Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp en opvangbak repareren:

Regenpijp en opvangbak repareren

Graag de opvangbak van de regenpijp weer vastzetten en ook de regenpijp zelf. De plek zit tussen 2 huizen in en ik zelf kan daar niet bij.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp en opvangbak repareren uit heel Nederland:

Herstellen regenwaterafvoer

Vanuit mijn muur / plat dak loopt de regenpijp met opvangbak naar het balkon. (masionette woning +-3 hoog) De bak wijkt van de regenpijp zodat het water langs de muur in plaats van door de regenpijp naar beneden loopt. Ooit is deze bak aangedrukt maar wijkt nu weer. Mijn inziens moet het kapje vast gekit worden aan de regenpijp.

Dakgoten in een houten bekisting vervangen

Vervanging lekkende dakgoot. Huidig materiaal is zink, de dakgoot is al eens 'gerepareerd' met een plastic laag. Betreft bovenwoning ca 7 meter breed, alleen de voorkant. Aan achterkant huis mogelijk nog aanleg opvangbak tussen dakgoot en regenpijp.

Regenpijp vervangen

De werkzaamheden zijn volgt: - Regenpijp voorzijde van het huis: vervangen van ongeveer 6 meter met opvangbak boven op de pijp. - Kleine pijp zijkant van het huis: een stuk tussen plaatsen, zit los door verzakking grond. - Regenpijp achterzijde van het huis: vervangen ongeveer 2,5 meter met knikje. - De deur onderaan wat afschaven, de deur klemt nu. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakwerk tuinhuis

Ik wil graag mijn nieuwe tuinhuis voorzien van isolatie, dakbedekking en zinken kraallijsten en zinken opvangbak met regenpijp afmeting is 7 x 4 meter.

Verplaatsen afvoer regenpijp

Bij onze aanbouw zit een afvoer van een plat dak, aangesloten op het riool. Deze willen we verplaatsen naar de zijkant van de aanbouw. Werkzaamheden: Graven naar rioolbuis Aansluiting maken op nieuwe plek Verplaatsen opvangbak en plaatsen nieuwe buis Dichtmaken oude dakgoot Verleggen buis op plat dak Graag een bedrijf/vakman uit de buurt van Heino

Reperatie regenpijp

Aan de voorzijde van deze hoekwoning is de pvc regenpijp en de opvangbak gedeeltelijk los van de muur gekomen. Gaarne reperatie. Daarnaast nakijken andere regenpijp achterzijde en schoonmaken van goten, ongeveer 10 meter.