Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Holland.

3325 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Holland:

woensdag 1 april 2020

Vogelwering/netten herstellen op plat dak

Op het dak van ons kleinschalig appartementen gebouw zijn de vogelweringnetten hier en daar los gekomen en soms een beetje gescheurd. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan repareren en vastzetten.
woensdag 1 april 2020

Dakgoten vervangen

Dakgoot van mijn nieuwe huis is lek, nu weet ik niet of dit gerepareerd moet worden of vervangen moet worden. Graag zou ik iemand langs willen hebben dit de situatie met mij samen kan bekijken. Op dit moment komen er druppels door de bekleding heen.
dinsdag 31 maart 2020

Lichtkoepel plaatsen in een dak van betonnen kanaalplaten

Wij zijn aan het onderzoeken wat de kosten zijn van het laten plaatsen van een lichtstraat in onze aanbouw van 2.4 bij 5.7. Het betreft een betonnen kanaalplaten dak van een nieuwbouw woning. De afmeting van de lichtstraat zal ongeveer 4 bij 1 worden maar hierin zijn we flexibel. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 30 maart 2020

Het realiseren van een nieuw dak op een woning

Ik zoek een aannemer die met ons kan denken over het realiseren van meer ruimte in onze woning. Het gaat om een vrijstaand woning met een 4 kanten hellend dak van 30 graden. Hierdoor kunnen we geen kamers van maken als we dakkapellen plaatsen. Wij willen nu een hoger dak hebben zodat we dit als een extra verdieping kunnen gebruiken en voldoende sta- en leefruimte hebben. Totale oppervlakte van de buitenwanden zijn 9,45 bij 9,45 m. Graag willen we weten wat het gaat kosten of horen we wat de mogelijkheden zijn qua constructie.
maandag 30 maart 2020

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.
maandag 30 maart 2020

Schoorsteen op het dag verwijderen en gat dichten

N.A.V. een bouwtechnische keuring willen wij de schoorsteen op het dak verwijderen. Dit gat moet ook gedicht en mogelijk afgewerkt worden. Ook hebben we een loodslab die niet correct is en vervangen/aangepast moet worden. Afvoeren doen wij zelf.
zondag 29 maart 2020

Kraaienkap op de schoorsteen zetten

Ik wil graag een kraaienkap op de schoorsteen. Het hoogste punt is circa 8 meter.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe dakgoot

Bestaande dakgoot is geheel van hout (Bak). Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn om deze alsnog aan de binnenkant te voorzien van een zink/aluminium/polyester goot. Het gaat om 2 naast elkaar gelegen woningen in Krommenie. De totale gootlengte is 65m.
zondag 29 maart 2020

Serredak vernieuwen

Wij hebben momenteel een serre waarvan wij het dak (3 x 3,5 meter) aangepast willen hebben. Het huidige dak is een licht hellend dak van polycarbonaat. Wij gaan de serre dagelijks gebruiken willen de serre daarom verbouwen. Hierbij dient het dak ook vervangen te worden. Wij zouden graag een goed advies willen ontvangen aan de hand van onze wensen. Al naar gelang of onze wensen uit te voeren zijn ontvangen wij dan ook een offerte voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden.
zaterdag 28 maart 2020

Voorkomen van kraaiennest in dakgoot

Aan voor- en achterzijde van onze wolfskap woning hebben wij momenteel dagelijks last van kraaien die onder de pannen in de dakgoot willen nestelen. Dit verstoort de nachtrust vanaf 05.00 uur en na as. nacht (zomertijd) vanaf 04.00 uur.
donderdag 26 maart 2020

Sedum op schuurdak aanleggen

Ik wil sedum op mijn bestaande schuur van 6,50 x 2.20 meter (laten) plaatsen op het bitumen van mijn schuur ( 2.40 meter hoog ). 1 x per jaar of minder moet ik er op kunnen lopen. Ik wil kleurverschillen gedurende het jaar. Wat zijn de voor- en nadelen van op rol tegen op matjes. Wat weegt het ? Op het dak staat nu vaak nog wat water.
donderdag 26 maart 2020

Dakbedekking vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, met isolatie

Het gaat om een tussenwoning in Amsterdam West. Het dak bestaat uit twee delen die beide licht hellend zijn (9 graden). Het eerste deel van het dak ligt ter hoogte van de bovenzijde van de tweede verdieping (dit deel ligt op het zuiden), het tweede deel ligt ter hoogte van de bovenzijde van de 3e verdieping (gericht op het noorden). Beide dakdelen zijn nu bedekt met bitumen. De dakbedekking is omstreeks 22 jaar oud. Behoudens een beginnende luchtbel onder het bitumen op het laagst gelegen dakdeel is het dak - gegeven de leeftijd - naar mijn inschatting in goede conditie. Het totale oppervlak bedraagt omstreeks 55 m2. Ik ontvang graag een offerte voor 3 scenario's: 1) renovatie door uitsluitend een nieuwe laag bitumen, 2) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen nieuwe laag bitumen, 3) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen EPDM.
donderdag 26 maart 2020

Dakpannen renovatie

Ik wil graag nieuwe dakpannen, dak latten en isolatie. Mijn dak is ongeveer 45 m2. Huidige dakpannen graag afvoeren .
dinsdag 24 maart 2020

Kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2

Ons kantoorpand heeft een apart dak, namelijk een stukje plat dak dat met bitumen is gedekt en een deel dat bestaat uit tweemaal een rond lopend gewelfd dak dat met bitumen is gedekt inclusief twee grote goten bedekt met bitumen. Bitumen is aan vervanging toe en dan willen we graag meteen het dak laten isoleren van buitenaf. Bouwjaar is 1950. Het oppervlakte is 220 m2 plus nog wat ivm welving maar dat moet berekend worden. Kan uiteraard foto's opsturen. Graag bezoek op locatie tbv specifieke offerte. Liefst een partij die zowel oud bitumen kan verwijderen, isolatie kan aanbrengen/opspuiten en nieuw bitumen kan aanleggen. Alvast bedankt!
dinsdag 24 maart 2020

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Nest van kauwen verwijderen en aanbrengen van vogelwering bij zonnepanelen. Wij hebben 2 oppervlakten eenmaal rij van 3 panelen horizontaal gelegd en eenmaal oppervlak van 5 panelen waarvan 3 verticaal en daaronder 2 panelen horizontaal liggen. Graag offerte hiervoor.
maandag 23 maart 2020

Bitumen plat dak vervangen

Oude bitumen laag verwijderen en opnieuw bedekken. Kijken naar goede afwatering. Oppervlakte ongeveer 12 m2.
zondag 22 maart 2020

Bitumen dak lekkage

Ik heb een lekkage aan mijn dak en dit wil ik laten repareren. Het is een plat dak. Het huis is maar 12 jaar oud.
zaterdag 21 maart 2020

Constructie en dakbedekking garage dak vervangen

Garagedak in zijn geheel laten vervangen. Zodat het sterk genoeg wordt om op te lopen en zodat er zonnenpanelen op kunnen . Is een plat dak. Mogelijk balken vervangen of extra balken bijplaatsen. Gaat om ongeveer 3 x 7 meter is 21 m2 Ik schat het geheel 20 a 25 jaar en het lekt her en der. Dakbedekking is nu bitumen zonder grind. Moet weer zo worden. Van twee kanten kan je er bij.
donderdag 19 maart 2020

Een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie

Wij hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen en hebben sindsdien last van tocht / wind via het nog bestaande schuine gedeelte van ons dak. Bij visuele inspectie kunnen we bij gedeeltes van het dak vanuit de binnenkant op de dakpannen kijken. Graag zouden we een inspectie willen van het onderdak en indien nodig het laten repareren/vervangen. Verder zouden we ook de mogelijkheden van het isoleren van de binnenzijde willen weten.
donderdag 19 maart 2020

Zinken dakgoot vervangen

Volgens onze loodgieter dienen de dakgoten te moeten voorzien van nieuw zink (rondom de woning). De totale lengte betreft 36 strekkende meter (2 x 10 en 2 x 8). Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zijn?
woensdag 18 maart 2020

Dakrenovatie

Betreft een plat dak van ongeveer 65 m2. Op dit moment bekleed met een bitumenlaag die nog redelijk goed is met grind. Koud dak constructie, isolatie nu slecht. Wel of niet isoleren in overleg wat het beste is. Op het dak worden zonnepanelen gemonteerd.
woensdag 18 maart 2020

Het vervangen van een daklaag van bitumen

Het is een oude werkplaats met bitumen dak. Maar lekt. 425m2. Het oude dak moet er af, een nieuwe daklaag en een goede isolatie optie.
dinsdag 17 maart 2020

Groene daken aanleggen

Graag zou ik offerte ontvangen voor het vergroenen van mijn daken. Hierbij vast waar het om gaat. Het gaat om de volgende oppervlaktes: Dak schuur 3,10 x 5,70 meter plat dak, bekleed met EPDM dit is nog in goede staat. Uitbouw dak 1,50 x 6,30 meter plat dak, bekleed met bitumen of EPDM met grind eroverheen. En zie de foto, 16' schuin, bekleed met PVC 16 keer 0,35 x 2,45 meter 1 keer 0,45 x 2,45 meter Ik zou graag en extensief dak willen hebben. De daken zijn vermoedelijk sterk genoeg, ik kan erop lopen.
maandag 16 maart 2020

Dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak

De Vereniging van Eigenaars en de Vereniging van Eigenaars zijn van plan het dak van hun gebouw te vernieuwen. Mogelijk komt ook nog een VVE erbij. In dat geval loopt het dak van beide gebouwen (naadloos) in elkaar over. De huidige (bitumen) bekleding is circa 20 jaar oud. Oppervlak per gebouw: circa 6,70 bij 12 meter. Gevraagd wordt: - Wat is de staat van de bekleding van het dak van de gebouwen? het lekt nu niet, maar is vernieuwing al noodzakelijk of wenselijk? - Indien vernieuwing noodzakelijk dan wel wenselijk is, met welk materiaal zou vernieuwing dan kunnen plaatsvinden en wat zijn de kosten van de diverse mogelijkheden? Wij denken aan EPDM. - Is bij vernieuwing van de dakbedekking isolatie van het dak mogelijk? Zo ja, met welk materiaal, wat zijn de kosten en wat is de isolatiewaarde van de verschillende mogelijkheden? Wij hebben voor zover wij kunnen zien binnen geen isolatie, ofwel heel weinig. Vanaf buiten hebben we niets. - Is het mogelijk op de, al dan niet vernieuwde, dakbedekking een groen dak te maken? Is dan een sedumdak en/of een sedumdak aangevuld met (inheemse) grassen, struiken en kruiden mogelijk? Wij vermoeden dat de daken hiervoor sterk genoeg zijn. En wat zijn de kosten van de verschillende mogelijkheden? - Is het mogelijk, al dan niet met een groen dak, zonnepanelen te plaatsen? - Wat is het kostenverschil (per deelnemende VVE) indien de bovengenoemde maatregelen per individuele VVE, voor de nummers 20-22/26-28 of voor de nummers 20-22/24-26/28-30 worden uitgevoerd? De complexen zijn 4 verdiepingen hoog en via een balkon op de hoogste verdieping kan er makkelijk op het dak gekomen worden. Graag laten we de oude dakbedekking afvoeren.
maandag 16 maart 2020

Dakbedekking vervangen vanwege lekkage

Het is een schuurdak samen met de buren, maar die willen niet mee doen. Het dak is 2.20 x 3,6 m het bestaat nu uit bitumen met kiezels die er half in zitten. Het dak is 30 jaar oud en lekt, vandaar dat de dakbedekking vervangen moet worden. Het lekkage is nog niet verholpen, maar er zitten planken onder wat het water momenteel nog even tegenhoud. Ik denk zelf dat er een balk geplaatst moet worden op de scheiding tussen het dak van mijn schuur en die van mijn buren. Mijn dak afvoer kan dan via mijn overkapping lopen ik heb eventueel een foto van de situatie Ik denk dat de dakbedekking weer voor bitumen vervangen kan worden, maar zou graag advies ontvangen.

Partners

Partners van Casius