Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Amstelveen of directe omgeving.

2429 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Amstelveen:

Daklekkage bij de aanbouw verhelpen

Dak met bitumen (oppervlakte 5.40 x 2.40 meter) van de aanbouw lekt en zorgt voor lekkage in de woonkamer.

Nieuw hellend dak op huis en schuur

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een nieuw dak op de grote schuur en het huis. Het moet 1 geheel worden. Waarschijnlijk gaat het om zowel het dakbeschot als om een pannendak. Het hoeven niet de duurste pannen te zijn, graag een zo goedkoop mogelijke optie. Wij wachten graag uw reactie af. schuur 7.50 bij 7.50 meter woonkamer 12.5 bij 4.80 meter

Daklekkage aan schuurdak oplossen/dak vernieuwen

Plat dak van de schuur. Het dak moet volledig vernieuwd zo ook de houten constructie. 4 x 2,20 meter.

Lekkage duurzaam verhelpen

De dakhelling is te klein voor de gladde pannen. De onderliggende folie is niet waterdicht en er is op meerdere plekken lekkage zichtbaar. De oppervlakte is ongeveer 48 m2. Graag laten wij het probleem oplossen en repareren.

Dakgoot vervangen en houten bak repareren

Gaat om een klassieke jaren 30 goot met daarin een zinken dakgoot. Voor en achter, breedte ongeveer 7 meter. De zinken dakgoot is al eens gerepareerd, met bitumen, en is waarschijnlijk helemaal aan vervanging toe. Omdat deze in een overhang ligt, is misschien kunststof ook een optie. Vanwege lekkage is hier en daar het hout van de overhang rot, dit graag ook meenemen.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het vervangen van de dakgoten (bakgoten) aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Totaal gaat het om 13 meter. Het betreft een eindwoning.

Dakpannen ontmossen

Ik wil van een tussenwoning de dakpannen laten ontmossen. De afmetingen van het dak heb ik niet.

Dakbedekking op een schuur vervangen

Wij hebben momenteel een geringe lekkage aan ons schuurdak van ongeveer 6 m². De bitumen dakbedekking daarop is 9 jaar oud en willen we nu laten vervangen. Het lekt slechts kort, er is nog geen houtrot opgetreden in het dakhout. We ontvangen graag een offerte voor zowel bitumen als EPDM.

Nieuwe dakgoten leveren en monteren

Leveren en monteren van twee dakgoten in zink of aluminium, inclusief beugels en eindschotten. De oude dakgoten zijn verwijderd, hoogte goot circa 2,25 meter vanaf de grond. Goot 1: 920 cm, afvoer rechts, 18 cm van buitenkant eindschot. Goot 2: 870 cm, afvoer links, 18 cm van buitenkant eindschot. Gaarne 2 prijsopgaven (uitvoering in zink en uitvoering in aluminium).

Daklekkage repareren

Op het platte dak van de dakkapel hebben wij lekkage. Het lijkt vanaf 1 punt te komen, maar verspreidt zich wel snel. De oppervlakte is 4 m2 en graag laten wij dit zo snel mogelijk repareren.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten en boeidelen vervangen. Het gaat om zinken dakgoten met houten boeidelen aan de voor en achterzijde van het huis. Het gaat om 6,5 strekkende meters.

Schoorsteen verwijderen

Aluminium schoorsteen verwijderen en pannen plaatsen De goede pannen zijn aanwezig

Pannendak met daklekkage repareren

Daklekkage van een pannendak aan 1 kant van het puntdak , naast dakkapel aan beide kanten. De zolder is ongeveer 3 bij 3 meter.

Dakbedekking op dakkapel vervangen

Vervangen dakbedekking dakkapel noordzijde (2e verdieping), bitumen inclusief isolatie. Het gaat om ongeveer 7.50 m².

Dak renoveren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen in verband met het dak. Ik wil het dak vanaf de buitenzijde willen laten isoleren. De pannen en de latten dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Aan de achterzijde zit nu een klein dakkapel, deze wil ik door een grotere kapel laten vervangen. An de voorzijde is nog geen dakkapel aanwezig, deze wil ik laten plaatsen. De afmeting hiervoor wil ik graag overleggen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en op dit moment doen de buren niet mee.

Daklekkage detecteren

Op dit moment hebben we een lekkage in onze slaapkamer. We weten niet waar precies de lekkage bevindt en waar de oorzaak ligt. We vermoeden van onze platte dak. Graag willen we weten of jullie de detectie kunnen uitvoeren en tegen welke tarief.

Dak inspecteren en repareren indien nodig

In verband met het van nieuwe van vlonders op het dak terras van ongeveer 6 x 2.5 meter, willen wij graag eerst het dak laten inspecteren en indien nodig laten repareren. Wij hebben denk ik bitumen. Graag zo spoedig mogelijk, daar wij het dak al helemaal schoon hebben gemaakt en wel snel verder willen. Mijn hartelijke dank alvast!

Dakgoten vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van mijn dakgoot. Er zitten nu zinken dakgoten, vervangen door wederom zink. Kunt u een offerte opgeven per strekkende meter? Wellicht willen de buren (rijtjeswoningen met zeven woningen) namelijk ook meedoen.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat waarschijnlijk om het lood rond een dakkapel dat niet goed ligt of waar mogelijk dakpannen kapot zijn. Dakkapel zelf heeft een plat dak, dakkapel is uit 2000 en de woning uit de jaren 60. Graag ontvang ik een offerte.

Inspectie en reparatie na lekkage via een pannendak

Afgelopen donderdag 20 juli hebben wij na een heftige regenbui een behoorlijke lekkage gekregen in onze woonkamer en in een slaapkamer op de eerste verdieping aan de tuinkant van onze tussenwoning. We hebben een schuin dak met dakpannen. Deze zijn gelegen op het zuidwesten. Wij zouden graag zo spoedig mogelijk een afspraak willen maken voor een vrijblijvende inspectie en offerte om de oorzaak te verhelpen.

Lekkage op dakterras verhelpen

Wij hebben bij onze woning een grote overkapping bij de achterdeur waar onder een carport voor 3 auto's zit. De maat is ongeveer 5 x 10 meter. De bovenzijde is afgewerkt met bitumen of EPDM (moet even worden bekeken wat het precies is) en daarop hebben we een dakterras gemaakt met houten vlonders. Er is nu sprake van lekkage en we willen die graag laten opsporen en herstellen. We maken graag een afspraak en horen dan wat de kosten zijn.

Plat dak bedekken

Ik wil graag mijn platte dak laten bedekken. De afmeting van het plat dak is 3.50 bij 4 meter. Graag bedekken met polycarbonaat platen, waarvan de afmeting 3.50 bij 1.05 meter moet zijn. Het frame wat er nu staat is bedekt met golfplaten en is van hout. De platen heb ik nog niet aangeschaft. Kunt u aangeven wat de beste platen zijn?

Vogelwering in dakgoot plaatsen

Sinds enige tijd hebben wij bij ons hoekhuis last van een kraaiennest. Graag zouden wij dit nest laten verwijderen en vogelwering laten plaatsen in de dakgoot. Graag ontvang ik een offerte om deze klus te laten doen.

Dak van de dakkapel lekt

Het dak vd dakkapel lekt naar binnen. Plafond en wanden met water. Verzoek om er naar te kijken en prijsopgave. Vandaag, morgenochtend.

Dakgoten van huis en schuur vervangen

Verwijderen van de goot bij de schuur. Plaatsen van een nieuwe goot inclusief 2 eindschotjes en afvoerwartel. Verwijderen van de goot aan de voorzijde van de woning. Plaatsen van een nieuwe goot en twee verbinding stukken. Verwijderen van de dakgoot aan de achterzijde van de woning. Plaatsen van een nieuwe goot en twee verbinding stukken. Twee verbinding stukken hebben wij reeds in bezit. Ik schat in dat het om 12 meter dakgoot gaat. We willen graag kunststof goten.