Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tilburg of directe omgeving.

1600 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak verhogen van een vrijstaande woning, dakpannen op woningen vervangen, leien dak met dakleien vervangen, vervangen van een complete dakkap, pannendak door rieten dak vervangen, nieuw rieten dak maken op bestaand huis, dakpannen leggen op nieuwe, vrijstaande woning, dakpannendak vervangen, betonnen door keramische dakpannen vervangen, pVC dakbedekking aanbrengen, volledig dak vervangen, dak renoveren en isoleren, dak renoveren, isoleren en dakkapel plaatsen, pannendak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dakpannen op een vrijstaande woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tilburg:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Het betreft een tussenwoning met 12 aaneengesloten (3x4) zonnepanelen aan de voorzijde van de woning. Zo mogelijk de troep onder de panelen verwijderen en langs alle zijden vogelwering plaatsen. Het dak is op de zolderverdieping, met een ladder te bereiken.

Daklekkage repareren

Ik wil graag een daklekkage laten repareren. Ik heb gele kringen op het plafond en afgebladerd houtwerk. Het gaat om een plat dak.

Lichtkoepel in een plat garagedak vervangen

Bestaande lichtkoepel (kunststof 85 x 85 cm) vertoont scheurtjes en in het verleden bij zeer zware regenbui is er water onder geslagen. Dit veroorzaakt toen plaatselijke veroorzaakte. Is aan vernieuwing toe. Graag dezelfde afmetingen.

Nieuw dakleer laten aanbrengen

Ik wil graag nieuw dakleer aan laten brengen over de huidige dakbedekking van mijn platte dak. Het gaat om ongeveer 48 m2.

Golfplaten dak op de garage vervangen

Ik wil graag mijn golfplaten dak van mijn garage laten vervangen. Het gaat om 35M2. Vermoedelijk zijn de platen wel asbesthoudend. Dit is mij met de koop van het huis verteld, maar er is geen bewijs van. De buren zijn eventueel ook bereid het dak te laten vervangen. Het gaat dan om 7 garages.

Vogelwering aanbrengen onder zonnepanelen

Wij hebben zonnepanelen op onze tussenwoning liggen waar geregeld kraaien onder zitten. Nu willen wij hier iets van vogelwering voor aan laten brengen zodat de kraaien niet meer onder de panelen komen. Het gaat om 9 panelen op een zadeldak op de 1e verdieping. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte via de mail.

Oude dakbedekking vervangen

Het slopen en afvoeren oude dakbedekking 2-laags app+pvc+mastiek. Totaal oppervlak 120 m2. Aanbrengen afschot isolatie en 2-laags appartement. Uitvoering zou in juni of juli moeten plaatsvinden. Het is nu niet mogelijk om te komen kijken. Graag een indicatie van de kosten.

Dakgoot vervangen

Aan de achterzijde van een rijtjeshuis moet de dakgoot vervangen worden over een lengte van ongeveer 4,5 meter. Er is 1 regenpijp op aangesloten.

Dak van de dakkapel vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het bitumen dak zonder grind op de dakkapel. De oude laag moet worden afgevoerd en een nieuwe laag geplaatst. De oppervlakte is 4.30 bij 1.20 meter groot.

Gehele pannendak vervangen

Ik heb het voorlopig koopcontract getekend van een woning uit 1905. Van deze woning zal het gehele dak van 40 m2 vervangen moeten worden, het betreft een tussenwoning. Het is een hellend dak voorzien van dakpannen. Het isoleren van het dak heb ik al uitbesteed, ik zoek nog een bedrijf die het dak zelf kan vervangen.

Schuin dak met golfplaten bedekken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van golfplaten op het dak van mijn keuken. Het dak is 15 m2 groot. Daarnaast zal het dak waterdicht gemaakt moeten worden (waarschijnlijk zal er een stukje lood gemaakt moeten worden). Er liggen nu dakpannen op het dak, deze verwijder ik zelf.

Kapotte Stonewold dakpannen vervangen

Wij hebben een lessenaarsdak en de bovenste dakpan die over de rand heen valt is kapot. Het deel dat over de rand van het dak valt is afgebroken. Het gaat om betonpan Stonewold, kleur antraciet. Ook de buren hebben zo'n dakpan kapot en willen graag meteen mee doen. Eventueel levert u een paar dakpannen extra (die over de rand vallen) want dat is natuurlijk het zwakke punt van deze dakpan. Ze liggen er inmiddels 18 jaar op.

Bitumen op een plat dak vernieuwen

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van het oude bitumen van een platte dak van mijn dakkapel? De oppervlakte is ongeveer 1.5 x 1.5 meter. De dakkapel is van kunststof.

Nokvorsten vastleggen en slechte pannen vervangen

De pannen aan de nokvorsten zijn erg slecht. Daar deze aan elkaar zitten dienen beide vervangen te worden. Het zal gaan om ongeveer 100 dakpannen en de nokvorsten.

Vervangen van dakpannen

De dakpannen en daklatten van mijn woning dienen te worden vervangen. De oude pannen moeten worden verwijderd, de latten vervangen en dampwerende folie geplaatst en daarna nieuw pannen gelegd. De tussenwoning is ongeveer 4.20 meter breed. Aan de voorzijde zit er een erkertje die voorzien is van dakpannen en aan de achterzijde heeft de erker deels een bitumendak.

PVC dak maken

Ik wil graag een PVC dak laten maken. Het gaat om 20 vierkanten meter. Ik wil graag weten hoe lang het meegaat en wat het kost. Ik hoor het wel. Er zit nu bitumen op het dak. Het betreft een goed bereikbare schuur.

Dakreparatie aan een schuurtje

Onze schuur/tuinhuisje heeft een lekkend dak. Wij hebben al Auqaplan dakbedekking gekocht. Het dak is 3.50 meter bij 2 meter aan beide zijden (schuin dak). Waarschijnlijk moet de onderlaag (van hout) vervangen worden door underlayment. Er zitten nu shingles op. Wij willen ook dat al het afval wordt meegenomen.

Dakbedekking op de schuur vervangen

Dak van ons schuurtje moet vervangen worden. Wij hebben al Auqaplan platen in huis. De schuur is nu nog bedekt met bitumplaatjes. De ondergrond is van hout. De houten ondergrond is van 2,3 mom dik hout.

Leien daken vervangen

Wij zijn een pand aan het verbouwen. Daar zijn 2 leien daken aan vernieuwing toe. De totale oppervlakte is ongeveer 25 m². Graag een offerte voor wat dat eventueel moet gaan kosten. De leien verwijderen doen we zelf, voetlood hoeft niet, alleen naar de zijkant. Vanaf het platte dak zijn er twee schuine kanten die naar beneden lopen.

Lekkend schuurdak zonder asbest vervangen

Wij hebben een schuurdak dat lek is. Er liggen nu 5 asbestvrije golfplaten op. Afmetingen zijn ongeveer 4 meter bij 2.25 meter. Er moet een nieuw dak op en de oude platen moeten afgevoerd worden. Ik wil graag óf houten platen met dakleer óf nieuwe platen.

Regenpijp plaatsen bij plat dak

Ik wil graag een extra regenpijp geplaatst hebben om het regenwater sneller af te voeren, zodat het niet onder het daklood slaat.

Kunststof dak op aanbouw lekvrij maken

Het kunststof dak op mijn aanbouw lekt nu, lekt erg. De afmeting van het dak is 5,5 x 4 meter. Het is een plat dak met kunststof bedekking uit 1998. Kunt u het op korte termijn repareren? Of nieuwe dakbedekking aanbrengen?

Plat dak voorzien van PVC

Dak van 36 vierkante meter is al voorzien van twee lichtkoepels en is al voorzien van een kunststof dak (Besal folie). Met afvoer door het dak (inwendige afvoer). Dit dak moet vernieuwd worden in verband met uitharding weekmakers. Ik wil het dak graag laten voorzien van PVC. Het dak is 2.80 meter hoog en makkelijk bereikbaar. Het betreft een garage.

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco

Ik wil graag een gat in een schuin dak laten maken voor de afvoer slang van mobiele airco unit. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Aan de buitenzijde zitten dakpannen. Ik wil graag voor het gat een roostertje geplaatst hebben.

Gebroken lichtkoepel vervangen

Vermoedelijk door spelende kinderen of poging tot inbraak is onze lichtkoepel op het achterdak gebroken. Er zit nu een gat in de twee eerste lagen. Koepel moet vervangen worden. Het is een koepel van 2 lang en 1 meter breed. Met een ladder is de ruimte makkelijk bereikbaar.