Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amstelveen of directe omgeving.

2650 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amstelveen:

Renoveren/repareren bitumen plat dak onder zonnepanelen

Op ons platte dak liggen zonnepanelen. Door het gewicht van de verzwaarde panelen, of door een andere oorzaak, zijn bij een aantal panelen kuilen onder de panelen ontstaan waar water in staat. We zoeken een dakdekker/renovatiebedrijf wat ons helpt dit op te lossen. platte deel van het dak is 4 x 10 meter.

Dakbeschot en zinken dakgoot vervangen

We overwegen om ons hellend dak te laten vervangen. De dak constructie is ok. Betreft het dakbeschot. Huis is 7,65 m diep, 6,16 m breed en het dak heeft een hellingshoek van ca 35 graden. Voor staat er een dakkapel van 3 meter breed en achter 5,1 meter. Ook moet de zinken dakgoot vernieuwd worden. De afmeting is 2 x 6 meter.

Dakkapel lekt

Dakkapel lekt moet verholpen worden en helemaal worden nagelopen

Schuurdaken vernieuwen door een groene schuurdaken

Wij willen het platte dak van ons beider schuurtjes geheel vervangen/vernieuwen, incl. groen dak. Het zijn twee houten schuurtjes met de rug tegen elkaar aan, in totaal +/- 12 m2.

Dak isoleren

Het gaat om een hoekwoning van 1954 met een schuin dak van (denk ik) 80 m2. Graag ontvang ik een offerte met wat het kost om het aan de binnenkant te isoleren, en met hoeveel het kost om de buitenkant te isoleren. Ik heb ook interesse in spouwmuur isolatie. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Kunststof afdak laten repareren

Kunststof afdak boven voordeur en garage is lek. Na een flinke regenbui loopt er dagen lang water uit. De afmeting is 3 x 1 mtr. ongeveer. Kan zijn dat het dak poreus is maar ook dat de regenpijp die er doorheen loopt lek is.

Garagedaken renoveren en groendak aanleggen

Graag laat ik mijn garagedak repareren en voorzien van een groendak. Wij zijn met 4 huizen die onze schuur van een groendak willen voorzien. Het gaat in totaal om ongeveer 97 m2. De huidige dakbedekking is bitumen met grind erop. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, dit zal ik navragen, maar ik denk dat deze niet nodig is. Voor het afvoeren van de oude dakbedekking zou ik graag de prijs apart benoemd willen hebben op de offerte, is dat mogelijk?

Replacement of roof tiles

I would like a quote to replace the roof of my house (tiles). Het gaat om 6 bij 8 meter. Graag een offerte.

Groendak realiseren op de garage

Wij willen graag weten wat het zou kosten om groenvoorziening op een plat dak aan te brengen. Het betreft een plat dak van een dubbele garage (ongeveer 36 m2). Eventueel aan te vullen met een schuurdak van 6 m2. Wij vermoeden dat er bitumen op ligt. Het dak is van hout, de balken waarop het steunt zijn wel stevig. Zelf kan ik ook over het dak lopen. We zij benieuwd naar een eenvoudig groendak, dat niet te zwaar is. Het hoeft ook niet echt te isoleren. Graag ontvangen we een offerte.

Schuurdak vervangen

In het dakbeschot is (hout)rot aanwezig. De oorzaak hiervan is een (oude) lekkage die het houtwerk (langdurig) heeft aangetast. Bij onderhoud of vervangen van bitumen of pannen kan dit aangetaste dakbeschot eenvoudig worden hersteld en/of vervangen. De gehele dakbedekking (bitumineuze en overige) is gedateerd en economisch afgeschreven. Ten tijde van het onderzoek zijn er gebreken. Diverse reparaties zijn reeds uitgevoerd. Het geheel dient te worden vervangen. Tevens dient regulier onderhoud (zoals reinigen) uitgevoerd te worden. Dak oppervlakte is 6 m2.

Dakbekleding tuinhuisje vervangen

De shingles van mijn tuinhuisje zijn stuk en sommige al verdwenen. Ik wil een volledige vernieuwing van de dakbekleding (nieuwe shingles). Het dak is 10 m2.

Vervangen van lekkende lichtkoepel

Vervanging bestaande lichtkoepel op plat dak van aanbouw. Lichtkoepel is ongeveer 1 m2, Dak is op 2.70 meter hoog en makkelijk bereikbaar.

Nieuw dak plaatsen op schuur en zonnepanelen plaatsen

Graag wil ik een prijsopgave voor het vernieuwen van een dak van een schuur van 4 x 7 meter met hellend dak. Op dit moment zit er asbest golfplaat op. Deze dient verwijdert te worden, als u dit niet doet kunnen wij hier ook iemand anders voor vinden Verder wil ik het dak eventueel verstevigen om het mogelijk te maken om er zonnepanelen op te plaatsen. mocht u in staat zijn zonnepanelen te kunnen leveren graag gespecificeerd alles in de offerte opnemen.

Lichtkoepel vervangen

We hebben nu een vaste lichtkoepel van ongeveer 1 bij 1 meter. Deze willen we vervangen hebben voor een koepel die elektrisch open kan in verband met de warmte. Graag de oude afvoeren. Ik hoor graag van u.

Verwijderen loszittend flexim, aanbrengen nieuwe bij woonhuis en garage

Flexim dakbescherming van woonhuis en garage dient vernieuwd te worden. Woonhuis circa 45 strekkende meter: vierkant dak bovenrand 7x7 meter + 4 schuine kanten van circa 2 x 2,6 meter en 2 x 4,5 meter). Werkhoogte: 6-9 meter boven straathoogte. Garage met puntdak : circa 18 strekkende meter. Zie bijgaande foto's.

Dakpannen en kap vervangen van 4 garages

Betreft vier garages onder 1 kap van 40 jaar oud. De kap met pannen moet worden vervangen. Niet geïsoleerd. Geen elektra. Oppervlakte ongeveer 60 m2.

Dakkoepel van kunststof repareren

Ik wil een kunststof dakkoepel laten repareren. Er zit namelijk een flinke barst in na een enorme hagelbui. Voor deze klus is een flinke ladder nodig.

Groen dak aanleggen op een uitbouw

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze uitbouw kan veranderen naar een groen dak. Het betreft een houten dak waar waarschijnlijk EPDM op ligt. Het is een licht hellend dak van 40 m2 en is goed bereikbaar.

Sedumlaag op opbouwdak en schuurdak

Wij willen graag op ons opbouwdak (9 x 5,80 meter) een sedumlaag (of andere goed onderhoudsarme laag) op het bitumen. Ook graag voor de schuur van 4 bij 2,50 meter.

Dak isoleren en opnieuw bedekken

Over een maand gaan we beginnen met de renovatie van onze nieuwe woning. Daarbij willen we ook het platte dak isoleren waarna er zonnepanelen op worden gemonteerd. Er ligt een verouderde bitumen dak op, echter er is geen sprake van lekkage. Het dak is ongeveer 46 m2 groot.

Dak isoleren en bedekken

Plat dak van 10 x 6 meter (plus nog overstek van 1 meter rondom). Twee onder 1 kap woning. Huidige bitumenlaag met grind waarschijnlijk 25 jaar oud. Is het mogelijk na deze vorm van isolatie zonnepanelen er bovenop te plaatsen? Ik hoor het graag.

Dak reinigen

Het is een schuurtje van 4 m2 en de dakpannen zijn vies. Ik heb geen idee hoe dat schoongemaakt moet worden. Het zijn rode golvende dakpannen 6 stuks hoog bij 12 stuks dakpannen breed. De dakpannen zijn 31 bij 34 cm.

Dak isoleren en opnieuw bedekken

Twee onder één kap, schuine dakopbouw, in de punt plat dak, schuine kanten zijn van binnen uit geïsoleerd, op het platte dak staat een zonneboiler en twee zonnepanelen, op het bitumen ligt grind, de zonneboiler staat op tegels, de zonnepanelen zitten in een bak. Is het mogelijk om het dak langs buiten te isoleren zonder dat de buren mee doen? Voor leiding werk moet ook een dak doorvoer gemaakt worden. Dakoppervlak is ong. 4x4 m2

Dakgrind wegzuigen verwijderen

Ik wil 2 a 3 cm grind laten wegzuigen en afvoeren van een plat dak op 5 meter hoog. Goed toegankelijk!

Toscaans dak herstellen

Wij hebben een oud huis uit 1925 met een even oud dak. Het hangt een beetje door. Wil graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor aanpak. Het huis is 9 bij 5 meter en het gaat om een Toscaans dak.