Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelwering voor zonnepanelen:

Vogelwering voor zonnepanelen

Vogelwering aanbrengen op 3 x 5 portrait zonnepanelen. Graag ook de zonnepanelen reinigen.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelwering voor zonnepanelen uit heel Nederland:

Vogelwering onder de zonnepanelen aanbrengen

Elk zonnepaneel is 1. 00 x 1. 65 mtr en liggen op hellend dak van woonhuis in een rij van 6 en daarboven van 4 panelen. Zie foto. Het dak is goed bereikbaar. Daaronder liggen diverse nesten van verschillende kauwen. De dakpannen zijn golvend, Nesten verwijderen en "effectieve" wering of schrikdraad plaatsen. De zonnepanelen terug leggen en bevestigen

Vogelwering bij zonnepanelen aanbrengen

Wij willen graag vogelwering laten aanbrengen rondom onze zonnepanelen. Wij hebben 20 panelen. Graag ontvang ik van u een offerte voor aanschaf en montage.

Kauwennest onder zonnepanelen

Vogelwering aanbrengen langs 2 x 6 zonnepanelen op bungalow Bergen op zoom .

Vogelwering bij zonnepanelen aanbrengen

Ben onlangs verhuisd en merk nu dat er kouwen willen nestelen onder de zonnepanelen. Daarom wil ik op korte termijn vogelwering rondom de zonnepanelen laten aanbrengen. Het betreft in totaal 13 + 9 = 22 panelen (165 x 100) (zie foto). Totale lengte rondom ca 44 m. Graag offerte met: - kosten - beschrijving toegepaste methode en materialen - uitvoeringstermijn

Vogelwering aanbrengen onder zonnepanelen

Wij hebben 12 (3 x 4 aaneengesloten) zonnepanelen op het dak liggen. Daar blijken nu kauwen onder te willen gaan nestelen. De buitenranden van het panelenoppervlak zouden we willen voorzien van gaas, of prikkeldraad of iets anders om de vogels te beletten onder ze zonnepanelen te komen. Aan lengte is het circa 20 mater. Het dak is op de zolderverdieping.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

3 weken terug zijn zonnepanelen geplaatst. Nu last van kauwtjes die veel herrie maken en nesten proberen aan te leggen onder de panelen. Omtrek panelen (14 stuks) is 21 meter. Plaatsing zo snel mogelijk.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Aanbrengen van vogelwering aan de bovenkant voor vogels, er zit momenteel 1 nest. Ik heb 12 panelen en volgens mij hoeft alleen aan de bovenkant wering aangebracht worden. Gaat om ongeveer 5 meter.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van vogelwering onder de zonnepanelen bij een nieuw, net opgeleverd huis van mijn dochter. Totale oppervlakte van het dak is ongeveer 30 m2. En in hetzelfde dorp bij mijzelf thuis, wil ik ook graag eenzelfde vogelwering onder de zonnepanelen. Hier zitten reeds kauwen onder zitten. De totale oppervlakte van dit dak is ongeveer 20 m2.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

In december 2015 zijn er zonnepanelen geïnstalleerd JA solar JAP6-60-270RE. Wij zien nu dat er volgens, vermoedelijk kauwen, een nest aan het bouwen zijn onder de zonnepanelen. Wij zouden graag de rand afgeschermd hebben zodat dit niet meer mogelijk is. Wilt u voor ons een offerte maken, voor het aanbrengen van een vogelwering.

Vogelwering onder de zonnepanelen maken

Rondom mijn 12 zonnepanelen wil ik vogelwering (Kauwtjes) laten aanbrengen. Ongeveer 18 meter qua lengte. Vrijstaand huis met een achterom. Wat zijn de kosten hiervoor?

Partners

Partners van Casius