Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgrind verwijderen:

Dakgrind verwijderen

Ik wil graag ± 20 m2 grind van een dak laten wegzuigen, het betreft een dakterras in Amsterdam. Bijgevoegde bijlage bevat een tekening van de woning (de locatie is goed bereikbaar).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgrind verwijderen uit heel Nederland:

Dakgrind verwijderen

Gaarne verwijderen van dak grind. 7 m hoogte. In Uden. Opp ongeveer 100 vierkante meter.

Dakbedekking op de garage en carport vervangen

Bestaande bedekking en dakgrind verwijderen + afvoeren. Twee lagen dakbedekking volgens brandmethode aanbrengen. Totaal oppervlakte is 14 bij 3 meter. Dakrand afwerken met een extra strook dakbedekking en aan buitengevel een alu daktrim aanbrengen. Tegen metselwerk 3 meter voetlood aanbrengen. 2 Hemelwaterafvoeren vervangen en aansluiten op HWA.

Dakgrind afvoeren en vernieuwen

Het grind op het platte dak is flink vervuild. Er groeit mos en steeds weer onkruid op. Ik wil het graag laten verwijderen en vernieuwen, of als het kan laten schoonmaken. Het dak is ongeveer 40 m2 en het gaat om ongeveer 2 kuub grind.

Isoleren van het dak

Verwijderen en afvoeren van het dakgrind, schoonmaken van de dakbedekking of het verwijderen van de oude dakbedekking. Graag twee verschillende prijzen. Verwijderen van twee lichtkoepels van de badkamer en het lichtraam boven het trappenhuis. Weghalen van de drie opstanden en de dakdoorvoeren. Aanbrengen van isolatie platen R. Waarde 4 op de oude dakbedekking of plaatsen van isolatieplaten en dan nieuwe dakbedekking erop die geschikt is voor een groen dak en het plaatsen van zonnepanelen (drukvast 600 kn per m2). Aanbrengen van een onderlaag met textiel, mechanisch bevestigd met schroeven en rondellen, aanbrengen van een toplaag VB 240. In de dakbedekking worden de benodigde dakdoorvoeren, uitwateringen, opstanden en de lichtkoepels aangebracht, aan de achterzijde worden de bestaande boeidelen 7 tot 12 cm verhoogd. Aanbrengen van nieuwe zinken kraallijsten, in het zink zetten van het lichtraam boven het trappenhuis, het opnieuw aanbrengen van het lood in de gevel bij de buren en de voorzijde, het geheel inslijpen en afvoegen. De twee lichtkoepels in de badkamer en het lichtraam terugplaatsen, deze aan de binnenzijde met gipsplaat afwerken en afsmeren met gips. Regenpijp van zink met een vergaarbakje en een t-stuk voor de afvoer van het balkon. Werk moet voor de zomer gedaan worden. We moeten nog laten onderzoeken of de dakconstructie sterk genoeg is voor een groen dak gezien het feit dat ons huis 100 jaar oud is. Het huis is ca. 6 x 13 meter.

Dakgrind verwijderen

Een laags grind ligt inmiddels op twee hopen. 7x5 meter. Ander deel dak 6x4 meter een laags

Dakgrind verwijderen

Bij een hoekwoning over een oppervlak van 150 m2 het dakgrind laten verwijderen, het grind ligt los en is derhalve eenvoudig te verwijderen. De plek is lastig te bereiken. Een vrachtwagen heeft minimaal 60 meter slang nodig om het grind te kunnen verwijderen. Kunt u mij hiervoor een offerte doen toekomen?

Vervuild dakgrind vervangen

Vervangen van vervuild dakgrind: Op het dak van de carport-garage (11.40m x 3.20 m) ligt vervuild dakgrind (zand en onkruid). Ook op het dak van de bijkeuken (2.30 x 2.10 m) ligt vervuild dakgrind. Al het grind verwijderen en afvoeren, dak schoonvegen en schoon nieuw grind met een laagdikte van 3-4 cm aanbrengen (staptegels blijven liggen). Op het achterste gedeelte behoeft geen grind te komen (is nieuwbouw). Het dak ligt op 1e verdiepings niveau.

Dakgrind vervangen op een bitumen dal

Ik wil het oude dakgrind laten verwijderen en een nieuwe laag laten plaatsen. Betreft bitumen dak, 85 m2. Nu ongeveer 10 cm hoog dakgrind vermengd met mos en soort vetplantjes aanwezig. Dak op 2e verdieping.

Dakbedekking compleet vervangen

Het verwijderen en afvoeren van het bestaande vervuilde dakgrind, inclusief dakbedekking. Het overplakken van het gehele dak met dakbedekking alsmede 1 maal terug plakken van alle opstanden bij voor- en achtergevel, schoorstenen en lichtkoepel. Het vernieuwen van vijf stuks ontluchtingskappen. Het vernieuwen van de loodslabben onderaan de schoorstenen. Het vernieuwen van de uitwatering. Het vernieuwen van de zinken dekstukken voor-, achter- en zijkant. Het aanbrengen van schoon dakgrind. Het dak is 100 vierkante meter.

Nieuwe mastieklaag + grind

Verwijderen dakgrind, mastiek laag vernieuwen + nieuw grind. Betreft een plat dak en het is 6 x 9 meter. Inclusief levering materialen.