Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot aan de schuur vervangen:

Dakgoot aan de schuur vervangen

In het middenstuk is onze dakgoot gescheurd waardoor deze water lekt. Deze is verbonden met beide buren, maar wij willen enkel ons gedeelte vervangen of repareren als dat mogelijk is. Het gaat om een PVC S lon mastgoot. Deze is ongeveer 7 meter lang.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot aan de schuur vervangen uit heel Nederland:

Schuin puntdak vrijstaande schuur/garage vervangen

Heb vrijstaande schuur/garage met schuin puntdak wat met Bitumen dakbedekking is bedekt wil dakbedekking vervangen voor pannen of dakpanelementen. Oppervlakte van schuin dak is +/- 35 M2. Wil ook kunstof/PVC dakgoot laten vervangen voor nieuwe kunststof/PVC dakgoot. Lengte van dakgoot is +/- 14 meter.

Dakgoot schuur vervangen

Ik wil de dakgoot van de schuur vervangen. Langs het midden zit namelijk een breuk waardoor er veel waterlekkage is. Dit wil ik graag vervangen hebben. Het gaat om een dakgoot waar ik het materiaal niet weet maar wel kan vertellen als mijn man thuis is. Het gaat om een lengte van 7 meter ongeveer.

Dakgoot bij de schuur vervangen

De schuur is aan de kant van de buren verzakt, waardoor het water niet meer door de regenpijp, maar via de zijkant er afloopt. De kunststof dakgoot wil ik graag laten vervangen. De lengte van de goot is 6 meter. De afvoer zal daarnaast op de regenton aangesloten moeten worden.

Asbest golfplaten verwijderen

We hebben een schuur waar ongeveer 220 m2 aan asbest golfplaten op liggen deze willen we laten verwijderen de schuur is rondom goed bereikbaar en de container ie dichtbij te plaatsen nok hoogte -/+ 4 meter dakgoot hoogte 1.80 cm.

Daklekkage verhelpen en dakgoot reparatie

Ik heb twee gaatjes in mijn dakgoot die gerepareerd moeten worden. Daarnaast heb ik daklekkage aan een schoorsteendoorvoer op mijn schuur. Houten dak voorzien van shingels. Schoorsteen is van een houtkachel. Graag ontvang ik een prijs voor beide reparaties.

PVC dakgoot vervangen door zink

Ik laat graag de dakgoot van mijn schuur repareren. Het gaat om een stuk van 240 cm lang. Er zit nu een kunststof dakgoot tussen de zinken goot, maar ik wil dat deel weer in zink laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Casco schuur maken in achtertuin

Schuur van 5 x 3.50 meter met een goot hoogte van ongeveer 2.50 meter. Pannendak met nok op 3.50 a 4 meter. Dubbelsteens, geïsoleerd en met betonnen fundatie die direct op het zand kan. Kozijn met deur aan tuin kant, klein raampje aan tuinkant en hardhouten garagedeur aan achterzijde. Casco oplevering, water en weer dicht, met dakgoot. Aansluiten word op afvoer, stroom etc wordt zelf uitgevoerd. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkage oplossen

De regenpijp boven de bovenste dakgoot lekt, omdat er scheuren inzitten. Deze wil ik graag laten vervangen. Daarnaast hebben wij een schuur met plat dak waar er op 1 plek een lekkage zit. Het lijkt er op dat het dak bol staat en dat er dus vocht onder het bituum zit. Het dak is 5 bij 3 meter.

Dakgoot herstellen

Wij hebben een dakgoot aan onze schuur, waarin het water blijft staan doordat het afschot niet goed is. Er is ook wat lekkage aan die kant van de goot. Vanaf het zadeldakje is de bitumen dakbedekking doorgeplakt in die goot. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies voor de beste aanpak en de kosten daarvan.

Asbesthoudend dak vervangen

We hebben een schuur van 5 x 10 meter. Met asbest dakplaten welke we willen laten vervangen door een nieuw dak, platen met dakgoot. Wat zijn de kosten voor verwijderen en een nieuw dak?

Partners

Partners van Casius