Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amsterdam of directe omgeving.

16054 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, isoleren van een dak, dak met asbest vervangen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amsterdam:

Dak en dakgoot herstellen

Mijn dak moet gerepareerd worden. Deze is met spoed gerepareerd maar dit moet goed gerepareerd worden. De dakgoot is ook met spoed reparatie ingeplakt met dakgum en gekit. De afmetingen heb ik niet dus dat zal ook opgemeten moeten worden. Er is wel een steiger nodig, want de woning heeft 4 verdiepingen. Eventueel via het raam het dak betreden. Het gaat om een woning in De Pijp.

Dakpannen dak vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van een dakpannen dak. Een ruwe meeting van mezelf kwam ik op ongeveer 28 m2 uit. Het gaat om een vrij steil dak. Graag zou ik geglazuurde dakpannen willen hebben (mits niet al te duur) en lood op de knikken en eventueel randen van het dak. Zeer waarschijnlijk is het lood in de dakgoot (ongeveer 12 meter) ook aan vervanging toe, dus daar wil ik graag ook een offerte van.

Isoleren en dakbedekking plaatsen

Het betreft een plat dak van 25 m2, 2 onder 1 kap echter buren doen niet mee dus scheiding dient aangebracht te worden, dat wij geïsoleerd willen hebben van buitenaf en dus ook vervangen oude dakbedekking. Er ligt nu bituum op. Graag willen wij advies ontvangen voor het aanbrengen van bituum of EPDM.

Roof leakage

I have a small leak in the roof. Can you please come look and give an estimate?

Isoleren bitumen dak

Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het met bitumen bedekte dak van ons houten vakantiehuisje willen we isoleren aan de buitenkant. Het is een puntdak met een oppervlakte van 34 m2. Graag ontvangen we een prijsindicatie op korte termijn in verband met een naderende bouwstop.

Velux lichtkoepel plaatsen in badkamer

Ik wil graag laten bekijken of er een velux lichtkoepel van 90 cm bij 120 cm in de badkamer boven het bad kan worden geplaatst. Dus inmeting hiervan en als dit kan lichtkoepel bestellen en dan montage in beton/sedum dak.

Stuk dak van het tuinhuis herstellen

Een stuk van het dak herstellen op ons tuinhuis. Deze staat op een tuinhuis-complex. Wij schatten dat het ongeveer 1 m2 betreft. Rode dakschingels schaffen wij zelf aan.

Dakleien vervangen voor nieuwe

Oppervlakte van het leien dak is 80 m2. Toegang tot het dak kan via het dakterras. De oude leien moeten vervangen worden, dakconstructie is zelf nog in orde.

Lekkage dak bij overgang naar dakkapel verhelpen

Bij de overgang van het dak naar het verhoogde dak van de dakkapel is lekkage ontstaan. Het dak van de dakkapel is onder de dakpannen bekleed met bitumen. Hierdoor is er geen overgang naar het bovenste gedeelte van het dak. Op dit moment is er lekkage op de zijkant van het dak, waar de dakkapel begint. Hier is een lood afdichting.

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen graag een lichtkoepel (1 x 1 meter) laten plaatsen in ons woonkamer, die ook geopend kan worden. Verder zijn wij geïnteresseerd in het plaatsen van twee dakramen (Velux) in de slaapkamerramen. Mogelijkheden betreft afmetingen willen we graag bespreken met de vakman.

Zinken dak plaatsen

Voor een woning waar nu nog geen dak op zit zoek ik iemand die die kan bouwen. Het betreft een dak van ongeveer 40 m2. Daar wil ik een lessenaarsdak met helling van 4,1 graden van zink. Met geïntegreerde dakgoot aan de onderzijde, met 1 regenpijp. Daarnaast moeten de boeidelen rondom een zinken lijst vormen.

Dak vernieuwen en isoleren

Het gaat om isolatie van een plat dak van 6 bij 10 meter. Huidige dakbedekking is dicht, wel oud, en de reden voor vernieuwing van het dak is het plaatsen van zonnepanelen. Het dak heeft een paar doorvoeren voor ontluchting en een enkele doorvoer voor de CV-ketel van zolder. Het dak ligt ongeveer op 17 meter hoogte vanaf de straat gemeten.

Dakpannen vervangen

Mijn dak moet vervangen worden en dit wil ik doen met dakpannen met zonnepanelen erin (van bijvoorbeeld Zep bv.) Het is een dak zonder asbest van ongeveer 40 m2. Werkzaamheden zijn inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen. Het betreft een hellend dak.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een stolp boederij, dak oppervlakte is ongeveer 400m2. Dakpannen met daaronder riet. Dak moet gerenoveerd worden en volledig geïsoleerd.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft 2 hellende daken van ong. 9m lang - 2,50 m hoog, waarvan 1 zijde met schoorsteen en klein kantelraam. Huidige asbest-leien wordt door ons zelf afgevoerd. Graag 2 offertes: a) eternit-leien en b) bitumen-singels Aantal buren hebben aangegeven ook geïnteresseerd te zijn. Sommige denken aan isolatie-buitenzijde.

Daken vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak dateert van voor de oorlog. Sinds die tijd is er weinig mee gebeurd (qua onderhoud) en dus is het dak aan een flinke renovatie toe. Naar verwachting betreft het dak pakweg 80 vierkante meter hellend dak en 20 vierkante meter bitumen/EPDM. Daarbij ook nog een sedum/groendak van pakweg 40 vierkante meter. Naar verwachting ook het plafond in 2 kamers vervangen als gevolg van waterschade. Ik heb bouwtekeningen die gevalideerd zijn tot pakweg een aantal centimeters. Ook lever ik foto's aan van de bestaande situatie. Gaarne contact en ik stuur de details op.

Recht leggen van nokpannen

Door wind is een aantal nokpannen scheef komen te liggen. Het betreft een dak met vlakke geëmailleerde pannen. Alleen een hoogwerker is nodig.

EPDM-dak renoveren en isoleren

Heb een oud huis met een flink plat dak, 55 vierkante meter. Is in 1999 nieuw bedekt met bitumen. Isolatie tussen dak en bitumen is ongeveer 1,6 cm. Het wordt in de zomermorgen flink warm en in de winter koud, isolatie kan beter lijkt me. Ik wil nu zonnepanelen plaatsen. Dakbedekking lijkt me nog prima. Graag advies over warm dak of omgekeerde buitenisolatie, met offertes als het kan. Graag advies over de huidige dakbedekking omdat deze dus, zoals gezegd, nog prima lijkt.

Bitumen daklaag aanbrengen

Wij hebben een plat dak, en willen graag een bitumen laag over de oude laag. Vierkante meter is ongeveer 160.

Lichtstraat vervangen of repareren

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze bestaande lichtstraat kan vervangen. Onze huidige situatie is een vrijstaand lessenaarsdak van 2100 x 1430 mm met 3 ramen. Er is al een opstand, maar het is onduidelijk of deze vervangen moet worden in verband met houtrot of iets dergelijks. Wat zouden de prijzen zijn voor een (op maat gemaakte) lichtstraat (inclusief levering en plaatsing) en wat zouden de bijkomende kosten zijn voor het vervangen van de opstand? Het betreft een portiekflat, het gaat dus om het dak van de vierde verdieping. Via het trappenhuis kan er wel op het dak gekomen worden maar dit is vrij lastig met materialen e.d.. Dus graag eerst even alles bekijken mocht het zover komen.

Lichtkoepel inmeten en plaatsen

Licht koepel inmeten en laten plaatsen

Dakgrind verwijderen

Ik wil graag ± 20 m2 grind van een dak laten wegzuigen, het betreft een dakterras in Amsterdam. Bijgevoegde bijlage bevat een tekening van de woning (de locatie is goed bereikbaar).

Dakpannen na storm terugleggen

De recente storm heeft één dakpan op ons dak verschoven. Wie wil ons helpen om die ene dakpan weer terug te leggen en de overige pannen te inspecteren?

Plat dak laten renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM, Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering). Dat is 35 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige dakbedekking is grind. Optie wellicht om grind te verwijderen en na het plaatsen van de nieuwe platen deze weer over dakbedekking te plaatsen.

Vervangen zinken dakrand

Er is bij onze dakrand een zinken rand. Deze is afgelopen storm eraf gewaaid, het betreft een stuk van ongeveer 6 meter. Wilt u een offerte voor ons opmaken? En wanneer zou u eventueel langs kunnen komen?