Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amstelveen of directe omgeving.

2505 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak volledig aanleggen, larikshouten dak vervangen, schuin dak bedekken, eterniet platen van hellend dak verwijderen, compleet nieuw dak plaatsen, dak aanbrengen, zadeldak met dakkapellen laten plaatsen, oudhollands dak moderniseren, pannendak aanbrengen inclusief isolatie, asbesthoudende leien op dak vervangen, mansardedak vervangen en isoleren, dakdekken, geheel zadeldakconstructie vervangen, dakpannen op een pannendak vervangen, rieten dak vervangen door andere dakbedekking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amstelveen:

Dakbedekking vervangen

Ik zoek een partij die mijn dak kan renoveren en vervangen. Het dak is 50 m2. Ik wil graag dat er dakisolatie word aangebracht, nieuwe bitumen worden geplaatst en dat de mastiekranden, boeidelen en daklijst word afgewerkt. Daarnaast dient het puin te worden afgevoerd.

Boeidelen en HWA vernieuwen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1 boeidelen nakijken op rotte plekken en onderhouden, voor- en achtertuin 2 eventueel trespa op boeidelen plaatsen 3 nieuwe hemelwaterafvoerbuis installeren 4 de oude moet wel verwijderd worden. De afvoerbuis is twee keer 6 meter en de boeidelen ook twee keer 6 meter.

Dakkapellen en zonnepanelen reinigen

Ik wil graag op 1 hoog een dakkapel laten reinigen ongeveer 4. 5 m, op de tweede verdieping ook een dakkapel laten reinigen + rolluik, en 12 zonnepanelen.

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Er zit een vogel (waarschijnlijk een kauw) onder de zonnepanelen. Deze moet weg en indien mogelijk tevens preventieve maatregelen aanbrengen zodat deze niet nogmaals daar kan gaan zitten.

Pannendak isoleren en eventueel pannen vervangen

Ik wil het dak van mijn woning laten isoleren. Volgend jaar komen er zonnepanelen op en voor die tijd zou ik dit willen laten doen. Ik heb een 2 onder 1 kapwoning met pannendak (zonder asbest!) met dakkapellen aan beide zijden. Van de dakkapellen zijn onlangs de bitumen dakjes vernieuwd (180/500 en 170/325 groot). Er ligt een pannendak op. De pannen zouden we na isolatie het liefst terug laten plaatsen (vanwege de kosten) maar misschien moeten ze wel vervangen worden. De woning is namelijk uit 1953 en de pannen wellicht ook. Dakpan rood van Van Oordt, Alphen ad Rijn. Op zolder is een grote kamer en een badkamer. Daarom zouden wij het dak van buiten af willen laten isoleren. Het oppervlakte van het dak weet ik niet precies maar de buitenmaten van de woning zelf bedragen ongeveer 10 meter bij ongeveer 6 meter.

Nokvorsten en dakpannen vervangen

Nokvorsten en dakpannen vervangen

Vogelnest verwijderen onder dakpannen en gat dichten

Op de zijkant (hoekkant) van de dakpannen heeft de volgelnest. Het dak zal 40 jaar oud. Ik wil ze latten verwijderen en latten dichten met plastic ofzo.

Ruiterrol aanbrengen onder nokvorsten

De woning is zes meter breed. Er is sprake van lekkage. Ik wil raag een offerte voor het plaatsen van de ruiterrol onder de nokvorsten.

Loodslabben bij dakkapellen vervangen

Op beide dakkapellen aan de voor- en achterzijde zitten scheuren in het lood. De loodslabben zijn aan 1 stuk gelegd en blijven scheuren en verzakken. Vermoedelijk is vervanging noodzakelijk. Er is in het verleden lichte lekkage geweest.

Gehele dakbedekking vervangen

Plat dak huis: bedekking vervangen + isolatie aanbrengen (105m²) id plat (groen) dak garage (72m²) incl. Randen, aansluitingen hwa (inpandig! ), etc.

Weggewaaide dakbedekking vervangen

Tijdens de storm van vorige week zijn we erachter gekomen dat onze dakbedekking van ons platte dak ( dakkapel) volledig is weggewaaid incl de omlijsting hiervan. Ons dak is ongv 2,57x3m. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn om dit opnieuw te laten bedekken? Alvast bedankt. Mvg, Danielle Elbers

Afgewaaide dakpan goed leggen

Afgewaaide dakpan op het dak Tijdens de laatste storm is er een dakpan afgewaaid. De afgewaaide dakpan lag op de 5de rij vanaf de nok en ligt nu bovenop dakkapel. Ons dak is ca 8 meter hoog en vrij schuin. Wat zijn de kosten om dit (zsm) te laten doen?

Door storm afgewaaide dakpannen terugplaatsen

Betreft 2 pannen op het hoogste punt van het huis. Deze zijn afgewaaid en liggen nu ergens anders op het dak, wel herbruikbaar. Wij zoeken iemand die deze pannen weer terug kan plaatsen. Dak is goed bereikbaar.

Plat dak opruimen, verwijderen en vervangen

Dak is weggewaaid door de storm en moet opgeruimd en vervangen worden. Oppervlakte huis Lengte 9 meter en breedte 7 meter.

Dakpannen goed leggen

Door de storm zijn er 3 dakpannen aan de rand van mijn dak verschoven (hoekhuis). Ik durf zelf niet op een trap te gaan staan, dus zouden dit kunnen doen<

Stormschade aan dakpannen repareren

Tijdens de storm vanochtend zijn er 4 dakpannen losgewaaid, We komen er zelf net niet bij. Graag zo snel mogelijk herstel ivm valgevaar.

Dakpannen terug leggen en een kapotte vervangen

Na de westerstorm van vandaag zijn er een aantal dakpannen verschoven en afgewaaid. Een gevelpan links is stuk gevallen Type dakpan: Nelskamp keramische pan Edelen Engobe F-10U. Ik hoop dat u wat voor ons kunt betekenen.

Dak repareren

Due to storm, the front roof aluminium has come out. It's approx 100-150 m2 and the house is only one floor so it's not so high up.

Daklekkage bij de aanbouw verhelpen

Dak met bitumen (oppervlakte 5.40 x 2.40 meter) van de aanbouw lekt en zorgt voor lekkage in de woonkamer.

Nieuw hellend dak op huis en schuur

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een nieuw dak op de grote schuur en het huis. Het moet 1 geheel worden. Waarschijnlijk gaat het om zowel het dakbeschot als om een pannendak. Het hoeven niet de duurste pannen te zijn, graag een zo goedkoop mogelijke optie. Wij wachten graag uw reactie af. schuur 7.50 bij 7.50 meter woonkamer 12.5 bij 4.80 meter

Daklekkage aan schuurdak oplossen/dak vernieuwen

Plat dak van de schuur. Het dak moet volledig vernieuwd zo ook de houten constructie. 4 x 2,20 meter.

Lekkage duurzaam verhelpen

De dakhelling is te klein voor de gladde pannen. De onderliggende folie is niet waterdicht en er is op meerdere plekken lekkage zichtbaar. De oppervlakte is ongeveer 48 m2. Graag laten wij het probleem oplossen en repareren.

Dakgoot vervangen en houten bak repareren

Gaat om een klassieke jaren 30 goot met daarin een zinken dakgoot. Voor en achter, breedte ongeveer 7 meter. De zinken dakgoot is al eens gerepareerd, met bitumen, en is waarschijnlijk helemaal aan vervanging toe. Omdat deze in een overhang ligt, is misschien kunststof ook een optie. Vanwege lekkage is hier en daar het hout van de overhang rot, dit graag ook meenemen.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het vervangen van de dakgoten (bakgoten) aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Totaal gaat het om 13 meter. Het betreft een eindwoning.

Dakpannen ontmossen

Ik wil van een tussenwoning de dakpannen laten ontmossen. De afmetingen van het dak heb ik niet.