Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Holland.

3030 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen, nieuwe dakpannen leggen, dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Holland:

maandag 11 december 2017

Plat dak isoleren

Plat garagedak van buitenaf isoleren, verwijderen van bestaand grind op het dak en weer terug leggen over de platen heen. De oppervlakte is ca. 24 m2. Materiaal is isover dakplaten
maandag 11 december 2017

Dakgoten vervangen.

Dakgoten zijn oud en lelijk. Boeien zijn nog in redelijke staat. Het gaat om ca. 14 meter dakgoot. Voorkeur gaat uit naar kunststof. Geen contact per telefoon daar ik voor de klas sta.
maandag 11 december 2017

Asbest houdend leidak vervangen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis waarvan het asbesthoudende leidak vervangen dient te worden. Gaat om ca 65 tot75 m2. Mogelijk willlen we ook, afhankelijk van de kosten een dakopbouw op de eerste verdieping bij laten plaatsen.
maandag 11 december 2017

Daklekkage aanbouw verhelpen

Daklekkage bij aanbouw geloof dat het bij het naadje ligt. Het is een dak van 23 m2.
maandag 11 december 2017

Boeideel vervangen

Vervangen boeideel achterkant woning en verwijderen rolluik.
maandag 11 december 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage die wij graag laten opsporen en repareren. Het betreft een dak van een erker van een appartement op 3 hoog. De erker heeft een plat dak en is ongeveer 8 meter breed.
zaterdag 9 december 2017

Lekke dakgoot herstellen

Dakgoot repareren in verband met lekkage. Totale lengte dakgoot 5 meter, maar gaat vermoedelijk om een stuk van ongeveer 2 meter
zaterdag 9 december 2017

Compleet dak volledig vervangen

Het dak moet volledig vervangen worden. Is een jaren '30 woning totaal ongeveer 100 m2. Er moet een vergelijkbare zwarte pan voor terug komen, tevens moeten de goten gecheckt worden en 1 moet vervangen worden.
vrijdag 8 december 2017

Dakgoot/regenpijp repareren

Dakgoot/regenpijp lekkage. Lekkage zit bij de afvoer van de regenpijp. Het regenwater loopt nu langs de gevel. Het lek bevindt zich op de 1e etage.
donderdag 7 december 2017

Lekkage naast Velux dakraam oplossen

Wij hebben een Velux dakraam dat lek is. Het water loopt (nog) niet echt naar binnen toe, maar het hout kleurt donker, omdat het nat is. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit te laten nakijken en te verhelpen, en op welke termijn dit mogelijk is. Het raam is 1,05 meter breed en 1,05 meter lang en de andere 1,05 breed en 80 centimeter lang.
donderdag 7 december 2017

Bitumen dakdekking vervangen

Samen met mijn buren de bitumen op het platte gedeelte van de huizen en garages laten vervangen. (oppervlakte per dak ongeveer: 4.5 meter lang x 2.50 meter breed). Het betreft 9 huizen en 4 garages. 20 jaar geleden is het dak gerenoveerd. Het betreft woningen uit de jaren '70.
donderdag 7 december 2017

Dakpannen reinigen en coaten

Ik wil graag de dakpannen van onze 2 onder 1 kap woning laten reinigen en coaten. De woning is ongeveer 9 meter lang en 9 meter diep en aan beide zijde is er een dakkapel aanwezig. Daarnaast is er aan 1 zijde van de woning een zinken dakgoot aanwezig die vervangen moet worden.
dinsdag 5 december 2017

Pannendak renoveren

Ik wil mijn dakpannen van in totaal van 150 m2 laten vervangen. Het zijn oud Hollandse dakpannen en die wil ik vervangen hebben met precies dezelfde soort dakpannen zodat de aanzicht van het huis hetzelfde blijft. Het dak begint al bij 2,5-3 meter hoogte.
dinsdag 5 december 2017

Vervangen van dakbedekking en buitenisolatie

Ik wil werkzaamheden laten verzorgen aan een plat dak van 30 m². Er ligt momenteel mastiek dakbedekking op met isolatiemateriaal en daarop grindballast. Ik heb lekkage en wil er nieuwe dakbedekking met nieuw isolatiemateriaal laten aanbrengen. Er moet ook een extra hemelwaterafvoer worden aangebracht. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
dinsdag 5 december 2017

Compleet nieuw dak aanbrengen

Ik heb een puntdak van 50 m2 waar ik een compleet nieuw dak op wil hebben. Alles moet compleet gerenoveerd worden van nokvorst naar panlatten en de dakpannen zelf ook. Dit omdat het helemaal verrot is. Het zijn golvende dakpannen. De dakgoot moet niet vervangen worden. Het dak is ongeveer 8-9 meter hoog. Er is ook lekkage aanwezig en ik zou dit graag snel willen starten.
maandag 4 december 2017

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.
maandag 4 december 2017

Dakbedekking aanbrengen

Dakbedekking aanbrengen ongeveer 18 m2. Het dak is op ongeveer 2.60 meter hoogte, op de uitbouw. Met twee statsduitlopen, nieuwe aluminium daktrim (12 meter). Uitvoering binnen nu en 3 weken.
maandag 4 december 2017

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.
maandag 4 december 2017

Dakpannen helemaal vervangen

Het dak moet geheel vervangen worden. Het is 80 jaar oud en de dakpannen zijn op. De dakpannen moeten worden vervangen door identieke dakpannen waarvan de kleur rood is. Het is een tussenwoning in een rijtjeshuis.
maandag 4 december 2017

Nieuwe rieten kap maken

Bij ons wordt het huidige pannendak verwijderd. Graag willen wij een offerte voor het aanbrengen van geïsoleerde dakplaten met daar op een nieuwe rieten kap. De woning is 15 meter lang, het dakvlak is totaal ongeveer 220 meter. Er zit 1 dakkapel op van 4 meter breed en er moeten 4 dakramen geplaatst worden van 80 bij 165.
zondag 3 december 2017

Lekkage dakkapel opsporen en herstellen

Wij hebben lekkage bij onze dakkapel. Binnen op zolder zien we schimmel op de muur waar de schuine kant van het dakkapel zit, waarschijnlijk lekkage vanaf de buitenkant.
zondag 3 december 2017

Dak laten reinigen en impregneren

Ik wil mijn dak laten reinigen en impregneren. Het betref een 2 onder 1 kap woning welke vanaf de eerste etage schuin loopt. Ik schat dat het 10 x 8 meter is. Wat is de beste tijd van het jaar om dit te doen?
zondag 3 december 2017

Scheurtje in de dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in onze dakgoot. Ik denk dat het heel klein is (circa 6 cm). Je kan het stukje licht in het dakgoot zien. Wel even inzoomen. Wat zou het kosten om te laten maken?
zondag 3 december 2017

Dakgoten vervangen en regenpijpen vervangen

De werkzaamheden zijn: - Het vervangen van de bestaande dakgoten door kunststof dakgoten circa 17 meter. De dakgoten zijn nu van zink met een houten bekisting. Het liefste wil de VvE dat alles wordt vervangen door kunststof - Vervangen van 2 regenpijpen
zondag 3 december 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Opsporen en repareren'. Het gaat om een dakkapel met kunstriet.

Partners

Partners van Casius