Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot aan de schuur vervangen:

Dakgoot aan de schuur vervangen

In het middenstuk is onze dakgoot gescheurd waardoor deze water lekt. Deze is verbonden met beide buren, maar wij willen enkel ons gedeelte vervangen of repareren als dat mogelijk is. Het gaat om een PVC S lon mastgoot. Deze is ongeveer 7 meter lang.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot aan de schuur vervangen uit heel Nederland:

Daklekkage verhelpen en dakgoot reparatie

Ik heb twee gaatjes in mijn dakgoot die gerepareerd moeten worden. Daarnaast heb ik daklekkage aan een schoorsteendoorvoer op mijn schuur. Houten dak voorzien van shingels. Schoorsteen is van een houtkachel. Graag ontvang ik een prijs voor beide reparaties.

PVC dakgoot vervangen door zink

Ik laat graag de dakgoot van mijn schuur repareren. Het gaat om een stuk van 240 cm lang. Er zit nu een kunststof dakgoot tussen de zinken goot, maar ik wil dat deel weer in zink laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Casco schuur maken in achtertuin

Schuur van 5 x 3.50 meter met een goot hoogte van ongeveer 2.50 meter. Pannendak met nok op 3.50 a 4 meter. Dubbelsteens, geïsoleerd en met betonnen fundatie die direct op het zand kan. Kozijn met deur aan tuin kant, klein raampje aan tuinkant en hardhouten garagedeur aan achterzijde. Casco oplevering, water en weer dicht, met dakgoot. Aansluiten word op afvoer, stroom etc wordt zelf uitgevoerd. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkage oplossen

De regenpijp boven de bovenste dakgoot lekt, omdat er scheuren inzitten. Deze wil ik graag laten vervangen. Daarnaast hebben wij een schuur met plat dak waar er op 1 plek een lekkage zit. Het lijkt er op dat het dak bol staat en dat er dus vocht onder het bituum zit. Het dak is 5 bij 3 meter.

Dakgoot herstellen

Wij hebben een dakgoot aan onze schuur, waarin het water blijft staan doordat het afschot niet goed is. Er is ook wat lekkage aan die kant van de goot. Vanaf het zadeldakje is de bitumen dakbedekking doorgeplakt in die goot. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies voor de beste aanpak en de kosten daarvan.

Asbesthoudend dak vervangen

We hebben een schuur van 5 x 10 meter. Met asbest dakplaten welke we willen laten vervangen door een nieuw dak, platen met dakgoot. Wat zijn de kosten voor verwijderen en een nieuw dak?

Dakgoot en schuur repareren

De dakgoot van mijn dakkapel lekt op een bepaalde plek. Het water druppelt niet meer, maar loopt er echt uit. Ik weet niet zeker of reparatie mogelijk is, daarom graag de kosten voor reparatie en herstel offreren. De dakkapel is ongeveer 3 meter breed. Daarnaast heeft de houten schuur aan de achterzijde schade. Er is een plank stuk van totaal 4 meter lengte. Deze wil ik graag gelijk laten vervangen.

Vervangen dakgoten en boeidelen

De dakgoten van een nog aan te kopen (vrijstaande) woning (inclusief grote aangebouwde schuur) zijn in zijn geheel dringend aan vervanging toe. Ook de boeidelen van de woning moeten vervangen worden. In zijn geheel gaat het om ongeveer 94 meter dakgoot. De maten van de boeidelen zijn mij niet bekend. Wij zijn dan ook benieuwd naar de (globale) kosten van deze vervanging.

PVC dakgoot repareren of vervangen

Ik wil de PVC dakgoten aan een schuur, garage en klein huis laten repareren of vervangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Dak vervangen van een recreatiewoning

Wij hebben in een recreatiedorp een L-vormig chalet waar op het dak van ongeveer 70 m² nu dakpanplaten liggen. We willen die laten verwijderen, het dak laten isoleren en daar dan kunststof platen laten plaatsen. Verder willen we de bestaande dakgoten laten voorzien van nieuw dakleer, de afvoeren laten vervangen en de aansluitende regenpijpen laten controleren op lekkages. Er is verder nog een schuur met aansluitend een afdak. Ook daarvan moet het dak worden vervangen en aan 1 zijde worden voorzien van een dakgoot. We laten de klus graag op locatie beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Zwaar materieel heeft weinig ruimte op het terrein, maar een tractor met aanhanger heeft goede toegang.

Partners

Partners van Casius