Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Holland.

3335 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Holland:

donderdag 2 juli 2020

Dak isoleren

Ons huis heeft een deels plat dak, deels schuin. We overwegen een dakkapel te laten plaatsen in het schuine deel. Er is nog een kleiner schuin deel waar zeker geen dakkapel komt. Plat dak is zo'n 5,5 x 4 m met bitumen erop, bitumen ligt op vloerdelen (houten plank). We hebben tevens een spouwmuurisolatie offerte liggen, 35 m2 EPS parels 18 mm, spouwdiepte max 6 cm incl spouwafscheiders. Misschien kan er een combinatie opdracht van gemaakt worden. Indien mogelijk willen we profiteren van de RVO subsidie.
donderdag 2 juli 2020

Plat dak op een woonark opnieuw bedekken met bitumen

Het gaat om een 70 m2 plat dak op een woonark met schoorsteen doorlaten en afvoergaten. Ligt vol op de zon. Is na 20 jaar poreus geworden. Nieuw hoogwaardige kwaliteit bitumen gewenst. Graag erkende vakman.
woensdag 1 juli 2020

Het renoveren van het platte dak en aanleg zonnepanelen

Onze nieuwe woning heeft een plat dak wat er al meer dan 30 jaar op ligt. We willen dit vervangen en dan ook direct zonnepanelen laten plaatsen. Het is vermoedelijk een houten dak waar bitumen op ligt. Dit moet waarschijnlijk EPDM worden. De woning heeft een eigen dak dus er hoeft geen rekening moet buren gehouden worden.
woensdag 1 juli 2020

Lekkage goot nagaan en oplossen

Ik heb een huis gekocht en uit de bouwkundige keuring komt de volgende opmerking: Gootbetimmering, achtergevel, onderzijde Kans dat er lekkage is in de goot. Nader onderzoek nodig. Ook zie foto in bijlage.
woensdag 1 juli 2020

Controle en reparatie van lekkage aan het pannendak

Lekkage op een pannen dak. Lekkage bevind zich op zolder en is enkel bij harde regenbuien zelfs te zien in de 1e verdieping. Lekkage gaat vanaf zolder door naar de eerste verdieping. Wij huren het huis en graag op verzoek van de huisbaas zouden wij een offerte willen aanvragen voor controle en reparatie.
woensdag 1 juli 2020

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen

Zou graag een offerte van u ontvangen voor het aanbrengen van een nieuwe laag bitumen dakbedekking over de bestaande laag. Het is 36 vierkante meter. Het is een zolderdak 3 hoog. Goed te bereiken via dakterras. Zink werk hoeft niet vervangen te worden. Het ligt er nu 30 jaar
woensdag 1 juli 2020

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde).

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde). + Voegen schoorsteen. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Half vrijstaand huis 1958. met aan achterzijde later aangebouwde serre met glazen dak. Dakpannen niet eerder vervangen. Dakoppervlak: 2 dakzijden van elk +- 40m2, in totaal +-80m2. Beide zijden bevatten een dakkapel (1 x enkel, 1 x dubbel) en een dakraam. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Ivm SEEH subsidie bvk gereed en gefactureerd voor einde 2020 Contact graag via e-mail of anders per tel. alleen 's avonds of in het weekend.
maandag 29 juni 2020

Dak isoleren

Ik wil het dak laten isoleren langs buiten. Svp offerte met en zonder vervanging dakpannen. Betreft puntdak aan einde van rij met ‘knik’ bij aansluiting op dak buren. Zie google street view, ik kan ook foto’s sturen. Oppervlakte niet bekend. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
maandag 29 juni 2020

Pannendak bungalow van buitenaf isoleren

Het gaat om een bungalow met schuin pannendak, met aan de achterzijde 3 dakkapellen. We wensen vanaf de buitenzijde te isoleren. Pannen hoeven niet vervangen te worden dus moeten teruggelegd worden na isolatie. Vermoedelijk isoleren met isolatieplaten, graag advies van de vakman.
zondag 28 juni 2020

PVC dak met 5cm pir plaat

Het gaat om een plat dak met bitumen en 5cm pir plaat ca. 100m2. Hier wil ik graag een extra pirplaat van 5cm en vervolgens een pvc dak overheen. Mijn vraag is of dit kan, wellicht met een extra laag er tussen. Er zit een afzuig en rookkannaal in het dak.
vrijdag 26 juni 2020

Lekkage reparatie en alternatieve dakbedekking

Ik wil graag een offerte voor het repareren van ons dak met eventueel een dakbedekkings-alternatief zoals een dak met groen materiaal. Bij veel regen hebben wij vochtplekken op de muur dat grenst met de buren. We weten niet waar de lekkage zich bevindt en willen dit graag weten. Het gaat om een plat dak met kiezels.Afmetingen van het dak zijn 5,5 bij 8 vierkante meter.
donderdag 25 juni 2020

Dakrenovatie

Ik wil graag een dakluik met vaste trap laten plaatsen. De totale dak oppervlakte is 50m2, waarvan we 25 m2 een dakterras willen laten maken en de andere helft willen we vol leggen met sedum en een aantal zonnepanelen. Wij willen dit ook graag meegenomen hebben in de offerte gezien wij deze materialen niet hebben. Wij willen dit graag laten uitvoeren ergens in het voorjaar van 2021.
donderdag 25 juni 2020

Dakreparatie

In september 2015 zijn bij ons op 12 in zonnepanelen geplaatst. Na klachten over lekkage zijn toen na inspectie door zonnepanelen installateur rotte daklatten aan de voorzijde van het huis aangetroffen. Deze panlatten zijn toen, op het gedeelte waar de zonnepanelen installateurs hebben gelopen, vervangen. Daarna hebben wij geen lekkage meer gehad echter wij realiseerde ons wel dat het dak uiteindelijk wel een keer gerepareerd moet worden.  Achtergrond informatie: - het betreft een mansarde kap. Bouwjaar 2002 - Dakpannen, type: Koramic Pottelberger TDN 44, kleur: antracietengobe ca 141 m2 - De pannen zijn allen geschroefd - Wat ik van dakdekker die toentertijd bij de buren is bezig geweest, is dat de folie onder de pannen niet goed is aangebracht. - De buren op nr 10 hebben eind dec 2015 hun dak laten repareren - De buren op nr 14 hebben onlangs de bedekking op de dakkappellen laten vervangen omdat het te tekort was. We zouden graag op korte termijn het dak willen laten repareren. Wat is jullie werkvoorraad dit ivm inplannen zonnepanelen installateur? Kunt u ons een offerte doen toekomen?
woensdag 24 juni 2020

Een kunststof lichtkoepel vervangen (70 x 100)

Op mijn garage is een van 2 koepels beschadigd en moet vervangen worden.
woensdag 24 juni 2020

Balkon duivenprikkers, net ophangen en vlonders verwijderen

Ik heb last van een duivenplaag. Ik ben op zoek naar een vakman die met mij een oplossing kan zoeken om dit tegen te gaan, ik zit zelf te denken aan een net en het plaatsen van prikkers op het balkon. Daarnaast wil ik houten vlonders laten verwijderen van het balkon en de tegels aanpakken. Het gaat om twee balkons van 3.50 en van 2.20.
dinsdag 23 juni 2020

Velux dakraam verwijderen en dak dichtmaken ivm zonnepanelen

Dakraam verwijderen en 9/12 dakpannen terugplaatsen Wij willen zonnepanelen en willen daarom ons dakraam laten verwijderen en het dak dichtmaken en 9/12 dakpannen terugplaatsen. Het dakraam zit op de tweede verdieping.
maandag 22 juni 2020

Vernieuwen rieten dak

Het dak bestaat uit 2 delen, de ene helft is 10 a 15 jaar geleden gelegd, en het andere helft is ouder maar is van betere kwaliteit. Ik zou graag willen weten of het dak bekeken kan worden en daarna gerenoveerd. In bijlage is een bovenaanzicht tekening van het dak weergegeven. De overhang is daar niet bij inbegrepen.
maandag 22 juni 2020

Vervangen dakgoot en ombouw

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van 6 meter dakgoot en ombouw aan voorzijde woning. Ombouw in creme kunststof, mogelijk met buren.
zondag 21 juni 2020

Bitumendak vernieuwen, isoleren en afschot herstellen

Ik heb een plat dak van 8,00 meter x 7,00 meter met 3 rook-afvoeren erin. Eigenlijk wilde ik het zelf doen en heb zelf al "gor-stal" isolatieplaten gekocht (12 cm dik A-keuze met twee zijde aluminiumfolie). Het geheel wordt echter hoger dan de huidige dakrand en wil het daarom door een ervaren dakdekker laten doen. Isoleren en afschot verbeteren en geheel bedekken met bitumen (voorkeur).
vrijdag 19 juni 2020

Vervangen garage dakbitumen

Vervangen bitumen en de houten onderplaten van mijn garagedak. (ivm lekkage) Afmetingen ongeveel 7x3 meter
dinsdag 16 juni 2020

Nieuw (groen) platdak aanleggen

We hebben een garage waarvan het achterste gedeelte een plat dak is . dit dak is rot en toe aan vervanging . het is ongeveer 5 × 3,30 m. Er loopt ook een oud rookkanaal door de dag heen langs de gevel van het pand ernaast. Dit kanaal moeten weg. In het dak wensen we ook twee lichtkoepels van 1,20 m bij 1,20 m. Er loopt ook een oud rookkanaal door de dag heen langs de gevel van het pand ernaast. Dit kanaal moet weg. In het dak wensen we ook twee lichtkoepels van 1,20 m bij 1,20 m. Tevens dachten we eraan om het groen te isoleren.
dinsdag 16 juni 2020

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

we willen graag het hout rondom de dakgoten door kunststof laten vervangen, net als de boeidelen naar de dakpunt (hoekhuis)
maandag 15 juni 2020

Golfplaten op garage vervangen

Ik wil het garagedak (18 m2) voorzien van een golfplaat (gres kunststof- Geen asbest dit is getest. platen zijn vergaan en moeten vervangen worden). Tegelijk kan dan de garage winddicht gemaakt worden (nog geen lekkage) muren zijn beton plaat geheel staat al ruim 30 jaar op duinzand. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 14 juni 2020

Bestaande lichtkoepel vervangen en nieuwe lichtkoepel plaatsen

Ons huis heeft een plat (bitumen) dak en dakterras. Totale oppervlakte ruim 100 m2. Wij willen het platte hoofddak en dakterras- dak laten vervangen én laten isoleren. Verder willen wij in het dak een bestaande kunststof dakkoepel laten vervangen voor een glaskoepel én in onze badkamer (die geen ramen of daglicht heeft) een nieuwe, elektrisch te openen dakkoepel laten plaatsen.
zaterdag 13 juni 2020

Dakpannen van hoek-zadeldak vervangen

Van ons oudere hoekhuis wil ik de "tuile du nord" dakpannen, de folie en de daklatten laten vervangen. Het dak is een soort zadeldak. Zie google-maps.

Partners

Partners van Casius