Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tilburg of directe omgeving.

1619 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakbedekking vernieuwen, daken vervangen, dak met zonnepaneeltjes in dakpannen plaatsen, kunstleien dak vernieuwen op een bijzondere dakvorm, bitumen dak vervangen door kunststof, dak van voormalige kerk isoleren en vervangen, pannendak renoveren en schoorsteen verwijderen, woningen voorzien van nieuwe daken, daken vervangen van woningen, pannendak van een oud pand renoveren, dakrenovatie inclusief dakconstructie, dakpannen vervangen, dak van een vrijstaande woning vervangen en isoleren, compleet dak met asbest vervangen, staldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tilburg:

Dak renoveren plus isoleren

Ik wil in mijn nieuw gekochte huis een dakkapel plaatsen en het dak renoveren en isoleren.

Pannendak vernieuwen

Totaal gaat het om zo'n 40 m2. Pannen zijn sowieso oud, maar wellicht nog goed. Enkele rijen liggen niet goed waardoor doorslaand vocht naar binnen kan dringen. Het gaat dus om een grondige reparatie of complete vervanging van pannen. Betreft afhalen van oude pannen, inspectie van dakplaten en latten, terugplaatsen van dakpannen en eventueel nokvorsten. Sowieso bedankt voor jullie tijd!

Nieuw PVC of EPDM dak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het platte bitumen dak van een woning. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 11 meter met een hellingshoek van 35 graden, dit is geschat. Kunt u de mogelijkheden aangeven voor een PVC, EPDM of sedum dak?

Hellend pannendak renoveren

Het betreft een renovatie van een hellend pannendak, ongeveer 30 m2, plus vervanging van de dakbedekking van de 2 dakkapellen. Indien mogelijk ook vervanging dakgoot voor, ongeveer 5 meter lang en het nakijken van de dakconstructie in verband met het plaatsen van zonnepanelen.

PVC bedekking leggen op plat dak

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een bitumen dakbedekking voor pvc. Liefst grijs/donkergrijs. Circa 4 x 9,5 meter. Dus zo'n 38 m2. Ik hoor graag van u.

Vogelnesten onder de zonnepanelen verwijderen en bird blocker plaatsen

Ik heb 10 zonnepanelen die gegroepeerd zijn rond een dakkapel en een 9-pans Velux dakraam. Er hebben kauwen genesteld onder mijn zonnepanelen. Een deel ervan is verwijderd en een deel niet. Niet elk zonnepaneel is even in trek bij de vogels. Onder sommige panelen ligt helemaal geen rotzooi.

Gaas in de dakgoot aanbrengen

Ik wil graag gaas in de dakgoot ivm overlast vogels onder de dakpannen. Het is aan de voorzijde van het huis, circa 7 meter lang! Graag mailen!

Dakgoot met houten bak vervangen

Ik wil graag renovatie 5 meter dakgoot met houten bak. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost?

Solatube in de badkamer aanbrengen

Wij willen graag een solatube in de badkamer aan laten brengen. Het gaat over een patiobungalow in Tilburg en de betonboring kan aanstaande woensdag 31 mei al plaatsvinden. Wie kan ons op korte termijn hiermee helpen?? Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten voor de plaatsing. Eventueel mag ook de solatube geleverd worden.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik woon in een hoekwoning en heb al lange tijd lekkage aan de dakgoot. Het betreft een houten dakgoot met een zinken goot daarin. Er is in het verleden al meermalen een reparatie verzorgd, maar nooit zonder blijvend resultaat. Nu hangt de houten goot los en is er weer lekkage. Ik heb hierdoor ook binnen nu een vochtprobleem. Ik laat hier graag op korte termijn door een goede vakman een blijvende oplossing voor verzorgen. De houten goot moet weer goed vastgezet worden en bovendien geschilderd. Ik maak graag een afspraak en ontvang hiervoor daarna uw plan van aanpak en offerte.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Het betreft een tussenwoning met 12 aaneengesloten (3x4) zonnepanelen aan de voorzijde van de woning. Zo mogelijk de troep onder de panelen verwijderen en langs alle zijden vogelwering plaatsen. Het dak is op de zolderverdieping, met een ladder te bereiken.

Daklekkage repareren

Ik wil graag een daklekkage laten repareren. Ik heb gele kringen op het plafond en afgebladerd houtwerk. Het gaat om een plat dak.

Lichtkoepel in een plat garagedak vervangen

Bestaande lichtkoepel (kunststof 85 x 85 cm) vertoont scheurtjes en in het verleden bij zeer zware regenbui is er water onder geslagen. Dit veroorzaakt toen plaatselijke veroorzaakte. Is aan vernieuwing toe. Graag dezelfde afmetingen.

Nieuw dakleer laten aanbrengen

Ik wil graag nieuw dakleer aan laten brengen over de huidige dakbedekking van mijn platte dak. Het gaat om ongeveer 48 m2.

Golfplaten dak op de garage vervangen

Ik wil graag mijn golfplaten dak van mijn garage laten vervangen. Het gaat om 35M2. Vermoedelijk zijn de platen wel asbesthoudend. Dit is mij met de koop van het huis verteld, maar er is geen bewijs van. De buren zijn eventueel ook bereid het dak te laten vervangen. Het gaat dan om 7 garages.

Vogelwering aanbrengen onder zonnepanelen

Wij hebben zonnepanelen op onze tussenwoning liggen waar geregeld kraaien onder zitten. Nu willen wij hier iets van vogelwering voor aan laten brengen zodat de kraaien niet meer onder de panelen komen. Het gaat om 9 panelen op een zadeldak op de 1e verdieping. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte via de mail.

Oude dakbedekking vervangen

Het slopen en afvoeren oude dakbedekking 2-laags app+pvc+mastiek. Totaal oppervlak 120 m2. Aanbrengen afschot isolatie en 2-laags appartement. Uitvoering zou in juni of juli moeten plaatsvinden. Het is nu niet mogelijk om te komen kijken. Graag een indicatie van de kosten.

Dakgoot vervangen

Aan de achterzijde van een rijtjeshuis moet de dakgoot vervangen worden over een lengte van ongeveer 4,5 meter. Er is 1 regenpijp op aangesloten.

Dak van de dakkapel vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het bitumen dak zonder grind op de dakkapel. De oude laag moet worden afgevoerd en een nieuwe laag geplaatst. De oppervlakte is 4.30 bij 1.20 meter groot.

Gehele pannendak vervangen

Ik heb het voorlopig koopcontract getekend van een woning uit 1905. Van deze woning zal het gehele dak van 40 m2 vervangen moeten worden, het betreft een tussenwoning. Het is een hellend dak voorzien van dakpannen. Het isoleren van het dak heb ik al uitbesteed, ik zoek nog een bedrijf die het dak zelf kan vervangen.

Schuin dak met golfplaten bedekken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van golfplaten op het dak van mijn keuken. Het dak is 15 m2 groot. Daarnaast zal het dak waterdicht gemaakt moeten worden (waarschijnlijk zal er een stukje lood gemaakt moeten worden). Er liggen nu dakpannen op het dak, deze verwijder ik zelf.

Kapotte Stonewold dakpannen vervangen

Wij hebben een lessenaarsdak en de bovenste dakpan die over de rand heen valt is kapot. Het deel dat over de rand van het dak valt is afgebroken. Het gaat om betonpan Stonewold, kleur antraciet. Ook de buren hebben zo'n dakpan kapot en willen graag meteen mee doen. Eventueel levert u een paar dakpannen extra (die over de rand vallen) want dat is natuurlijk het zwakke punt van deze dakpan. Ze liggen er inmiddels 18 jaar op.

Bitumen op een plat dak vernieuwen

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van het oude bitumen van een platte dak van mijn dakkapel? De oppervlakte is ongeveer 1.5 x 1.5 meter. De dakkapel is van kunststof.

Nokvorsten vastleggen en slechte pannen vervangen

De pannen aan de nokvorsten zijn erg slecht. Daar deze aan elkaar zitten dienen beide vervangen te worden. Het zal gaan om ongeveer 100 dakpannen en de nokvorsten.

Vervangen van dakpannen

De dakpannen en daklatten van mijn woning dienen te worden vervangen. De oude pannen moeten worden verwijderd, de latten vervangen en dampwerende folie geplaatst en daarna nieuw pannen gelegd. De tussenwoning is ongeveer 4.20 meter breed. Aan de voorzijde zit er een erkertje die voorzien is van dakpannen en aan de achterzijde heeft de erker deels een bitumendak.