Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Het betreft een tussenwoning met 12 aaneengesloten (3x4) zonnepanelen aan de voorzijde van de woning. Zo mogelijk de troep onder de panelen verwijderen en langs alle zijden vogelwering plaatsen. Het dak is op de zolderverdieping, met een ladder te bereiken.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen uit heel Nederland:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen

Ik heb 8 zonnepanelen op het dank en onder een aantal hebben kauwen nesten gemaakt. Mijn vraag is wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en eventueel borstels langs de zonnepanelen te plaatsen zodat de kauwen er niet meer onder kunnen.

Vogelnest(en) verwijderen onder zonnepanelen

Verwijderen van nest (1 of 2) 1) onder de zonnepanelen (15 stuks) en het plaatsen van vogelwerende randen. Nest moet worden verwijderd en er moeten borstels of gaas worden geplaatst om toekomstige nesten te voorkomen. Tevens dakgoot even schoonmaken/takjes opruimen. Optioneel eventueel zonnepanelen ook gelijk allemaal reinigen.

Kauwen onder de zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil kauwen nesten onder zonnepanelen laten verwijderen en daarna voorkomen voor de toekomst. Eventuele schade aan bedrading onder de panelen repareren en panelen reinigen. Het gaat om 20 panelen waarvan 10 op de oostelijke dak helft en 10 op de westelijke dak helft.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik heb een kraainest onder onze zonnepanelen, er liggen er 8 op het dak. Graag wil ik dat nest kwijt en plaatsen van vogelwering zodat ze er niet meer onder kunnen. Mijn buurvrouw heeft er ook een nest onder en wil het nest ook kwijt.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Kauwen nestelen onder de zonnepanelen. Dit willen we voorkomen door het plaatsen van borstels of andere oplossing rondom de zonnepanelen. De bestaande nesten moeten ook verwijderd worden. 50 meter

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen. Kauwen zijn bezig zich te nestelen onder de zonnepanelen. Het gaat om 12 panelen op 1 rij. Nok hoogte woning +/_ 6 meter. Gaarne een offerte voor het plaatsen van de vogelwering (rondom) en apart voor het verwijderen van eventueel reeds aanwezig nestmateriaal.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

Kraaien bouwen nesten onder de net geplaatste zonnepanelen, ik wil dit laten verwijderen en vogelwering laten plaatsen. Het gaat om 12 panelen op een +/-45 graden dak op de 2e verdieping. Bereikbaar via ladder, steiger of mobiele kraan.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Ik wil graag de zonnepanelen beschermen tegen nesten (kauwen) eronder, dit graag door middel van opgerold kippengaas. Het kippengaas moet geplastificeerd zijn en geen contact met panelen hebben. Zonnepanelen staan op het dak van het huis. Het betref een eengezinswoning. Het gaat om 3 x 6 panelen. Per stuk zijn de panelen 13 x 100 mm, 18 totaal.

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Kauwen zijn bezig zich te nestelen onder de zonnepanelen. Het gaat om 12 panelen. Gaarne een offerte voor het plaatsen van de vogelwering (rondom) en apart voor het verwijderen van eventueel reeds aanwezig nestmateriaal.

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Ik heb 22 zonnepanelen waar takken onder zitten en tussen uit steken. Ik wil dit laten verwijderen en dicht laten maken voor de toekomst

Partners

Partners van Casius