Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amsterdam of directe omgeving.

16645 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amsterdam:

Vervangen bitumen dakbedekking

Beste, wij (VVE Rijnstraat 242-244) willen graag de bitumen dakbedekking onder ons dakterras laten vervangen. Inmiddels hebben we meerdere lekkages gehad en weten we dat de dakbedekking in slechte staat is. Het dakterras moet worden verwijderd en weer teruggeplaatst. het dak is ca. 30 m2 groot. Alvast heel vriendelijke bedankt voor uw offerte! Met vriendelijke groet, Martijn van Vlaanderen

Lichtkoepel op plat dak vervangen

Bij ons op de zaak moet de lichtkoepel worden vervangen omdat deze gebroken is. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan ivm met lekkages met regen.

Dakbedekking vervangen

Op dak waar nu stenen zorgen voor afvoer van water en opvang van uv straling, moet ter vervanging water/uv bestendige dakbedekking komen. +- 30m2 Terras en stenen worden eerst verwijderd

Dakbedekking vervangen en evt groendak

Dakbedekking plat dak (20m2) vervangen. Dak is 4 jaar oud maar verkeerd gelegd. Hemelwaterafvoer aansluitingen vanaf dak en dakaansluiting op bovenliggend balkon moet bekeken worden. Idee is om er nu of volgend jaar een groen dak van te maken. Dat graag meenemen in prijs . Offerte voor alleen dakbedekking en voor dakbedekking&groen dak

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij wonen in Amsterdam en hebben een glazen uitbouw/ serre die in 2008 is geplaatst. Nu zien we de laatste maanden vochtige plekken ontstaan rondom de aansluiting bij de H-balk. We zijn op zoek naar een vakman in de regio die dit kan komen onderzoeken en een redelijke offerte voor reparatie kan afgeven.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Momenteel zitten er nu golfplaten op ons dak (asbesthoudend), die worden eraf gehaald door een ander bedrijf. De oppervlakte is 90m2. Graag zouden wij geïsoleerde dakpanplaten er voor terug willen hebben. Er kan een vrachtwagen naast het huis komen, dus er is veel ruimte.

Dak reparatie

Graag wil ik namens mijn VvE een offerte ontvangen van zaken die gerepareerd dienen te worden aan het dak wat naar voren is gekomen uit inspectie. Het gaat dan om het zinkwerk, de gevelbekleding en de loodslabben bij de dakkapel en eventueel andere werkzaamheden indien nodig. Daarnaast hebben wij begrepen dat er onder de bitumen dakbedekking nog mastiek zit (door de druppels die bij hitte eronderuit komen). Is het te adviseren hier ook wat aan te doen? Is het mogelijk (kosteloos) een afspraak te plannen zodat jullie de werkzaamheden in kunnen schatten en een offerte hiervan maken? Ik hoor het graag, alvast bedankt.

Zadeldak dakbedekking vervangen en isoleren

Ik heb een zadeldak waarvan de bitumen dakbedekking moet worden vervangen. Ik heb soort dakshingles van bitumen en dit zou ik weer terug willen. We willen direct van de mogelijkheid gebruik maken om het dak met hardschuim platen te laten isoleren aan de buitenkant. Het dak is goed toegankelijk en vergt geen steiger. Het gaat om ongeveer 110 m2.

Opknappen van ons dakterras

I own a house with a roof terrace of 30sqm in Amsterdam and would need a little bit of help with getting a few things done. Are you also offering maintenance work? - The floor is made of wooden panels. They were cleaned with a high-pressure cleaner last year but now they are very rough with splinters, so the finish needs to be done - I have a roof house that needs to be scraped and painted. Also at the door there is part of the wood that needs to be exchanged because the wood is rotten. - Also the roof house has double glass and one of the glasses on the inside has broken, so it needs to be exchanged. - I would like to setup a Sun protection: I already bought a drape, but there need to be polls that hold the drape. - And finally we would like to get some advice on installing some flower boxes and maybe a new fence. Thanks you very much.

Aanleggen sedumdak op schuur

Betreft aanleggen sedumdak op schuur met plat dak ongeveer 5,5 m2. Momenteel ligt er waarschijnlijk epdm op of andere soort wortelbestendig materiaal, vandaag of morgen hoor ik uiterlijk wat het definitief is. Dit is nieuw, minder dan 1 jaar oud. Het moet extensief worden en waterdicht.

Dakterras aanleggen

Wij willen een dakterras laten aanleggen. Er ligt nu alleen dakleer en we denken dat het dak sterk genoeg is. Het is ongeveer 20 m2. Dakterras is op de eerste verdieping. We willen tegels. Rond augustus willen we beginnen.

Plat dak repareren

Er is een strook van ongeveer 10 m2 aan de voorkant van het huis, die enkel met hoogwerker is te bereiken. Dit dak, bedekt met dakleer, bitumen en grind lekt bij hevige regen en moet gemaakt worden. Graag ontvangt de VVE een offerte.

Lekkage opsporen en oplossen dakgoot

De dakgoot lijkt bij de afvoer te lekken, er druppelt water uit het onderliggend houtwerk. Het is een houten bak met zinken afwerking. Hij lijkt soms te overstromen, maar nu lijkt het er op dat het door het hout heen sijpelt. Graag laat ik u langskomen om het probleem op te sporen en het aan te pakken. Hij zit op ongeveer 5 meter hoogte, het is een rijtjeshuis dus het gedeelte tussen de afvoeren is ongeveer 10 meter lang.

Dak herstel

Graag een offerte voor het volgende. Dak is 118m2 Adres is in Amsterdam Centrum, graag hoor ik of een vergunning nodig is. Het verwijderen en afvoeren van oude shingles + spijkers Het vervangen oude shingels door: Bitumen Kit 310 ml Shingle onderlaag Pro Dakshingle - Evergreen Blend Asfaltnagel 20 mm. Als er andere kosten nodig, graag een specificatie per soort kost.

Reparatie dak en daklicht serre

Ik moet de aansluiting van de nieuwe bitumen laag van onze serre op de gevel en lichtstraten vernieuwen. Ook moet ik de waterschade van het plafond vernieuwen.

Lichtstraat repareren

Lichtstraat is aan de bovenkant niet goed afgewerkt (en planken zijn inmiddels ook 20 jaar oud) en er treedt daardoor lekkage op bij zware neerslag.

Rookgasafvoer vervangen

Het rookafvoer op dak moet vervangen worden, bij storm valt de cv uit en er komt water naar binnen. Gaat om een schuin dak met flauwe helling en bitumen dakbedekking. Zie foto. Graag een prijs opgave

Dak verstevigen voor een dakterras + plaatsen dakterras

Dak verstevigen voor een dak terras. Dakbedekking is in 2015 vernieuwd. Oppervlakte ongeveer 32 m

platdakbedekking vervangen met isolatie +garage

c.a.50m² Vernieuwen dak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar levensduur c.a.50m² PIR isolatie 60mm c.a.22m1 Nieuwe Dakrand aanbrengen c.a.22m1 Zinken dek lijsten 2 stuks Schoorstenen nieuw lood c.a.20m² Vernieuwen garagedak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar levensduur c.a.4m² Vernieuwen ingangdak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar c.a. 5m1 Lood vernieuwen garage dak c.a.6m1 Zinken dek lijsten ingangdak

Lekkages achterhalen in een pand

Wij zijn op zoek naar een inspectie bedrijf voor onze gebouw in Amsterdam. De reden ervan is dat de staat van onze dak en ramen aan de zuidkant snel verslechterd en hebben wij dus behoorlijk last van lekkage in de muren en ramen. Tijdens last vve vergadering, hebben wij besloten om nieuw ramen te laten plaatsen. Alleen het lijkt ons verstandig om te weten de oorzaken van de lekkage voordatwij grote investering willen maken. Onze gebouw bestaat sinds 1998 en uit 5 verdiepingen. De lekkage problemen schijnen vanaf verdieping 3 aan de zuidkant. Ook willen wij graag weten of dit nietdoor de dak komt. Hiervoor wij willen jullie vragen een offerte uit te willen sturen voor de inspectie van ramen, muren, dak van onze gebouw. Zouden jullie dit op korte termijn met ons willen sturen?

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

Ik zoek een dakdekker die nesten kan verwijderen en vogelwering kan plaatsen rondom mijn zonnepanelen. Dit betreft ongeveer 22 strekkende meter aan vogelwering.

Dakraam vervangen

Het gaat om het vervagen van een tuimel dakraam met de raam afmetingen hxb=112x108 (binnen maten).

Het dakterras uitbreiden

Momenteel is het dakterras 4.60 m x 2.75 m groot. Ik zou het graag vergroten met beschikbare dak ruimte tot circa 10.00 x 3.75. Het terras moet voldoen aan de VvE-criteria en de constructie mag het dak van het gebouw niet beschadigen. We hebben documentatie nodig voor VvE, kostenraming en toekomstige werkwaardering. We hebben nu straatstenen en azuurblauw metaal. Het is best lastig uit te leggen, ik zou foto kunnen toesturen. Het is de bedoeling dat hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor de uitbreiding. Er ligt nu dakleer zonder iets erop.

Het reinigen, coaten van dakpannen en de goten schoon maken

Ik zoek een dakdekker die mijn dak kan onderhouden. Het gaat om het reinigen en coaten van de dakpannen. Daarnaast wil ik dat de goten gecontroleerd en schoongemaakt worden. Het dak is ongeveer 100 m2, grove schatting.