Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage repareren van het dak van de aanbouw:

Lekkage repareren van het dak van de aanbouw

Ik ben opzoek naar iemand die de lekkage bij de aanbouw kan repareren. De aanbouw bestaat 2 jaar maar de aannemer is failliet. Graag wil ik dat er gekeken wordt wat er moet gebeuren en indien overeengekomen de reparatie uitvoeren. De aanbouw is 15 m2 en het dak is plat. Waar de lekkage zit weet ik niet en wat voor soort dakbedekking er ligt durf ik ook niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage repareren van het dak van de aanbouw uit heel Nederland:

Waterschade aan muren repareren

Door lekkage waterschade aan muur en plafonds, dit willen wij laten herstellen. Muur circa 2.5m breed Hoog circa 2.4m hoog Het moet in ieder geval gesausd worden, naar uw oordeel eventueel nog moeten worden gestuct.

Repareren of vervangen van ramen met lekkage

We willen 2 grote ramen laten repareren/vervangen die water lekkage hebben. Het raam is 4 meter breed en 1,8 hoog. Foto's bijgevoegd.

Tuinhuis repareren

Ik zou graag mijn houten tuinhuis willen repareren. Aan 2 muren zijn er houten planken die eruit moeten en vervangen door nieuwe planken. Verder zit er in het dak een lekkage die ook gerepareerd moet worden. Het tuinhuisje is 4m bij 6m.

Daklekkage van een pvc dak inspecteren en repareren

Ik heb een schuin dak van PVC. Wanneer het harde regent, lekt er water door het raam heen. Er is dus een lekkage. Zou u alstublieft kunnen komen kijken voor een inspectie en eventuele reparatie.

Lek in dak opsporen en repareren

Lekkage dak op plek waar luchtafvoerpijp wasdroger naar buiten gaat. Wij zijn op zoek naar een vakman die dit zou kunnen opsporen en repareren.

Vensterdeel openslaande balkondeuren repareren

Van de driedelige balkondeuren (2 openslaande deuren en 1 vensterdeel) vertoont het vensterdeel lekkage. Vooral bij regen uit Zuid-ZuidWest. Bovendien moet de verbinding van de balkondeuren met de gevel mogelijk opnieuw gekit worden. Graag het geheel bekijken en in ieder geval het vensterdeel (ong. 80 cm breed) repareren.

Het verven van wanden en vervangen laminaat na waterschade

Door een lekkage in de badkamer zijn de muren geel/ bruin geworden. En de laminaat op de hal zijn beschadigd. Ik zoek iemand die beide zaken kan repareren/vervangen.

Vijver met lekkage repareren

Onze vijver heeft een lekje. Het vijverfolie is heel stevig en ligt er pas twee jaar. Wie kan het lek opsporen en repareren?

Lekkage aan dakkapel repareren

Er zit een gat/ scheur bij de afwatering van mijn dakkapel naar de met verholen goten toe. Dat veroorzaakt doorsijpelend water/ waterlekkage in de ruimte eronder. Dus die wil ik graag gedicht hebben. Mogelijk dat er ook een andere oorzaak kan zijn, ik zou graag iemand er goed naar laten kijken wat nou het probleem is. Afwerking aan de binnenzijde hoeft niet gedaan te worden.

Repareren of vervangen van ramen met lekkage

We willen 2 grote ramen laten repareren/vervangen die water lekkage hebben. Het raam is 4 meter breed en 1,8 hoog. Foto's bijgevoegd.

Partners

Partners van Casius