Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen ontmossen:

Dakpannen ontmossen

Ik wil van een tussenwoning de dakpannen laten ontmossen. De afmetingen van het dak heb ik niet.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen ontmossen uit heel Nederland:

Dakpannen reinigen

Ik wil mijn betonnen dakpannen ontmossen en reinigen met een speciale frace. Dit moet met een lage drukspuit in verband met het impregneren.

Ondervorst onder dakpannen vervangen

De ondervorst onder de nokvorsten moet vervangen worden vanwege lichte lekkages. Lengte van het dak is ongeveer 14 dakpannen per woning. Ondervorst op rol in een lengte leggen. Afhankelijk van de offerte gaan of willen meer buren meedoen. Tevens indien mogelijk binnen de offerte meenemen het ontmossen en impregneren van de schoorsteen. Per twee woningen wordt een schoorsteen gedeeld. De voorkeur naar naar het gebruik van een aluminium strip om de rondervorsten vast te zetten. De offerte betreft 1 woning, echter zijn er meerdere woningen in de straat waarbij het dak aangepakt dient te worden.

Van schoorsteen tot schoorsteen is 5,5 ...

Van schoorsteen tot schoorsteen is 5,5 meter. Werkzaamheden aan de nok: nokvorsten ontmossen losse delen cement verwijderen vervangen kapotte dakpannen vastzetten dakpannen in de flexim Graag totaalprijs all in incl loon, voorrijkosten, materiaal, BTW, 10 jaar garantie en dergelijke Tevens graag prijs voor het bijvoegen van de schoorsteen 2 stuks (helft van elke schoorsteen). Schoorsteen is niet in gebruik.