Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen garagedak vervangen :

Bitumen garagedak vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van een oud en versleten bitumen garage dak: 3 x 5 meter. Of gedeeltelijk, of geheel vervangen hierover graag goed advies. Aan de voorkant zit een klein lek. Er ligt momenteel een laag water op het dak, dat komt ook omdat het overtollig water van de buren op vangt.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen garagedak vervangen uit heel Nederland:

Lek garagedak vervangen

Vervanging gehele garagedak vanwege lekkage en geconstateerde rotte plekken. Daarnaast het vervangen van de boeiborden, deze zijn ook aan vervanging toe. Een plat dak met bitumen met een HWA aan de zijkant. De garage staat aan het huis vast. De garage is circa 4 x 6 meter.

Bitumen garagedak herstellen

Garagedak heeft een lekkage. De afmetingen zijn 8 bij 3 meter. Het gaat om een plat dak van Bitumen. De klant wil graag geïnformeerd worden of het dak totaal moet worden vervangen of dat er slecht een simpele reparatie hoeft plaats te vinden. De plek van de lekkage is nog niet bekend.

Dakbedekking vervangen

Ik heb bitumen dakbedekking welke lekkage vertoond. Het dak is ongeveer 25 jaar oud, dus aan vernieuwing toe. Wat is het beste in mijn geval, weer bitumen of kunststof. Het garagedak is 35 m2. Er zit één afvoer op en ongeveer 20 meter daktrim. Het dak van de garage, circa 2.20 meter hoogte. Ik hoor het graag van u.

Lekkage garagedak verhelpen

Daklekkage in de garage. Het is een plat dak met bitumen en daarover heen grind. Het plafond van de garage wat bestaat uit houten balken en een houten plaat is helemaal nat.

Daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen over de oude laag. Het gaat om ongeveer 46 m² op een garagedak bij onze hoekwoning. Er is op dit moment lekkage. Ik ontvang graag uw offerte.

Garagedak repareren of vervangen en optioneel lichtkoepel plaatsen

Op mijn garagedak van 30 tot 40 m² ligt bitumen dakbedekking met grindballast. Er is lekkage en ik overweeg daarom reparatie of vervanging. Daarbij wil ik ook eventueel een lichtkoepel laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om het dak even te bekijken en ontvang daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte.

Dakbedekking vervangen

Ik heb graag van u een offerte voor het vervangen van de dakbedekking van vier platte daken: • Tweemaal dakkapel van 2 × 3 meter • Keukendak van 2,2 × 3,8 meter • Garagedak van 8,5 × 3,2 meter Op zowel de keuken als de garage ligt ballastgrind. De garage is een geschakelde garage met de buren. Graag in de offerte een aparte post opnemen om zijn dak ook te vervangen. Bij de offerte heb ik graag advies van over het materiaal wat te kiezen is. Ik heb geven dat er nogal een verschil zit tussen het traditionele bitumen en EPDM.

Plat garagedak vervangen

45 m2 vervangen bitumen

Lichtkoepel plaatsen in een bitumen garagedak

Ik wil graag een lichtkoepel laten plaatsen op een plat bitumen garage dak. Het gaat om een koepel van 1 bij 2 meter, dubbelwandig, dat past op de bestaande balken. Het aftimmeren aan de binnenzijde zal ik zelf verzorgen.

Plat garagedak vervangen

Het dak van onze garage is aan vervanging toe. Nu lekt het. Het is 17 m2. Je kan hier makkelijk bij. Er zit ook een lichtkoepel in. We ouden dit zsm willen laten uitvoeren. We dachten zelf aan een bitumen laag aanbrengen.

Partners

Partners van Casius