Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen dak lekkage:

Bitumen dak lekkage

Ik heb een lekkage aan mijn dak en dit wil ik laten repareren. Het is een plat dak. Het huis is maar 12 jaar oud.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen dak lekkage uit heel Nederland:

Bitumen dak 110m2

Dag, we ontvangen graag een offerte mbt het plaatsen van een bitumen dak, bovenop de huidige daklaag. Het gaat om ca. 110m2. Graag kosten uitsplitsen in materiaal, kosten arbeid en evt bijkomende kosten zoals containerhuur en afvoeren dakbedekking etc.

Plat dak bedekken

Wij willen ons garagedak opnieuw laten bedekken wegens lekkage. Afmeting 3,5 x 7m. In principe met EPDM, maar graag ook een offerte voor bitumen.

Dakkapel inspectie

1) Ik wil graag weten wat de status is van onze dakkapel op het noorden. De algemene staat, staat van het hout, kozijn, het dak, etc. Volledige dakkapel inspectie dus. 2) Verder wil ik graag een advies over de staat van het dak van onze dakkapel op het zuiden. 3) Voorts hebben we een balkon waarvan ik ook graag een inspectie wil van de bedekking (bitumen?). 4) Afsluitend wil ik graag een inspectie van het dak van de schuur. Overigens verwacht ik niet overal issues. Wel handig om alle zaken tijdens 1 bezoek te inspecteren en te weten wanneer er onderhoud/vervanging wordt verwacht. Dank u vriendelijk!

Vervanging dak en gevel

Vervanging dak circa 40 m2 + Bekleden achtergevel lijst met zink. Het gaat om het dak van een woning. Het gaat om een pand op de 4e verdieping, graag willen wij een goede prijs/kwaliteit qua dakbedekking. Denk zelf aan Bitumen.

Drie dakterrassen maken

Betreft drie naast elkaar gelegen daken van een nieuwbouwhuis waar we een dakterras op willen. Het dak is terras klaar, met bitumen bedekt. Het dak is er speciaal voor gemaakt, dus het is sterk genoeg. 2 huizen hebben een opbouw en een niet. We zouden graag vlonders willen hebben van composiet of van hout, graag apart op de offerte vermelden. De afmetingen zijn verschillend: een huis is 17 m2, een van ongeveer 21 m2 en een is ongeveer 35 m2.

Dakdoorvoer ivm bekabeling van zonnepanelen

Wij zoeken een dakdekker om een dakdoorvoer te maken op onze bitumen platte dak. Dit doorvoer is uitsluitend voor de zonnepanelen die geplaatst gaan worden via de collectieve inkoop van Vereniging Eigen Huis. De dakdoorvoer zou uitmonden in de kamer waar de bedrading doorgetrokken kan worden richting de meterkast. De bedrading wordt aangesloten door een andere partij, dus het gaat enkel om het realiseren van een dakdoorvoer. Daarbij zijn wij opzoek naar een vakman die direct het gat in het betonnendak van onze woning kan maken om vervolgens de doorvoer te maken. Graag zouden we hierbij een offerte (incl. btw) willen ontvangen voor een dakdoorvoer voor een kabel via email.

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

Een schuurdak renoveren naar groendak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn schuur kan vervangen. Het huidige dak is rot en de laag bitumen lekt door. Ik wil dat het dak gerenoveerd wordt naar een groen dak. Het dak is 25 m2 groot.

Monteren dakdoorvoer en aansluiten kanaal op afzuigkap

Ophangen afzuigkap (200 mm), maken plafonddoorvoer door gips en door houten dak (plat) met bitumen. Gatmaat 300 mm, op het dak komt een motor te staan. Materiaal zoals bochten 90 graden, flenzen, pijp, doorvoer, stormkraag en regenkap zijn aanwezig. Het elektrische aansluiten is geen onderdeel van deze aanvraag. De exact uit te voeren werkzaamheden zijn in nader overleg

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.

Partners

Partners van Casius