Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp vastzetten:

Regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp is losgeraakt door de wind. Op 2 , 4 en 6 meter zit schade en dit wil ik graag gerepareerd hebben. Het is een huis met 4 woonlagen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp vastzetten uit heel Nederland:

Beugel van de regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp aan de buitenmuur zit los. De pijp is naar mijns inziens nog prima in orde. Graag zou ik een indicatie ontvangen om de regenpijp beugel vast te zetten. De woning is houtskeletbouw.

Regenpijp en opvangbak repareren

Graag de opvangbak van de regenpijp weer vastzetten en ook de regenpijp zelf. De plek zit tussen 2 huizen in en ik zelf kan daar niet bij.

Afgerukte regenpijp vastzetten

Door de storm is de regenpijp van de muur afgerukt. Graag een offerte voor nieuw te plaatsen pvc pijp. Deze moet vanaf het dak tot de vloer.

Losgeschoten regenpijp vastzetten

De regenpijp aan mijn dak van 3 laags woning is losgeschoten. Het water komt nu direct op mijn afdakje boven mijn voordeur. Pijp is niet beschadigd. Wat zijn de kosten voor het opnieuw vastzetten van de pijp. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. de klant geeft haar huisnummer door in een later stadium.

Diverse dakwerkzaamheden

De opdracht bestaat uit verschillende onderdelen: - Rechtzetten en vastzetten met schroeven van dakpannen ± 100 stuks - Vervangen zinken dakgoot ± 6,5 meter - Aanpassing houtwerk onder dakgoot - Vervangen van zinken rechthoekige regenpijp, 7 cm breed, op de foto links

Boom snoeien en regenpijp vastzetten

Goedenavond. Voor aan onze woning groeit een soort van klimop iets te snel en heeft de regenpijp losgetrokken. Graag zou ik van u willen weten wat het kost om deze op korte termijn een kopje kleiner te maken en de regenpijp weer vast te zetten.

Regenpijp vastzetten

VvE te Bleiswijk heeft een regenpijp waarvan de twee bevestigingsbeugels zijn gebroken. Graag zien we deze beugels vervangen.

Beugels van de regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp aan de buitenmuur zit los. Is naar mijn ziens nog prima in orde. Offerte om regenpijp beugels vast te zetten.

Dakgoten schoonmaken

1. Dakgoten voor en achter schoonmaken (ongeveer 2 bij 8 meter); 2. Daar waar nodig plaatsen van bladvangers; 3. De met Trespa bekleedde boeiboord zit op een plaats los: vastzetten; 4. Regenpijp achter zit beetje los van de dakgoot; 5. In een schoorsteenpijp zo'n anti "vogelding" plaatsen; 6. In een schoorsteenpijp zit een nest: verwijderen.

Isolatie vastzetten en aansluiting regenpijp repareren

Repareren isolatie in kruipruimte: de 'dekens' hangen op sommige plekken los. De isolatie is bevestigd aan de onderzijde van de houten verdiepingsvloer. En het repareren van de aansluiting van twee regenpijpen op de dakgoot. Het vierkante, zinken regenpijpen. Kunt u aangeven wat de geschatte kosten zijn of een uurtarief?