Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak inspectie en reparatie/vervanging monumentaal pand amsterdam:

Dak inspectie en reparatie/vervanging monumentaal pand Amsterdam

Monumentaal pand in centrum van Amsterdam. Op diverse plaatsen is er een lekkage. Eventueel repareren en later dak vervangen in later stadium (als dat nog kan). Het dak is ongeveer 20 x 4 meter. Wij zijn opzoek naar een vakman die ervaring heeft met monumentale panden en eerst een inspectie kan uitvoeren, vervolgens het dak laten repareren of vervangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak inspectie en reparatie/vervanging monumentaal pand amsterdam uit heel Nederland:

Herstel stormschade en inspectie

Door stormschade zijn een aantal nokpannen eraf gewaaid en is er lekkage ontstaan.Graag wil ik de kapotte nokpannen laten vervangen en de rest van het dak laten inspecteren. Gehele dak is 30 a 40 m2.

Dak inspectie voor lekkage en herstellen

Wij hebben een huis gekocht, het probleem is dat er een lekkage is in het dak. Dit is in het verleden hersteld, maar nu lekt het weer met storm en regen. Ik ben op zoek naar een partij die de lekkage kan opsporen en hier een rapport voor kan opstellen. Naderhand willen wij dit probleem natuurlijk op opgelost zien. We have an occasional issue in our house. Sometimes, with bad weather there is water leaking through the roof and into the house. As you understand it is a very annoying problem that would need to be looked at. Could you please let me know if we can make an appointment for a visit? thank you and kind regards,

Asbest dakbeschot weg, nieuwe dakpannen, isoleren en nieuwe dakkapellen

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.

Isoleren van de woning om aanspraak te doen op de subsidie

Het is de bedoeling dat er een inspectie komt om de isolatiewaarde van het dak en de woning vast te stellen. Het dak is ongeveer 100 m2. Daarnaast is het de bedoeling HR++ glazen voor 10 ramen vervangen Ik wil aanspraak doen op de subsidie.

Dakterras reparatie

Wij willen graag een inspectie wat het beste is om te doen met ons dak wat lek is. Dit is nu tijdelijk afgesmeerd met reparatiepasta.

Polyester dakkapel repareren

Er is een lekkage ontstaan in het dak van onze polyester dakkapel. Deze heeft daarom een nieuwe laag polyester nodig, het betreft een oppervlak van 3 bij 5 meter. Uit eerdere inspectie blijkt tevens ook dat er voor reparatie het dak eerst schoongemaakt moet worden vanwege mosvorming.

Dak inspectie en dakgoot reinigen

Het dak lekt i.v.m. doorgerotte panlatten. Ook dakinspectie i.v.m. plaatsen zonnepanelen. Indien mogelijk dakgoot reinigen (5 meter).

Dakbedekking vervangen, dak isoleren + plaatsen zonnepanelen

Graag laat ik het dak van mijn nieuwe huis renoveren en isoleren en ook zonnepanelen plaatsen. Oplevering huis is 2 januari 2020. Huis is van 1993. Er is een technische inspectie geweest waaruit kwam dat het dak t.z.t. gerenoveerd moet worden, maar ik wil zonnepanelen laten plaatsen en bedacht dat het dan handig is om direct het dak te vervangen en te isoleren. Het is een 2 onder 1 kapwoning met een plat dak van bitumen dakbedekking van 50 m2. Ik wil het bitumen of door bitumen laten vervangen, of EPDM. Het is volgens de bouwkundige beschrijving geïsoleerd, maar ik wil dit laten vervangen. Het isolatiemateriaal moet van buiten aangebracht worden, maar welk materiaal laat ik mij graag over adviseren, ook wat het beste is qua prijs-kwaliteitsniveau. Voor de zonnepanelen is nog geen draagkrachtberekening gemaakt.

Dakinspectie

Op de zolder heb ik vocht doorslag waargenomen. Dit zit tegen het dakbeschot aan, het zou aan het hellende dak. Het gehele dak zit onder het mos. Het is een schuin pannendak. Ik wil graag eerst inspectie en worden geadviseerd voordat ik iets laat doen.

Algehele inspectie staat van het dak en eventuele reparaties uitvoeren

Ik zou graag een inspectie willen laten uitvoeren van de algehele staat van het hellende dak (met dakpannen) en een offerte van eventuele reparaties of vervangingen. We zijn twee maanden geleden verhuist en in en rondom het huis zijn we al een paar dingen tegen gekomen, dus voor de zekerheid willen we weten wat de conditie van het dak is. Wij hebben van iemand gehoord die een kleine inspectie op het dak heeft gedaan, dat de nok nagelopen moet worden en er in de looplappen her en der gaten zitten. Aan de achterkant komen zonnepanelen dus dat hoeft niet gecontroleerd te worden en aan de voorkant hebben we net een dakkapel geplaatst. Ik heb geen idee hoe groot het dak ongeveer is. Het dak is ongeveer 5 meter hoog, de tussenwoning heeft twee verdiepingen. Een steiger kan aan de voorkant geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius