Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zevenbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zevenbergen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zevenbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zevenbergen of directe omgeving.

238 klanten uit Zevenbergen bevelen een bij Casius in Zevenbergen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zevenbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak vervangen, groen dak aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zevenbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zevenbergen:

Dak renovatie hellend dak

Graag willen wij een gepaste offerte voor een hoekwoning Circa 50- 60m2 pannendak. incl tengels/ panlatten en folie. type pan OVH matzwart verglaasd.

Dak ontmossen

Ik wil mijn dak van ruim 25 jaar oud laten ontmossen en impregneren/coaten. Het is een gemakkelijk toegankelijk dak van 45 graden met dakpannen. De oppervlakte bedraagt tussen de 50-100 m2.

Knallende dakplaten van een dak vervangen

Ik zoek een dakdekker die het hellende pannendak van mijn woning kan renoveren/vervangen. Onder de pannen liggen namelijk knallende dakplaten (merk UNIDEK, 30 jaar oud). Deze zou ik graag vervangen willen hebben. Het betreft een vrijstaande woning met een dakoppervlak van 176 m2.

Dakbedekking vernieuwen

Het bitumen dak op de aanbouw begint op een aantal plekken blazen te vertonen. Ik wil de bedekking vervangen. Het dak is 4 bij 9 meter. Het betreft een plat dak met een houten plaatconstructie met daarop isolatiemateriaal. Het is niet duidelijk of er gebruik is gemaakt van dampschermen bij de bouw.

Gevel bekleden

Ik wil mijn woonhuis vanaf de buitenkant isoleren en afwerken met steenstrips (400 m2) of stucwerk of combinatie. En graag een goed advies.

Lood vervangen dakkapel

Loodflap aan onderkant van het dakkapel, circa 2,5 meter breed, is links en rechts ingescheurd. Graag repareren, zsm. Graag tevens controle overige lood flappen.

Flexim nokvorsten aansmeren

In de Flexim van de nokvorsten komen na 28 jaar wat scheurtjes. Het gaat om een vrijstaande woning met een kap van 9.5 meter lang.

Dakpannen dak vervangen

Kunt u een vrijblijvende offerte uitbrengen voor vervanging dakpannen. Het betreft een tussenwoning, gebouwd in 1964. De achterzijde heeft 2 Velux dakramen. De binnenkant is geïsoleerd, dus alleen vervanging dakpannen, vorsten is voldoende. Het hoeven geen luxe dure dakpannen te zijn, we willen het doen omdat ze poreus zijn er en veel mos op zit. Globaal berekend liggen er in de breedte 30 pannen en hoog 18. Optioneel vervangen dakramen, indien nodig.

Golfplaten en goot vervangen

Ik wil de golfplaten op de schuur vervangen. Deze zijn denk ik ongeveer 6 x 2,5 meter eventueel meteen de kunststof goot vernieuwen. De gootsteen is 6 meter ongeveer.

Dakgoot vervangen, en het houtwerk vernieuwen

Dak goot vernieuwen met zink en betimmeren met trespa

Vogelwering in de dakgoot aanbrengen

We hebben last van kauwen onder de dakpannen. Dit zien wij graag opgelost in de vorm van vogelwering te laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 5-6 meter.

Dakpannen vervangen

Het gaat om vervangen dak. Circa 46 m2. Aan beide zijden van het dak staat een dakkapel. Dak is geïsoleerd muv een heel klein stukje aan de voorkant. Materiaal hiervoor is aanwezig. Nu liggen er VHV pannen.

Dakgoten van kunststof vervangen

Kunststof dakgoten vervangen. Het is in totaal circa 23 meter meter, over een aantal stukken verdeeld. Met 5x afvoer voor hemelwater. Tevens de boeiboorden aan de zijkanten van het huis voorzien van een kunststof overkapping. Over het bestaande hout moet trespa, keralit of kunststof gezet worden, in een hoekprofiel.

Coating op de dakgoot aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een offerte voor onze dakgoot te laten coaten. De dakgoot is ongeveer 8 meter lang en ongeveer 20 cm breed. De dakgoot is van zink.

Dak met (asbest)leien renoveren

Ons dak van circa 120 m2 zal voorzien moeten worden van nieuwe leien van kunststof en wellicht een nieuwe onderlaag. Er liggen nu asbesthoudende leien op het dak, wij hebben een asbest test laten doen waar uitkwam dat de leien asbest bevatten. Een asbestsaneringsrapport is echter niet aanwezig.

Lekkende dakgoot vervangen

Vervanging lekkend zinken dakgoot (ca. 550 cm) en kunststof dakgoot nokverhoging (ca. 500cm) lekt op aansluiting met volgend deel.

Dakpannen laten leggen

Dakpannen. Dak oppervlak is 120 m2

Asbesthoudende golfplaten op dak vervangen

Wij hebben een woning aangekocht met een grote loods met een puntdak. We verwachten dat de overdracht omstreeks april zal plaatsvinden of zo mogelijk wat eerder. Het dak van de loods is bekleed met asbesthoudende golfplaten. Wij willen die laten vervangen door sandwich panelen. Het gaat om een noklengte van 12 meter, het totale dakoppervlak is ongeveer 115 m2. Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van de panelen en het afvoeren van de golfplaten.

Dakpannen op pannendaken vervangen

Vervangen dakpannen van een dubbel hellend dak (dak huis 84 en garage 37,5 vierkante meter).

Naad van de dakgoot repareren

Langs naad van zinken dakgoot lekt water.

Houten schuurdak met bitumen vernieuwen

Van de schuur van 4 bij 2,5 meter dient het dak deels vernieuwd te worden (exclusief balken). De bitumen bedekking is gaan lekken waardoor ook de planken hier onder zijn gaan rotten, deze wil ik laten vervangen. Graag apart in de offerte noemen wat de kosten zijn om het te verwijderen en af te voeren. De voorkeur voor het nieuwe dak is 18 mm dikke platen, dan 12 mm dikke fermacell platen en daarop bitumen. Het gaat om een plat dak op ongeveer 2,20 m hoogte. De nieuwe bitumen moeten weer worden aangehecht aan een bestaande dakrand. Graag ontvang ik een offerte.

Golfplaten vervangen op een loods

Op dit moment hebben wij eterniet golfplaten op mijn loods, bouwjaar 1983. Deze moeten worden vervangen door een combinatie van ongeveer 40 m2 zonnepanelen en 100 m2 platen met een dakpanmotief kleur bruin/rood. De oppervlakte van de loods is ongeveer 120 m2, goothoogte is 3 meter en de nokhoogte 5,70 meter. Overwogen wordt om aan de binnenkant isolatie aan te brengen. Zonnepanelen moeten aan een te leveren installatie gekoppeld worden.

Golfplaten op de garage vervangen

Ik wil mijn garagedak van 18 m2 laten bedekken met nieuwe golfplaten. Graag ontvang ik hier een prijsindicatie voor.

Dakgoot vervangen en afwatering controleren

De dakgoot van ongeveer 6 meter aan de voorzijde van mijn huis dient te worden vervangen en tevens moet de afwatering gecontroleerd worden. De afvoer goot wil ik ook indien nodig ook vervangen (zinken buis), een beetje in de stijl van het huis met een Frans dak uit de jaren '50. De dakgoot zit op de tweede verdieping en het is nu een betimmerde zinken dakgoot, ik word graag geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en de daar bijbehorende kosten.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen. De reden is dat hij boven de slaapkamers doorzakt, plusminus 6 centimeter. De lengte is ongeveer 15 meter. Zinken dakgoot, beugels zijn doorgezakt.