Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbestdak van loods slopen en vervangen:

Asbestdak van loods slopen en vervangen

De loods is nu 40x35 meter. Er zit oud dak op waar asbest in verwerkt is. Wij willen daar graag een offerte van ontvangen. Als bijlage ziet u hoe het er nu uit ziet, op de foto is 1 huidige loods en in werkelijkheid zijn het er drie naast elkaar waar 1 gezamenlijk dak op moet.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbestdak van loods slopen en vervangen uit heel Nederland:

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.

Asbestdak verwijderen van een loods

Schuur van 14 x 20 meter ontdoen van golfplaten. Wat is de de prijs voor het afvoeren van de platen (zelf demonteren)? En wat is de prijs voor het geheel verwijderen van de platen (laten verwijderen)? De werkplek is goed bereikbaar de afvoer van het afval is voor de vakman, maar moet eerst worden overlegd.

Dak op een loods vernieuwen

Ik wil graag het asbestdak laten verwijderen en hierna een nieuw dak inclusief lichtbaan laten plaatsen. Eventueel moeten hier zonnepanelen op geplaatst worden. Het betreft een loods van 700 m2 en ik schat in dat het dak zo'n 800 m2 groot is. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbestdak vervangen door een nieuw dak

We hebben een schuur/loods met een een lengte van 25 x 12.50 meter met een puntdak. Hiervan zouden de asbest (lichtste klasse) golfplaten verwijderd moeten worden en vervangen door een isolerend dak. Pand is goed bereikbaar aan alle zijden. Ik heb een stuk weggebracht, hieruit bleek dat ik klasse 1 asbest in de platen heb. Er is verder nog geen rapport opgesteld.

Asbestdak verwijderen van loods

Ik wil graag het asbestdak van onze loods laten verwijderen. De loods heeft een vloeroppervlakte van 180 m2, ik moet nog even nameten hoeveel m2 het dak zal zijn. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.