Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Holland.

3250 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, 607 m2 Nieuw te leggen dak op nieuwbouwpand, rieten en pannen dak vervangen en isoleren, plat dak vernieuwen van appartementencomplex, dakfolie en panlatten vervangen, dakpannen reinigen en deels vervangen, coaten van dakpannen, complete dak vervangen door nieuwe isolatie en nieuwe pannen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten, prefab casco opbouw op de garage, hellend dak isoleren, plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken, dak reinigen en ontmossen, dak vernieuwen, rietendak vernieuwen, meerdere daken opnieuw bedekken met dakpannen en van buitenaf isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Holland:

woensdag 13 november 2019

Dak lekkage repareren

Hello, I have a leak (not much, mostly vocht) around the rookgasafvoer. It is a flat roof. I built a dakterras, the contractor placed a second layer of bitumen before the dakterras. So I don’t know if the lekkage comes from a not well attaché rosette, or from between the 2 bitumen layer. The roof is 40 m2.
woensdag 13 november 2019

Lekkage berging

Wij hebben lekkage in onze aanpandige berging. Misschien moet het dak opnieuw gedaan worden (ongeveer 5 m2) maar misschien ligt het aan iets anders. Ik wil graag dat iemand even langs komt om het probleem te bekijken en dan een kostenplaatje te maken. Ik ben telefonisch moeilijk te bereiken dus het liefst contact via de mail of via Whatsapp.
dinsdag 12 november 2019

Hellend dak isoleren

Vrijstaand huis, bestaand licht hellend (20º) pannendak met isolatie van slechts 20 mm dikke piepschuim platen tegen het houten dakbeschot, aangebracht tussen de houten draagbalken op draaglatjes. Draagbalken zijn ongeveer 170 à 180 mm hoog, dus voldoende ruimte om minimaal een 150 mm dikke isolatielaag aan te brengen. Het streven is een Rd waarde van minimaal 5. De bedoeling is na renovatie zonnepanelen op het grote, op het zuiden gerichte dak aan te brengen. Dat heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m2, het op het Noorden gericht dak heeft een oppervlakte van ongeveer 98 m2.
dinsdag 12 november 2019

Plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken

Het bitumen dak is verouderd, 28 jaar oud. We hebben nu een lekkage en willen graag het hele dak laten vervangen. Het pand is uit de jaren 90 en heeft waarschijnlijk niet- tot geen isolatie. Als de prijs goed is wil de buurman ook mee doen. Dan gaat het in totaal over 750 m2, anders alleen ons deel van 500 m2. Ons deel moet ook geïsoleerd worden. Ik denk dat van buitenaf dit het eenvoudigst is. Wat voor soort isolatie er nodig is laat ik me graag over adviseren. De temperatuur moet het liefst zo gelijk mogelijk blijven. Ik denk dat EPDM een betere keus is voor het project? De buurman weet niet of hij isolatie wil hebben, het dak lekt (nog) niet. Hij overweegt de mogelijkheden nog. Het pand is ongeveer 7,5 meter hoog, een steiger of hoogwerker plaatsen is zeker mogelijk. Voor het pand is ook een parkeerplaats aanwezig. De afvoer kosten graag apart vermelden op de offerte.
maandag 11 november 2019

Dak en goot inspectie

Ik wil graag een dak en goot inspectie. Het betreft een hellend dak. Ik weet alleen nu de breedte van het dak en dat is 5,40 meter. De goot is verdeeld over 4 huizen en hangt bij ons scheef waardoor we veel last hebben van overtollig water achter een boeideel en uiteindelijk een lekkage heeft opgeleverd.
maandag 11 november 2019

Daklekkage verhelpen

Op het platte dak boven de keuken de lekkage verhelpen om verdere schade te voorkomen. Het dak is ongeveer 3 x 6 meter en 2,70 meter hoog.
zondag 10 november 2019

Vervangen plat dak en isolatie aanbrengen

Wij willen graag onze dakbedekking laten vervangen, nieuwe isolatie laten aanbrengen en een nieuwe dakrand laten monteren. De dakrand en dakbedekking gezamenlijk met de buurman en de isolatie, vooralsnog, alleen bij ons. Het gaat om plusminus 6 m2. Wat kost dit voor ons en wat kost dit voor de buurman? Graag ontvang ik per mail eerst een indicatieve prijs. Bij voorbaat dank.
vrijdag 8 november 2019

Plat dak controleren

Ik ben eigenaar van een huis in Amsterdam. Ik wil graag het dak nakijken om te bepalen of het in order is. Ik woon zelf in Ierland maar ben komende week in Amsterdam 14-16 nov en zou graag een afspraak maken.
donderdag 7 november 2019

Lekkage lichtkoepels op dak repareren

Ik woon op de Weesperzijde in Amsterdam en mijn twee lichtkoepels (2 x 1 m) op het dak vertonen lekkage. De rubberen strip is gaan verweren en 'zweeft' los op het plastic. Bij heftige regen lekken de koepels nu. Ik wil graag de koepels behouden, want die zijn volgens mij nog goed. Wat kost het om de lichtkoepels weer waterdicht te maken?
donderdag 7 november 2019

Dak repair/renovatie

Ik heb een hellend dak en de helft van het dak heeft een lekkage. Ik wil dit laten verhelpen en ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 7 november 2019

Daklijst vervangen

Ik wil graag offerte voor vervangen daklijst zijgevel (2 hoog) vanwege houtrot. Hoekhuis maar de zijde waar het om gaat grenst aan ander pand, dus voor offerte even goed kijken of / zo ja wat voor soort steigers nodig zijn. Zie foto voor voor en achterzijde van deze zijgevel.
dinsdag 5 november 2019

Replacement of roof tiles

I would like a quote to replace the roof of my house (tiles). Het gaat om 6 bij 8 meter. Graag een offerte.
maandag 4 november 2019

Dakvlonders strippen

Aangrenzend aan mijn appartement, een dakterras die aan vervanging toe is. Dit is op zich geregeld, maar het oude terras dient met spoed verwijderd te worden - (gezien alle lekkages bij mijn onderbuurvrouw). Zien jullie wellicht kans toe deze werkzaamheden te verrichten? Gezien de spoed-aard van deze opdracht en de drukte van het moment begrijp ik het als hier bijkomstige kosten bij komen kijken. Het oppervlak is zo’n 40 m2, ik meen een halve/hele dag werk. Graag stuur ik jullie enkele foto's ter illustratie. De bruikbare vlonders kunnen door jullie meegenomen worden (het terras is zo'n drie jaar oud grofvuil e.d. regel ik zelf). Ik ben benieuwd naar uw gedachten/de mogelijkheden. Graag stuur ik jullie enkele foto's ter illustratie.
maandag 4 november 2019

Sedumdak op een erker

Een erkertje van 4 vierkante meter van sedumdak voorzien. Het op dit moment is het een derbigum toplaag. De plannen zijn er om dit op korte termijn te realiseren, het voornaamste doel hiervan moet dan ook zijn de isolatiewaarde omhoog gooien van de woning. Ik weet alleen niet of dit wel de juiste periode is om dit te realiseren dus graag ook advies hierover.
maandag 4 november 2019

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen graag ons hellende dak van buitenaf isoleren. Het dak is 5 meter breed en in circa 45 gaden over 1ste en 2e verdieping. Basis is 8 meter lang (circa 60 m2) , aan voor- en achterzijde op 1e verdieping een dakkapel. Moet met bestaande pannen, extra pannen beschikbaar. Kan eventueel ook nog een 2 meter brede dakkapel geplaatst worden op 2e verdieping (vergunning binnen). Een steiger plaatsen is mogelijk aan de voorkant. Aan de achterkant hebben we een uitbouw. Er is nu geen isolatie aanwezig. De pannen willen we hergebruiken. Het isolatie soort mag niet te dik zijn, we willen het dak niet teveel omhoog hebben. Graag ontvangen we advies en een offerte.
zondag 3 november 2019

Plat dak vervangen

Door slecht weer is er een lekkage ontstaan aan mijn platte dak. Het dak is 10 bij 5 meter en er ligt bitumen op. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 30 oktober 2019

Nokvorsten reparatie + Waterwerende folie aanbrengen

Ik zou graag een offerte bij u opvragen over onderstaande opdracht: - Nokvorsten reparatie (3,5-4 meter) Op veel plaatsen ligt de cement er geheel uit en liggen de nokvorsten compleet los. Deze zullen gereinigd moeten worden, ontvet, en vervolgens weer aangesmeerd worden met flexim dakmortel stormvast. -- Waterwerende folie aanbrengen op 2-3 m2 van het dak ivm lekkage. -- Graag hoor ik van u wat de kosten zouden zijn om dit door jullie uit te laten voeren.
dinsdag 29 oktober 2019

Het vervangen van een pvc dak in verband met lekkage

Garage dak, dak aanbouw en dak zolder. Bij elkaar ong 55m2. Thans bekleed met PVC. Op aanbouw en zolder komen zonnepanelen te liggen. Lekkage in garage en uitbouw en deze laatste moet zo spoedig mogelijk worden verholpen. Omdat er nu PVC ligt en ik hier niet tevreden over ben wil ik dit laten verwijderen en of door bitumen of EPDM laten vervangen. Het dak van de aanbouw heeft meer spoed dan de garage, als het in 1 keer kan prima maar allereerst de aanbouw.
dinsdag 29 oktober 2019

Nokvorsten vastzetten

Hallo, ik heb 2 nokvorsten die opnieuw vastgezet moeten worden. Soms heb ik kleine lekkagevlekken en die komen denk ik door die nokvorsten die los zitten, nadat iemand van de inspectie op het dak is geweest. Graag laat ik naar de nokvorsten kijken en het probleem verhelpen. Het gaat om 2 nokvorsten waar de lekkage doorheen komt. Eventueel alle nokvorsten nakijken en waar nodig herstellen. Graag zou ik een kostenoverzicht ontvangen en wanneer het gedaan kan worden.
dinsdag 29 oktober 2019

Dakbedekking fietsenafdak dichtbranden

Ik zou willen vragen of jullie een offerte uit willen brengen voor het dichtbranden van het dak van een kleine overkapping, met de afmeting 3 x 2 m. Op het dak zal later sedem geplaatst worden, dus hiervoor graag de bijbehorende dakbedekking. De afwerking gelieve uit te voeren met een aluminium daktrim 60/45 (aan 4 zijde) . Het dak is licht hellend naar de voorzijde, ik zou dit graag doormiddel van een doorvoer en zinken hwa af laten wateren in de aangrenzende heg.
maandag 28 oktober 2019

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Onze ombouw van de dakgoot is vanwege de storm losgeraakt en naar beneden gevallen. Er is al een offerte gemaakt door een bedrijf die door de uitvoerders op de afgesproken reparatie dag met 1300 euro werd opgeschroefd. Ik ging met deze gang van zaken natuurlijk niet akkoord. Ik wil een passende offerte waarmee de schade aan de mijn dakgoot door een erkend dakdekkersbedrijf hersteld gaat worden.
maandag 28 oktober 2019

Dakbedekking schuur

Op een nieuwe schuur van 3 x 4,40 meter moet een twee-laagse dakbedekking worden aangebracht inclusief een plakstuk ter bevordering van de hwa. Het is de bedoeling dat er een onderlaag komt over de huidige isolatie, daaroverheen een brandrol 5 mm.
vrijdag 25 oktober 2019

Groen dak op fietsenstalling appartementengebouw VVE

Onze VVE wil een groen dak op onze fietsenstalling. Ik wil graag een offerte van u. Ik heb foto's en zou deze kunnen doorsturen. Het fundament is van staal, maar er is nog geen dak aanwezig. De fietsenstalling heeft een beetje een aparte vorm en is ongeveer 5 x 7 x 8 x 12 meter.
vrijdag 25 oktober 2019

Vervangen dakbedekking lekkend dak schuur

Wij hebben last van lekkage van het dak op de schuur. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende opgave voor herstel of vervanging. Betreft plat bitumendak. Zit er al jaren op. Meerdere lekkage, dus zal wel een nieuwe bedekking moeten worden. Totaal circa 15m2 Alvast hartelijk dank.
dinsdag 22 oktober 2019

Dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik heb een 2 onder 1 kap, plat dak van 40 m2 waar nu al 30 jaar bitumen op ligt. Ik wil dit vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, en het aan de binnenkant laten isoleren. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius