Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Het betreft een tussenwoning met 12 aaneengesloten (3x4) zonnepanelen aan de voorzijde van de woning. Zo mogelijk de troep onder de panelen verwijderen en langs alle zijden vogelwering plaatsen. Het dak is op de zolderverdieping, met een ladder te bereiken.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen uit heel Nederland:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Kauwen nestelen onder de zonnepanelen. Dit willen we voorkomen door het plaatsen van borstels of andere oplossing rondom de zonnepanelen. De bestaande nesten moeten ook verwijderd worden. 50 meter

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen. Kauwen zijn bezig zich te nestelen onder de zonnepanelen. Het gaat om 12 panelen op 1 rij. Nok hoogte woning +/_ 6 meter. Gaarne een offerte voor het plaatsen van de vogelwering (rondom) en apart voor het verwijderen van eventueel reeds aanwezig nestmateriaal.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

Kraaien bouwen nesten onder de net geplaatste zonnepanelen, ik wil dit laten verwijderen en vogelwering laten plaatsen. Het gaat om 12 panelen op een +/-45 graden dak op de 2e verdieping. Bereikbaar via ladder, steiger of mobiele kraan.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Ik wil graag de zonnepanelen beschermen tegen nesten (kauwen) eronder, dit graag door middel van opgerold kippengaas. Het kippengaas moet geplastificeerd zijn en geen contact met panelen hebben. Zonnepanelen staan op het dak van het huis. Het betref een eengezinswoning. Het gaat om 3 x 6 panelen. Per stuk zijn de panelen 13 x 100 mm, 18 totaal.

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Kauwen zijn bezig zich te nestelen onder de zonnepanelen. Het gaat om 12 panelen. Gaarne een offerte voor het plaatsen van de vogelwering (rondom) en apart voor het verwijderen van eventueel reeds aanwezig nestmateriaal.

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Ik heb 22 zonnepanelen waar takken onder zitten en tussen uit steken. Ik wil dit laten verwijderen en dicht laten maken voor de toekomst

Vogelwering aanbrengen bij zonnepanelen

Onder mijn zonnepanelen zitten kauwen te nesten. Graag wil mijn panelen laten voorzien van vogelwering. Omtrek 2 x 7 meter + 2 x 4 meter = 22 meter. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Onder onze zonnepanelen hebben het afgelopen jaar zich enige kauwen genesteld. Kunnen jullie deze nesten weghalen en een goede afdichting maken zodat er geen vogels meer onder kunnen. Het is een pannendak. Ik kan er wat foto's van mailen.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Onder 11 zonepanelen op mijn dak hebben vogels nesten gebouwd. Dit moet verwijderd worden en er rondom de platen iets aangebracht worden, zodat de vogels niet opnieuw nesten aanbrengen. Wat we zelf weg konden halen, is weggehaald. Aangezien er draden lopen, durven we zelf niet verder te gaan.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen

Op mijn schuine dak liggen op de westzijde 17 zonnepanelen. Drie rijen, van boven naar beneden 2 rijen van 6 en een van 5. Ze liggen aaneengesloten. Sinds dit voorjaar heb ik meerdere kraaiennesten onder de panelen. Deze nesten wil ik laten verwijderen. We hebben een vrijstaand huis met een aanbouw ernaast. Er mag ook vogelwering worden aangebracht.

Partners

Partners van Casius