Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Aerdenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Aerdenhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Aerdenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Aerdenhout of directe omgeving.

93 klanten uit Aerdenhout bevelen een bij Casius in Aerdenhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Aerdenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Aerdenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Aerdenhout:

Dak vervangen en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die het dak van mijn jaren 30 woning kan isoleren. Ik heb nu een puntdak waar dakpannen op liggen. Deze moeten verwijderd worden, daarna afvoeren, dak isoleren, en daarna nieuwe dakpannen plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 70 m2.

Schuin dak van blokhut bedekken

Betreft een blokhut waar de dakpannen Koramic tuile du nord 44 opkomen. Het dak bestaat uit twee delen (zie tekening). De blokhut (met verstrekt dak) is klaar circa eind week 14 mei. Alles staat bij de tekeningen.

Nokvorsten renoveren

Nieuwe nokvorsten plaatsen over 5 strekkende meter. Tevens licht wijkende loodslabben rond schoorsteen vastzetten (waarschijnlijk geen vervanging nodig). Het betreft een hoekwoning van 2 etages.

Boeidelen garage vervangen

De garage heeft houten boeidelen en deze zijn verrot. We willen die graag laten vervangen door trespa boeidelen. Het gaat om een stuk van 134, 66 en 199 m (als ik goed gemeten heb). Graag in donkergroen.

Dakleien met asbest vervangen

De dakleien van mijn vrijstaande woning wil ik laten vervangen. De leien bevatten waarschijnlijk asbest. Hiervoor is er nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is ongeveer 220 m2.

Dakbedekking vernieuwen

Graag zouden wij singels laten leggen op ons reeds aangelegde tuinhuis. Dak is ongeveer 8,5 meter lang bij 3,60 breed en 2,40 hoog. En de hellingshoek is 28 graden. Offerte graag inclusief bruin/rode singels.

Dakleien met eternit vervangen

Vervangen eternit asbest dak van 250 m3 door nieuwe lijtjes, geen kunststof.

Groen dak aan laten leggen op schuur

We willen een volledig groen dak. Groen dak aanbrengen op een nieuw gebouwde schuur. Er is wortelwerend bitumen op aangebracht. Er is nog geen drainage aangebracht. Het dak is 2 x 5 meter.

Lekke dakkoepel vervangen

Onze dubbelwandige dakkoepel is lek. De binnenmaat is 110 bij 130 cm. Gesitueerd op een platdak, van de schuur. Zit met bouten vastgeschroefd. Hoeft alleen vervangen worden.

Gescheurde dakkoepel vervangen

Onze dubbelwandige dakkoepel is gescheurd. Deze moet vervangen worden. Binnenmaat van de opbouw is 100 bij 130 cm. De koepel zit op de schuur en met een ladder kan je zo op het platte dak. De huidige koepel zit er inmiddels 30 jaar op. 1 op 1 vervanging is wellicht niet mogelijk. In principe is de koepel eenvoudig met bouten los te draaien. Klant hoeft overigens ook niet persé weer een koepel. het mag ook een plat model zijn.

Lichtkoepel met dubbele wand plaatsen

Medewerker, Onze dubbelwandige lichtkoepel is na zoveel jaar gaan lekken en deze dient vervangen te worden. De maat aan de binnenkant van de schuur ,de opstaande rand is 100x130. Alles is nog oke alleen de koepel moet vervangen worden zo te zien.

Dubbelwandige lichtkoepel vervangen

Onze lichtkoepel, dubbelwandig is lek. 100x130 gemeten aan de binnenkant van de dakopbouw.. Allen de koepel hoeft maar vervangen worden op het plattedak van onze schuur.

Dakpannen op het dak vervangen

In verband met een lekkage aan het dak ontvang ik graag een offerte voor ongeveer 100 m2 nieuwe keramische dakpannen; waar geen mos op groeit. Op dit moment hebben wij betonnen dakpannen bij onze 2 onder 1 kap woning van ongeveer 8 meter breed.

Groen dak maken op een schuurtje

Ik heb een tuinhuisje met een plat dak welke is afgedekt met bitumen. Indien mogelijk wil ik graag een groendak hierop laten maken. Het gaat om een tuinhuisje van ongeveer 2,5 meter breed en 4 meter lang. Graag krijg ik advies over de mogelijkheden.

Boeidelen repareren of vervangen

Het houten boeideel met zinken dakgoot aan een zijkant van de woning is er slecht aan toe. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie/vervanging.

Dak met dakleien bedekken

Wij hebben een dak wat nu bedekt is met bitumen. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van Kasteel Lei, Aqua plan, Easy Shingle. Het dak is 100 m². Gaarne per mail contact i.v.m. mijn werk, waarbij ik de telefoon niet op kan nemen.

Dakbedekking vernieuwen op het tuinhuisje

Het dak van ons houten tuinhuisje, gebouwd in 2006 (met daksingles) lekt op verschillende plaatsen, ondanks mijn eigen provisorische reparaties. Het is een licht hellend dak van 3,30 meter in het vierkant, met een punt in het midden (60 cm hoger dan de randen). Foto's kan ik toesturen. Ik denk, dat de gehele bedekking vernieuwd moet worden? Alternatieve mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Reparatie van dak schuur 3x2m

Het dak van onze schuur (3 x 2 meter) lekt. Dak is bedekt met bitumen. Graag ontvangen wij uw offerte voor de reparatie van de lekkage.

dakraam plaatsen (kantel/kiep), geen ...

dakraam plaatsen (kantel/kiep), geen dakbedekking.