Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor onderzoek dak in verband met lekkage:

Onderzoek dak in verband met lekkage

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan inspecteren. We hebben recent lekkage gehad bij hevige regen. Wellicht dat er pannen fout liggen of ergens anders gebreken zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderzoek dak in verband met lekkage uit heel Nederland:

Dakbekleding van uitbouw vernieuwen

Uit een onderzoek kwam dat wij de dakbekleding van onze uitbouw moeten vernieuwen. Het gaat om 20 m2. Het huidige materiaal wat erop ligt vermoeden we dat het Bitumen is. Dit zou eraf gehaald moeten worden en opnieuw gelegd. Het gaat om een plat dak. Het dak is ongeveer 2 meter hoog en is makkelijk bereikbaar met een ladder. Het afvoeren is afhankelijk van de prijs. Graag ontvangen wij uw offerte en wanneer u beschikbaar bent.

Bitumen dak repareren

Onze aanbouw is bedekt met bitumen. Met hevig regenval lekt het soms. We hebben al onderzoek laten doen. Het betreft wat openingen op de naad en aanhechting op de muren. Het dak is 6 m2.

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Ik zoek een vochtspecialist die kan constateren waar het vochtprobleem in mijn schuur vandaan komt. Bij flinke regenval staan mijn schuur blank. Het gaat om een schuur van ongeveer 15 m2. Er is al onderzoek gedaan naar het dak, maar daar zit het probleem als het goed is niet. Daarnaast wil ik ook dat het probleem wordt opgelost.

Onderzoek Rieten dak en ramen erin plaatsen

Het huis bevindt zich in Neerpelt (Belgie). Het is een huis met een rieten kap. Graag zou ik weten wat de kwaliteit van het dak is en wat het aanbrengen van ramen kost.

Plat dak vernieuwen

Wij hebben een plat dak van 50 m2. Er ligt momenteel een dakterras op (planken) en die willen wij gaan vernieuwen. Als het terras er toch af gaat dan is het handig ook het dak zelf onder handen te nemen. Er zijn geen problemen met het dak en er is net in verband met een omgevingsvergunning voor een terras met opbouwhuisje een constructie onderzoek geweest. Wij denken dat we EPDM willen hebben (maar daar moeten dan weer wel bankirai planken op kunnen).

Opbouw realiseren op plat dak

Wij zijn met een aanbestedingsronde bezig voor een dakopbouw. Dit pand hebben wij reeds aangekocht. Ik zou ook graag bij jullie een offerte/richtprijs willen aanvragen. Afmeting indien mogelijk 6 x 4. Type opbouw, zie bijlage, zoals bij de buren. Slaapkamer, badkamer, separaat toilet, cv en wasmachine/droger ruimte (alleen aansluitingen, geen afwerking hiervan). Inclusief aansluitend dakterras. Inclusief trap, kozijnen, openslaande deuren, vloer, vergunningen, tekenen, belastbaarheid/constructie onderzoek en alles wat er aan voorbereidende werkzaamheden nodig is zoals afvoeren dak kiezels et cetera. Mocht jullie nog vragen of aanvullende informatie nodig hebben dan hoor ik dat graag.

Warmtepomp installeren

Ons huis is een bungalow, met een plat dak. Op het dak staat voor 5K Wp PV panelen en een (oudere) zonneboiler. In de kelder hebben we een cv installatie en het (oudere) boilervat van de zonneboiler. Liefst wil ik ook nog een pellet CV kachel voor bijverwarming aan het buffervat koppelen om zo geheel onafhankelijk te zijn van gas. Ik onderzoek momenteel de markt, waarbij ik ook huur mogelijkheden betrek.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing Gaat om een plat dak (12 m2) van de bijkeuken. Bij bouwkundig onderzoek is gebleken dat de dakbedekking vervangen moet worden en advies is gelijk warm te laten isoleren. Uitvoering klus zou mei of juni zijn. Adres is in Asperen.

Bitumen op een plat dak vervangen

Namens onze VvE ben ik wat onderzoek aan het doen naar de kosten van een nieuw dak. Allereerst willen we weten hoeveel het gaat kosten om het gehele bitumen dak, 190 m2, te vervangen, inclusief: - isolatie - opgaand werk met lood bij schoorstenen, 18 meter - opgaand werk met zink bij daglichtboxen, 8 meter - opgaand werk met zink bij dakluiken, 20 meter - randwerk zinken afdeklijst, 32 meter - 2 x hemelwaterafvoer - 2 x ontluchting, 50/60 mm - 4 x solartubes Daarnaast zijn wij benieuwd of het oude bitumen dak vervangen moet worden als wij een groen dak zouden willen. Kunt u ons ook een offerte geven voor een groen dak, sedummix? Laatste vraag: Hoe lang gaat een nieuw bitumen dak mee, en hoe lang gaat een groen dak mee?

Daklekkage repareren

Momenteel hebben wij een lekkage. Volgende week wordt het onderzoek van de schade expert afgerond en vervolgens willen we de lekkage zo snel mogelijk laten verhelpen. Zoals het er nu naar uit ziet dient er een stuk bitumen van ca. 0,5 m2 op een plat dak rondom een overwateringsopening te worden gerepareerd. Wij willen graag de globale kosten. Wij willen graag weten welke garantie op de reparatie wordt gegeven (het is de tweede lekkage in 2 jaar). Wij willen graag weten binnen welke termijn er gerepareerd kan worden (om grotere schade te voorkomen).

Partners

Partners van Casius