Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgrind verwijderen:

Dakgrind verwijderen

Ik wil graag ± 20 m2 grind van een dak laten wegzuigen, het betreft een dakterras in Amsterdam. Bijgevoegde bijlage bevat een tekening van de woning (de locatie is goed bereikbaar).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgrind verwijderen uit heel Nederland:

Dakgrind verwijderen en afvoeren

Ik zou graag het grind van het dak willen laten verwijderen en afvoeren. Het is een plat dak en ongeveer 30 a 35 m2 groot. Het is op de eerste verdieping

Dakgrind verwijderen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die het loszittende dakgrind kan verwijderen. De oppervlakte is 130 m2 en goed bereikbaar via de tweede etage.

Dakgrind verwijderen

Graag offerte voor volgende werkzaamheden: - Grind opzuigen van schuurdak 12 x 12 - Grind afvoeren Het schuurdak is op 3 meter hoogte en makkelijk bereikbaar. Graag een complete prijs.

Dakgrind verwijderen

Dakgrind van de garage en aanbouw woning verwijderen/zuigen. 10 x 6 meter en de dikte 5 cm. Ongeveer 10-20 meter van de weg af en het dak is 3 meter hoog. Wat zou mij dat kosten? Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet,

Dakgrind van de garage verwijderen

Graag wil ik het dak van onze garage laten 'leeg zuigen'. De garage ligt vol met grind (zo'n 40 jaar oud). De garage staat echter achter op ons perceel, dus is het mogelijk om met jullie zuiger een afstand van zo'n 40 meter te overbruggen? En zo ja, wat zijn de kosten ongeveer om de garage van zo'n 60 m2 leeg te zuigen?

Dakgrind verwijderen

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 42 m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 7,5 meter hoogte met een klein stukje op het balkon op 5 meter hoogte - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor alleen het afzuigen en afvoeren van het grind - Een prijs voor het schoonmaken en terugplaatsen van het grind indien jullie dit kunnen aanbieden. Het terugplaatsen zal dan in de tuin zijn en niet op het dak zelf. Op 2 mei komen ze het sedum dak aanleggen dus daarvoor moet het grind verwijderd zijn indien mogelijk (anders moeten we die afspraak verplaatsen)

Dakgrind verwijderen

Gaarne verwijderen van dak grind. 7 m hoogte. In Uden. Opp ongeveer 100 vierkante meter.

Dakbedekking op de garage en carport vervangen

Bestaande bedekking en dakgrind verwijderen + afvoeren. Twee lagen dakbedekking volgens brandmethode aanbrengen. Totaal oppervlakte is 14 bij 3 meter. Dakrand afwerken met een extra strook dakbedekking en aan buitengevel een alu daktrim aanbrengen. Tegen metselwerk 3 meter voetlood aanbrengen. 2 Hemelwaterafvoeren vervangen en aansluiten op HWA.

Dakgrind afvoeren en vernieuwen

Het grind op het platte dak is flink vervuild. Er groeit mos en steeds weer onkruid op. Ik wil het graag laten verwijderen en vernieuwen, of als het kan laten schoonmaken. Het dak is ongeveer 40 m2 en het gaat om ongeveer 2 kuub grind.

Isoleren van het dak

Verwijderen en afvoeren van het dakgrind, schoonmaken van de dakbedekking of het verwijderen van de oude dakbedekking. Graag twee verschillende prijzen. Verwijderen van twee lichtkoepels van de badkamer en het lichtraam boven het trappenhuis. Weghalen van de drie opstanden en de dakdoorvoeren. Aanbrengen van isolatie platen R. Waarde 4 op de oude dakbedekking of plaatsen van isolatieplaten en dan nieuwe dakbedekking erop die geschikt is voor een groen dak en het plaatsen van zonnepanelen (drukvast 600 kn per m2). Aanbrengen van een onderlaag met textiel, mechanisch bevestigd met schroeven en rondellen, aanbrengen van een toplaag VB 240. In de dakbedekking worden de benodigde dakdoorvoeren, uitwateringen, opstanden en de lichtkoepels aangebracht, aan de achterzijde worden de bestaande boeidelen 7 tot 12 cm verhoogd. Aanbrengen van nieuwe zinken kraallijsten, in het zink zetten van het lichtraam boven het trappenhuis, het opnieuw aanbrengen van het lood in de gevel bij de buren en de voorzijde, het geheel inslijpen en afvoegen. De twee lichtkoepels in de badkamer en het lichtraam terugplaatsen, deze aan de binnenzijde met gipsplaat afwerken en afsmeren met gips. Regenpijp van zink met een vergaarbakje en een t-stuk voor de afvoer van het balkon. Werk moet voor de zomer gedaan worden. We moeten nog laten onderzoeken of de dakconstructie sterk genoeg is voor een groen dak gezien het feit dat ons huis 100 jaar oud is. Het huis is ca. 6 x 13 meter.