Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Het betreft een tussenwoning met 12 aaneengesloten (3x4) zonnepanelen aan de voorzijde van de woning. Zo mogelijk de troep onder de panelen verwijderen en langs alle zijden vogelwering plaatsen. Het dak is op de zolderverdieping, met een ladder te bereiken.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen uit heel Nederland:

Vogelwering onder de zonnepanelen aanbrengen

Elk zonnepaneel is 1. 00 x 1. 65 mtr en liggen op hellend dak van woonhuis in een rij van 6 en daarboven van 4 panelen. Zie foto. Het dak is goed bereikbaar. Daaronder liggen diverse nesten van verschillende kauwen. De dakpannen zijn golvend, Nesten verwijderen en "effectieve" wering of schrikdraad plaatsen. De zonnepanelen terug leggen en bevestigen

Kauwen nesten onder de zonnepanelen verwijderen

Op het schuine dak liggen pv-panelen waar kauwen weer nesten bouwen. De randen van de panelen zijn voorzien van vogelschroot, maar blijkt niet afdoende. Ik wil het nest materiaal laten verwijderen en een afdoende wering om herhaling bouwen van nesten te voorkomen/onmogelijk te maken. Er zijn 3 of 4 pv-panelen waaronder de kraaien een nest hebben gebouwd.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Er liggen 8 zonnepanelen op het dak. Onder een aantal zijn kauwen bezig nesten te maken.

Nesten kauwen verwijderen onder zonnepanelen

Ik wil graag dat er rondom mijn zonnepanelen een afscherming komt. En een korf in mijn schoorsteen.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Er liggen 8 zonnepanelen op mijn dak. Kouwen maken op dit moment nesten onder de zonnepanelen. Gaarne zo snel een oplossing.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Ik heb 10 panelen met daaronder mussen-nesten. Svp verwijderen, panele n schoonmaken en wering plaatsen om nieuwe nesten te voorkomen.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Ik wil graag dat vogelnest onder de zonnepanelen (kauwen) wordt verwijderd en nieuwe nesten worden voorkomen voor de toekomst door middel van gegalvaniseerd gaas (plastic werkt niet bij kauwen). Er zijn 21 zonnepanelen, maar er is maar onder enkele panelen 1 nest. Graag offerte voor het werk, ik kan eventueel voor een steiger zorgen of hoogwerker. Graag wel iemand met verstand en ervaring met zonnepanelen in verband met het eraf halen en terugplaatsen van enkele panelen.

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Onder onze zonnepanelen wil ik graag een aantal nesten van kraaien weg laten halen en er vervolgens graag overal gaas langs hebben. We hebben nu van die plastic strips langs de panelen, maar in een mum van tijd worden deze door de kraaien kapot getrokken en kruipen ze er alsnog onder. Deze dingen zijn dus geen optie.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

3 weken terug zijn zonnepanelen geplaatst. Nu last van kauwtjes die veel herrie maken en nesten proberen aan te leggen onder de panelen. Omtrek panelen (14 stuks) is 21 meter. Plaatsing zo snel mogelijk.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van vogelwering onder de zonnepanelen bij een nieuw, net opgeleverd huis van mijn dochter. Totale oppervlakte van het dak is ongeveer 30 m2. En in hetzelfde dorp bij mijzelf thuis, wil ik ook graag eenzelfde vogelwering onder de zonnepanelen. Hier zitten reeds kauwen onder zitten. De totale oppervlakte van dit dak is ongeveer 20 m2.

Partners

Partners van Casius