Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor waterafvoer plat dak reguleren:

Waterafvoer plat dak reguleren

Momenteel is er een plat dak op het aanbouw, waardoor bij regen het water op het dak blijft. De vraag is of er een constructie te bedenken zodat het water weg kan stromen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterafvoer plat dak reguleren uit heel Nederland:

Platdak van EPDM en isolatie voorzien

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik wil een aanbouw met platdak maken Maar ik zoek iemand die mijn dak wil maken isolatie en epdm folie en waterafvoer Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? : EPDM

Airco vervangen

Vervangen oude split airco door nieuwe 'Tristar AC5421' split airco. De buitenunit staat op het plat dak. Dit kan worden bereikt met een ladder van circa 6 m via het balkon aan de voorzijde. Doorvoer naar dak via luchtafvoer toilet. Afstand binnenunit naar dak vermoedelijk circa 1 tot 3 meter (waarschijnlijk minder, maat ik ben nooit op het dak geweest). De buitenunit zal zeker niet meer dan 2,5 m vanaf luchtdoorvoer staan. De waterafvoer vanaf binnenunit gaat naar reservoir toilet, afstand circa 1,5 m. Afstand vanaf luchtdoorvoer naar binnenunit zal circa 60 cm bedragen. Alle leidingen en kabels gaan via goten die makkelijk kunnen worden geopend om de leidingen te vervangen. De binnenunit hangt via muurdoorvoer vanaf toilet onder plafond, circa 2,60 m vanaf stopcontact

Plat dak met koepel renoveren en isoleren

Renoveren van het dak met bitumen of Roofing. We hebben het dak al schoon laten maken. Het dak betreft 65 vierkante meter. Er hoeft geen asbest verwijderd te worden. Het is een plat dak met een lichtkoepel. Op een hoogte van ongeveer 5 meter. Het huidige dak is door de firma Kemenade gelegd. Er zal wellicht ook iets aan de waterafvoer worden gedaan. Ook moet het dak uitgevlakt worden.

Waterafvoer en regenpijp herstellen

Ik wil graag dat er onderzoek en herstel van lekkage met betrekking tot een water-rooster en regenpijp van een plat dak wordt gedaan. De vakman kan hier heel makkelijk bij om de regenpijp te vervangen. Dit is nu nog een metalen pijp die vervangen moet worden naar een kunststof regenpijp.

Dakbedekking op de schuur vervangen

Dakbedekking schuur vervangen De dakbedekking van een schuur (plat dak) van 3 bij 4 meter vervangen inclusief nieuwe dakranden en vernieuwen aansluiting waterafvoer. De nieuwe laag kan niet over de oude heen en mag niet geschroefd worden. Wellicht wilt de buurman ook mee doen. Graag ontvangen wij een offerte voor beide schuren en voor alleen onze schuur.

Dakbedekking aanbrengen

Algemeen: Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij ook de daken van de garages aan elkaar zitten. Er is voldoende ruimte op het dak van de buren om het grind naartoe te verplaatsen (met uitzondering van de 12 m2 op het dak van de eerste verdieping aan de voorkant). De bestaande dakbedekking ziet er nog goed uit maar op de tweede verdieping en op de eerste verdieping aan de achterkant komen zonnepanelen. Hierdoor is het vervangen van de dakbedekking op deze plekken wenselijk. De andere delen zijn wat minder van belang dus graag separaat aanbieden. Dak tweede verdieping: Is voorzien van een bitumen dakbedekking, is een plat dak van 41 m2 met een opstaande rand van 29 cm en 2 waterafvoeren. Hier ligt gen grind op het dak. Dak eerste verdieping: Achterkant: Is voorzien van een bitumen dak bedekking, is een plat dak van 25 m2 met een opstaande rand van 45 cm en 1 waterafvoer. Hier ligt grind op het dak. Voorkant: Is voorzien van een bitumen dak bedekking, is een plat dak van 12 m2 met een opstaande rand van 32 cm en 1 waterafvoer. Hier ligt grind op het dak. Garage dak: Is voorzien van een bitumen dak bedekking, is een plat dak van 24 m2 met een opstaande rand van 12 cm en 2 waterafvoeren. Hier ligt grind op het dak.

Platte daken isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Ik wil dat mijn dak geïsoleerd wordt en nieuwe bitumen aangebracht worden. Ook wil ik dat de dakbedekking vernieuwd wordt. Plat dak met daarin waterafvoer (inpandig, dus doorvoer in dak), doorvoer ketel en centrale afvoer lucht. Pand is in Leeuwarden. Dak moet geïsoleerd en nieuwe dakbedekking, ongedierte moet geen toegang (meer) hebben tot huis via kieren of gaten vlak bij of in het dak. Graag offerte waarin duidelijk is wie subsidie aanvraagt en of dat wel of niet in de prijs is verrekend, hoe garantie is geregeld en hoelang die is, wanneer zou project kunnen aanvangen en wanneer is het klaar.

Stenen schuur laten bouwen

Wij willen in onze achtertuin een stenen schuur laten bouwen die moet gaan dienen als opslag voor o.a. koelkast, fietsen, tuingereedschap, et cetera. Eisen aan de schuur: - Stenen schuur van 4 x 3 meter - Plat dak met daklijst - Enkelsteens - Gestorte vloer op reeds aanwezige heipalen - Metalen deur met slot - 1x raam - Waterafvoer - Verlichting / minimaal 8 stopcontacten. Type steen: nog nader te bepalen, bv creme handvorm waalformaat.

Tuinschuur en tuinmuur maken

1: De vraag is wat het kost om een tuinschuur te bouwen gebruik makend van de bestaande muren die op de erfafscheiding staan. 2: Aanvullend is de vraag wat een gemetselde erfafscheiding van 3.50 meter kost. Ad1: De schuurmaat wordt: 5.40 x 2.40 meter. De linker en achtermuur zijn aanwezig, maar dienen op het bouwwerk worden aangepast. De keuze wordt of een plat dak of een lessenaar naar de tuin toe aflopend met dakpannen. De vloer dient van beton te zijn (standaard werkvloer). De deur is een standaard schuurdeur. Het raam is standaard (enkelglas), bijvoobeeld: Vast raam 6-ruits 64 x 85 cm. Waterafvoer: PVC. Ad2: Als de schuur is gebouwd dan is ongeveer 3.50 meter. Bakstenen muur nodig als erfafscheiding. De muur dient aan te sluiten op de tuinschuur en de bestaande muur aan de huiszijde. De gewenste hoogte is 2 meter. Funderingen zullen ook gemaakt moeten worden.

Stenen schuur bouwen

Wij willen in onze achtertuin een stenen schuurt laten bouwen die moet gaan dienen als opslag voor o.a. koelkast, fietsen, tuingereedschap, et cetera. Eisen aan de schuur: - Stenen schuur van 4 x 3 meter - Plat dak - Enkelsteens - Gestorte vloer - Hardhouten deur met slot en ernaast een uitzetraam - Waterafvoer - Verlichting / minimaal 8 stopcontacten Graag ontvangen wij ook de eventuele meerkosten om het plafond af te werken met gipsplaten en isolatie van de schuur.

Partners

Partners van Casius