Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amsterdam of directe omgeving.

15722 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amsterdam:

Beschadigd pannendak repareren

De dakpannen van het pand komen geregeld naar beneden. Dat komt omdat ze oud en ze allemaal beschadigd zijn. Kun je een offerte maken voor nieuwe oranje pannen op het dak aan de voor en achterzijde? Schatting is dat het dak 6 meter breed is en 5 meter hoog is.

Eindvorst repareren

De halfronde eindvorst (rood RBB sneldek) is door de storm naar beneden gekomen. Het huis telt 2 woonlagen.

Licht koekoek in dak woonschip

Graag zou ik 2 of 3 lichtkoeken plaatsen op mijn dak van het woonschip. De maat zal 80 cm bij 2 meter zijn. Kunt u mij aangeven hoeveel 1 lichtkoekoek inclusief plaatsen zou gaan kosten? Er moet minimaal 1 raam in zitten dat open kan. Het glas warmte isolerend.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het volgende: Dakbedekking: - 273 m2 dakbedekking, over 3 dakniveaus - 168 m1 kimfixatie Randafwerking: - 121 m1 onder zinken deklijst - 47 m1 opgaand werk De offerte/kostenraming moet goed worden gekeurd in de VVE vergadering in het voorjaar. Wij hebben de voorkeur voor een EPDM dak.

Bitumen repareren

Ik heb lekkage bij serre. Bitumen strook ongeveer 50 cm bij 250 cm vervangen

Lichtkoepel met bitumineuze dakbedekking plaatsen

Ik heb een plat dak met bitumineuze dakbedekking. Graag wil ik een lichtkoepel in mijn badkamer laten plaatsen. Wij willen graag de mogelijkheden weten voor een koepel die open kan en een koepel die dicht blijft. Wij denken aan een afmeting van 60 bi 60 cm of 1 bij 1 meter.

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Plat dak. De lekkage betreft druppels vanuit het plafond op verschillende plekken, in een rechte lijn over in totaal circa 2 meter.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage die wij graag laten opsporen en repareren. Het betreft een dak van een erker van een appartement op 3 hoog. De erker heeft een plat dak en is ongeveer 8 meter breed.

Lekke dakgoot herstellen

De dakgoot aan de achterzijde van de woning heeft een lekkage. De goot is totaal 5 meter lang, maar de lekkage gaat vermoedelijk om een stuk van ongeveer 2 meter. Het is ons niet duidelijk van wel materiaal de goot is.

Vervangen van dakbedekking en buitenisolatie

Ik wil werkzaamheden laten verzorgen aan een plat dak van 30 m². Er ligt momenteel mastiek dakbedekking op met isolatiemateriaal en daarop grindballast. Ik heb lekkage en wil er nieuwe dakbedekking met nieuw isolatiemateriaal laten aanbrengen. Er moet ook een extra hemelwaterafvoer worden aangebracht. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakbedekking aanbrengen

Dakbedekking aanbrengen ongeveer 18 m2. Het dak is op ongeveer 2.60 meter hoogte, op de uitbouw. Met twee statsduitlopen, nieuwe aluminium daktrim (12 meter). Uitvoering binnen nu en 3 weken.

Daklekkage opsporen en repareren

Opsporen en repareren'. Het gaat om een dakkapel met kunstriet.

Dakgoten herstellen

Ik wil de zinken dakgoten laten herstellen van ongeveer 5 meter lengte. Er zit lekkage

Plat dak laten isoleren

Ik zou graag een offerte ontvangen om een plat dak (ongev. 75m2) te isoleren. Het gaat hier om een warm plat dak isolatie

Plat dak isoleren

Ik wil graag een plat dak van ongeveer 75 m2 laten isoleren. Er zit een soort van lichtstraat erin. Daarna moeten er bitumen platen gelegd worden.

Daklicht plaatsen

Om beter toegang te hebben tot mijn dakterras, wil ik graag een daglicht laten installeren. Afmetingen 200 bij 100. Het gaat om een daglicht dat open kan. Het dak is van hout en het gat in het dak moet nog gemaakt worden.

Teer/bitumen op plat dak branden

Ik wil op mijn dak van 20 m2 graag teer of bitumen gebrand hebben.

Lekkage in de schuur verhelpen

Ik heb een lekkage in de schuur die we graag hersteld zien. Oppervlakte is ongeveer 17,5m² Met vriendelijke groet,

Schuurdak repareren

We hebben een lekkage in de schuur en wille deze graag laten repareren. Een plat dak bedekt met bitumen. Bij de buren zit ook een lekkage. Maten ongeveer: 7 bij 2,5 meter = 17,5 m2 voor mij en de buren samen.

Dakgoot repareren

Dakgoot repareren / schoonmaken ivm lekkage naar binnen.

Herstellen van een puntdak en zinken goot

Het betreft een gebouw in het centrum van Amsterdam. Hier dient een zinken dakgoot te worden gerepareerd of vervangen. Het gaat om een goot van 35 cm breed en 15 meter lang en om een goot van 35 cm breed en 7 meter lang. Verder zijn er op het puntdak op 19 meter hoogte leien weg gewaaid en deze dient te worden geplaatst. De hoeveelheid leien durf ik u niet te zeggen.

Regenpijp aanbrengen

Een regenpijp aanbrengen. Langs het pand: van vier hoog naar de straat. In ons kleine voortuintje van een paar stoeptegels kan de pijp uitkomen. Er staat nu een steiger dus binnen enkele dagen uitvoeren.

Daklekkage opsporen en repareren

1. daklekkage opsporen en repareren, pannendak met brede zinken dakgoot (52 cm) 2. Daklekkage opsporen en repareren, breed plat zinken dak (120 cm) svp SPOED!

Dak(bedekking) op het tuinhuis vervangen

Bestaand dak van bitumen van tuinhuis op volkstuincomplex is op. 22 m2, schuin dak. Conditie onderlaag onbekend. Graag prijs opgave van totale vervanging van dak en onderlaag met isolatie en zonder, met nieuwe dakgoot en afvoer op riool(2x 5 meter) ( 10 meter goot en twee maal pijp naar afvoer) of zonder