Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor beschadigd pannendak repareren:

Beschadigd pannendak repareren

De dakpannen van het pand komen geregeld naar beneden. Dat komt omdat ze oud en ze allemaal beschadigd zijn. Kun je een offerte maken voor nieuwe oranje pannen op het dak aan de voor en achterzijde? Schatting is dat het dak 6 meter breed is en 5 meter hoog is.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigd pannendak repareren uit heel Nederland:

Renovatie van een pannendak en plaatsing kunststof dakkapel

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '50. Ik wil hierop graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. Omdat het pannendak inmiddels ook aan vervanging toe is, overweeg ik dat gecombineerd uit te laten voeren. Er liggen keramische dakpannen op die beschadigd en versleten zijn en de panlatten zijn ook in slechte staat. Hier en daar is er geringe lekkage. Er is een houten dakbeschot zonder asbestplaten o.i.d. Mijn buren zijn ook geïnteresseerd om dit eventueel gezamenlijk aan te laten pakken. Er staan 2 schoorstenen op het dak. Optioneel is om te bekijken of de isolatie van het dak verbeterd kan worden. We maken graag een afspraak met bedrijven die de totale klus aan kunnen pakken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Pannendak met dakisolatie aanbrengen

Wij hebben een oud boerderijtje van ca. 200 jaar oud. Het dak is nog origineel met oude originele dakpannen. Het liefst zouden we deze dakpannen behouden en alleen de beschadigde vervangen. Onder de pannen zit een laag riet, die op meerdere plaatsen is verdwenen. We hebben geen lekkage, behalve wanneer de pannen zijn verschoven of beschadigd. Er zitten meerdere Veluxramen in het dak en een dakkapel van ca. 3 meter breed, waarvan het dak schuin omhoog naar de nok loopt. Wij willen een geheel nieuw dak met isolatie. Daarbij willen we advies over de manier waarop dit dak kan worden vervangen zonder de oude uitstraling van het huis te verliezen. Aandachtspunt is ook dat het huis aan één kant is verbonden met het dak van buren, die hun dak niet vervangen. De lengte van ons huis is ca. 14 meter. Het dak aan de oostkant is van nok tot dakgoot ca. 4. 5 meter en aan de westkant van nok tot dakgoot ca. 8 meter. Dat is dus ca. 175 m2. Aan één kant moet de dakgoot worden vernieuwd (14 meter).

Dakdoorvoer van de kachelpijp vervangen

Het monteren en plaatsen van een nieuwe dakdoorvoer voor de bestaande kachelpijp. De oude is door hagelschade beschadigd. Het is een schuin pannendak, tevens graag het bijbehorende lood et cetera controleren. Betreft een offerte voor de verzekering.

Schoorsteen laten renoveren

Wij wonen in een woning uit de jaren vijftig. Op een schuin pannendak staat een gemetselde schoorsteen met een betonnen afdekrand. Daar zitten drie doorvoeren in. De afdekrand is flink beschadigd en daardoor hebben wij lekkage. Graag laat ik de schoorsteen repareren.

Schoorsteen renoveren

Wij wonen in een woning uit de jaren vijftig. Op een schuin pannendak staat een gemetselde schoorsteen met een betonnen afdekrand. Daar zitten drie doorvoeren in. De afdekrand is flink beschadigd en daardoor hebben wij lekkage. Graag laat ik de schoorsteen repareren.

Schoorsteen op dak verwijderen en dak dichtmaken

Graag willen wij de schoorsteen van ons dak laten verwijderen. Het betreft een jaren dertig woning in Groningen. Het rookkanaal wordt niet meer gebruikt. De schoorsteen is oud en momenteel hebben we last van lekkages. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het verwijderen van de schoorsteen, inclusief het afwerken van het dak. Het is een schuin lopend pannendak. Pannen hebben we nog, even zien of het voldoende pannen zijn. Graag komen we in contact voor het maken van een offerte. Er moet nog beoordeeld worden of er asbest in de schoorsteen aanwezig is en of er wellicht een vergunning nodig is voor het weghalen van de schoorsteen. Mocht de schoorsteen niet verwijderd kunnen worden dan ontvangen we graag een offerte voor de renovatie in verband met de lekkages. Naast het verwijderen/ renoveren van de schoorsteen ontvangen wij graag een aparte offerte voor het vervangen van een nok vorste welke beschadigd is.

Aangetaste dwarsbalk op zolder herstellen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen voor het herstellen van een houten dwarsbalk op zolder die door waterschade van het pannendak aangetast was. De lekkage is reeds verholpen. Het is een stuk van circa 0.5 meter binnen, ruim gemeten. Aan de buitenzijde is onbekend hoeveel lengte beschadigd is. Gaarne een afspraak voor de beoordeling. De offerte moet naar de verzekering. Afhankelijk van hoe ernstig de schade is, moet het gerepareerd worden.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Daklekkage opsporen en verhelpen op twee plaatsen in een pannendak rijtjeshuis. Een lekkage aan de voorzijde, andere aan de achterzijde. Het zijn al wat oudere pannen, volens bouwkundig onderzoek bij aankoop van de woning waren de pannen nog redelijk maar er zijn dus enkele pannen beschadigd en moeten vervangen worden. Het betreft hier een huis dat net aangekocht is en de sleutel begin januari aanwezig is, werkzaamheden dus indien mogelijk in januari 2015. Dak op de tweede verdieping/zolderverdieping. Beide zijden goed bereikbaar via de tuinen voor en achter.

Dakreparaties aan pannendak

Veel dakpannen zijn beschadigd, liggen los en zijn dichtgeplakt met plamuur, stukken folie en tape. Het afschot van de dakgoot loopt de verkeerde kant op waardoor er permanent water blijft staan in de dakgoot.

Pannendak met dakpannen vervangen

De dakpannen op het dak zijn in slechte staat; een aantal is gebarsten, gebroken, beschadigd etc. In totaal ongeveer 2000 pannen, nokvorsten en eindpannen. Het zijn volgens mij verbeterd Hollandse pannen. Is het mogelijk ze te vervangen door gebruikte pannen van hetzelfde soort? Ook zal hier en daar wat aan het hout gedaan moeten worden. Dak boven de eerste verdieping, vanaf een meter of 6 hoogte.