Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakshingels vervangen:

Dakshingels vervangen

Wat kost het om oude singels te verwijderen en nieuwe te leggen op een 6 hoekig dakje doorsnede +/- 3 meter
Onze klant uit Vinkel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakshingels vervangen uit heel Nederland:

Daksingels tuinhuisje vervangen

Het verwijderen en plaatsen van nieuwe dakshingels op een thuishuisje met piramidedak. Afmeting breed 4,5 meter en hoog 2,3 meter en dat 4x.

Dakshingels met lekkage vervangen

Het betreft het vervangen van daksingels in verband met lekkage.

Dakshingels verwijderen en aluminium dakpanplaten aanbrengen

Ik wil graag de bitumen shingles laten verwijderen, dan dient er een klein gedeelte aan multiplex hout te worden vervangen, ongeveer 1 m2, en vervolgens het aan laten brengen van lichtgewicht aluminium of kunststof dakpanplaten. Deze lijken op dakpannen, maar het zijn eigenlijk meer platen welke op het dak moeten worden aangebracht. Het Chalet is 8 bij 11 meter groot.

Dakshingles laten vervangen van fietsenschuur

Ik heb een houten "fietsenschuurtje" dat aan drie kanten gesloten is, met een licht aflopend dak. Destijds zijn er dakshingels geplaatst maar het dak lekt, met name in de winter. Dit komt hoogstwaarschijnlijk (mijn eigen conclusie) omdat de ondergrond bestaat uit planken die waarschijnlijk niet geheel aansluiten en er destijds geen onderlaag is geplaatst. Dit is waarschijnlijk het probleem en mogelijk ook de oplossing. De opdracht zal bestaan uit het waterdicht maken van dit dak, door volgens mij het volgende te doen: - Het verwijderen van de "oude" dakshingles - Het juist plaatsen van de onderlaag en dakshingles. - Het betreft circa 5 m2. - Het afvoeren van de oude dakshingles kan ik zelf. - Uitvoering op een vrijdag en voordat het erg natte herfstseizoen echt van start gaat (september/oktober) Wie kan deze klus beoordelen of het zoals ik het omschreven heb het juiste resultaat op levert, namelijk een niet meer lekkend dag en vervolgens uitvoeren? Ik wil graag een totaal prijs (goed materiaal en arbeid), inclusief BTW en natuurlijk met garantie dat het nu op de juiste manier is gemaakt en mijn dak dus niet meer gaat lekken. Ik zie de aanbiedingen graag tegemoet.

Vervangen van een schuurdak

Door de storm van dinsdag 31 maart jl is het schuurdak opgewaaid, water onder de dakshingels gekomen en ingezakt. Waardoor er kortsluiting is ontstaan. Graag ontvang ik een offerte om het dak te vervangen. De maten zijn 5 bij 4 meter. Er dienen dakplaten gelegd te worden en dan EPDM of bitumen. Het dak dient verder afgewerkt te worden en er moeten 4 inbouwspotjes geplaatst worden. Er zijn foto´s beschikbaar.

Opbouwen blokhut

Kunt u vrijblijvend prijsopgave doen voor het opbouwen van bouwpakket blokut/tuinhuisje type Interflex 2555, buitenmaten, 250 x 250 cm, vijfhoekig met puntdak. De volgende materialen worden door mij rechtstreeks bij leverancier aangekocht t.w.: blokhut, geïmpregneerd dakshingels incl. nagels set dakgoot incl. bevestigingsmateriaal Aan te bieden werzaamheden/materiaal; plaatsen/installeren van de blokhut levering van hardhouten fundering compleet incl. plaatsing in zand bevestiging van al bestaande elektrische leiding/verdeeldoos/contact/schakelaar/lichtarmatuur (zat al in bijna indentieke blokut die vervangen moet worden). Een vloer hoeft niet gelegd, ik leg zelf de oude betontegels in zand uit de oude blokhut.

Het zeshoekige rieten dak van houten ...

Het zeshoekige rieten dak van houten tuinhuisje moet worden vervangen door dakshingels. Het betreft twee identieke tuinhuisjes van ons en de buren. Totale oppervlakte per huisje is ongeveer 10m2. Na verwijderen van het riet is het dak open. Mogelijk dat er nog wat latjes voor ondersteuning van de shingels moeten worden toegevoegd.