Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vught te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vught heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vught u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vught of directe omgeving.

275 klanten uit Vught bevelen een bij Casius in Vught aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vught bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Vught staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vught:

Een zinken dakgoot vervangen

Ik zoek een loodgieter voor het vervangen van twee stukken zinken dakgoot aan de voor- en achterzijde van mijn woning. Het gaat om 6 meter aan de voorkant en 1 meter aan de achterkant. Het betreft een tussenwoning. De dakgoot hangt momenteel in beugels.

Geïntegreerde oplossing zonnepanelen met Stonewold dakpannen

Ik wil graag een prijs indicatie voor de vervanging van mijn stonewold dakpannen voor dakpannen met geintegreerde zonnepanelen. Het dakoppervlak aan de zuidzijde is ongeveer 35 m2 (zie foto)

Vervangen van dak en isoleren

Vervangen van het dak van een losstaande garage achter mijn huis. Garage is 5 x 3 meter. Onder het hellende dak (punt dak) zit een vliering. Dak moet ook geïsoleerd worden.

Dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen

Het leveren en leggen van dakpannen en nok vorsten ten behoeve van 42 vakantie woningen te Sprang Capelle. Geen isolatie en/of panlatten aanbrengen, de pannen worden namelijk aangebracht op een prefab scharnier kap. Het heeft geen haast maar wanneer ze beginnen kunnen ze aan één stuk door gaan leggen. Wanneer het bevalt willen we in totaal 280 vakantiewoningen op deze manier door jullie laten verzorgen.

Dakpannen leveren en leggen

Dakpannen leveren en leggen ongeveer 15 stuks. Dit i.v.m. stormschade vandaag. Als het goed is gegaan 2 foto 's meegestuurd.

Geheel nieuw dak op jaren '30 woning

Jaren '30 woning, 4 kanten schuin dak, de hoek van het dak is nu ongeveer 30 graden, wil ik naar 45 graden, zodat het dak dus hoger wordt. Nieuwe pannen, isolatie dakplaten, aan achterkant een dakkapel (2 meter breed). Casco opleveren. Ik doe zelf de betimmering aan de binnenzijde. Het huis is ongeveer 8.50 meter breed en 7.20 meter diep. De schoorsteen mag gesloopt worden.

Dakkoepel plaatsen

Onze geïsoleerde, dubbelwandige, PVC dakkoepel is beschadigd en dient vervangen te worden. De afmeting is 2 x 2 meter. Kunt u een offerte doen? En wanneer zou u deze kunnen installeren? Het liefst volgende week al uitvoeren!

Dakgoten laten vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van dakgoten voor en achter van een rijtjeshuis. Een offerte van een zinken variant en ook eentje van een PVC variant. Op korte termijn wil ik dat (mits aantrekkelijke prijs) laten uitvoeren. het gaat om twee goten van 6 meter lang.

Inspectie van reeds uitgevoerd dakwerk

Eerder (juli 2016) dakreparatie laten uitvoeren door "de dak- en schoorsteenspecialist". Nokvorsten laten vast leggen in flexibele "cement". Tevens daklekkage laten maken. Volgens tv-programma Radar is dit een oplichter. Vraag of reparatie wel goed is uitgevoerd. Zo niet, herstel ten goede. We hebben een schuin pannendak (dit beslaat 2 verdiepingen) en een garage en een aanbouw. Het zijn 4 verschillende daken. Het vloeroppervlak totaal is ongeveer 100 m2.

Rieten dak repareren of vervangen

Ik heb op mijn vrijstaande woning een rieten kap van ongeveer 100 m². Ik wil het rieten dak even laten beoordelen en waar nodig laten repareren of vervangen. Ik maak hiervoor graag een afspraak.

Rieten kap vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een rieten kap voor een huis die wij graag zouden kopen. Het betreft een boerderij van 22 bij 10 meter met aan beiden korte zijde een wolfseind.

Isolatie dak van zolderruimte

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het isoleren van een zolderruimte met 72 m² dakoppervlak. Het is een ruimte die in tweeën is gedeeld, met een puntdak. Er zijn vier dakvlakken, 2 van 410 x 470 cm en 2 van 470 x 360 cm. In elk vlak zitten vier ruimtes tussen de gordingen. Ik wil daar isolatie met afwerking laten plaatsen, daar zijn moderne kliksystemen voor.

Schade aan carport herstellen

Polycarbonaatplaat is uit de carport gewaaid. De plaat is ongeveer 6 meter lang. Deze moet vervangen worden. De afwateringsgoot is gebroken. De carport bevat 5 platen en vanaf de voorkant gezien is de 4e plaat die eruit gewaaid is.

Zinken dakgoten laten vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken goot in een houten bak. Het betreft 1 maal 6 meter, ongeveer 5 meter hoogte, met 2 maal schot en 1 maal 6 meter ladder hoogte, via plat dak, met 2 maal schot . Graag de dikte van het zink vermelden.

Dakbedekking door EPDM vervangen

Ik wil graag alle dakbedekking vervangen voor 3 daken door EPDM: 1. Garage L-vorm van ongeveer 24 m2, 7 x 5 meter, met 2 lichtkoepels van 1,1 x 1,1 meter 2. 2e verdieping van ongeveer 16 m2, 7,2 x 2,2 meter 3. Dakkapel 3.6 m2, 3,6 x 1 meter. Het huidige dak materiaal dient te worden afgevoerd.

Plat dak op een bijgebouw renoveren

Graag hadden we het platte dak van onze bijbouw vervangen. Op een enkele plek begint er lekkage te ontstaan, daarnaast willen wij graag het dak vervangen voor een 'warm dak'. Dit is momenteel een 'koud dak'. Het gaat om een dak van ongeveer 15 m2 op een enkele verdieping. Een zijde is tegen een opgaande gemetselde muur, waar slechte loodslabben zijn verwerkt. Het dak bestaat nu uit bitumen met grind erop.

Zinken regenpijpen plaatsen

Ik heb drie plastic regenpijpen die ik graag voor zink wil laten vervangen 2 x 4 meter en 1 x 3 meter.

Regenpijp repareren of aanleggen

De zinken vergaarbak is aan de onderkant doorgeroest en daardoor lekt het aan de bovenkant van de regenpijp. Het betreft de regenpijp die van het platte dak naar de achterkant van het huis loopt. De bak vervangen is een mogelijkheid maar als dat onderdeel niet meer te krijgen is dan moet er een aansluiting van het dak naar beneden worden aangelegd.

Reparatie aan dakterras uitvoeren

Waarschijnlijk lekt ons dakterras. Gevolg is dat een hoek in de huiskamer die direct onder het dakterras ligt schimmelvlekken laat zien. De buren hadden ook lekkage, die hebben de bedekking laten vernieuwen en dat heeft geholpen. Wij zoeken een specialist die ons daarbij kan helpen om dit probleem op te lossen. Het betreft een oppervlakte van 5.6 x 3.5 meter.

Nieuwe dakpannen leggen

Dakpannen leggen, circa 150 vierkante meter. Is nu singheldak en willen we laten vervangen. Offerte graag ook voor het leveren van de pannen. Het betreft een vrijstaande woning.

Reparatie van een daklekkage

Betreft lekkage aan pannendak boven tegen de nok(denken we), Franse kap, kruispan. Er is al wat langer lekkage, precieze locatie wat lastig te traceren.

Regenpijp vervangen voor zinken pijp

Deel uitgraven. Deel pijp vervangen door zink en beugel plaatsen. Mogelijk meer graafwerk omdat pijp niet genoeg kan afvoeren en plaatsen van blad scheidings deel in de pijp.

Dak uitbouw vervangen

Het dak op onze uitbouw (bijkeuken) dient vervangen te worden. De afmetingen van deze bijkeuken zijn 2,30m x 3,10m. Op dit moment ligt er mastiek op.

Dakpannen vervangen

Wij willen graag onze dakpannen laten vervangen (hoekhuis) en eventueel dakisolatie laten uitvoeren. Betreft het leveren en leggen van de dakpannen. Betreft een hoekwoning. Dak ongeveer 6 meter breed en een hellingshoek van 30 graden. Huidige dakkapel wordt vervangen en er komt een extra dakkapel bij - hier hebben we een bedrijf voor. We willen ook nieuwe isolatieplaten laten aanbrengen.

Dakbedekking voor tuinhuis

Graag offerte voor nieuwe dakbedekking voor tuinhuis (2,5 bij 3 meter) met plat dak inclusief plaatsen van stalen boardingrand.