Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor hijsbalk repareren:

Hijsbalk repareren

De dakbedekking van de hijsbalk ligt los en hangt ernaast. Hierdoor is het hout niet meer beschermd. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt en tevens de hijsbalk geschilderd hebben. De hijsbalk is ongeveer 1,5-2 meter. Het huis is uit 1900.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hijsbalk repareren uit heel Nederland:

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Bij renovatie van onze gevel komen we erachter dat de hijsbalk op de 3e etage aan het doorroesten is. Ik weet niet of dit repareerbaar is, of dat de balk vervangen moet worden. Maar ik wil dit op korte termijn (komende maand) gerepareerd zien, want nu staan de steigers er. De gevelrenoveerders kunnen dit zelf niet doen.

Gevel met hijsbalk repareren

Namens de VvE ben ik op zoek naar een aannemer. Ons probleem is dat de hijsbalk (staal) wat verzakt is, waardoor er een scheur in de gevel is ontstaan. Dit zorgt op zijn beurt weer voor lekkages. Graag de gevel herstellen en de balk weer verstevigen. Zou dit een project zijn waar uw bedrijf ons mee kan helpen? Zo ja, zou ik graag een afspraak maken voor een offerte. Het betreft de 4e verdieping.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Ik wil onze hijsbalk laten repareren. Deze lijkt niet helemaal stuk maar hij zit los. De hijsbalk van ons huis zit op de 4e etage. Ik spreek alleen Engels, hier graag rekening mee houden.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

De hijsbalk wordt afgedekt met een loodslab en deze is deels afgescheurd waardoor de hijsbalk nu voor de helft onbedekt is. Tevens bestaat het gevaar dat deze loodslab naar beneden valt.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Wij zoeken iemand die de hijsbalk op de 4de etage kan repareren en eventueel vervangen. De werkzaamheden zijn als volgt: 1: Hijsbalk afslijpen tot ± het midden van het overstek van het huis; 2: Nieuw gedeelte hijsbalk inclusief hijshaak aanhelen door middel van lassen; 3: Het buitenste gedeelte van de hijsbalk voorzien van een nieuwe coating/beschermlaag. Bij voorkeur voor 29 december 2014. Er is een inspectierapport beschikbaar.

Gevel van appartementencomplex repareren

Graag offerte voor de reparatie van de gevel voor de VvE van een appartementencomplex. Het betreft een pand met vier verdiepingen waarvan de hijsbalk wat stenen uit elkaar drukt. Graag ter plaatse bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Bewegend deel raamkozijn repareren

Mijn raam gaat niet meer open. Het is een modern raam, dat in twee richtingen open gedaan kan worden, zijkant en boven. Het raam zit direct onder de hijsbalk. Dit betekent dat ik die nodig heb om bijvoorbeeld meubels in huis te laten brengen.

Hijsbalk op de 3e etage repareren

Ons hijsbalk om zware dingen naar boven te takelen is kapot. Bovendien zit er waarschijnlijk in die balk een lekkage. De hijsbalk zit aan een balk op de 3e etage (ongeveer 15 meter hoog). Wij willen graag de hijsbalk maar ook de lekkage gerepareerd hebben.

Wij hebben een lekkage op onze zolder. ...

Wij hebben een lekkage op onze zolder. We hebben een oud huis (110 jaar oud) en het huis is erg hoog, begane grond en 3 etages. De lekkage zit waarschijnlijk bij de hijsbalk op zolder. Als het regent, loopt er water naar binnen. Wij willen dit graag laten repareren evenals onze hijsbalk.

Vervaardigen en plaatsen 2 nieuwe ...

Vervaardigen en plaatsen 2 nieuwe voordeuren. Verwijderen en vernieuwen onderdorpels ramen. Buitenschilderwerk voorgevel: het repareren en schilderen van alle ramen en deuren, kozijnen, daklijsten, entree, dakkapel en hijsbalk. Buitenschilderwerk achtergevel: vier raampartijen repareren en schilderen vanuit binnenuit. Voorgevel: reinigen, ontdoen van diverse staal en ijzerwerk, het opnieuw in de donkerbruine (zwart?) percoleum zetten.