Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage bij het balkon repareren:

Daklekkage bij het balkon repareren

Plat dak smal balkon voorzijde woning. 8.3 x 1 meter voorzijde 1 hoog. Betonnen vloer. Loodslab in balkon muurtje. Kleine lekkage. Eerdere eigen reparaties hebben lekkage verminderd maar nog steeds 1 locatie met een vochtplek. Schuur 25 m2 schuin aflopend dak nu met golfplaten op houten platen. Advies beste - voordeligste oplossing. Bitumen? Ik kan zelf voorbereiden, bijvoorbeeld verwijderen golfplaten dak.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage bij het balkon repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Lekkage via plak dak op balkon.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en eventueel repareren. Het gaat om een plat dak, balkon van ongeveer 4 m3.

Daklekkage opsporen of dakpannen vervangen

De dakpannen vernieuwen of repareren in verband met lekkage. Het gaat om een onbekend aantal m2. Het pand zal een meter of vijf tot zes breed zijn. Het pand is van 1910. Ik weet niet wat er onder de pannen zit. Het dak is op de zolderverdieping, aan de achterkant van de bovenwoning. Via het balkon is het dak bereikbaar of daar kan mogelijk ook een steiger geplaatst worden. Graag uw advies om de lekkage aan te pakken.

Daklekkage opheffen

Daklekkage repareren/renoveren. Lijkt op meerdere lekkages, maar dat weet ik niet zeker. Dak is op de 2e etage en is bereikbaar via balkon of via de grond. Betreft plat dak circa 85 m2. Bouwjaar 1999.

Lekkage aan nieuw dak verhelpen

Het gaat om het opsporen van daklekkage. Het is een nieuw dak, april 2017, op een aanbouw in Amsterdam. Vermoedelijk is er bij de aansluiting met het balkon iets niet goed. Er liggen sedumcassettes op het dak. Wij zouden graag een second opion willen aanvragen.

Daklekkage in de uitbouw repareren

Het dak van de uitbouw lekt, op het plafond sinds kort een kleine natte kring, zo'n 6 cm diameter. Dak uitbouw is klein, ongeveer 3 x 1,5 meter. Er staat nauwelijks water op het dak. De lekkage ontstaat bij de aansluiting van het bovengelegen balkon.

Daklekkage bij een bitumen dak repareren

Er is een lekkage op het balkon met een bitumen dekking. Daardoor ontstaan er vochtvlekken in de kamers. Het balkon is 6 meter lang en 1.80 meter diep. Onder het balkon zitten de slaapkamers.

Daklekkage op de erker repareren

Bij hevige regenval komt er water naar binnen in onze erker. Bovenop de erker zit een balkon met vlonders. Het gaat waarschijnlijk om het vervangen van de dakbedekking op de erker van zo'n 4 m2.

Daklekkage verhelpen op een plat dak

Dakafvoer vanaf balkon naar regenpijp veroorzaakt lekkage in slaapkamer die eronder is gesitueerd. Het is waarschijnlijk een kleine klus voor vakman.

Daklekkage bij de dakkoepel

Wij hebben een lekkage op onze ronde dakkoepel op twee punten. Het is een twee etage gebouw met een platdak, dak bereikbaar via trap vanaf balkon 1ste etage. Wat zou deze reparatie kunnen kosten?