Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amsterdam of directe omgeving.

16611 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amsterdam:

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een klein dakraam plaatsen boven mijn keuken. Ik weet nog niet precies met welke maten Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe dakbedekking

Nieuwe dakbedekking over bitumen dak aanbrengen dak is 18 jaar oud. Het oppervlakte is 75m2, en ligt op 8.50 hoog. Het is de bedoeling dat er weer bitumen terecht komt.

EPDM dakbedekking op bestaande bitumen plaatsen

Het betreft een dak van mijn woning. 4,5 x 9 m2 dak (5 graden helling). Ik wil een nieuwe dakbedekking EPDM op 20 jaar oud bitumen, of een alternatieve bedekking.

2 Solatubes laten plaatsen

We zouden 2 Solatubes willen laten plaatsen in de uitbouw. We hebben een uitbouw van hout 5 x 2,5 meter. De uitbouw is extra verstevigd met extra balken, omdat we eerst een dakterras wilden hebben. Daarin willen we 2 Solatubes 290 DS (de diameter van 35 cm) plaatsen. Graag een totaal offerte inclusief Solatubes en overige materiaal. Inclusief afwerking binnen en buiten. Ik zag dat er een mogelijkheid is voor 4 verschillende kapjes, en ik vraag me af welke van de 4 het meeste licht doorlaat. Verder zou ik graag led verlichting willen hebben als dat mogelijk is.

Plat dak repareren

- Er zijn lekkages zichtbaar op verschillende plekken op het dak - loodslabbe op verschillende plekken moet gerepareerd worden - losse dak trim moet gerepareerd worden - kapot glas op lichtstraat van losse daktrim moet ook gerepareerd worden Wij willen graag dat er iemand langs komt om te kijken wat er moet gebeuren en hoeveel dat gaat kosten. Ik heb in de bijlage een document met de zichtbare lekkages en daarin laat ik zien waar misschien het werk moet gebeuren. Ik hoor graag van u of dit is iets dat jullie kunnen doen.

Lood op nok plaatsen

Wij hebben nieuw lood nodig op de nok van ons dak. Het gaat om een nok van ongeveer 30 meter boven een lichtstraat. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn.

Dakgrind verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een deel (circa 30%) van het dakgrind dat op het dak (circa 30 m3) ligt, laten verwijderen en afvoeren.

Plat dak schuur opnieuw bedekken

We willen het dak van de schuur opnieuw bedekken met bitumen. Het is een plat dak van 3 x 2 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Plat dak inspecteren en daarna repareren of vervangen

Kunt u langskomen voor een vrijblijvende dakinspectie ten behoeve van reparatie of vervanging van plat bitumen dak van ca. 38 m2? Vast bedankt.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Er moet een dakdoorvoer gemaakt worden. Diameter hoeft niet meer dan 3 a 4 centimeter te zijn. Het gaat om EPDM met afschotisolatie grind. gaat om een rijtjes woning 4 hoog. Wij gaan daar zonnepanelen plaatsen dus er is al een hoogwerker aanwezig!

Groen dak aanleggen

Ik wil een nieuw groen dak aan laten leggen. Het gaat om een woonark van 6 bij 18 meter met een plat dak. Er ligt nu bitumen op, maar dit hoeft niet verwijderd te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje, houtenbalk in schuur vervangen, isolatie dak, schoorsteen maken

Ons tuinhuis heeft een nieuw dak nodig. Het is nu 18 jaar oud en heeft golfplaten, deze wil ik graag door bitumen of dakpanplaten laten vervangen. We willen indien mogelijk daarin een dakraam plaatsen. Het dak is hellend. 8 m lang en in totaal 1,5 + 2 + 2+ 1,5 m breed. Het dak heeft gelekt, daardoor moeten 3 balken binnen in de schuur vervangen moeten worden. Ook belangrijk dat isolatie wordt meegenomen. Daarnaast ook fijn als er een dubbelwandige ‘schoorsteen’ ingezet kan worden zodat daar een paletkachel/houtkachel op aangesloten kan worden. Wat zijn de kosten?

Platdak dekken

Ik heb een plat dak van 65 m2. Nu wil ik een dakterras aanleggen. Het dakleer is waarschijnlijk nog in goede staat (ongeveer 20 jaar oud), maar ik wil het vernieuwen zodat het later niet hoeft als het dakterras erop ligt. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn. Momenteel ligt er een oud dakterras op en grind, wat ik zelf zal verwijderen. Het dak ligt op de 4e verdieping, deze is bereikbaar via een dakgat via een dakluik.

Lekkage aan het dak vaststellen en repareren

We hebben lekkage op zolder en willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het detecteren en het repareren van het dak. Het is schuindak met dakpannen. We hebben een koof en die is nat.

Bitumen dakbedekking (incl mogelijke onderlaag van PUR schuim) repareren

Na verbouwingswerkzaamheden van de buurman (waarbij zijn aannemer zakken met bouwpuin op mijn balkon heeft achtergelaten), loopt het regenwater niet meer goed weg. Wil graag offerte aanvragen voor herstel van de schade.

Reparatie dakterras

We have a leakage from the roof terrace to our living room. There is water dripping inside. Its a flat roof of 26 square meters.

Dakbedekking vervangen, boeidelen schilderen en vervangen afwatering

Wij willen graag zonnepanelen, maar onze bitumen is wel aan vervanging toe. Om alles goed te doen zodat we weer 20 jaar vooruit kunnen, zouden we graag nieuwe bitumen (of wat de betere optie is) willen laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 90 m2. Daarnaast moet de pvc afwatering worden vervangen. Het gaat om 6 m en moet worden vervangen voor een nieuwe pvc afwatering. En de boeidelen moeten opnieuw geschilderd worden. Daarbij zijn er ook een aantal stukjes rot, die vervangen dienen te worden. Graag afvoeren van oude materialen.

Aanleggen hekwerk en tussenwand op dakterras

Het gaat om het aanleggen van hekwerk en tussenwand boven de 1e verdieping van 2 tussenwoningen. Het platte dak is al verstevigd en toegankelijk en betegeld. Het gaat om ongeveer 2 x 10 m2/ 7 meter hekwerk.

Dakterras lekkage verhelpen

We hebben een lekkage op het dakterras. Er ligt nu houten bedekking op. Dit moet verwijderd worden zodat de lekkage verholpen kan worden. Daarna wil ik het misschien hergebruiken of helemaal vervangen. Het dakterras is 35 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Raam plaatsen in het dak

Het is een schuin dak. Wij willen er het liefst een breed (240 cm) en niet hoog (100) raam in. Dit hoeft niet open te kunnen. Van binnen moet het ongelakt eiken zijn en van buiten zoveel mogelijk dezelfde kleur als de dakpannen.

Assessment roof repairs

Hi, I recently bought a house. The roof currently retains water (no leak so far), it appears the angle of the roof is not built properly so the water does not leave the roof. I want to eventually build a terrase on the roof and before I do so I want to understand if the current roof quality is feasible and what can be done in order for water to leave the roof and it to remain dry.

Een kunststof lichtkoepel vervangen door een glazen lichtkoepel

IK zoek een glaszetter/kozijnenspecialist die mijn bestaande lichtkoepel kan vervangen. Het betreft een plat dak waar nu een kunststof 'raam' in zit met een opstand van ~129 x 279 cm. Dit raam heeft barsten en moet vervangen worden door een glazen (HR++) raam.

Dakinspectie en dakbedekking plat dak

Graag een offerte voor dakinspectie aan bitumen dak. En aparte offerte voor de kosten van vervanging huidige dakbedekking van ca. 40 m2, Bitumen. Het isoleren daarvan ook graag meenemen. 15 m hoog.

Daktoegangsraam vervangen

Beste heer/ mevrouw, Ik wil graag een groot Velux dakraam laten vervangen door een Velux daktoegangsraam. Het huidige raam is (vermoedelijk) model GGL UK04 van ongeveer 128 cm breed 92 cm hoog. Dit klapt naar boven open. Aangezien het raam toegang geeft tot een klein dakterras, moet het open kunnen blijven staan. De vorige bewoner had hiervoor een ingewikkelde constructie met een touw, katrol en contragewicht bedacht, maar dat functioneert niet meer en ik was ook niet erg gelukkig met deze constructie. Mij lijkt de beste optie vervanging door een daktoegangsraam. Een uitzetdakraam kan namelijk niet zover naar boven open dat je goed naar buiten kunt stappen. Aangezien het breedste daktoegangsraam smaller is dan het huidige raam moeten er ook wat aanpassingen komen aan de constructie inclusief het zink. Uiteraard sta ik ook open voor andere suggesties. Het is dus belangrijk dat het door een bedrijf wordt uitgevoerd dat ook het zink op het dak kan herstellen.

Groendak met dakterras

Graag wil ik een dakterras met groendak laten aanleggen. Grootte ca 110 m2 waarvan 50% tegels en 50% groendak. Het is nu een plat dak waar bitumen op ligt.