Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp aanbrengen:

Regenpijp aanbrengen

Een regenpijp aanbrengen. Langs het pand: van vier hoog naar de straat. In ons kleine voortuintje van een paar stoeptegels kan de pijp uitkomen. Er staat nu een steiger dus binnen enkele dagen uitvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp aanbrengen uit heel Nederland:

Lekkage verhelpen rond regenpijp

Aanbrengen dakleer rond regenpijp. Rubbercoating aanbrengen dakranden

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Vloer op balkon aanbrengen

Ik wil een klik-vlondervloer laten leggen op mijn balkon. De tegels zijn 30 x 30 cm en de balkonmaten zijn 150 x 235 cm met een regenpijp in een hoek.

Plat dak isoleren met isolatieplaten

Isolatieplaten aanbrengen buitenzijde plat dak van aangebouwde garage op bestaande bitumenlaag. Het gaat om ongeveer 20 m2 met een opstaande rand 15cm. (1 regenpijp afvoer en cv pijp en ventilatie pijp)

Bitumen op afdak vervangen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de oude bitumen daklaag en het aanbrengen van een nieuwe bitumen daklaag. Het betreft een gezamenlijk afdak met het naastgelegen huis en is voorzien van grind en 4 of 5 tegels om op te staan. Het oppervlak van de muur tot de rand en van de zijkant tot aan de grens met de buren, de regenpijp boven in de foto, is ongeveer 90 x 290 cm. Het gaat alleen om ons gedeelte van het dakje en bij de regenpijp loopt nog een soort kanaaltje om het hemelwater verder af te voeren naar beneden. Voor op de hoek staat het bitumen dak hier en daar wat bol alsof er vocht onder zit. Verder weet ik niet of de lijsten vervangen moeten worden. Het huis is van 1993.

Dakbedekking en afvoeren vernieuwen

De huidige dakbedekking eraf halen en afvoeren. Nieuwe dakbedekking aanbrengen. 3 x 5,5 m2. In het midden zit een koepel van 0,85 bij 0,85 meter. Afvoer naar regenpijp maken op dak.

Boeidelen vervangen of repareren

Aan de voorzijde, carport, dienen de boeiboorden gerepareerd te worden. Aan de achterzijde, klein schuurtje gedeeld met de buren 3 x 3 meter, moeten de houten boeidelen op 3 zijden vervangen worden. Tevens is het dak van de schuur iets verzakt wat gerepareerd dient te worden, misschien volstaat een regenpijp aanbrengen zodat het water weer wegloopt ook wel.

Tuinbestrating aanleggen

Ik wil graag in mijn achtertuin bestrating laten aanbrengen met tegels van 60 x 60 cm. De bestaande tegels zal ik er zelf uithalen, maar de tuin moet nog wel met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ook wil ik graag worteldoek onder de tegels. De tuin is 7.10 meter lang en heeft delen van 320 x 240 cm en 390 x 260 cm groot die bestraat moeten worden. Er is ook een afvoerputje met aansluiting op een regenpijp. Ik heb 1 m³ ophoogzand en 55 tegels type Vegas besteld bij Gamma en dat wordt op 30 mei al geleverd. Ook heb ik al worteldoek. De tuintegels en zand worden aan de voorkant van het huis afgeleverd en moeten nog naar achteren worden gebracht. Door het huis is moeilijk met een kruiwagen ivm een smalle gang en moeilijke draai vanuit de keuken. Achterom is wel mogelijk maar wel via een binnentuin met hek en smal pad. Maar ook dat zou ik graag aan u overlaten. Ik wil graag snel beginnen, laat de klus hier even beoordelen en ontvang dan uw offerte

Zinken regenpijp met vergaarbak aanbrengen

Ik wil graag een PVC regenpijp (die te kort is) vervangen door een zinken regenpijp met een vergaarbak: aan een garage met een bitumen dak. Het regenwater valt in een grindbak. Circa 2.50 meter is er nodig. Het mag een ronde pijp zijn. Hoe is de uitgang van de vergaarbak? Kan daar een rond pijp op?

Regenpijp aanbrengen bij een bedrijfspand

Afvoerpijp in de grond plaatsen van 15 cm doorsnee. Kapwerk is klaar. Alleen de pijp plaatsen en lijmen. In totaal ongeveer ongeveer 8 meter met koppelingen.

Partners

Partners van Casius