Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen na storm terugleggen:

Dakpannen na storm terugleggen

De recente storm heeft één dakpan op ons dak verschoven. Wie wil ons helpen om die ene dakpan weer terug te leggen en de overige pannen te inspecteren?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen na storm terugleggen uit heel Nederland:

Nokvorsten opnieuw aanbrengen

Heer, mevrouw, tijdens de grote storm in januari is de nok van ons dak er gedeeltelijk af gewaaid. Nu zouden we dat graag laten repareren. Er zijn 5 nokvorsten van het dak gewaaid, maar ik heb ze zelf liggen. Daarnaast heb ik hier nog 50 goeie Tuile du Nord dakpannen liggen in gesmoord blauw (deze liggen ook op het dak) en 14 nokvorsten. Ook heb ik hier flexim. Ik was van plan het zelf te doen, maar aangezien ik niet hou van op hoogte werken (hoogtevrees) zou ik het graag door een specialist willen laten doen. Kunt u mij vertellen wat het zou kosten om dit voor +/- 6 meter te laten doen? Met hartelijke groeten,

Verschoven dakpannen na storm goed leggen

Op mijn dak zijn 2 dakpannen verschoven die een gat achterlaten. Ik zou deze graag op korte termijn weer op de goede plek willen laten leggen.

Dakpannen na storm verschoven

Een rijtje pannen is verschoven, vermoedelijk na de storm van 2 weken geleden? Het betreft een schuin dak van een rijtjeshuis (hoek, bouwjaar 2010). Op de derde woonlaag. Ik wou toch maar niet zelf t dak op om ze recht te leggen en/of vast te maken.

Stormschade: weggewaaide dakpannen terugleggen

Er zijn bij ons vanwege de storm 2 dakpannen van het dak gewaaid. De pannen zitten redelijk hoog, waardoor wij er niet zelf bij kunnen. Ze moeten er alleen maar opgelegd worden, want de dakpannen zijn nog heel.

Oudhollandse dakpannen vervangen

Ongeveer 5 dakpannen zijn door de storm eraf gewaaid. Ongeveer 2 dakvorsten. Ook is op één plek een latje doorgerot. Slecht onderhouden dus, krijg niet van de verzekering. Dus graag lage kosten.

Dak repareren

Ik heb storm schade er zijn een paar dakpannen op mijn plat dak gevallen kunstig dak 2 Plakplaten 1 afvoer Dak is 3 bij 4 meter Graag een offerte En daarna eventueel maken

Dakpannen na storm vervangen

Er liggen circa 5 pannen bij de nok en een paar nokpannen scheef na een storm. Wat kost het om deze recht te leggen op een schuin dak van een rijtjeshuis. Er kan geen hoogwerker worden voorgereden. Dus met een trap moet het dak worden betreden. De nok is op circa 9 meter.

Verschoven dakpannen recht leggen

Vanwege de januari storm is er een tiental dakpannen scheef gaan zitten. Ik wil graaf een offerte voor het recht leggen van deze pannen, voordat ze bij een volgende storm er helemaal af liggen.

Dakpannen recht leggen

Tijdens de storm van 2 weken geleden, zijn 3 dakpannen verschoven. Wij zoeken iemand die deze weer recht op hun plaats kunnen leggen.

Afgewaaide dakpannen terugleggen

Door de storm zijn er bij de klant ongeveer 30 dakpannen van het dak af gevlogen. Het gaat hier om de nok en boven het dakkapel. Het dak is bereikbaar met een ladder. De vervangende dakpannen zijn aanwezig.

Partners

Partners van Casius