Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor overkapping maken op patio:

Overkapping maken op patio

Wij willen onze patio laten overkappen, zodat we er een extra kamer van kunnen maken. De patio is ongeveer 4 x 4 meter. Het moet compleet afgewerkt worden, maar zonder elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping maken op patio uit heel Nederland:

Vloerverwarming realiseren en advies

De overkapping aan het huis hebben we dicht gemaakt en willen daar zitgedeelte van maken voor de keuken. Kan ik dat het beste doen met elektrische vloerverwarming, nu de overheid praat van dat we van het gas af moeten? Het zou om 40 m² gaan. Vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan dienen. Ik ben me ook aan het oriënteren op vloerverwarming in combinatie met een pelletkachel.

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.

Tuin egaliseren en opnieuw inrichten

Oud houten schuurtje van 2x3 m slopen en verwijderen. Drie bloembakken gemaakt met houten paaltjes, inhoud afvoeren en bakken slopen en verwijderen. Grindtegels 50x50 cm (oppervlakte ca 35 m2) verwijderen. Vervolgens nieuwe tegels (oppervlakte 25m2) aanleggen en vanaf dit terrasjeeen pad van 2 meter breed en 5 meter lang aanleggen richting plek oude schuurtje. Op deze plek een nieuw schuurtje van 2x3 meter met ernaast een overkapping van 3x3 meter. Naast het pad naar de schuur met overkapping, vlak na het terrasje aan weerszijden van het pad een vierkante houten bloembak aanleggen van minstens 80 cm hoog. Graag ook een offerte van de gewenste materialen en een folder voor het maken van we en goede keuze Totale oppervlakte is ongeveer 13 x 5 m

Tuinontwerp maken, aanleggen, overkapping plaatsen en schuur bekleden

Wij zijn opzoek naar iemand die kan meedenken met een tuinontwerp, de tuin kan aanleggen, en een overkapping kan plaatsen. De tuin is ongeveer 100 m2, en is vrij leeg. Er zullen wat tegels weggehaald moeten worden en wat onkruid, verder misschien wat afgraven. We hebben een achterom. Voor de overkapping weten we nog niet waar we deze willen hebben, we hebben een paar plekken waar we aan denken, de afmetingen zijn dus afhankelijk van de plaats. We denken aan aluminium, maar advies is zeer welkom. Verder willen we de schuur bekleden met zwarte rabat delen.

Schuur vergroten

We willen onze extra schuur vergroten. Er zit nu een overkapping tussen de originele schuur en de later bijgebouwde schuur. De zijwand van bijgebouwde schuur open maken (deze planken hergebruiken voor de nieuwe wanden). Onderaan dient een opsluitband te komen waarop de wanden komen. Tevens moet de bestaande deur vervangen worden voor een dubbele deur met minimale doorgang van 140 cm, hierdoor moet ook de elektra aangepast worden.

Nieuwbouw tuin afgraven, opvullen met zand, plaatsen schutting en inrichten tuin met overkapping

Nieuwbouw tuin afgraven 20cm, opvullen met zand, plaatsen schutting en inrichten tuin met overkapping. De totale tuin oppervlakte is ongeveer 90m2, de onderhoudsvrije schutting zal ongeveer 30 meter. Graag afspraak maken en een passende offerte maken. Indien het een scherp aanbod is dan willen de overige 7 buren ook gebruik maken van uw diensten.

Uitbouw achterzijde

De huidige bijkeuken en houten overkapping zullen plaats moeten gaan maken voor een aanbouw van ca 4 m bij 7 m. (4 m is huiszijde). Er hoeft geen doorbraak gemaakt te worden omdat er al een doorgang zit naar de huidige bijkeuken. 1 wand zit aan het huis en 2 andere zitten tegen schuttingen aan (raamloos), een lange zijde willen we voorzien van glazen harminicadeuren. Om de kosten enigszins te drukken zou ik veel werk zelf kunnen voorbereiden.

Tuinkamer zijkant huis met aansluitende overkapping

Betreft een houten aanbouw / tuinkamer en overkapping, maten zie foto’s. Het is de bedoeling dat dit 1 geheel wordt. De overkapping zal doorlopen naar de tuinkamer. Alles van hout, de tuinkamer met veel glas en het moet goed geïsoleerd zijn. Ook de vloer wat hier komt vloerverwarming in. Het stuk grond waar de aanbouw komt is landbouwgrond. We zijn bezig om dit bouwgrond te maken, dit proces is nog bezig. het is als het goed is wel vergunningsvrij bouwen. Er hoeft niet geheid te worden. De oplevering weten wij nog niet, dit ligt aan de prijs. Graag een prijs van de casco- en complete oplevering.

Aanbouw zijkant woning

We willen graag een uitbouw aan de zijkant van ons woonhuis. De breedte van de aanbouw is ongeveer 3 meter bij 9 meter lengte. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Er staat nu een overkapping, deze moet verwijdert worden. Fundering heb ik geen idee van, mogelijk heipalen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Voor de constructie willen we graag advies en de prijzen weten. Bouwtekeningen zijn ok nodig. Is het ook mogelijk om 3D tekeningen te maken?

Tuin laten ophogen, bestraten, border maken + tuinhuis realiseren

Onze tuin (ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed) willen we graag laten bestraten en eerst ophogen (2 meter ongeveer). Er liggen kleine tegels, wellicht halen wij deze zelf weg. Graag laat ik het materiaal door de vakman regelen. Verder willen we 2 rechthoekige borders laten maken van ongeveer 2 m bij 3 m. Verder willen we kijken naar een schuur over de hele breedte met overkapping. Deze zou 6 meter breed bij 3 meter diep worden. Deze graag van hout. Er is geen vergunning nodig. Er ligt een betonnenplaat onder de huidige schuur (3 m), maar ik weet niet of de rest ook beton is, dus misschien moet er een deel fundering gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius