Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Alkmaar of directe omgeving.

1936 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: mastiek Dak renoveren en isoleren, dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen, asbesthoudende dakpannen vervangen, vervangen rieten dak voor pannendak, een dak vanuit binnen isoleren, houten ombouw door kunststof vervangen, dak isoleren en nieuwe zwarte pannen, dakpannen vervangen, groene daken en wanden, platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM, dakpannen vervangen, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dak leggen en isoleren, dakbedekking vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Alkmaar:

Een dak van een uitbouw renoveren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn uitbouw kan renoveren. Het betreft een houten dak van 5 bij 3 meter met in het midden een daklicht van ongeveer 2 bij 1. Ik zoek iemand die kan constateren of er een groen dak van gemaakt kan worden. Daarnaast is het waarschijnlijk noodzakelijk de dakconstructie (nu van hout) ook te vervangen.

Dakconstructie verbeteren woning

Het gaat om een bestaand dak in de binnenstad van Alkmaar, in de huidige constructie zit een golf, dit doordat een van de originele steunbalken is gaan inzakken. Eventueel een ander soort dak constructie neerzetten, momenteel niet heel schuin waardoor veel ruimte verloren gaat. Het dak is ongeveer 6 meter lang en 3 breed.

Bitumen plat dak vervangen en isoleren

24 m2 plat dak bitumen vervangen en isolatie aan buitenkant aanbrengen

Kunststof windveren en raamkozijnen plaatsen

Vervangen van houten windveren (totaal ca. 24 meter) en ramen (80 x 140 en 56 x 98) voor kunststof windveren en kunststof kiepkantelramen.

Dak uitbouw nieuwe bitumen

Onze uitbouw van ongeveer 12 m2 moet eigenlijk voorzien worden van een nieuwe bitumen bedekking. Er ligt grind op.

Nokvorsten met flexibele dakmortel repareren

Lang geleden zijn onze nokvorsten gedaan met Flexim of een variant. Hier en daar zijn er inmiddels stukke uitgevallen en kiert het. Dit mag vervangen en/of gerepareerd worden. Het gaat om een hele rij, en dat loopt in vier delen (vier hoeken). Ik weet niet of alles gedaan moet worden, mogelijk dat dit wel het mooist is, maar dit is afhankelijk van de prijs en of het echt nodig is. We hebben nu geen lekkage. Wellicht is een vrijblijvende dankinspectie het handigst?

Het vervangen van een daklaag van bitumen

Het is een oude werkplaats met bitumen dak. Maar lekt. 425m2. Het oude dak moet er af, een nieuwe daklaag en een goede isolatie optie.

Polycarbonaat platen vervangen van serredak

Het betreft een serre van circa 4 meter bij 2.7 meter. Ik wil de polycarbonaat platen laten vervangen. Mogelijk zijn het 4 stuks. De serre is geplaatst in 1995, en heeft nu lekkage. De mogelijke oorzaak is dat de platen te kort zijn. Hierdoor komt er door de wind water onder. Het serredak is ongeveer 14 m2.

Rechtzetten enkele scheef gewaaide kantpannen

Enkele scheef gewaaide kantpannen net onder de nok zo spoedig mogelijk rechtzetten en vastzetten. ** Zie foto's. Gaat maar om enkele pannen die vanaf balkon goed bereikbaar zijn

Dak renoveren

Bestaand plat bitumen dak van opbouw op 2e verdieping is 27 jaar oud en moet vervangen worden inclusief zinken dakranden. Ca. 6 m. breed achter, 5 m. breed voor en 8 m. diep. Gemeentelijk monument. Vanwege stormschade 9 feb hebben we er haast mee. Graag groendak. Platte dak op 1e verdieping graag meteen meenemen. Is ongeveer 1 meter breed rondom dakopbouw, totale lengte ca. 25 meter. Hierop ligt bitumen met grind en de dakrand is van zink en in goede staat.

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Ik wil mijn polycarbonaat dak vervangen deze is van 1995 maar lekt op de verbindingen. Dak circa 4000 x 2500 mm.

Vervangen zinken dakgoot

Wij zoeken een loodgieter voor het vervangen van de huidige zinken dakgoot door nieuwe zinken dakgoot. Huidige dakgoot is lek, zie ook bijlage. Ongeveer 26 meter voor en achter breedte zou ongeveer 50 cm. Rondom het huis zal er ruimte zijn om een stijger op te bouwen, de goot begint op de eerste verdieping.

Plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken

Het bitumen dak is verouderd, 28 jaar oud. We hebben nu een lekkage en willen graag het hele dak laten vervangen. Het pand is uit de jaren 90 en heeft waarschijnlijk niet- tot geen isolatie. Als de prijs goed is wil de buurman ook mee doen. Dan gaat het in totaal over 750 m2, anders alleen ons deel van 500 m2. Ons deel moet ook geïsoleerd worden. Ik denk dat van buitenaf dit het eenvoudigst is. Wat voor soort isolatie er nodig is laat ik me graag over adviseren. De temperatuur moet het liefst zo gelijk mogelijk blijven. Ik denk dat EPDM een betere keus is voor het project? De buurman weet niet of hij isolatie wil hebben, het dak lekt (nog) niet. Hij overweegt de mogelijkheden nog. Het pand is ongeveer 7,5 meter hoog, een steiger of hoogwerker plaatsen is zeker mogelijk. Voor het pand is ook een parkeerplaats aanwezig. De afvoer kosten graag apart vermelden op de offerte.

Schimmel verwijderen van muren en lekkage oplossen

Mogelijk zit er een lek in het dak van golfplaten, welke vocht/schimmel in de muur van de keuken veroorzaakt. Het dak zelf is 10m2. Het is de bedoeling dat het lek gemaakt wordt en de schimmel verwijderd.

Nokvorsten met flexibele dakmortel repareren

Graag wil ik reparatie van de nokvorsten. Ter vervanging van de specielaag graag flex-materiaal. Ongeveer 5.40 meter

Lichtstraat plaatsen

Het gaat om een lichtstraat op een schuin dak (4 meter hoog) in woonhuis. De ramen moeten passen tussen 2 horizontale balken. De lengte is ong. 2,50 m en de hoogte 1 m. Het aantal ramen zal ook van de dakconstructie afhangen. Ik wil aluminium sponningen en glazen ramen (dubbel glas). Zonwering binnen. Het dakdeel heeft dakpannen en dateert uit 1978. Ik wil ook graag weten of het mogelijk is en zo ja, hoeveel zoiets gaat kosten.

Plat dak vervangen

Ik heb een plat dak van 15 m2 waar nu bitumen en grind op ligt. Ik wil dit laten vervangen door een nieuw bitumendak, maar dan zonder grind. Ik hoor graag of dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.

18 Nokvorsten vast maken met Flexim dakmortel

18 nokvorsten vast maken met Flexim dakmortel

Dakpannen vervangen aan de achterkant

Ik wil de dakpannen aan de achterkant van mijn dak vervangen. Het is ongeveer 6,5 meter breed. De oude dakpannen moeten afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Dakbedekking en groen dak

Op mijn nieuwe houten carport wil ik graag een EPDM dakbedekking met een groen dak aan laten leggen. De buitenmaat van het dak is 318 x 503 cm. Opstaande rand is 4,3 cm hoog en d.m.v. oplopend mastiek 7.2 cm breed. Het vlakke deel van dak binnen de opstaande rand is 303 x 500 cm.

Dakbedekking garage vervangen

Ik zoek een dakdekker die de bedekking van mijn garagedak kan vervangen. Het gaat om een houten dak waar bitumen op ligt. Het dak is 30 m2 en goed bereikbaar. Met wat het dak bedekt moet worden bespreek ik graag met de dakdekker.

Lichtkoepel vervangen door een ventilerende versie

Ik heb al een bestaande lichtkoepel dagmaat 130 bij 100 die ik graag wil laten vervangen door een ventilerende lichtkoepel met dezelfde maten.

Bitumen bedekking vervangen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak boven mijn uitbouw/garage kan inspecteren en daar waar nodig is kan vervangen. Het gaat om een bitumen dak van 50 m2. Het dak is goed bereikbaar.

Boeidelen vervangen en verven

Voor de aanschaf en vervanging van de boeidelen aan mijn woning ben ik op zoek naar een vakman. Liefst vervangen voor kunststof. Totale lengte: 207+35+356+35+45+35+563=1276 cm Hoogte: 34 cm Totale oppervlakte: 4,34 m2

Rietendak realiseren

Ik zoek een dakdekker/aannemer die 440m2 stolp kan herbouwen met een rietendak. Bouw mediogrote dakkapellen zijn aanwezig. Het gaat om een vrijstaande woning. Na brand dient het dak weer gerenoveerd te worden.