Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage opsporen en repareren:

Daklekkage opsporen en repareren

Opsporen en repareren'. Het gaat om een dakkapel met kunstriet.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage opsporen en repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Plat dak. De lekkage betreft druppels vanuit het plafond op verschillende plekken, in een rechte lijn over in totaal circa 2 meter.

Daklekkage opsporen en herstelwerk

Daklekkage opsporen en repareren. Betreft 20 m² plat dak met bitumen dekking.

Daklekkage bij de dakkapel opsporen en repareren

Daklekkage opsporen bij dakkapel. lekt alleen bij bepaalde windrichting. Hoeveelheid regen is niet van belang.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage die wij graag laten opsporen en repareren. Het betreft een dak van een erker van een appartement op 3 hoog. De erker heeft een plat dak en is ongeveer 8 meter breed.

Dak lekkage repareren

Ik wil zo snel mogelijk een daklekkage van de schuur laten opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak dat bedekt is met bitumen. Aan een zijde mist de metalen strook (daktrim).

Lekkage repareren op dakkapel

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakkapel van circa 10 m2. Graag een vrijblijvende opgave en inspectie.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak. Het water komt aan het raam kant binnen dus ik denk dat er niet veel gezocht hoeft te worden naar de plek vanwaar het water binnen komt. Ook is de lekkage niet altijd. Bij zeer ernstig regenval begint het binnen te lekken. Mijn eigen vermoeden is dat het probleem zich bevindt aan het uiteinde van het dak bij het raamkant.

Daklekkage opsporen

Ik zou graag mijn daklekkage willen opsporen en eventueel repareren als de prijs voor mij te betalen is. Het dak is 2,5 meter hoog en de lekkage zit op 3,5 meter vanaf de grond in de slaapkamer. Het dak is ongeveer 30 m2. Het gaat om een schuin dak. Het probleem bevindt zich niet in de dakgoot als ik me niet vergis. Ik heb oud Hollandse dakpannen.

Daklekkage opsporen

Daklekkage opsporen van een uitbouw en oplossen. Momenteel is de oorzaak onduidelijk. De uitbouw heeft een plat dak en is ongeveer 15 m2. Het betreft een houtskelet bouw. Het dak bestaat uit bitumen en grind.

Partners

Partners van Casius