Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Waalwijk of directe omgeving.

292 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Waalwijk:

Hellend dak isoleren en 2 dakramen vervangen

Ik wil een hellend dak met dakpannen laten isoleren en 2 dakramen vervangen. Het dak is ongeveer 60 m² en is een duplicaat.

Hellend dak isoleren

Dakisolatie hellend dak via buitenzijde. Jaren 30 woning,nu alleen dakspanten met dakpannen aanwezig. Als mogelijk hergebruik van dakpannen. Het dak is 90 m2.

Garagedak opnieuw bedekken en vervangen van regenpijpen

Ik wil het garagedak laten vernieuwen. Huidige bedekking is van bitumen en reeds 28 jaar oud. Mag opnieuw bedekt worden met bitumen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 55 m2. Daarbij wens ik het vervangen van 2 hemelwaterafvoeren van pvc en een afzuiging doorvoer.

Dak bedekken en isoleren

Ik wil de dakpannen en panlatten verwijderen. Isolatieplaten pur/pir met panlatten aanbrengen, dakpannen weer aanbrengen op drie schuine daken dakhelling ongeveer 45 graden. Oppervlakte ongeveer 75 vierkante meter.

Advies en realiseren overkapping aan huis

Het gaat om een eventuele overkapping aan huis, in de achtertuin. Formaat ongeveer 320 bij 340 cm. Wat zijn de voor -en nadelen van de diversiteit aan daken? Na goed advies wil ik graag overgaan tot het realiseren van deze klus.

Zwevend dak verwijderen

50M2 eerst zwevend dak eraf halen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Moet er iets afgevoerd worden? Oud dak Type woning? Bovenwoning Makkelijk bereikbaar? Ja. 3 trappen.

Bekleding op dakterras aanbrengen

Ik zoek een partij die mijn dakterras kan bekleden. Het gaat om een mastieken dak met een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Het dak is goed bereikbaar.

Hellend pannendak renoveren

Ons pannendak mag in zijn geheel gerenoveerd worden, gaat om zo'n 60 m2. Klussen zijn: de schoorsteen afbreken tot onder het dak, enige houtdelen vervangen, isolatie aanbrengen warm dak methode, pannen hergebruiken indien mogelijk, nieuwe nokvorsten en verder alles wat er bij komt kijken. Dak is goed bereikbaar.

Dakgoot schuur vervangen

Ik wil de dakgoot van de schuur vervangen. Langs het midden zit namelijk een breuk waardoor er veel waterlekkage is. Dit wil ik graag vervangen hebben. Het gaat om een dakgoot waar ik het materiaal niet weet maar wel kan vertellen als mijn man thuis is. Het gaat om een lengte van 7 meter ongeveer.

Pannendak controleren en vervangen

De pannen en de panlatten van mijn tussenwoning dienen te worden gecontroleerd. Ook de isolatie dient bekeken te worden. Hierna zou ik graag advies ontvangen wat te doen en wat verstandig is. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Dakgoot aan de schuur vervangen

In het middenstuk is onze dakgoot gescheurd waardoor deze water lekt. Deze is verbonden met beide buren, maar wij willen enkel ons gedeelte vervangen of repareren als dat mogelijk is. Het gaat om een PVC S lon mastgoot. Deze is ongeveer 7 meter lang.

Dakgoot vervangen van twee woningen

Wij zoeken iemand om de dakgoot van ons en de buren te vervangen En graag prijsopgave hiervan.

Dakgoot vervangen

De dakgoot lekt, graag offerte om deze te vervangen (6 meter) inclusief aansluiten afvoer. Het is een zinken goot aan de voorzijde van de woning. De regenpijp hoeft niet vervangen te worden. Misschien wel de uitloop? De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Dakrenovatie, dakisolatie en dakramen plaatsen

De werkzaamheden die ik wellicht op termijn zou willen laten uitvoeren betreft het renoveren van dakpannendak inclusief het isoleren en het aanbrengen van 4 dakramen. Het betreft een hoekwoning van ongeveer 8 bij 3 meter met 3 woonlagen.

Dakgoot vervangen

Dakgoot voorzijde woning vervangen, ongeveer 5 meter, + aansluiten op bestaande afvoer. Graag indicatie per mail.

Dakpannen op de tussenwoning vervangen

Wij willen de dakpannen op onze tussenwoning graag laten vernieuwen. Op 1 kant van het dak staat een grote dakkapel. In totaal willen we ongeveer 30 m² nieuwe keramische dakpannen. Het is onze wens om dat in oktober te laten uitvoeren en we ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vogelschroten laten plaatsen

Ik wil graag aan de voorzijde, achterzijde en zijkant van onze hoekwoning vogelschroot laten plaatsen. Oude vogelnestjes moeten ook worden verwijderd. Totale lengte voor- en achterzijde is 11 meter en zijkant is ook ca. 11 meter.

Regenpijpen aan de voorkant vervangen

Ik wil de regenpijpen aan de voorkant van het huis en in de tuin vervangen. Het zal gaan om 2 pijpen met een lengte van ruin 7 meter. De woning heeft 3 woonlagen.

Nokvorstrenovatie

Na een dak inspectie is duidelijk geworden dat de nokvorsten los zitten. Deze dienen vast gemaakt te worden. In de zijkant van de gevel zitten al natte plekken. De lengte van de nokvorsten is 5.95 meter.

Zinken regenpijpen laten monteren

Ik wil de 4 kunststof regenpijpen vervangen door zinken regenpijpen inclusief stadsuitloop. 1 daarvan voorzien van een T-stuk 40 graden. Daarnaast bij/op een van de regenpijpen 1 afvoerput laten maken. Aan de zijkant (oprit) een dunne zinken regenpijp, 60 mm, voor een kleine goot aansluiten op de HWA.

Dakpannen aan de voor- en achterkant vervangen

Ik wil graag de dakpannen vervangen aan de voorkant en de achterkant van mijn dak. Het gaat om het gehele dak. Het dak is ongeveer 40 m2. We hebben een schuin dak. We hebben nu rode pannen.

Onderhoud aan de nokvorsten

Ik wil onderhoud aan de nokvorsten laten doen het is een dak van 8 meter lang

Verstopte afvoerpijp

Bij regen hoor ik een tikkend geluid in de afvoerpijp vanaf het dak. Dat wijst op een verstopping. Ik kan zelf het dak niet op en wil dit graag opgelost hebben.

Zinken bakgoot vervangen

Zinken bakgoot in bekisting vervangen lengte is 6meter inclusief hemelwater-afvoer

Lichtkoepel inspecteren en repareren

Onze lichtkoepel lekt, ik vermoed op de silicone rand. Kan dit gerepareerd worden of moet de koepel vervangen worden? De lichtkoepel heeft een afmeting van ongeveer 100 x 100 centimeter. De koepel is geplaatst in een licht hellend dak.