Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp aanbrengen:

Regenpijp aanbrengen

Een regenpijp aanbrengen. Langs het pand: van vier hoog naar de straat. In ons kleine voortuintje van een paar stoeptegels kan de pijp uitkomen. Er staat nu een steiger dus binnen enkele dagen uitvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp aanbrengen uit heel Nederland:

Regenpijp laten zetten

Een regenpijp aanbrengen aan de achterzijde van het huis. Van circa 11 meter, kunststof. De dakgoot is ook van kunststof. Er kan een steiger geplaatst worden. De nieuwe regenpijp heb ik al.

Oprit vernieuwen met split of grind en stenen bielzen aanbrengen

Mijn oprit, een recht stuk en een schuin stukje (samen ongeveer (48 m²) heeft onvoldoende afvoer regenwater, vooral vlak voor garage. Ik denk daarom (bijna) alle oude stenen verwijderen (niet onder afdak) en split of grind op matten plaatsen. Vlak langs huis een tegelpad van 90 cm met grote tegels van 45 x 90 cm, dat is 4.4 m² tegelen. Langs de straatrand stenen, zwarte of grijze stapelblokken en langs 4-kantje met berk. Indien mogelijk ook ingraven van regenpijp (afkoppelen regenwater) naar drainageblokken die naast de oprit komen. Ik kan zelf de bestelling materialen doen na check van mijn berekeningen.

Nieuwe zinken dakgoot maken

Betreft 7 meter nieuwe zinken dakgoot aanbrengen. Inclusief een kunststof regenpijp vervangen. De huidige goot hangt in beugels en lekt op meerde plekken. De goot hangt aan de achterzijde van de woning. Hij is goed bereikbaar via een plat dak. Als het niet meer sneeuwt, dan graag zo snel mogelijk de goot en pijp vervangen.

Lekkage verhelpen rond regenpijp

Aanbrengen dakleer rond regenpijp. Rubbercoating aanbrengen dakranden

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Vloer op balkon aanbrengen

Ik wil een klik-vlondervloer laten leggen op mijn balkon. De tegels zijn 30 x 30 cm en de balkonmaten zijn 150 x 235 cm met een regenpijp in een hoek.

Plat dak isoleren met isolatieplaten

Isolatieplaten aanbrengen buitenzijde plat dak van aangebouwde garage op bestaande bitumenlaag. Het gaat om ongeveer 20 m2 met een opstaande rand 15cm. (1 regenpijp afvoer en cv pijp en ventilatie pijp)

Bitumen op afdak vervangen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de oude bitumen daklaag en het aanbrengen van een nieuwe bitumen daklaag. Het betreft een gezamenlijk afdak met het naastgelegen huis en is voorzien van grind en 4 of 5 tegels om op te staan. Het oppervlak van de muur tot de rand en van de zijkant tot aan de grens met de buren, de regenpijp boven in de foto, is ongeveer 90 x 290 cm. Het gaat alleen om ons gedeelte van het dakje en bij de regenpijp loopt nog een soort kanaaltje om het hemelwater verder af te voeren naar beneden. Voor op de hoek staat het bitumen dak hier en daar wat bol alsof er vocht onder zit. Verder weet ik niet of de lijsten vervangen moeten worden. Het huis is van 1993.

Dakbedekking en afvoeren vernieuwen

De huidige dakbedekking eraf halen en afvoeren. Nieuwe dakbedekking aanbrengen. 3 x 5,5 m2. In het midden zit een koepel van 0,85 bij 0,85 meter. Afvoer naar regenpijp maken op dak.

Boeidelen vervangen of repareren

Aan de voorzijde, carport, dienen de boeiboorden gerepareerd te worden. Aan de achterzijde, klein schuurtje gedeeld met de buren 3 x 3 meter, moeten de houten boeidelen op 3 zijden vervangen worden. Tevens is het dak van de schuur iets verzakt wat gerepareerd dient te worden, misschien volstaat een regenpijp aanbrengen zodat het water weer wegloopt ook wel.

Partners

Partners van Casius