Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bekleding op dakterras aanbrengen:

Bekleding op dakterras aanbrengen

Ik zoek een partij die mijn dakterras kan bekleden. Het gaat om een mastieken dak met een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Het dak is goed bereikbaar.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekleding op dakterras aanbrengen uit heel Nederland:

Afscheiding en vloer op dakterras opknappen

Ik heb op de 2e verdieping van mijn woning een dakterras van ongeveer 250 x 400 cm, dat grenst aan dat van de buren. Er zit een metalen frame met gefigureerd glas tussen als afscheiding. Ik wil wat meer privacy en wil tegen dat frame graag een kunststof bekleding laten plaatsen. Ik heb nu grote tegels op het terras en wil die laten vervangen door hout of kunststof. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier even met mij te bespreken en mij te adviseren over de materiaalkeuze. Daarna ontvang ik graag een offerte.

Balkon op de 1e verdieping maken

Ik wil een balkon laten maken. Het appartement ligt op de eerste verdieping. Aan de achterzijde is nog een dak bekleding. Het idee is om via de deur een trappetje naar beneden te maken waarbij een dakterras gebouwd wordt op het bestaande dak van de begaande grond. Het liefst een diepte van 2 meter. Natuurlijk vinden wij een zwevend terras mooier op de hoogte van ons appartement, maar dit zou waarschijnlijk in de kosten lopen. Daarom graag jullie advies en offerte. Er zit al een deur in de gevel waar het balkon moet komen.

Achtergevel van kunststof bekleding voorzien

Ik wil de achtergevel laten renoveren. Verwijderen van bestaande houten delen gevelbekleding, boeideel dakgoot en regelwerk. Opnieuw aanbrengen dampfolie, kunststof gevelbekleding, regelwerk en kunststof boeideel dakgoot. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter gevelbekleding en 6 meter boeideel. De huidige delen lopen door naar de buren. Het is nog niet met de buren besproken, misschien doen zij ook mee. Op de zolderverdieping van het huis, met dakterras dus een steiger is niet nodig. Zie de bijgevoegde foto. Graag een indicatie van de kosten van deze werkzaamheden.

Bitumen dak renoveren

Graag ontvang ik een offerte om het platte dak van onze woning te renoveren. Het gaat om een dak van 49 m2 (7x7) en het voorste deel, circa 4m2, steekt naar voren uit door een stukje schuin dak. De huidige situatie is een oude grindlaag met daaronder roofmate wat op een oude bitumen dakbedekking ligt. Dit zal moet worden verwijderd. Daarna isolatie platen van 70 mm dik plaatsen, met in de laatste 3 meter afschot naar afvoer. De isolatieplaten moeten geschroefd worden aan de plafondbalken en niet doorsteken want dit is zichtwerk van binnen in de zolder. Bekleding met EPDM folie min 1,2 mm. 4 x doorvoer. Ook nieuwe daklijsten (hout en zink) en een nieuwe loodslab aanbrengen. De aangrenzende daken zijn met bitumen bedekt, kan er dan EPDM geplaatst worden. Daarnaast is het de bedoeling om hier later een dakterras van te maken.

- Ligbad slopen, leidingen wegwerken en ...

- Ligbad slopen, leidingen wegwerken en muur en vloer herstellen - Dakterras: stoeptegels verwijderen en houten vlonders aanbrengen + herstel van 1 hekpaal (bitumen bekleding) - Nieuwe wasmachineaansluiting maken + buitenkraan dakterras aanleggen - Verwijderen oude vloerbedekking op vloeren en trappen - Schilderwerk: muren en plafonds hele huis + in elk geval 1 trap + 1 inbouwkast - Stuukwerk 1 zolderkamer - Omtimmeren van een cv-ketel (met deuren) - Inbouwkasten maken in 2 kamers, met schuifdeuren + gipswandjes - Vaste kast maken op 1 balkon - Kattenluikje zagen in 1 deur Inclusief afvoeren van het sloopafval

Het project betreft het maken van een ...

Het project betreft het maken van een dakterras ca 20m2 met een balustrade als afscheiding op de tweede verdieping. Nieuwbouwwoning, waarbij we te laat waren om terrasoptie nog door bouw te laten uitvoeren. Bouwtekeningen aanwezig. Voor toegang tot het terras dient er een kozijn ingezet te worden met een raam en een schuifdeur. Bekleding terras (stenen/hout) graag volgens advies. Graag ontvang ik een prijsindicatie van het dakteras.