Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor beschadigd pannendak repareren:

Beschadigd pannendak repareren

De dakpannen van het pand komen geregeld naar beneden. Dat komt omdat ze oud en ze allemaal beschadigd zijn. Kun je een offerte maken voor nieuwe oranje pannen op het dak aan de voor en achterzijde? Schatting is dat het dak 6 meter breed is en 5 meter hoog is.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigd pannendak repareren uit heel Nederland:

Pannendak vernieuwen

Huis uit 1926. Schuin pannendak. Sommige pannen zijn beschadigd. Totaal oppervlakte ongeveer 70 M2.

Dakrenovatie

Origineel pannendak van een rijtjeswoning uit 1933 heeft van de vorige bewoners slecht onderhoud gehad. De nokvorsten zijn beschadigd, de panlatten + tengels zijn mogelijk rot, bij buurman was dit wel het geval, de huidige dakkapel is in erg slechte staat en de pannen mogelijk herbruikbaar. Ik zou allereerst graag een dak inspectie willen laten uitvoeren zodat een degelijke oplossing en heldere offerte kunnen worden opgesteld. Het totale dakoppervlak bedraagt ongeveer 32 m2.

Schade aan pannendak repareren

Door de storm is het dak op 3 locaties beschadigd. Aan 1 kant is er een dakpan los/gebroken, er is een deel dakfolie weg en aan de zijkant zijn de dakpannen los gekomen van de woning. Voor de verzekering hebben wij een offerte nodig, zodat deze de kosten kunnen vergoeden. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn wanneer de pannen op onze hoekwoning volledig worden vervangen. Dit zal ongeveer 50 m2 oppervlak zijn.

Renovatie van een pannendak en plaatsing kunststof dakkapel

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '50. Ik wil hierop graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. Omdat het pannendak inmiddels ook aan vervanging toe is, overweeg ik dat gecombineerd uit te laten voeren. Er liggen keramische dakpannen op die beschadigd en versleten zijn en de panlatten zijn ook in slechte staat. Hier en daar is er geringe lekkage. Er is een houten dakbeschot zonder asbestplaten o.i.d. Mijn buren zijn ook geïnteresseerd om dit eventueel gezamenlijk aan te laten pakken. Er staan 2 schoorstenen op het dak. Optioneel is om te bekijken of de isolatie van het dak verbeterd kan worden. We maken graag een afspraak met bedrijven die de totale klus aan kunnen pakken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Pannendak met dakisolatie aanbrengen

Wij hebben een oud boerderijtje van ca. 200 jaar oud. Het dak is nog origineel met oude originele dakpannen. Het liefst zouden we deze dakpannen behouden en alleen de beschadigde vervangen. Onder de pannen zit een laag riet, die op meerdere plaatsen is verdwenen. We hebben geen lekkage, behalve wanneer de pannen zijn verschoven of beschadigd. Er zitten meerdere Veluxramen in het dak en een dakkapel van ca. 3 meter breed, waarvan het dak schuin omhoog naar de nok loopt. Wij willen een geheel nieuw dak met isolatie. Daarbij willen we advies over de manier waarop dit dak kan worden vervangen zonder de oude uitstraling van het huis te verliezen. Aandachtspunt is ook dat het huis aan één kant is verbonden met het dak van buren, die hun dak niet vervangen. De lengte van ons huis is ca. 14 meter. Het dak aan de oostkant is van nok tot dakgoot ca. 4. 5 meter en aan de westkant van nok tot dakgoot ca. 8 meter. Dat is dus ca. 175 m2. Aan één kant moet de dakgoot worden vernieuwd (14 meter).

Dakdoorvoer van de kachelpijp vervangen

Het monteren en plaatsen van een nieuwe dakdoorvoer voor de bestaande kachelpijp. De oude is door hagelschade beschadigd. Het is een schuin pannendak, tevens graag het bijbehorende lood et cetera controleren. Betreft een offerte voor de verzekering.

Schoorsteen renoveren

Wij wonen in een woning uit de jaren vijftig. Op een schuin pannendak staat een gemetselde schoorsteen met een betonnen afdekrand. Daar zitten drie doorvoeren in. De afdekrand is flink beschadigd en daardoor hebben wij lekkage. Graag laat ik de schoorsteen repareren.

Schoorsteen op dak verwijderen en dak dichtmaken

Graag willen wij de schoorsteen van ons dak laten verwijderen. Het betreft een jaren dertig woning in Groningen. Het rookkanaal wordt niet meer gebruikt. De schoorsteen is oud en momenteel hebben we last van lekkages. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het verwijderen van de schoorsteen, inclusief het afwerken van het dak. Het is een schuin lopend pannendak. Pannen hebben we nog, even zien of het voldoende pannen zijn. Graag komen we in contact voor het maken van een offerte. Er moet nog beoordeeld worden of er asbest in de schoorsteen aanwezig is en of er wellicht een vergunning nodig is voor het weghalen van de schoorsteen. Mocht de schoorsteen niet verwijderd kunnen worden dan ontvangen we graag een offerte voor de renovatie in verband met de lekkages. Naast het verwijderen/ renoveren van de schoorsteen ontvangen wij graag een aparte offerte voor het vervangen van een nok vorste welke beschadigd is.

Aangetaste dwarsbalk op zolder herstellen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen voor het herstellen van een houten dwarsbalk op zolder die door waterschade van het pannendak aangetast was. De lekkage is reeds verholpen. Het is een stuk van circa 0.5 meter binnen, ruim gemeten. Aan de buitenzijde is onbekend hoeveel lengte beschadigd is. Gaarne een afspraak voor de beoordeling. De offerte moet naar de verzekering. Afhankelijk van hoe ernstig de schade is, moet het gerepareerd worden.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Daklekkage opsporen en verhelpen op twee plaatsen in een pannendak rijtjeshuis. Een lekkage aan de voorzijde, andere aan de achterzijde. Het zijn al wat oudere pannen, volens bouwkundig onderzoek bij aankoop van de woning waren de pannen nog redelijk maar er zijn dus enkele pannen beschadigd en moeten vervangen worden. Het betreft hier een huis dat net aangekocht is en de sleutel begin januari aanwezig is, werkzaamheden dus indien mogelijk in januari 2015. Dak op de tweede verdieping/zolderverdieping. Beide zijden goed bereikbaar via de tuinen voor en achter.