Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amsterdam of directe omgeving.

16567 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amsterdam:

Lekkage bij lichtkoepel repareren

Bij ons kantoorpand in Amsterdam Noord is nu lekkage bij een lichtkoepel. We willen liever niet de koepel vervangen, dus vandaar dat ik nu aan het zoeken ben naar een dakdekker die het wellicht kan repareren. Ik zoek dus naar een monteur die dakplaten kan plaatsen in het bestaande frame. Het gaat om 2 lichtstraten van 2,5 x 10. Het liefst zo snel mogelijk.

Nieuwe bitumen dak tuinhuis

Ik wil een nieuwe bitumen dak (op moment shingels) op mijn tuinhuis. Het formaat is 27 m2 en het dak ongeveer 40 m2.

Dakmateriaal vernieuwen

Huidige dakbedekking is mastiek met grind en dat ligt zeker 40 jaar zonder problemen. Het dak is 55 m2 met 2 lichtkoepels. Het plan is na vernieuwing zonnepanelen te plaatsen. Pand ligt in Amsterdamse Helmersbuurt. Het is een kleine VVE (3 eigenaren).

Groendak uitbouw realiseren

Groendak aanleggen (eerst onderlaag) en daarna sedum dakbedekking op mijn aanbouw. Dak is 8 x 3 meter. Graag een offerte inclusief manuren.

Dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel

De dakbedekking is economisch afgeschreven. Betreft circa 60 m2 aan bitumen 446K14. Graag laten vervangen door eventueel een groen dak. De lichtkoepel (ca. 1 m2) op het platte dak heeft schade, deze willen we ook graat vervangen. Zinken bedekking van de goot willen wij ook graag laten verwijderen, het heeft een breedte van 5 meter. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Overkapping maken op patio

Wij willen onze patio laten overkappen, zodat we er een extra kamer van kunnen maken. De patio is ongeveer 4 x 4 meter. Het moet compleet afgewerkt worden, maar zonder elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Dak inspectie en reparatie/vervanging monumentaal pand Amsterdam

Monumentaal pand in centrum van Amsterdam. Op diverse plaatsen is er een lekkage. Eventueel repareren en later dak vervangen in later stadium (als dat nog kan). Het dak is ongeveer 20 x 4 meter. Wij zijn opzoek naar een vakman die ervaring heeft met monumentale panden en eerst een inspectie kan uitvoeren, vervolgens het dak laten repareren of vervangen.

Lekkage repareren van het dak van de aanbouw

Ik ben opzoek naar iemand die de lekkage bij de aanbouw kan repareren. De aanbouw bestaat 2 jaar maar de aannemer is failliet. Graag wil ik dat er gekeken wordt wat er moet gebeuren en indien overeengekomen de reparatie uitvoeren. De aanbouw is 15 m2 en het dak is plat. Waar de lekkage zit weet ik niet en wat voor soort dakbedekking er ligt durf ik ook niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.

Dakherstel

De bouwtechnische keuring voor onze nieuwe woning heeft een vermelding staan over het versterken van het dak op een aantal plekken. Het dak is tien jaar oud (nieuwbouw) en verder in goede staat. De keurder heeft aangegeven dat hij kan zien waar de aanhechting van de isolatie zit en dat het slim is dit te versterken om problemen te voorkomen.

Dakinspectie ivm reparatie of groter onderhoud van plat dak

Er is schade aan de rand van het dak en mogelijk is de staat niet goed. Een inspectie en offerte is dus wenselijk.

Intensief of extensief groen dak realiseren

Graag ontvang ik een offerte voor zowel een intensief als een extensief groen dak voor 40 m2. Grotendeels is dit dak plat, echter bestaat 8 m2 uit een dak met een hellingshoek van 35 graden. Dit dak willen wij in lijn met de subsidie eisen realiseren. Graag ontvang ik de offerte ook per e-mail.

Dak renoveren

We zijn ons huis aan het renoveren. Nu blijkt dat het dak zeer slecht is en gerenoveerd moet worden. Het dak is ongeveer 60 m2 . Liggen nu dakpannen, gedeelte kan wel worden hergebruikt denk ik. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Afvoer hemelwater verplaatsen op plat dak

Aan de linkerkant van mijn uitbouw (bitumendak) is een ‘gat/afvoer’ aangebracht richting een regenpijp die het hemelwater afvoert. Deze pijp bevindt zich echter op het perceel van de buren aangezien deze aan de linkerkant van het dak bevestigd is naar beneden. Aangezien mijn buren nu ook een uitbouw gaan maken en hier een muur komt te staan moet de plek van de regenpijp aangepast worden. Dat betekent dat het water ipv links naar de regenpijp moet lopen aan de voorkant weg moet lopen. Er moet dus een nieuw ‘gat/afvoer’ gemaakt worden vanaf het platte dak met daaronder de regenpijp. Ik heb een aantal foto's om het te ondersteunen in beeld, dus kan deze altijd nasturen.

Dak renoveren

We zoeken een aannemer om een bestaand dak te renoveren. Specifiek voor, -Verwijder de bestaande dak toegang en vervang door een nieuwe versie (merk, NTB) -Vervang het bestaande bitumen dak met EPDM (+/- 22m2) en alle afwerking - Vervang enkele dakpannen - zie foto's voor referentie (minder dan 10) -Vervang bestaand dakdek - materiaal in overleg, neem aan -Vervang bestaande balustrade - materiaal in overleg (gebruik een stelpos in uw offerte) Het dak bevindt zich in een redelijke staat en had 6 maanden geleden een bouwverslag. We kunnen dit voor u beschikbaar stellen We zoeken naar een indicatieve prijs voor de taak, met of zonder een bezoek ter plaatse. Na acceptatie van uw offerte stellen wij een bezoek ter plaatse voor om de resterende details te bespreken en voor u om het werk te inspecteren en te plannen. -Startdatum in overleg - in het algemeen kan het werk meteen beginnen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Dakpannen/panlatten vervangen, folie aanbrengen

Onze VVE wil het pannendak laten vervangen en isoleren met folie. De pannenlatten moeten worden vervangen. Het dak is netto tussen de 75 en 80 m2. Wat gaat dit kosten? Graag gespecificeerd.

Isoleren en vervangen bituum dak, groen dak realiseren

Wij moeten het bitumen op ons dak vervangen en willen meteen kijken of wij extra isolatie kunnen aanbrengen en willen ook graag een groendak aanleggen bovenop deze extra isolatie. Het dak is ongeveer 55m2 en wij wonen in een rijtjeshuis in het midden. Verder willen wij over een jaar de mogelijkheid

Dak ontmossen en coaten

Ik zoek iemand voor het verwijderen van het bos op het dak en leien coaten met een beschermingslaag. Het gaat om natuurleien Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen, hydrofoberen (transparante bescherming) Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen de 100 m2 en 200 m2. Het gaat om het Grand hotel.

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die mijn plat dak met bitumen langs buiten kan isoleren. Vervolgens dient hier een deklaag overheen geplaatst te worden. Het betreft een dak van 52 m².

Plat dak vervangen

Ik heb een plat dak van een gebouw van 1 verdieping dus werkhoogte ca 3 mtr de oppervlakte bedraagt ca 280 m2 graag ontvang ik een prijsopgave om alleen de bitumen te vervangen en een prijsopgave met isolatie , wellicht weet u ook of daar subsidie mogelijkheden voor zijn. Alvast bedankt.

Isoleren van plat dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van ons platte dak (wat gelegd kan worden bovenop bestaande dakbedekking) en een nieuwe daklaag daarna er bovenop. Tevens het verhogen van de voorgeven ten behoeve van deze isolatie. Ons dak is circa 45 m2, plat dak in Amsterdam. Graag zie ik in de offerte ook de verdeling isolatie kosten (persoonlijk voor ons) versus overige kosten (voor VvE) apart. Hartelijk dank!

Vegetatiedak laten aanleggen

Het betreft een woning (90 m2) uit 1874. Wij willen graag de kosten weten van het aanleggen van een extensieve groene dakbedekking. Mijn dak heeft hoogteverschillen.

Afwateringscapaciteit op dak verhogen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die een extra waterafvoer op het dak kan plaatsen in verband met te kleine afwateringscapaciteit. Ook zijn de ontluchtingskanalen op het dak verkeerd aangesloten, deze dienen opnieuw aangesloten te worden.

Bitumen vastzetten rondom rookkanalen

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking op het dak van een complex kan vastzetten. De bitumen is losgekomen bij de opbouw voor een rookgaskanaal. Het gaat om één strook, op één plek, dus dat zou een simpele klus moeten zijn. Wellicht is het nog een overweging om bij alle zes rookgaskanaalopbouwen die op het dak staan de bitumen stroken mechanisch af te dichten.

Intensief dakgroen op nieuwe aanbouw

Wij zijn momenteel bezig met de constructie van een uitbreiding van de bestaande dak uitbouw. Het gaat om een oppervlakte van 5 bij 6 meter. Zou het mogelijk zijn, mits de constructeur qua belasting rekening houdt, hier een intensief dak groen op aan te leggen? Zo ja welke kosten worden er dan door u geraakt? Ik hoor het graag.

Schuur dak vervangen en uitbouwen

Vervangen van het gehele schuurdak (plat dak, bitumen). Deze grenst aan de voorkant van het huis. Circa 5 bij 3 meter. Daarnaast willen we de schuur ook met een meter laten uitbouwen, zodat deze 5 bij 4 meter wordt. De schuur zelf is gebouwd van hout en willen we graag ook zo doortrekken. Voor meer info graag even bellen.