Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor advies en realiseren overkapping aan huis:

Advies en realiseren overkapping aan huis

Het gaat om een eventuele overkapping aan huis, in de achtertuin. Formaat ongeveer 320 bij 340 cm. Wat zijn de voor -en nadelen van de diversiteit aan daken? Na goed advies wil ik graag overgaan tot het realiseren van deze klus.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies en realiseren overkapping aan huis uit heel Nederland:

Adviseren en realiseren verwarmen jaren 30 woning

Ik heb een jaren 30 woning gekocht in de stad Utrecht, er zit een Nefit Topline Aquapower HRC 30/ CW5 in uit 2011. Alle leidingen lagen aan de buitenkant en radiatoren waren erg oud, die zijn nu weggehaald. Ik krijg eind september 14 Zonnepanelen om 4000 je op te wekken. We gaan dak, kelder en voorgevel isoleren, alle glas is dubbel of hr++. Mijn vraag is, wat is nu de beste manier om te verwarmen? Zou er iemand kunnen komen kijken en een gedegen advies uitbrengen?

Fundering plaatsen voor uitbouw en eventueel uitbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw maken van 5 x 2,6 meter. We bekijken de mogelijkheid voor alleen de fundering en de mogelijkheid met de aanbouw. Als het mogelijk is zouden wij voor beide een aparte offerte ontvangen. Aan de achterkant van het huis willen we de aanbouw. Er ligt nu een betonnen plaat, die mogelijk voldoende is voor een aanbouw van 1 verdieping. Wij bekijken ook de mogelijkheid om de aanbouw met twee verdiepingen te maken. Wij zijn in overleg of dit ook mag. Wanneer dit zou mogen moet de betonnen plaat van 2,6 en 50 cm diep verwijdert moeten worden en waarschijnlijk palen geslagen. Mochten we de bouw van de uitbouw ook willen laten uitvoeren dan willen we een constructie van gipsblokken als dat mogelijk is. hier ontvangen we graag advies over. Deze zou casco opgeleverd moeten worden en elektra en stucen is niet nodig.

Dubbele dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw hebben. We hebben een foto toegevoegd van hoe wij graag willen hoe het er uit komt te zien. (paar deuren verderop) De afmetingen moeten 6,19 x 6,71 meter worden. Ongeveer 36 m2. We willen aan bieden kanten ramen hebben, als dat mogelijk is. We gaan in overleg met de gemeente of dat mogelijk is en of er een vergunning nodig is. We willen een dubbele dakopbouw. Wat voor soort constructie weten we niet, graag ontvangen we daar advies over. We willen het casco opgeleverd hebben. Elektra en stucen willen we wel.

Geluidsdichte bedstee realiseren

Ik wil graag in mijn slaapkamer een soort bedstee maken om mijn huidige bed heen die geluidsdicht is? Ik heb heel erge last van mijn bovenbuurvrouw die in de nacht leeft, dit gaat ten koste van mijn nachtrust en gezondheid. Aangezien het een huurwoning betreft, wil ik niet een te grote ingreep. Graag jullie advies en kostenplaatje.

Elektrische verwarming in de woonkamer realiseren

Sinds kort wonen we in een nieuwbouwhuis (september 2018) met stadsverwarming. Beneden is vloerverwarming de hoofdverwarming en boven zijn dat radiatoren. Sinds januari 2019 hebben we 13 zonnepanelen. deze zonnepanelen leveren nu meer stroom dan we gebruiken. We zouden graag via elektra gaan verwarmen. Dit willen we sowieso in de woonkamer waar de keuken aan vast zit (50 m2). Daar hebben we en contactpunt beschikbaar. We willen ook elektra verwarming in een studeerkamer, als dat mogelijk is. deze studeerkamer moet nog verhuist worden. Ik ben nog niet helemaal uit in welke kamer dit gaat worden. Ik zou graag advies willen ontvangen over de mogelijkheid voor verwarming in de studeerkamer. Ook zouden we graag advies ontvangen om de gehele woning elektrisch te verwarmen.

Uitbouw woonkamer achterzijde

Wij willen een uitbouw van de woonkamer realiseren aan de achterzijde van de woning. De uitbouw moet 3 bij 5 meter worden. Waarschijnlijk moet voor de fundering palen geslagen worden. Hier willen wij graag advies over. de uitbouw moet gemetseld worden, met bruine bakstenen. Of het compleet opgeleverd moet worden, is afhankelijk van de prijs. We willen graag elektra geplaatst hebben en de muren gestuukt. Een vergunning hebben we niet nodig.

Uitbouw aan de achterzijde van het huis

Wij willen een uitbouw 5 meter breed en 3 meter in de lengte compleet afgewerkt, laten realiseren. De fundering moeten waarschijnlijk palen worden, maar daar willen we graag advies over. De buitenkant moet gemetseld worden. Wat voor soort constructie geschikt is, hebben wij geen idee van. Hier willen we graag ook advies over. een vergunning voor de aanbouw is niet nodig. Elektra moet door getrokken worden en gestuukt. Als je aan de voorkant van het huis staat, is aan de linkerkant bij de buren een aanbouw en aan de rechterkant niet. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden.

Een tuinatelier realiseren

Wij willen een (aan)bouw realiseren van een tuinatelier van 7 x 5 meter, in de vorm van een uitgerekte U. Het liefst willen we dit achter in de tuin, mocht dit te duur blijken dan aangebouwd aan schuur. De schuur is nu 4 x 3 meter en zou dan 4 x 7 moeten worden. Het materiaal dat we willen is afhankelijk van de prijs, het liefst zo goedkoop mogelijk. Aan de voorkant willen wij glas en aan de achterkant ook een deel. Wij hebben kleigrond, graag ontvangen we advies over welke fundering geschikt is hiervoor. Afhankelijk van de prijs of het compleet opgeleverd moet worden. Er is geen vergunning nodig. De tuin is 45 meter diep, en er is een smalle tuinpoort aanwezig.

Het plaatsen van enkelzijdige nokverhoging

Ik zoek een aannemer die een enkelzijdige nokverhoging kan realiseren op onze woning. Het gaat om een hoekwoning van 10 bij 6 meter. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Verder krijg ik graag advies qua beste werk methode. De verhoging moet aan de achterzijde van de woning gerealiseerd worden.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw realiseren dat vast komt aan de woonkamer, maar niet zozeer een uitbreiding is van de woonkamer. Het is niet in de volledige breedte van de tuin. Hoe dit het beste gedaan kan worden, willen we graag overleggen. De afmetingen van de uitbouw worden: 4,15 meter breed x 4 meter diep de tuin in. In het midden van het plafond van de uitbouw wil ik een rij glas, een rechthoekige dakkoepel. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig, als het minder dan 4 meter is dan zou het moeten kunnen. Hier zou ik graag nog wel extra advies over krijgen. wat voor soort constructie weet ik nog niet, en wat voor fundering nodig is weet ik ook niet. Graag zou ik de oplevering casco willen hebben. Voordat er begonnen kan worden met bouwen moet er eerst wat betegeling weggehaald moeten worden. Dit hoeft niet afgevoerd te worden. Er is een tuinpoort aanwezig. De tekeningen moeten ook nog gemaakt worden.