Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen van lekkende lichtkoepel:

Vervangen van lekkende lichtkoepel

Vervanging bestaande lichtkoepel op plat dak van aanbouw. Lichtkoepel is ongeveer 1 m2, Dak is op 2.70 meter hoog en makkelijk bereikbaar.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van lekkende lichtkoepel uit heel Nederland:

Lekkende hemelwater afvoerpijp repareren of vervangen

Het huis heeft een plat dak. De afvoerpijp bevindt zich in de holle ruimte tussen het platte dak en het verlaagd plafond. In het plafond is reeds een luik zodat de plek waar de pijp lekt gemakkelijk bereikbaar is. Ik denk dat een deel van de pijp aan vervanging toe is.

Vloer douche vervangen door inloopdouche 95/95 cm

Huidige (lekkende) douchebak verwijderen, nieuwe rij wandtegels, aanleg gelijkvloerse goed aflopende mozaïek tegelvloer, eventueel nieuw vloerelement, afvoer bekijken. De douche is 95 x 95 cm.

Laminaat vervangen na een lekkage

Door een lekkende waterleiding is er op verschillende locaties in de woonkamer/keuken/hal/slaapkamer vocht onder het laminaat terecht gekomen vooral door de absorberende werking van de muren. Laminaat is doorgelegd over de hele verdieping. Op dit moment zijn er een droger en ventilatoren geplaatst. Verzekering vraagt om een offerte voor een nieuwe vloer. Het gaat om toaal 60 m2. Graag zo spoedig mogelijk langskomen aub.

Lekkende waterleiding in meterkast repareren

Ik heb een heel kleine lekkage aan de waterleiding in de meterkast. Het is bij de snelkoppeling. Als ik water gebruik dan drupt het heel iets. Ik heb er nu wat folie omgewikkeld en een doekje. Maar zou fijn zijn als er een vakman naar kan kijken en de koppeling kan aandraaien of vervangen.

Riolering in kruipruimte vervangen

Ruim 20 jaar geleden is de nieuwe PVC standleiding met een bocht aangesloten op de oude liggende gresafvoer die vervolgens over een lengte van circa 5 meter naar de straat loopt. Sinds kort ruiken wij wederom een vieze geur en het vermoeden bestaat dat de gresleiding wat is gaan verzakken en de koppeling dus een lek zou kunnen hebben. Dit zou nagekeken moeten worden in de kruipruimte. Ook is niet zo lang geleden in de straat een rattenplaag geweest en het vermoeden bestaat dat door de verzakkende hoofdleidingen in de straat het zand in de straat wegspoelt waardoor het ongedierte onder de gevelbalk in de kruipruimte kan komen. In combinatie met een (mogelijk) lekkende rioolaansluiting zou de aanwezigheid van ratten ook een verklaring kunnen zijn. De gemeente strooit gif tegen de ratten. De kruipruimte is makkelijk toegankelijk. De kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog.

Voegen douchevloer vervangen

Onder de tegels van de douche zit vocht, waarschijnlijk door lekkende voegen. Ik wil graag opnieuw laten voegen of de vloer in de douche opnieuw betegelen of een gladde stortvloer laten aanbrengen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. De douchevloer is 3 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen en instaleren van 3 of 7 radiatoren

We hebben 1 lekkende radiator, nu lijkt het ons beter om drie tot misschien alle radiatoren ( 7 stuks) te vervangen (aangezien buren al eerder problemen heben gehad en bij vervanging ernstige roestvorming hebben gemeld aan ons. Dit lijkt bij de nu gesprongen radiator ook het geval te zijn) Graag advies, prijsopgave en snelle service? We hebben ook hulp nodig bij de keuze voor de nieuwe radiatoren. Wel is er redelijke spoed bij de radiator lekt in een bakken kan dus niet aan met deze kou.

Radiatorkranen vervangen op 3 radiatoren

Ik heb één lekkende cv kraan in de slaapkamer en wil deze laten vervangen. En meteen ook 2 andere kranen.

Herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade

Door een lekkende vaatwasser is de vloer op een paar plaatsen omhoog gekomen. Het gaat om pvc-laminaat en volgens de verzekeringsmaatschappij kan e.e.a. worden hersteld door een deel van de ondervloer te vervangen. Dit parket is namelijk niet meer leverbaar en anders moet in de gehele kamer de vloer worden vervangen. het gaat om 6 planken die omhoog is gekomen van 1.20 x 20 per stuk

Radiator vervangen

We hebben een lekkende radiator en die moet vervangen worden door een nieuwe die wij al gekocht hebben.

Partners

Partners van Casius