Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Valkenswaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Valkenswaard heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Valkenswaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Valkenswaard of directe omgeving.

201 klanten uit Valkenswaard bevelen een bij Casius in Valkenswaard aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Valkenswaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Valkenswaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Valkenswaard:

Kunststof pannendak op stacaravan plaatsen

Graag kunststof pannendak op stacaravan 11meter lang en 370 breed stacaravan heeft al een spits dak er zijn twee afvoer pijpen

Zonnepanelen verwijderen

Ik heb 4 zonnepanelen op een schuin dak liggen, die ik graag wil laten verwijderen. Dak is redelijk bereikbaar met een plat dak ernaast. Afvoeren van materialen is optioneel.

Dakbedekking leggen op tuinoverkapping

Ik wil graag dat mijn tuinoverkapping die los in mijn tuin staat van dakbedekking wordt voorzien. Voorwerk doe ik zelf, alleen dakbedekking en afwerking is nodig. Het betreft ongeveer 16 m2 dak. Het is goed bereikbaar en er is een achterom.

Garagedak met zink bekleden

Het betreft een garage met een puntdak en een lichthellende overkapping. Op de schroten een zinken bekleding. En aan de kopse kant, moet een aansluiting naar het hoofdgebouw komen. Het betreft een ongeïsoleerde overkapping, op de constructie zijn schroten en dakpannen aangebracht met daarop weer tengels en panlatten, met lichte hellingshoek. Het dak heeft L-vorm aan zijkant en achterkant garage met lessenaarsdak voorzien van dakpannen. De afmetingen: een 'poot' van de L zijkant garage: lengte 8 meter, hoog 1,8 meter. Andere hoek van de l vorm is 4,50 meter en hoog 3 meter. Wij hebben voorkeur voor platen volgens roevensysteem NedZink. Graag ontvang ik een opgave van de kosten, materiaal en uitvoering inclusief zijafwerking daken. Huidige zinken goot blijft gehandhaafd. De verwijdering van de bestaande bedekking doe ik zelf.

Dak vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude betonpannen verwijderen en afvoeren. Dan folie en nieuwe panlatten met nieuwe sneldek betonpannen. Dit alles omdat ze 45jaar oud zijn en ik wil zonnepanelen gaan leggen.

Dakbedekking op nieuw dak leggen

Wij gaan in het buitengebied van Valkenswaard een huisje neerzetten met plat dak. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte voor bitumen en EPDM. Het dak wordt 4,30 meter x 7 meter groot. Er komt 1 rookgasdoorvoer doorheen en er moet 1 regenwater afvoer aan verwerkt worden. Wordt de randafwerking ook uitgevoerd?

Boeiboorden vervangen

Het gaat alleen om het vervangen van het boeiboord van een hoekhuis, ongeveer vier bij vier meter. Het is nu hout en misschien kan het dan kunststof worden. Goed bereikbaar.

Dakrenovatie tussenwoning met dakkapel

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de oude pannen en het plaatsen van nieuwe keramische pannen rode nieuwe Hollandse pannen. De tussenwoning heeft een dakkapel en de woonoppervlakte is 50 m2. Hierna zullen derde zonnepanelen plaatsen.

Nieuw daksingles plaatsen

Nieuw daksingles plaatsen. Betreft ongeveer 40 m2

Complete dakrenovatie van een pannendak

Dak renovatie van een pannendak, inclusief isoleren en het afvoeren van het oude dak en pannen. Geschatte oppervlakte 48 vierkante meter.

Dak met asbest renoveren

500m2 asbastdak

Vervangen leien dak door nieuw dak met isolatie

Vervangen leien dak door nieuw dak inclusief isolatie ongeveer 120 m2. Materiaal van het nieuwe dak in overleg met de vakman.

Hellend, leien dak vervangen

Graag zou ik een indicatie en advies willen ontvangen in verband met mijn leien dak. Het hellende dak van ongeveer 140 m2 van mijn vrijstaande woning wil ik graag laten voorzien van nieuwe leien of pannen. Daarnaast wil ik ook graag de mogelijkheden weten voor het plaatsen van isolatie. Kunt u mij hierover informeren?

Polycarbonaat platen vervangen

Ik wil op mijn bestaande overkapping nieuwe polycarbonaat platen laten monteren. Het gaat om 6 platen van 350 x 98 cm compleet met rubbers en volledige montage. Er is een foto beschikbaar.

Serredak op een bedrijfshal vervangen

Ik heb op mijn bedrijfshal een schuin aflopend dak op een hoogte van ongeveer 6 meter. Op dit dak liggen 20 jaar oude polyester lichtstraten op houten balken om de 150 cm. Dit serredak heeft hagelschade en moet vervangen worden. Ik wil er graag 7 nieuwe lichtstraten op van circa 14,5 x 1 meter per stuk, die moeten aflopen naar een interne goot. Ik wil er 16 mm heldere polycarbonaat platen in, op rubbers gemonteerd. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van de oude platen en de strips en het plaatsen van de nieuwe platen. Het serredak moet ook winddicht worden gemaakt naar de goot en balken (4 cm). De bedrijfshal is rondom goed bereikbaar. Ik wil een gespecificeerde offerte ontvangen en garantie op de levering en plaatsing.

Hagelschade: dubbelwandige lichtkoepel vervangen

Door hagelschade is mijn dubbelwandige vaste kunststof lichtkoepel op mij carport lek. De afmeting is 85 bij 85 cm buitenmaat. Ik wil alleen de koepel laten vervangen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Dakplaten van de serre vervangen

Ik heb het beheer over de woning van mijn ouders. Er zijn daar onlangs tijdens een hagelbui dakplaten op hun serredak beschadigd. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen voor de verzekering, zodat dit gerepareerd kan gaan worden. De serre is 2,5 meter diep en loopt om de hoek van de woning, aan elke kant 5 meter. De totale maat is derhalve 10 x 2,5 meter. Er liggen dubbelwandige kanaalplaten op de serre.

Mastgoot vervangen

Wij willen graag de mastgoot van onze 2 onder 1 kap woning laten vervangen. Het gaat om de goot aan de straatzijde en de regenpijpen zijn nog goed. De buren doen ook mee dus in totaal gaat het om een lengte van circa 14 meter. De huidige mastgoot is circa 30 jaar oud.

Dakbeschot en dakleer van plat dak garage vervangen

Ik wil graag een deel van het dakbeschot en dakleer laten vervangen van het platte dak van de garage. In de hoek van onze garage, die grenst aan de garage van de achterburen, is het dakbeschot verrot. Ik kon er gewoon stukken spaanplaat uit laten vallen door er tegenaan te kloppen. Waarschijnlijk is de lekkage veroorzaakt door ingroei klimop of door een lek in het dakleer. Het gaat om een rotte plek van zo'n 30 cm bij 50 cm.

Dakpannen en kielgoot vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van het pannendak. Het gaat om een dak van van 80 vierkante meter en twee kielgoten van in totaal 12 meter. De dakpannen dus vervangen, vernieuwen van de panlatten en aanbrengen van folie op het dakbeschot. Daarnaast moet het lood rond de schoorsteen worden vervangen.

Vogelschroot plaatsen op het dak

Ik wil vogelschroot of een andere oplossing tegen vogels en andere dieren onder de dakpannen laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaande woning met 5 dakkapellen. Er zal ongeveer 100 meter aan vogelschroot geplaatst moeten worden. Wellicht is er ook een isolatie inspectie nodig.

Dakplaat vervangen

Door een verschoven dakpan is er een lek ontstaan. De dakpan heb ik inmiddels weer goed gelegd, maar er is een deel van een dakplaat van ongeveer 2 m2 flink doorweekt en gedeeltelijk kromgetrokken. Die dakplaat of een deel daarvan moet naar mijn mening worden vervangen. Ik heb een aantal foto's gemaakt van de situatie.

Reparatie van een daklekkage

Al langere tijd hebben wij een daklekkage. Wij dachten dat de daklekkage bij het dakraam vandaan kwam. Echter, is hier een nieuw dakraam in geplaatst en de daklekkage is niet opgelost. Graag maken wij een afspraak zodat er een oplossing gevonden kan worden.

Verwijderen van een schoorsteen

Het betreft het verwijderen van een gemetselde schoorsteen van ongeveer 3 meter hoog. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt en ik wil graag weten wat het kost om hem te laten verwijderen.

Hellend golfplaten dak laten maken

Maken van een golfplaten dak van 10 meter breed, de voor- en achterkant betreft een schuin hellend dak. Aan de voorkant zit 1 golfplaat van 1.80 lang en aan de achterkant zitten 2 golfplaten van 1.80 lang. Graag bevestigen inclusief nok stukken. Betreft alleen het monteren, materialen schaf ik zelf aan.