Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, dak isoleren en vervangen en dakkapel plaatsen, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, aanpassing + vernieuwen van het dak, boerderij dak isoleren, golfplaten dak op de schuur vernieuwen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dak vervangen, schuurdak vervangen, dakrenovatie pannendak, schuurdak vervangen, dakkoepel inspecteren en repareren, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amsterdam Zuidoost:

Bitumen dak vervangen

Ik wil het schuurdak van ongeveer 8 m2 opnieuw laten bedekken, de onderplaten moeten ook vervangen worden. Afvoeren materiaal kan ik zelf doen. De schuur is goed toegankelijk.

Dak repareren

Omdat de bouwvakkers tijdens het bouwen van een extra kamer op mijn dak zijn gaan lopen is het dak een beetje verzakt waardoor het water niet weg kan. Dit wil ik laten repareren. Het gaat om een dak van 30 m2. Het gaat om een bitumen dak.

Lekkage aan plat dak verhelpen

I would like to know if you can repair a leakage in my house. The leak is in the roof of the shed. It is a flat roof. I haven't seen the roof, but I can see leakages in the ceiling. There are two spots with a leakage. The size of the roof is about 2. 8 m X 2. 7 m. If you can do it, can you give me an approximate cost for the reparation? Thanks in advance. Kind regards,

Lichtkoepel inmeten en plaatsen

Licht koepel inmeten en laten plaatsen

Daklekkage pannendak repareren

Wij hebben in 1 slaapkamer op 1 plek een lekkage. Graag laten wij de lekkage opsporen en repareren bij het pannendak. Het betreft geen stormschade.

Eindvorst repareren

De halfronde eindvorst (rood RBB sneldek) is door de storm naar beneden gekomen. Het huis telt 2 woonlagen.

Schuurdak repareren

We hebben een lekkage in de schuur en wille deze graag laten repareren. Een plat dak bedekt met bitumen. Bij de buren zit ook een lekkage. Maten ongeveer: 7 bij 2,5 meter = 17,5 m2 voor mij en de buren samen.

Dakpannen vastzetten

Het vastzetten van dakpannen van een huis met een puntdak. Vastzetten volgens het bouwbesluit. Het dak is 15 jaar oud, het is 10 meter lang en 5 meter breed. Het dak is steil (hij bevat een verdieping + bergzolder) en is goed bereikbaar. Bij de bouw is het vastzetten niet gebeurd. Dat wil ik alsnog gedaan hebben.

Lekkage opsporen en verhelpen op een plat dak

Wij hebben een dansstudio in een pand met een plat dak. We hebben momenteel lekkage, ik vermoed via dit dak. Het is mij niet bekend wat voor dakbedekking daar op ligt. Ik laat het dak graag nakijken door een vakman en waar nodig reparaties verzorgen. Ik ontvang graag vooraf uw advies en een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden.

Lekkage verhelpen rond regenpijp

Aanbrengen dakleer rond regenpijp. Rubbercoating aanbrengen dakranden

Lekkage aan dakdoorvoer herstellen

Het betreft een lekkage aan de schoorsteen. Dit is een houten bak met de afvoer van mijn cv ketel en een luchtafvoer van de badkamer. De plastic plaat die aansluit op de dakpannen is beschadigd.

Dakbedekking op een dakkapel vervangen

Wij hebben op de 2e verdieping van onze eengezinswoning een dakkapel met oude bitumen dakbedekking. We willen daar ofwel nieuw bitumen ofwel EPDM op laten aanbrengen, in totaal ongeveer 10 m². We hebben geen lekkage, er is dus geen haast met de klus. We ontvangen graag uw offerte.

Dakgoot repareren

De dakgoot loopt over bij regen. Na een bui blijft er water in de goot achter. Het betreft waarschijnlijk een plaatselijke reparatie.

Nokpannen vastzetten en afdichten

Ik wil graag de nokpannen van een oude boerderij in Amsterdam Zuidoost, vervangen waar nodig, en opnieuw vastzetten met dakmortel. Lengte nok ongeveer 20 meter. Eventueel ook loodwerk checken en herstellen. Voor bezichtiging kunt u me bellen.

Vogelschroot plaatsen

Ik wil vogelschroot laten aanleggen over een lengte van 12 meter onder de pannen aan de dakvoet, hoogte 3 meter van de begane grond. De spreeuwen beginnen nu te nestelen en pikken de dakisolatie weg. Kan de vogelschroot op korte termijn worden aangelegd? En wat zijn globaal de kosten?

Nieuwe dakbedekking op de dakkapel aanbrengen

De dakkapel aan de voorzijde van onze woning heeft lekkage omdat het al zo'n 20 jaar oud is, lijkt het ons beter om een nieuwe laag er overheen te monteren dan de oude laag te repareren, misschien heeft u een ander oordeel. De dakkapel is 275 cm cm breed en 215 cm diep, aan de binnenkant gemeten. Ook zouden wij graag aan beide zijden een hemelwaterafvoer krijgen, opdat bladeren aan een enkele zijde de afvoer niet kunnen verstoppen. Verder graag de dakbedekking flink omhoog laten lopen onder de aansluitende dakpannen, om overlopen te voorkomen

Daklekkage op laten sporen

Wij hebben op 1 plek in het schuine dak van onze hoekwoning een lekkage. Ik heb op meerdere plekken al dakpannen verschoven, maar de lekkage blijft. De schoorsteen hebben wij nog niet gecontroleerd.

Daklekkage oplossen

Er is op 1 plek van het dak lekkage aanwezig. Het betreft een plat dak met een bekleding van bituum. Graag laat ik het dak repareren.

Daken van de schuur en dakkapellen vervangen

Het betreft het onderhoud van het schuurdak van 6 m² en de dakkapellen van (2 x) 4 m². Op het schuurdak ligt nu 1 laag bitumen, hier willen wij graag een nieuwe laag op laten aanbrengen. Bij de 2 dakkappellen ligt er een soort pvc op. Graag ontvangen wij hier advies voor of er bitumen over heen kan of dat een ander materiaal verstandiger is. De steigerbouw dient te worden opgenomen in de offerte, indien van toepassing. Wij hebben nu nog geen last van lekkages.

Controle dak en herstellen

Op de 2de verdieping ontstaan vochtplekken. Daarnaast lijkt visueel een dakpannen verschoven te zijn en ontbreekt er een gedeelte op de nok. Graag een offerte voor controle van het dak en herstel van de nok en de verschoven dakpannen. Het schuine dak loopt over twee verdiepingen. De nok is op circa 8 meter.

Boeidelen en onderzijde goot van tuinhuis vervangen

Boeidelen rondom en aan de onderzijde van de goot vervangen. Het tuinhuisje is 5.50 x 5 meter en de boeidelen zijn nu naar schatting 30 cm breed en van multiplex? We willen graag Trespa. Het tuinhuis heeft een plat dak en is ongeveer 2.50 meter hoog.

Daklekkage opsporen en schade herstellen

Steeds ligt 1 dakpan niet goed en hierdoor is schade ontstaan aan 2 dakplaten met isolatie erop en ook de steunbalk begint waterschade te vertonen. Volgens mij moeten 2 platen vervangen worden en wellicht het beschadigde deel van de steunbalk. Tevens de dakpan vastzetten zodat hij niet meer kan verschuiven of vervangen.

Daklekkage bij een bitumen dak repareren

Er is een lekkage op het balkon met een bitumen dekking. Daardoor ontstaan er vochtvlekken in de kamers. Het balkon is 6 meter lang en 1.80 meter diep. Onder het balkon zitten de slaapkamers.

Dakpannen verschoven

Er is midden op het schuine dak een dakpan verschoven. Vlak onder de uitlaat van de CV-ketel. De dakpan ligt nu in de dakgoot. Ik ben op zoek naar een vakman die dat kan herstellen.

Verbindingsstukken dakgoot vervangen

Vervanging koppelstuk dakgoot Ik zou graag een reparatie aan de dakgoot willen. Op de naad waar de goot bij elkaar komt lekt het. Deze is al eenmaal behandeld, maar het begint weer te lekken. Het koppelstuk moet dus vervangen worden. Wat zou dit gaan kosten?