Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tilburg of directe omgeving.

1623 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, schuin pannendak vernieuwen, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tilburg:

Dakbedekking op het schuurtje vervangen

Een berging met een golfplaat dak. De oppervlakte van de dakbedekking is ongeveer 13 m2 en het loopt een beetje schuin af. Er is géén asbest aanwezig. Probleem: het dak lekt, en we willen het graag laten vervangen door iets beters. De draagbalken binnen moeten ook worden vervangen door iets stevigers. We zijn benieuwd naar een kostenindicatie, voor een gedetailleerde offerte is waarschijnlijk eerst een kleine inspectie nodig.

Regenpijp laten vervangen

De oude regenpijp dient te worden verwijderd en een nieuwe geplaatst. De hoogte is ongeveer 5 meter.

Zinken dakgoot repareren

Zinken dakgoot lekt rond om het huis ongeveer 32 meter aan dak goot

Dakgoot vervangen in zink of kunststof

Het betreft het vervangen van de dakgoot. Graag ontvang ik een offerte voor een zinken en een kunststof dakgoot. De lengte is aan de voor- en achterzijde allebei 6.30 meter.

Dakbedekking vernieuwen op plat dak

Ik heb een huis met een plat dak van ongeveer 60 m2. Aangezien de huidige dakbedekking (waarop grind ligt) er nu bijna 40 jaar op ligt, lijkt me deze onderhand aan vernieuwing toe (van goede kwaliteit). Tevens wil ik graag weten of het ook mogelijk is om dit dak daarbij dan meteen ook te isoleren, omdat er zich direct onder dat plat dak de slaapkamers bevinden. Graag ontvang ik hiervoor van u een vrijblijvende offerte (eventueel gecombineerd met eenzelfde dak van mijn buren).

Dakgootlekkage repareren

Zinken dakgoot die zoveel voor als achter lekt met een totale lengte van 6 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Zinken dakgoten vervangen of repareren

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde vertonen lekkage. Graag laat ik dit repareren en anders vervangen. De lengte van de goten zijn ongeveer 4 meter.

Daklekkage repareren

Recent heb ik al een folie laten plaatsen tussen de daklatten en de pannen. Echter hebben wij op 1 plek nog steeds lekkage. De pannen dienen na het vervangen van de latten terug geplaatst te worden. Ook de daklatten bij de buurvrouw dienen te worden vervangen. De tussenwoning is ongeveer 4 meter breed en er is een dakraam en dakkapel aanwezig.

PVC dakbedekking leggen

Het leggen van 25 MTR2 PVC dakbedekking op een legklaar dak waar isolatie van 100 mm is aangebracht. Het dak is 5.10 bij 4.90 meter, ongeveer 15 meter daktrim en twee uitlopen voor regenwaterafvoer. Diepte van de mastiekhoek is 100 mm ongeveer. Ik kan zelf mehelpen met uitleggen en schroeven materiaal uitrollen aangeven daktrim schroeven etc.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen

Ik heb 8 zonnepanelen op het dank en onder een aantal hebben kauwen nesten gemaakt. Mijn vraag is wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en eventueel borstels langs de zonnepanelen te plaatsen zodat de kauwen er niet meer onder kunnen.

Nieuw dak aanbrengen op het huis

Ik wil graag een nieuw dak laten aanbrengen op ons huis. Op minstens een plek moet ook het dakbeschot vervangen worden. Aan de voorkant is een kleine aanbouw, waar de entree van het huis zich bevind met ~5 m2 aan dak, hier zijn waarschijnlijk de panlatten verrot. Op dit moment zit er oude isolatie aan de buitenkant van het dakbeschot. Het totale dakoppervlak is ~75 m2. Ik ben geïnteresseerd in 2 scenarios. Ten eerste de optie om het dak aan de buitenkant te laten isoleren. Wanneer ik voor deze optie kies, hoe hoog is dan de isolatiewaarde? De tweede optie is dat ik het dak nadat het vernieuwd is zelf aan de binnenkant isoleer, aangezien er voldoende ruimte is aan de binnenkant en ik de zolder toch nog moet afwerken.

Dakdoorvoer maken door een betonnen dak

Wij willen, ten behoeve van verbeterde ventilatie, een dakdoorvoer maken in de inpandige badkamer. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief plaatsen ITHO ssst Timer ventilator. De elektraleiding is reeds aanwezig. Het dak is van beton belegd met bitumen + kiezels.

Bitumen dak vervangen

Ons bitumen dak van de aanbouw is aan vervanging toe. Het betreft 16 m2 met 3 ventilatiekanalen. Ik ontvang graag een offerte voor zowel PVC als een bitumen dak.

Uitsparing voor een lichtstraat maken in een betonnen dak

Ik zou graag de kosten willen weten voor een uitsparing van een betonnen dak om een lichtstraat te plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Maten zijn om en nabij 400 cm bij 100 cm.

Nieuwe boeiboorden plaatsen

Oude boeiborden eraf halen van tussenwoning met plat dak en voor en achter en nieuwe boeiborden aanbrengen en bijkomende werkzaamheden. Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat, dat zal opgemeten moeten worden.

Dak renoveren plus isoleren

Ik wil in mijn nieuw gekochte huis een dakkapel plaatsen en het dak renoveren en isoleren.

Pannendak vernieuwen

Totaal gaat het om zo'n 40 m2. Pannen zijn sowieso oud, maar wellicht nog goed. Enkele rijen liggen niet goed waardoor doorslaand vocht naar binnen kan dringen. Het gaat dus om een grondige reparatie of complete vervanging van pannen. Betreft afhalen van oude pannen, inspectie van dakplaten en latten, terugplaatsen van dakpannen en eventueel nokvorsten. Sowieso bedankt voor jullie tijd!

Nieuw PVC of EPDM dak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het platte bitumen dak van een woning. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 11 meter met een hellingshoek van 35 graden, dit is geschat. Kunt u de mogelijkheden aangeven voor een PVC, EPDM of sedum dak?

Hellend pannendak renoveren

Het betreft een renovatie van een hellend pannendak, ongeveer 30 m2, plus vervanging van de dakbedekking van de 2 dakkapellen. Indien mogelijk ook vervanging dakgoot voor, ongeveer 5 meter lang en het nakijken van de dakconstructie in verband met het plaatsen van zonnepanelen.

PVC bedekking leggen op plat dak

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een bitumen dakbedekking voor pvc. Liefst grijs/donkergrijs. Circa 4 x 9,5 meter. Dus zo'n 38 m2. Ik hoor graag van u.

Vogelnesten onder de zonnepanelen verwijderen en bird blocker plaatsen

Ik heb 10 zonnepanelen die gegroepeerd zijn rond een dakkapel en een 9-pans Velux dakraam. Er hebben kauwen genesteld onder mijn zonnepanelen. Een deel ervan is verwijderd en een deel niet. Niet elk zonnepaneel is even in trek bij de vogels. Onder sommige panelen ligt helemaal geen rotzooi.

Gaas in de dakgoot aanbrengen

Ik wil graag gaas in de dakgoot ivm overlast vogels onder de dakpannen. Het is aan de voorzijde van het huis, circa 7 meter lang! Graag mailen!

Dakgoot met houten bak vervangen

Ik wil graag renovatie 5 meter dakgoot met houten bak. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost?

Solatube in de badkamer aanbrengen

Wij willen graag een solatube in de badkamer aan laten brengen. Het gaat over een patiobungalow in Tilburg en de betonboring kan aanstaande woensdag 31 mei al plaatsvinden. Wie kan ons op korte termijn hiermee helpen?? Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten voor de plaatsing. Eventueel mag ook de solatube geleverd worden.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik woon in een hoekwoning en heb al lange tijd lekkage aan de dakgoot. Het betreft een houten dakgoot met een zinken goot daarin. Er is in het verleden al meermalen een reparatie verzorgd, maar nooit zonder blijvend resultaat. Nu hangt de houten goot los en is er weer lekkage. Ik heb hierdoor ook binnen nu een vochtprobleem. Ik laat hier graag op korte termijn door een goede vakman een blijvende oplossing voor verzorgen. De houten goot moet weer goed vastgezet worden en bovendien geschilderd. Ik maak graag een afspraak en ontvang hiervoor daarna uw plan van aanpak en offerte.