in Hoorn.

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).

Reparatie na waterschade

Graag een vrijblijvende offerte. Wij hebben een lekkage in ons dak gehad. Dit is het plafond van de badkamer (stuk recht, schuin en dakkapel plafond). in een deel van de wand en plafond zitten nu watervlekken. Door deze weer strak te zetten en te spuiten krijgen we weer een geheel plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Gaat om een verzekeringskwestie

Plafond in stacaravan vervangen + reparatie dak

Er is een scheur in het dak van mijn stacaravan gekomen waardoor er een grote lekkage is ontstaan in de woonkamer. Alle plafondplaten zijn doorweekt geraakt, evenals het isolatiemateriaal (piepschuim) erboven. Wat er moet gebeuren: - scheur bovenop dak dichten; dak bestaan uit PVC doek - plafond repareren: plafondplaten vervangen, ca 20 m2; nieuwe isolatie aanbrengen. Dakskelet bestaat uit houten balken die ca 50 cm van elkaar zitten.

Reparatie dak en daklicht serre

Ik moet de aansluiting van de nieuwe bitumen laag van onze serre op de gevel en lichtstraten vernieuwen. Ook moet ik de waterschade van het plafond vernieuwen.

8 zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Er moeten 8 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden ivm reparatie van de dakgoot. Het gaat om de onderste rij zonnepanelen direct onder de dakkapel. Het betreft een jaren-30 woning met een schuin dak met dakpannen. Tussen het verwijderen en terugplaatsen zal ongeveer een week zitten ivm de werkzaamheden aan de dakgoot.

Plat dak van schuur vervangen

Schuur is geschakeld met schuur van de buren. Houtrot boeidelen en lekkage! Graag nieuwe boeidelen en dak met bitumen (nieuw) bedekken. Mogelijk ook reparatie aan dakgoot-omkasting woonhuis en mogelijk voegenreparatie aan achtergevel.

Deelreparatie verrot dakbeschot

Ik heb een vochtprobleem met mijn dakbeschot. Het betreft een spaanplaten dak, met sneldekkers gedekt welke deels verrot is. Ook de muur waar hij op aansluit is deels voelbaar vochtig. Ik wil u vragen wat de mogelijkheden zijn van reparatie en wat dit gaat kosten.  Ik heb een foto gemaakt maar krijg deze niet geupload. Bij interesse kan ik deze mailen.

Reparatie lekkage naast schoorsteen

We willen een lekkage naast schoorsteen laten repareren. Woonachtig in een huis, schoorsteen op dak van 2de verdieping. Is een schuin hellend dakpannen dak met zinken rand tegen schoorsteen.

Partners

Partners van Casius