Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Alkmaar of directe omgeving.

1896 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Alkmaar:

Loodstrip herstellen

De loodstrip is van mijn opbouw afgewaaid, gevallen. Kunnen jullie mij helpen? Liefst zo snel mogelijk om schade niet te hoog op te laten lopen.

Inpandige hemelwaterafvoer herstellen

Het lijkt er op dat mijn woning een lekke inpandige regenpijp heeft, maar zeker weet ik het niet. Ik heb lichte lekkage in hoek plafond/muur op de 1e etage (huis heeft 3 woonlagen). Onlangs is mijn hele platte dak van nieuw bitumen voorzien, maar nog steeds lekkage. Wie kan mijn helpen, ik ben ten einde raad. Hopelijk komt er snel iemand met een offerte voor een lek detectie en herstel werkzaamheden. De regenpijp is ongeveer 7 tot 9 meter.

Dubbelzijdige nokverhoging op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer/dakkapelspecialist die op mijn dak een nokverhoging kan realiseren. Het gaat om een nokverhoging op een tussenwoning. Ik wil dit graag onderhoudsarm hebben. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Nieuwe kunststof dakgoten plaatsen

Ik wil voor mijn huis 5 meter voor en 5 meter achter nieuw kunststof dakgoten laten plaatsen. De oude wil ik laten demonteren en afvoeren. Het gaat om een rijtjeshuis en de buren zouden eventueel ook mee willen doen.

Dak renovatie

Ik wil mijn 60 m2 dak laten renoveren. Op dit moment ligt er grind op. Eventueel met en zonder isolatie offreren. Er moeten uiteindelijk zonnepanelen geplaatst worden op het dak.

Dakbedekking vernieuwen

De aanbouw bij een particuliere woning is 5 jaar geleden met waarschijnlijk EPDM laag hersteld, maar niet goed gemaakt. Er is lekkage zichtbaar in de woning. De aanbouw dient opnieuw hersteld te worden met bitumen of EPDM. De aanbouw is 1.50 meter uitgebouwd en 5 meter in de breedte. Indien de prijs meevalt dan willen wij ook de garagedak laten herstellen.

Dak isoleren

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige dakpannen terug plaatsen. De achterkant heeft een kleine dakkapel. In september worden zonnepanelen geplaatst. Isolatie werkzaamheden moeten voor die tijd zijn afgerond! Gaat om ongeveer 66 m2.

Nieuw plat dak met dakkoepel plaatsen

Het platte dak van de aanbouw dient te worden vervangen. Er ligt nu bitumen op. Ook de daklatten dient te worden vervangen. De afmeting van het dak is ongeveer 2.50 meter breed en 5.50 meter lang. Ook dient de dakkoepel te worden vervangen. Deze is 1 bij 2 meter groot. Daarnaast hebben wij een voorkeur voor een groen dak. Kunt u aangeven wat hier de mogelijkheden voor zijn en de kosten?

Pannendak vervangen

Bij mijn woning moeten er dakpannen vervangen worden. Het dak betreft ongeveer 150 m2, waarvan de helft vernieuwd moet worden. Daarnaast dient er folie geplaatst te worden, de dakgoten moeten worden gerepareerd. Ook mag de schoorsteen verwijderd worden. Voor dit werk zijn stijgers nodig, zowel aan de voor- als achterkant van de woning. De achterkant van de woning is niet bereikbaar per achterom.

Dakbedekking vervangen

De dakbedekking (EPDM) en aluminium daktrim van onze dakkapel, oppervlakte circa 1 bij 4 meter, moet vervangen worden, lekkage door veroudering/slijtage. Ook de loodslab van de dakkapel moet hersteld/vervangen worden. Het betreft een pas aangekocht huis, in verband met de planning van overige werkzaamheden aan het huis zou het dak tussen 16 en 20 juni hersteld moeten worden.

Lichtkoepel aanleggen

Op een dak met 8 graden helling een lichtkoepel plaatsen. Op dit moment is er geen lichtkoepel aanwezig, er moet dus nog een opening in het dak worden gemaakt. De koepel moet 80 bij 80 cm worden.

EPDM op platte daken vernieuwen

Bitumen dakbedekking vernieuwen met EPDM 2 daken ongeveer 30 m

Pannendak isoleren en renoveren

Na de stormschade die we afgelopen storm opliepen, blijkt dat ons dak niet meer goed is en de reparatie best prijzig is. We vroegen ons af wat een nieuw dak gaat kosten met isolatie van buitenaf. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 110 m2. Er zal waarschijnlijk iets van een steiger geplaatst moet worden.

Stormschade repareren

Nokvorsten reparatie en terugplaatsen. Drie liggen er beneden en een aantal is verschoven. Tevens wil ik een prijsopgave voor het opheffen van een kleine lekkage c/q vervanging van de dakbedekking van de dakkapel. Of de lekkage komt van de schoorsteen. Graag even komen kijken hiervoor.

Nokvorst vastzetten en schoorsteenkappen vervangen

Ik wil de nokvorst vast laten zetten en de schoorsteen kap 2x moet waarschijnlijk vervangen worden. Wat kost mij deze 2 klussen in Alkmaar

Daklekkage repareren of dak vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de bekleding op mijn platte dak. Er ligt nu mastiek op en er zal bituum of EPDM op geplaatst moeten worden. De oppervlakte is 42 m. Eventueel willen 3 buren ook de bekleding vervangen.

Valgoot repareren

De valgoot van ongeveer 10 meter lengte tussen 2 huizen geeft aan een uiteinde lekkage. Ik vermoed dat de naden niet meer dicht zijn. Bij de goten aan de achterzijde is de lekkage al zichtbaar, de voorzijde wil ik graag laten controleren en daar waar nodig is laten repareren.

Dakgoot repareren of vervangen

Het betreft het inspecteren van een lekke zinken dakgoot en daarna overgaan tot reparatie of vervanging. De goot van mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter lang, en eventueel zal er een dakgootbescherming geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik de regenpijp laten vervangen plus aansluiten op regenten en de goten late schoonmaken.

Lekkage aan het dak oplossen

Ik heb een probleem met een lekkage met de dakgoot. Het water komt onder de dakpannen door en loopt zo mijn dakgoot binnen. Ik wil graag dat er wordt gekeken wat het probleem is. De zinken dakgoot is ongeveer 2,5-3 meter lang.

Daktrim op de gevel aanbrengen

Graag willen we een daktrim op onze gevel laten plaatsen. Op de eerste verdieping loopt de gevel in een punt. Een gemetselde gevel met langs de schuine kanten dwars gemetselde stenen. Het is de bedoeling dat op die rand een metalen daktrim komt. Ongeveer 2x 3 meter. Van zink of aluminium? De buren twee huizen verderop hebben het al laten doen.

Bitumen vervangen en rubber tegels leggen op dakterras

Het plaatsen van rubberen tegels op een bitumen dakterras. Ik wil graag dat er eerst iemand langskomt om te bekijken en alles op te meten en dan kunnen de volgende stappen ondernomen worden.

Renovatie van een plat dak

Het betreft een complete renovatie van een plat, bitumen dak van een hoekwoning. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Waarschijnlijk is het dak nog origineel uit ongeveer 1970. Recent plaatselijke vochtplekken/druppels door plafond slaapkamer, dus er is enige spoed bij de klus.

Nieuwe dakbedekking plaatsen op een plat dak

Wij hebben lekkage via het platte dak van onze aangebouwde bijkeuken. Het dak is 4 x 2 meter en er ligt bitumen dakbedekking met grindballast op. Er hebben wat mensen op gelopen, misschien is het daardoor gaan lekken. Het dak is overigens al wel oud. Daarom overweeg ik om er nieuwe dakbedekking op te laten leggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakgoot repareren of vervangen

Onze goot lekt bij de verbinding stuk. Ik heb deze getracht dicht te smeren maar dit is niet gelukt. Graag zien we dit graag gerepareerd.

Kunststof dakgoot vervangen

Ik wil een kunststof dakgoot vervangen. De dakgoot is ongeveer 5,6 meter lang.