Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vlijmen of directe omgeving.

192 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vlijmen:

Nok opnieuw leggen

Nok opnieuw leggen daar is het cement van vergaan. En 6 planken vervangen aangezien het jaren geleden heeft gelekt zijn die planken krom getrokken en dat ziet er niet uit net of het nog lekt dat is niet zo. Dit is mijn vraag. In afwachting op uw bericht.

Het maken van een schilddak op een bouwproject

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een schilddak op een bouwproject/vrijstaande woning. De woning wordt 10,5 bij 13 meter groot. Het dak moet van een houten en metalen constructie zijn.

Isolatie en renovatie van boerderij dak

Isolatie aan buitenkant van Monsarde pannendak (350 m2) van oude boerderij plus renovatie waar nodig plus dakgoten vervangen plus een schoorsteen verwijderen. Zo veel mogelijk bestaande pannen hergebruiken (Tuile du Nord), inschatting is dat zo'n 10% tot 20% moet worden vervangen (bij voorkeur door gebruikte pan, zodat dak oude charme behoudt) en de vraag is of de knikpannen en nokvorsten zonder breuk verwijderd kunnen worden. Er zijn nu geen gevelpannen, maar gewone pannen die zijn vast gemetseld op de muur. Dakconstructie zelf is nog in redelijke staat. De helft van het dak heeft houten dakbeschot, de andere helft beschot van riet. Dit moet worden verwijderd en vervangen door houten beschot. En er moeten isolatieplaten op; streef Rc waarde is 4.5 a 6, echter dakophoging moet beperkt blijven tot ca 10 a 15 cm (PIR isolatie?). Alle dakgoten moeten vernieuwd worden, 'in harmonie' met de afwerking die nodig is voor de dakophoging door de isolatie. Dak heeft twee schoorstenen. Een moet worden verwijderd, de andere gerenoveerd. Er zit ook een oude dakkapel die we willen behouden/renoveren, maar die mag als stelpost worden opgenomen. Offerte graag per e-mail.

Garagedak bedekken met EPDM en nieuwe lichtkoepel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een plat garagedak voor mij kan bedekken met EPDM, en meteen een lichtkoepel kan plaatsen. Afmetingen ca. 7 x 2. 75 mtr. Graag zsm.

Platte dak 2 garages bedekken met EPDM

De buren en ik zijn op zoek naar iemand die onze platte dak van de garage met EPDM kan bedekken. Het gaat om totaal 35 m2.

Rapport voor verhelpen van daklekkage

Graag zouden we willen weten of het pand eigenaar jaarlijks de reparatie van het dak heeft gedaan waardoor er geen lekkages horen te komen. Maar wij hebben nu dus wel last van lekkages en moeten we van de hypotheek vast stellen wie nu nou moet betalen. Daarom wil ik weten hoeveel het ongeveer zou moeten kosten. Ik zoek een partij die zo een rapport kan opstellen.

Pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen

Vervangen van oude pannen (160 m2). Plaatsen zonnepanelen. En eventueel de dakkapel aan de achterzijde van de woning opknappen of vervangen.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis uit 1931 met 1 dak begane grond (ongeveer 5mx5m) en 1 dak eerste verdieping (ongeveer 8,5mx8,5m). Dakbedekking moet vervangen worden inclusief isoleren. Daarnaast is boeiboord op begane grond en wellicht eerste verdieping aan vervanging toe. Ook is dak op dit moment verbonden met buren (eerste verdieping) en wil ik deze loskoppelen om lekkages van buren te voorkomen. Daarnaast een goede afwerking aan zijkanten. Huis werd door ons gekocht en is momenteel bewoon door de eigenaars, we willen het wel meteen laten uitvoeren. Doel is juli om te vervangen.

Dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten van de woning vervangen. Aan weerszijden van mijn woning is 10 meter zinken dakgoot. Een halfronde goot op beugels. Kunt u een indicatie geven van de prijs van vervanging van deze gehele dakgoot? Ik heb een semi bungalow en de dakgoot hangt op 2,20 meter of zoiets.

Gehele dak vernieuwen en isoleren

Het dak van mijn 2 onder 1 kap woning dient te worden vervangen. Het dak is ongeveer 8 meter breed en er dienen 2 dakdelen aangepakt te worden. Het zal gaan om het verwijderen van de dakpannen en de daklatten. Hierna zal er nieuwe latten geplaatst moeten worden, geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Het puin dient door de vakman afgevoerd te worden.

Plat dak bedekken

Het gaat om een plat dak boven de keuken van c.a. 21 m2. Op dit moment ligt er bitumen. Wij willen graag EPDM of een beter alternatief laten leggen. Daarnaast moeten er een nieuwe aluminium daktrim van 6 meter komen en de randen moeten opnieuw ingewerkt worden. Daarnaast willen wij graag 2x een kiezelbak van 45 graden.

Solatube laten plaatsen

Offerte voor solatube

Daklekkages verhelpen

Verhelpen lekkages op de 1e verdieping; t.w. Lekkage dakraam; Onderzijde dakplaten schuin dak nabij dakraam op verschillende plaatsen nat. Zwart water komt tussen de onderste balk ergens vandaan. Zijkant dakplaat binnenzijde is aan het scheuren. Lekkage dakkapel; Linkerkant bij hevige regenval loopt het water eruit. Bij veel regen (niet hevig) loopt er druppelsgewijs water uit (bruin water).

Klussen op het dak

Wij hebben een Veluxraam op zolder , dat al 15 jaar oud is dat moet nagekeken worden en eventueel nieuwe boarding. We willen een klein veluxraam laten plaatsen in een bestaand gat van het klepraampje op zolder. We willen een dakdoorvoer voor een slang van de wasdroger.

Lood bij schoorstenen bevestigen

Het lood bij twee schoorstenen is los gelaten, de eerste optie dat lood weer bevestigen, via een dakterras kunt u met een hoge ladder op het dak komen

Daklekkage bij de lichtstraat repareren

In de lichtstraat zit in een van de delen een lekkage. Zie bijgaande foto. Enkele details: Cassette beglazing opbouw, binnenplaat 2 mm acrylaat, spouw 17 mm, buitenplaat 3 mm polycarbonaat helder. Beglazing gevat aan de onder-en bovenzijde in EPDM rubbers. Vorm 1/5 boog.

Shingles vernieuwen bij een tuinhuisje

Het dak van het tuinhuisje moet vervangen worden. Er liggen shingles op. De afmeting is 3,20 bij 1,80 meter in punt vorm. Vervanging door shingles of eventueel een alternatief. De oude shingles moeten ook worden afgevoerd.

Zinken dak-/bakgoot vernieuwen

De zinken dakgoten wil ik laten vernieuwen met een afwatering van zink en stalen ondereinden. Aan de voorzijde is de goot 12.5 meter en aan de achterzijde 6.5 meter. De woning is boven een winkel gelegen. Ook de gootjes van de dakkapel moeten ook worden vervangen, dit is ongeveer 5 meter bij elkaar.

Reparatie lekkage pannendak

Lekkage dak in de omgeving van de schoorsteen, oorzaak niet bekend. Tevens vervangen ontluchtingspijpjes van badkamer in pannendak.

Dak tuinhuis vervangen

Tuinhuis moet voorzien worden van een nieuw dak. Er zitten nu shingles op, maar er moet dakleer op. Licht hellend dak. Dak van ongeveer 3 m bij 2 m.

Kunstofdak reperatie

Wij denken dat het dak van de kunststof aanbouw lek is. Dak is normaal licht grijs maar hij wordt steeds donkerder bij de afvoerpijp, deze is wel vrij van vuil en dergelijke. De stenen van mijn aanbouw worden nu ook nat. Het is nog niet naar binnen getrokken. De aanbouw 6 jaar geleden geplaatst. Dak van 15 m2. Repareren of eventueel vervangen.

Vervangen pannendak schuur inclusief latten

Dak van het schuurtje moet gerenoveerd worden, tevens latten aanbrengen. Ongeveer 5 bij 7 meter groot. Schuin dak met betonpannen (die liggen los) en er zijn geen latten. Het is even de vraag wat er moet gebeuren. Moet het helemaal vervangen worden of alleen panlatten en dan pannen vastleggen? Graag eerst komen kijken.

Vernieuwen dakbedekking garage 8x4 meter ...

Vernieuwen dakbedekking garage 8x4 meter met waterkering en opstaande rand van ongeveer 15 cm en afvoer van oude dakbedekking.

dak van 1910. Lekt niet door, maar ...

dak van 1910. Lekt niet door, maar houtwerk is zodanig verouderd, dat het hier en daar wat doorzakt. Het is onderschoten met riet. Pannen zijn nog goed, die willen we dus herplaatsen. Graag uw advies.

Verwijderen oude dakbedekking, isoleren, ...

Verwijderen oude dakbedekking, isoleren, aanbrengen nieuwe dakbedekking, zinken afdeklijsten en gedeeltelijk lood vervangen.