Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage repareren van het dak van de aanbouw:

Lekkage repareren van het dak van de aanbouw

Ik ben opzoek naar iemand die de lekkage bij de aanbouw kan repareren. De aanbouw bestaat 2 jaar maar de aannemer is failliet. Graag wil ik dat er gekeken wordt wat er moet gebeuren en indien overeengekomen de reparatie uitvoeren. De aanbouw is 15 m2 en het dak is plat. Waar de lekkage zit weet ik niet en wat voor soort dakbedekking er ligt durf ik ook niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage repareren van het dak van de aanbouw uit heel Nederland:

Lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten

Op het moment zit er een lekkage aan de zijkant van het dak waar regenwater naar binnen komt en in de hal drupt op het moment dat het hevig regent. Graag zou ik dit verholpen willen hebben. Ook zou ik graag geïsoleerde dakpanplaten op het dak willen in plaats van de normale dakpannen die er nu op liggen. Het oppervlakte van het dak weet ik niet precies, zelf uitgerekend schat ik het ongeveer 100 m2 is. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor deze benoemde boven benoemde onderwerpen.

Lekkage aluminium serre repareren en inspecteren

Langs de dakranden van onze aluminium serre lekt het op diverse plekken sinds enkele maanden. Het is niet precies duidelijk wat de oorzaak is. Het kan zijn dat het om de rubbers gaat. Maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de lasnaden o.i.d. Met een normale ladder is de situatie goed toegankelijk. Mogelijk moet dit van buitenaf worden gerepareerd.

Dak lekkage repareren

Hello, I have a leak (not much, mostly vocht) around the rookgasafvoer. It is a flat roof. I built a dakterras, the contractor placed a second layer of bitumen before the dakterras. So I don’t know if the lekkage comes from a not well attaché rosette, or from between the 2 bitumen layer. The roof is 40 m2.

Voegen en kitwerk in de douchecabine repareren/vervangen

We willen graag voegwerk en kitwerk in onze douchecabine laten repareren. Een deel van de voegen is zeker niet goed en we hebben ook wat lekkage. Daarom willen we nu alle voegen en het kitwerk van de hele douchecabine weer in orde maken.

Laminaat repareren vanwege een lekkage

Ik heb een lekkage gehad in mijn toilet waardoor mijn laminaat en plinten zijn beschadigd. Ik wil graag een deel van het laminaat vervangen dat kapot is en mijn verzekering heeft een offerte nodig. De totale oppervlakte is ongeveer 20-30 m2. Afvoeren graag in overleg. In totaal moet er wel minder dan 20 m2 vervangen worden, maar ik weet niet precies hoeveel, daar laat ik graag iemand naar kijken.

Laminaat repareren

Na een lekkage van de CV-leiding is/wordt een deel van de laminaatvloer opengebroken en zal vervangen moeten worden. Dus ik praat mogelijk maar over enkele vierkante meters, 3m2 meer arbeidsloon dat productkosten. Het totaal oppervlakte 4 x 4 Doen jullie dat?? Het volledig uitbreken is problematisch, omdat er grote kasten op 'gebouwd' zijn!

Lekkage lichtkoepels op dak repareren

Ik woon op de Weesperzijde in Amsterdam en mijn twee lichtkoepels (2 x 1 m) op het dak vertonen lekkage. De rubberen strip is gaan verweren en 'zweeft' los op het plastic. Bij heftige regen lekken de koepels nu. Ik wil graag de koepels behouden, want die zijn volgens mij nog goed. Wat kost het om de lichtkoepels weer waterdicht te maken?

Lekkage aan plat dak verhelpen

Ik heb een lekkage in de wc en vermoed dat het aan het platte dak ligt, dat daarboven zit. Het dak is ongeveer 2 bij 3 meter. De dakbedekking is bitumen. het water komt via waar de ventilatie aangesloten is naar binnen en langs de muur. Graag zou ik dit laten repareren.

Waterschade herstellen op het plafond

Ik heb een scheur aan plafond ( +- 1,5 meter) door waterschade van de buren. De lekkage is gerepareerd en nu wil ik graag de schade laten repareren. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 5 x 5 meter. Er is een verlaagd plafond en de scheur zit in het echte plafond. Het gaat om glad pleisterwerk. Graag ontvang ik een offerte.

Dakleer repareren

Wij hebben lekkage op het platte dak. Er staan 3 buizen op het dak die eraf moeten. Daarna moet het stukje dakleer (2 m2) vervangen worden. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius