Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel:

Dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel

De dakbedekking is economisch afgeschreven. Betreft circa 60 m2 aan bitumen 446K14. Graag laten vervangen door eventueel een groen dak. De lichtkoepel (ca. 1 m2) op het platte dak heeft schade, deze willen we ook graat vervangen. Zinken bedekking van de goot willen wij ook graag laten verwijderen, het heeft een breedte van 5 meter. Graag al het oude materiaal afvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel uit heel Nederland:

PVC dak vernieuwen

Het dak is in 1990 door een ervaren dakdekker gemaakt. Daar het in de maand december gemaakt is, is toen gekozen voor PVC dacht ik. We wilden voordat we zonnepanelen laten plaatsen het dak renoveren, het zijn 2 dakkapellen 1 van 9 m2 en een van 6 m2. Welke dakbedekking maakt mij niet uit, wat uw expertise is. Door de dakkapel kan het platte dak makkelijk bereikt worden. Ik ben de hele dag aanwezig dus ik kan u gerust helpen.

Plat dak vernieuwen en eventueel zonnepanelen aanschaffen en plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het dak klaar kan maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 60 m2, dak van de garage badkamer en slaapkamer. Er ligt nu een bitumen dak op met grind. Graag EPDM ervoor terug. De oude dakbedekking graag afvoeren. Het dak is makkelijk bereikbaar met een ladder. Graag zou ik willen weten wat het me zou kosten om 14 zonnepanelen op het dak te laten monteren. Ik zou ook graag willen weten wat het me zou kosten als ik de zonnepanelen ook laat aanschaffen, met het plaatsen en het gehele plaatje af te maken. In de meterkast heb ik speciaal voor de zonnepanelen een 3-fase aansluiting laten maken. De omvormer zou alleen nog in de garage moeten komen, het kabel moet door het dak en ook aangesloten worden in de meterkast. Misschien dat een aardlek nog nodig is, maar dat weet ik niet zeker.

Dakbedekking vernieuwen

Op het garagedak 3.6 x 6 meter en op de keuken aanbouw 2.5 x 2.5 meter wil ik graag EPDM aanbrengen op de bestaande bedekking.

Dakbedekking vernieuwen

Het oude dak is versleten en er moet ook isolatie worden aangebracht. Het gaat om 81 m2 , ligt nu bitumen op, daar willen we een nieuwe laag bitumen op. Zonnepanelen op het dak zullen tijdelijk moeten worden verwijderd.

Dakbedekking vernieuwen

Het betreft een gebogen platte dak met een bitumen dakbedekking uit 1992. I.v.m. mogelijke plaatsing van zonnepanelen lijkt het zinvol eerst een nieuwe laag dakbedekking aan te brengen. Ik weet niet goed of het mogelijk is een nieuwe laag over de huidige dak bedekking te plaatsen, of dat deze eerst weggehaald moet worden. Als deze eerst verwijderd moet worden, deze graag afvoeren. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik ben nog in de oriëntatiefase. Heb geen idee van de kosten. Graag advies over de beste dakbedekking. Het kan zijn dat mijn buren van nummer 100 mee doen.

Dak vernieuwen

Woonark +/- 85 m2 bitumen plat dak in redelijke staat: ter plaatse van de zinken daktrim is dakbedekking op div. locaties onthecht. De zinken daktrimmen zijn op div. lassen gescheurd. Zachte plekken in dakbeschot aangetroffen. Nu langs binnen geïsoleerd. Wens is om dit langs buiten te doen en tevens gebruik maken van groendak subsidie. Het dakbeschot dient geïnspecteerd te worden ivm evt. vervangen. Omvang is dus vernieuwen van dak(beschot) + aanleg groendak.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb een nieuwe dakbedekking nodig van ruim 50 m2 - ik overweeg het dak gelijktijdig te laten isoleren en ik wil er eventueel ook nog zonnepanelen op laten plaatsen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Waarschijnlijk epdm of bitumen.

Dakbedekking vernieuwen

Asbest wordt gesaneerd in januari. Steiger is aanwezig en gelijk het dak bedekken middels singels of pannen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Gaat om 90 m2

Dakbedekking van plat dak vernieuwen

Het platte dak op onze bijkeuken (15 m2) is lek en de bitumen dakbedekking moet vernieuwd worden. Op het dak liggen 6 zonnepanelen die tijdens het vervangen van de dakbedekking tijdelijk van het dak af moeten. Graag inclusief eraf halen zonnepanelen en terugplaatsen zonnepanelen. We hebben begrepen dat er nieuwe dakbedekking overheen geplaatst kan worden. We zouden weer bitumen willen hebben. De bijkeuken is ongeveer 2,20 meter hoog en is aan de achterkant. Er is een tuinpoort aanwezig. Herstel aan de binnenzijde is niet nodig. De reparatie heeft enige spoed.

Dakbedekking vernieuwen

ik wil graag oude dakbedekking en isolatie verwijderen en afvoeren. Ook weer graag en nieuwe epdm dakbedekking plaatsen inclusief isolatie. Gaat om 40 m2

Partners

Partners van Casius