Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amstelveen of directe omgeving.

2645 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amstelveen:

Serredak vervangen

Polycarbonaat platen 6 stuks op serredak vervangen waarschijnlijk incl strippen. 75 breed en 307 lang dikte 32 mm. Te Amstelveen.

Lichtkoepel vastmaken

Bouten lichtkoepel moeten worden aangeschroefd op platdak

Het vervangen van een lekkende dakgoot

Er zit een lekkage in de dakgoot aan de voorgevel van ons huis. Waarschijnlijk is er een lekkage in de naad. Als het regent, druppelt er water naar beneden door de naad. Hoogte dakgoot tot begaande grond: ongeveer 5 meter.

Sedum op daken realiseren

De buren en ik willen op de platte daken van onze uitbouwen een sedumdak laten leggen. In totaal gaat het om ongeveer 20 m2 plat dak. We hebben nu bitumen. Ik heb proberen uit te zoeken of het dak sterk genoeg is, maar tot zover heb ik daar nog geen antwoord op. De aanbouw is uit 1980. Mogelijk zouden ook onze schuurtjes bedekt kunnen worden, dat zou dan nog ongeveer 10 m2 zijn. Ik heb tekeningen van het huis mocht dat nodig zijn. Vóór juni moet het gerealiseerd zijn, vanaf dan zit ik in het buitenland. Graag zou ik ook subsidie willen ontvangen, daarvoor moet ik dan wel uitzoeken of er tegen de tijd dat het uitgevoerd wordt, nog mogelijk is om te ontvangen.

Groene daken aanleggen

Graag zou ik offerte ontvangen voor het vergroenen van mijn daken. Hierbij vast waar het om gaat. Het gaat om de volgende oppervlaktes: Dak schuur 3,10 x 5,70 meter plat dak, bekleed met EPDM dit is nog in goede staat. Uitbouw dak 1,50 x 6,30 meter plat dak, bekleed met bitumen of EPDM met grind eroverheen. En zie de foto, 16' schuin, bekleed met PVC 16 keer 0,35 x 2,45 meter 1 keer 0,45 x 2,45 meter Ik zou graag en extensief dak willen hebben. De daken zijn vermoedelijk sterk genoeg, ik kan erop lopen.

Kunststof regenpijpen vervangen

De bestaande (2) regenpijpen zaten verstopt met modder, bladeren en grint en sluiten door verzakking niet meer aan op de riolering. De pijpen moeten vervangen worden en aangesloten op het riool en uiteraard de dakgoot. De dakgoot bevindt zich bovenaan de eerste verdieping, dus de lengte van de pijpen zal zo'n 5,5 a 6 meter zijn. Ze zijn van kunststof. Wie de regenpijpen afvoert wil ik graag overleggen. Een regenpijp aan de voorkant is goed te bereiken. Degene aan de zijkant is lastiger, omdat er een plantsoentje zit. Ik kan bij de gemeente navragen of zij dit willen snoeien. Ik heb een hoekwoning.

Renoveren/repareren bitumen plat dak onder zonnepanelen

Op ons platte dak liggen zonnepanelen. Door het gewicht van de verzwaarde panelen, of door een andere oorzaak, zijn bij een aantal panelen kuilen onder de panelen ontstaan waar water in staat. We zoeken een dakdekker/renovatiebedrijf wat ons helpt dit op te lossen. platte deel van het dak is 4 x 10 meter.

Dakbeschot en zinken dakgoot vervangen

We overwegen om ons hellend dak te laten vervangen. De dak constructie is ok. Betreft het dakbeschot. Huis is 7,65 m diep, 6,16 m breed en het dak heeft een hellingshoek van ca 35 graden. Voor staat er een dakkapel van 3 meter breed en achter 5,1 meter. Ook moet de zinken dakgoot vernieuwd worden. De afmeting is 2 x 6 meter.

Dakkapel lekt

Dakkapel lekt moet verholpen worden en helemaal worden nagelopen

Schuurdaken vernieuwen door een groene schuurdaken

Wij willen het platte dak van ons beider schuurtjes geheel vervangen/vernieuwen, incl. groen dak. Het zijn twee houten schuurtjes met de rug tegen elkaar aan, in totaal +/- 12 m2.

Dak isoleren

Het gaat om een hoekwoning van 1954 met een schuin dak van (denk ik) 80 m2. Graag ontvang ik een offerte met wat het kost om het aan de binnenkant te isoleren, en met hoeveel het kost om de buitenkant te isoleren. Ik heb ook interesse in spouwmuur isolatie. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Kunststof afdak laten repareren

Kunststof afdak boven voordeur en garage is lek. Na een flinke regenbui loopt er dagen lang water uit. De afmeting is 3 x 1 mtr. ongeveer. Kan zijn dat het dak poreus is maar ook dat de regenpijp die er doorheen loopt lek is.

Garagedaken renoveren en groendak aanleggen

Graag laat ik mijn garagedak repareren en voorzien van een groendak. Wij zijn met 4 huizen die onze schuur van een groendak willen voorzien. Het gaat in totaal om ongeveer 97 m2. De huidige dakbedekking is bitumen met grind erop. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, dit zal ik navragen, maar ik denk dat deze niet nodig is. Voor het afvoeren van de oude dakbedekking zou ik graag de prijs apart benoemd willen hebben op de offerte, is dat mogelijk?

Replacement of roof tiles

I would like a quote to replace the roof of my house (tiles). Het gaat om 6 bij 8 meter. Graag een offerte.

Groendak realiseren op de garage

Wij willen graag weten wat het zou kosten om groenvoorziening op een plat dak aan te brengen. Het betreft een plat dak van een dubbele garage (ongeveer 36 m2). Eventueel aan te vullen met een schuurdak van 6 m2. Wij vermoeden dat er bitumen op ligt. Het dak is van hout, de balken waarop het steunt zijn wel stevig. Zelf kan ik ook over het dak lopen. We zij benieuwd naar een eenvoudig groendak, dat niet te zwaar is. Het hoeft ook niet echt te isoleren. Graag ontvangen we een offerte.

Schuurdak vervangen

In het dakbeschot is (hout)rot aanwezig. De oorzaak hiervan is een (oude) lekkage die het houtwerk (langdurig) heeft aangetast. Bij onderhoud of vervangen van bitumen of pannen kan dit aangetaste dakbeschot eenvoudig worden hersteld en/of vervangen. De gehele dakbedekking (bitumineuze en overige) is gedateerd en economisch afgeschreven. Ten tijde van het onderzoek zijn er gebreken. Diverse reparaties zijn reeds uitgevoerd. Het geheel dient te worden vervangen. Tevens dient regulier onderhoud (zoals reinigen) uitgevoerd te worden. Dak oppervlakte is 6 m2.

Dakbekleding tuinhuisje vervangen

De shingles van mijn tuinhuisje zijn stuk en sommige al verdwenen. Ik wil een volledige vernieuwing van de dakbekleding (nieuwe shingles). Het dak is 10 m2.

Vervangen van lekkende lichtkoepel

Vervanging bestaande lichtkoepel op plat dak van aanbouw. Lichtkoepel is ongeveer 1 m2, Dak is op 2.70 meter hoog en makkelijk bereikbaar.

Nieuw dak plaatsen op schuur en zonnepanelen plaatsen

Graag wil ik een prijsopgave voor het vernieuwen van een dak van een schuur van 4 x 7 meter met hellend dak. Op dit moment zit er asbest golfplaat op. Deze dient verwijdert te worden, als u dit niet doet kunnen wij hier ook iemand anders voor vinden Verder wil ik het dak eventueel verstevigen om het mogelijk te maken om er zonnepanelen op te plaatsen. mocht u in staat zijn zonnepanelen te kunnen leveren graag gespecificeerd alles in de offerte opnemen.

Lichtkoepel vervangen

We hebben nu een vaste lichtkoepel van ongeveer 1 bij 1 meter. Deze willen we vervangen hebben voor een koepel die elektrisch open kan in verband met de warmte. Graag de oude afvoeren. Ik hoor graag van u.

Verwijderen loszittend flexim, aanbrengen nieuwe bij woonhuis en garage

Flexim dakbescherming van woonhuis en garage dient vernieuwd te worden. Woonhuis circa 45 strekkende meter: vierkant dak bovenrand 7x7 meter + 4 schuine kanten van circa 2 x 2,6 meter en 2 x 4,5 meter). Werkhoogte: 6-9 meter boven straathoogte. Garage met puntdak : circa 18 strekkende meter. Zie bijgaande foto's.

Dakpannen en kap vervangen van 4 garages

Betreft vier garages onder 1 kap van 40 jaar oud. De kap met pannen moet worden vervangen. Niet geïsoleerd. Geen elektra. Oppervlakte ongeveer 60 m2.

Dakkoepel van kunststof repareren

Ik wil een kunststof dakkoepel laten repareren. Er zit namelijk een flinke barst in na een enorme hagelbui. Voor deze klus is een flinke ladder nodig.

Groen dak aanleggen op een uitbouw

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze uitbouw kan veranderen naar een groen dak. Het betreft een houten dak waar waarschijnlijk EPDM op ligt. Het is een licht hellend dak van 40 m2 en is goed bereikbaar.

Sedumlaag op opbouwdak en schuurdak

Wij willen graag op ons opbouwdak (9 x 5,80 meter) een sedumlaag (of andere goed onderhoudsarme laag) op het bitumen. Ook graag voor de schuur van 4 bij 2,50 meter.