Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Uden of directe omgeving.

259 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Uden:

Dakpannen recht leggen en enkele vervangen

Dakpannen op het dak recht leggen en eventueel een enkele vervangen

Dak isoleren

Gaat om een bestaand plat dak, bestaande uit houten balklaag met Unilin MEL-22-V313 -2.0 bi.64 dakplaten waarover oceplan dakbedekking. Totale oppervlakte is ca.100 m2 Verdeeld in twee lagen. Het is 60 en 40 m2.

Lichtkoepel vervangen

Er zit reeds een lichtkoepel, maar deze lekt en moet vervangen worden. Afmeting van de lichtkoepel is 1x1 meter en het zit op een plat dak.

Boerderijdak van 300 m2 isoleren

We hebben een oude boerderij met een groot dakoppervlak, het is een schuin dak op een huis met de afmeting 25 m x 12 m. Het exacte oppervlak van het dak heb ik niet berekend of gemeten. In dit dak is het mogelijk dat asbest zit maar daar heb ik geen weet van en wat ik zo zie zit er in ieder geval niet veel in. Dit dak is niet geïsoleerd en er is geen dakbeschot waardoor van binnenuit isoleren waarschijnlijk geen reële optie is maar over alle opties laat ik me graag informeren. Ik zou ook op het gebied van subsidies willen weten wat de mogelijkheden zijn. De dakpannen zijn herbruikbaar en mogen er weer terug op worden geplaatst.

Dakpannen vervangen

Monier sneldak beton met coating. Betreft 1 woning van een 2 onder 1 kap woning. 500 pannen. 20 gevelpannen en 25 pannen op de nok. Graag een offerte inclusief verwijderen en afvoer oude pannen en plaatsen nieuwe pannen.

2 lichtkoepels aanbrengen in plat dak van aanbouw

We zouden graag 2 lichtkoepels willen laten aanbrengen in het platte dak van de aanbouw van onze bestaande rijtjeswoning. De aanbouw is circa 4,8 m breed en 3 m diep (binnen). De 2 lichtkoepels willen we graag in het midden van de aanbouw naast elkaar. De exacte afmetingen dienen nog te worden bepaald maar we vermoeden ongeveer 1,5x1 per lichtkoepel. Het materiaal dient vlak/plat te zijn dus ik vermoed dat enkel isolatieglas een optie is. Indien andere materialen kunnen, dan horen we dat graag. We zijn benieuwd naar de offerte!

Dakbedekkingen vervangen van garages en carports

Dit betreft een appartementen complex. 730 m2. Vanuit de V.v.E moeten de dakbedekkingen van bitumen daken vervangen worden. Het gaat om meerdere garages en carports met een oppervlakte van 730 m2. Eventueel de daktrim vervangen.

Plat dak renoveren en een groen dak aanleggen

Wij moeten ons dak renoveren, en willen dit doen in combinatie met een groen sedum dak. Het betreft een plat dak, in totaal 136 m2. Verdeeld over 3 dak delen. Momenteel ligt er een bitumen dak van 25 jaar oud en dit moet vervangen worden.

Isolatieparels aanbrengen

Ik wil graag onder de dakpannen aan de buitenzijde van mijn vrijstaande woning isolatie parels aanbrengen. Het betreft een zadeldak met pannen met een woonoppervlakte van 215 m2, ongeveer 10 meter breed en 10 meter lang. Het bouwjaar is uit 1985 en rondom goed ter bereiken.

Dakisolatie aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel is ons dak bedekt met bitumen shingles. De dakconstructie is sterk genoeg voor pannen. Het dak moet geïsoleerd worden (d.m.v. renovatieplaten?). Het dak is ongeveer 210 m2. Er zit een dakkapel op en op en er is een dakraam. Er is een aanbouw haaks geplaatst waarvan het dak al mee is getest in de m2. Bitumen en shingles mogen door u verwijderd en afgevoerd worden.

Dak isoleren en renoveren

Het gaat om een hoekwoning, uit het bouwjaar 1964. Dak (80 m2) is door mijzelf van binnen met glaswol geïsoleerd (ongeveer 15 jaar geleden). Het dak is bedekt met kleipannen. Geen lekkages, wel liggen pannen aan de rand los en moeten bij harde wind aangeschoven of vervangen worden. Bij vervanging dakpannen goed vastleggen. Indien nodig zinkwerk vervangen en schoorsteen controleren/renoveren. In het dak zit een dakkapel gemonteerd (bouwjaar 2006 en 5 meter breed). Ik wil graag goed advies omtrent isolatie.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Bestaand dak met asbest houdende platen moeten vervangen worden (ongeveer 130 m2) voor dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten of golfplaten (of iets dergelijks). Dak is 15 graden, en op zonzijde moeten ook zonnepanelen toe gepast worden. Tevens moeten de zinken goten vervangen worden (22 meter). Inclusief afvoeren van asbestplaten.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Er zitten kauwen onder mijn zonnepanelen. Ik heb 14 zonnepanelen. De rotzooi moet worden verwijderd en er moet iets worden gemaakt zodat ze er niet meer onder kunnen.

Alle dakpannen vervangen

Een drie-onder-een-kap. De pannen beginnen slecht te worden. Een puntdak. Per huis is het circa 60 m2, geschat. Wij willen de dakpannen vervangen door nieuwe keramische pannen.

Dakgoten vervangen

PVC dakgoot vervangen, 3 huizen, voor en achter. Huis is 5,5 meter breed. 2 tussenwoningen, 1 hoekwoning. Zie foto's

Dakgrind verwijderen

Gaarne verwijderen van dak grind. 7 m hoogte. In Uden. Opp ongeveer 100 vierkante meter.

Dakpannen vervangen

Ca 64 m² dak met 2 dakkapellen van nieuwe beton sneldekpannen voorzien in antraciet kleur

Bitumen dak van bungalow vervangen door geïsoleerd pannendak

Wij hebben een vrijstaande semi-woning uit bouwjaar 1974 bekeken die te koop wordt aangeboden. We zitten nog niet in het aankooptraject. Het huis heeft nogal wat onderhoud nodig er zit namelijk een niet geïsoleerd dak op met bitumen dakbedekking dat helemaal moet worden vervangen. Wij willen graag een prijsindicatie voor een nieuw geïsoleerd pannendak. Ik weet geen maten van het dak, maat het huis is ongeveer 16 x 9 meter.

Dak ontdoen van mos

Graag laat ik het dak reinigen van onze vrijstaande woning. Er lijkt een soort van mos op te zitten. Het leien dak is tussen de 50 en 100 m2 groot.

Dakraam in de veranda plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een plat dakraam van 2 bij 1 meter voor een terrasoverkapping. Het raam dient geleverd te worden inclusief binnenzonwering en ventilatiemogelijkheden.

Daklei vervangen

Wij hebben een leidak, nu is er een dakpan kapot deze willen we graag vervangen hebben.

Dakgoten laten vervangen

Dakgoot vervangen .. wat kost dat ca ?

Overstromende dakgoot verhelpen

Bij harde regen heb ik een overstromende dakgoot. Een aantal jaar geleden is hier boven een dakkapel geplaatst. De dakgoot is schoongemaakt, maar het lekken blijft. Het gaat om een huis uit de jaren '70.

Lichtkoepel laten plaatsen

Ik wil graag een lichtkoepel laten plaatsen in het dak. We hebben een verranda met een schuindak en nu is t daarom donker binnen. Wij willen graag een offerte voor een lichtstraat en een koepel.

Afvoerpijpen van dak verwijderen

Op het schuine dak zitten 2 ontluchtingspijpen (geen mechanische) die niet meer worden gebruikt. Deze mogen worden verwijderd en vervangen door dakpannen. Het dak begint boven de eerste etage. De pijpen zitten halverwege en bovenaan het dak. Er zijn geen extra pannen aanwezig. We hebben donkere betonnen pannen van 1972. Kleur maakt niet uit want er komen zonnepanelen op het dak.