Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Veldhoven of directe omgeving.

368 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Veldhoven:

Plat dak isoleren en bedekken met bitumen

Ik wil het platte dak van de zolder, afmeting 16.5 m2, isoleren met 6 cm pir isolatie. En daarover bitumen. En 8 meter lood vervangen van het dakterras.

Garagedak vernieuwen

Op het garage dak liggen dakpannen. Deze moeten worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Hierna wil ik dakpanplaten laten monteren. De oppervlakte is ongeveer 2.70 bi 7.50 meter.

Vervangen van dakpannen en isolatie

De dakpannen en huidige isolatie zijn aan vervanging toe. De bedoeling is een goede isolatie te creëren zonder dat er een overgang naar de buren ontstaat. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Kunststof dakgoten leveren en plaatsen bestaande goten demonteren

Heb een metalen dak met daaronder zinken goten. Heb erg veel last van koudebruggen. Waarschijnlijk doordat zinken goten op steen rusten. Daarom heb ik belangstelling voor kunststof goten. Met ook nieuwe regenpijpen. Het eventueel vervangen van de zinken goten moet het koudebrug probleem oplossen.

Serre dakplaten vervangen incl nieuwe rubbers

Hallo, Ik wil de dakplaten van mijn serre / uitbouw laten vervangen incl. rubbers. Graag zou ik de verschillende mogelijkheden/materialen willen bespreken en een offerte krijgen van de kosten. Met vriendelijke groet,

Solatube installeren in plat dak

Wij willen in onze garage met een betonnen dak een solatube laten plaatsen. Het geheel is goed bereikbaar. Er moet dus een klein gat gemaakt worden.

Verschoven dakpannen terugleggen en fixeren

Betreft een viervlaks pannendak (sneldek). Een aantal schuin afgezaagde pannen (liggend tegen/onder de hoekkeper) is verschoven. Deze moeten worden teruggelegd en gefixeerd. Tevens controle of andere dergelijke pannen goed gefixeerd zijn: controle hoekkeperklemmen.

Dak van asbestplaten verwijderen en vervangen

Voor het verwijderen van een dak van asbestplaten van een schuur. Aan 2 kanten goed bereikbaar, in totaal ongeveer 35m2. Na het verwijderen (en afvoeren) van het puin dient er nieuwe dakbedekking op de schuur te komen.

Keuken dak voorzien van bitumen

Keuken dak plat dak +/- 20 vierkante meter nu voorzien van bitumen.

Zink- en gootwerk bij de woning en garage

Voor een nieuwbouw woning + garage heb ik zinken dakgoten nodig. Deze worden in een ombouw geplaatst. In eerste instantie zou ik graag een offerte ontvangen voor de dakgoten voor de garage. Volgende situatie: * garage met kap, aan beide zijden een dakgoot. * enkele zijde is ongeveer 8,50 meter met 1 zinken regenpijp * totaal derhalve circa 17 meter, met 2 zinken regenpijpen

Daklekkage repareren

Tenminste lekkage opsporen, ingezoomde foto,en repareren, maar wellicht volledige dakgoot samen met buren vervangen. Geschatte lengte 10 meter.

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.

Dakgoot deels vernieuwen

Druk repareren en stuk vernieuwen

Renovatie van daken

Graag vrijblijvend offerte voor twee daken: - een garage dak, - een keuken dak. De garage van 7.5 x 4.0 meter heeft een oude bitumendak. Deze wil ik laten voorzien van 30 mm PIR plus EPDM minimaal 1.5 mm dik. Graag 2 maal en hemelwaterafvoer (zit moment ook op het dak). Op dit dak heb ik momenteel een lekkage. Voor de keuken ongeveer 3.2 x 3.2 meter. Aan alle vier de zijdes zitten muren. Graag het oude bitumendak voorzien van 120 mm PIR en EPDM minimaal 1.5 mm. PIR in 2 lagen van 60 mm, in verband gelegd zodat de naden dicht zijn. Hier ook twee maal een afvoer. Er staat een airco unit op het dak (los op blokken) waar onderdoor gewerkt moet worden. Graag afzonderlijke prijs voor beide daken en totaal prijs. PIR voorzien van tweezijdig aluminium dampfolie.

Dakpannen en dakplaten vervangen

Ik wil graag de dakpannen vervangen. Renovatie dakplaten aanbrengen. Ik weet niet welke dakpannen ik heb maar ik wil standaard dakpannen ervoor in de plaats hebben. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter.

Golfplaten verwijderen van garageboxen

Golfplaten verwijderen garageboxen-schuur. Ongeveer 105 m2.

PVC-dak laten vervangen

Vervangen bestaande PVC dakbedekking +/- 40 m2.

Dakreparatie bij de dakkapel uitvoeren

Lekkage bij het dak repareren. Waarschijnlijk lekt het op de de aansluiting tussen het dak en de dakkapel.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil graag de boeiboorden van mijn berging / schuur laten bekleden met een geschikt plaatmateriaal, mogelijk Plastisol? Omdat de bekleding onder de daktrim moet worden geschoven, mag het maar 2 mm dik zijn. De huidige boeiboord verkeert nu nog in behoorlijke staat, maar op termijn zie ik daar toch een probleem ontstaan. Vervangen is lastig, omdat de aluminium daktrim daarvoor losgemaakt moet worden. Het bituum op het dak is nog goed, daarom wil ik zover niet gaan. Wat zijn de mogelijkheden? De totale lengte van de boeiboord is ongeveer 10 meter; hoogte is ongeveer 22 cm. De plaats waar de boeiboord is gemonteerd is ongeveer 2 meter vanaf de grond, in een rechte lijn, met 2 hoeken van 90 graden.

Vervangen van een bak- en mastgoot

Vervangen van dakgoot aan beide kanten van het huis 1 bakgoot in betimmering 1 mastgoot met teugels De gevel is 6,4 meter. Ik ben alleen per mail bereikbaar.

Dak vernieuwen met isolatie

Dak moet vervangen worden. Geisoleerd, maar waarschijnlijk ook dakschot. Zijn dakpannen mogelijk. onder het dakleer zit riet.

Dakpannen vervangen

Ik wil mijn bestaande dakpannen laten verwijderen en nieuwe laten leggen. Graag offerte met en zonder nieuwe dak latten. Dakpan rood en of zwart. Het gaat om een dak met een dakopbouw die doorloopt naar beide kanten. Totaal ongeveer 72 m2.

Gebruikte dakleien aanbrengen

Ik ben op zoek naar rode gebruikte dakleien, ons complete dak moet vervangen worden, denk ca, 5000 stuks, wie kan ons hierbij helpen?

Riet op een Riwo prieel vervangen

Ik wil graag het rieten dak op mijn Riwo prieel laten vervangen. Het is een ronde kap met een doorsnee van 3.30 meter.

Dakbeschot met asbest verwijderen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van dakbeschot met asbest van onze 2 onder 1 kap woning. Het dak dient te worden geïsoleerd en de dakpanlatten vervangen. De pannen zijn nog goed en kunnen dus terug gelegd gaan worden. De oppervlakte van het dak is ongeveer 74 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.