Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tilburg of directe omgeving.

1734 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tilburg:

Geïsoleerde dakpanplaten (aluminium/zink) op dak aanbrengen

Nu twee hellende daken met dakpannen ('gebroken kap' en zadeldak). Schatting opp. 50 + 90 m2 (?). Alles vervangen met geïsoleerde dakpanplaten (aluminium/zink). Betreft koopwoning (twee aparte bouwdelen). Overdracht 28 augustus, daarna z.s.m. uitvoeren.

Lichtstraat plaatsen in keuken

Wij willen graag een dakraam/lichtstraat/lichtkoepel laten plaatsen in onze keuken. Onze keuken is gevestigd in de voormalige garage en heeft een plat dak. Wij zouden graag meteen zonwering vanaf de buitenkant erbij willen i.v.m. de warmte.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

24 zonnepanelen op dak. Nesten verwijderen en bescherming aanbrengen. Er zijn 5 huizen die dit graag gedaan willen hebben Offerte voor mijn huis en ik overleg met de buren

Schoorsteen verwijderen en dak dichten

Graag willen we onze schoorsteen verwijderen op de begane grond en op zolder, mogelijk door heel het huis,aangezien er regenwater langs lekt en we de schoorsteen toch niet gebruiken.

Groendak aanleggen

Ik ontvang graag een offerte voor het aanleggen van een groendak dat kwalificeert voor subsidie van de gemeente. Het gaat om de uitbouw van de keuken, ik schat 25 m2.

Boeiboorden vervangen van hout naar trespa

Het dakkapel moet van nieuwe boeiboorden worden voorzien.

Groendak realiseren op de uitbouw

Het Bitumen dak op de uitbouw laat ik graag vervangen door epdm plus een groendak. Mijn voornaamste wens is het realiseren van een hogere isolatie omdat het snikheet wordt onder dit dak. Het gaat om ongeveer 6m2 en ben voornamelijk geïnteresseerd in een onderhoudsvrij extensief sedumbedekking.

pvc dakbedekking

Ik zoek iemand voor het leggen van pvc op mijn dakkapel van 210 x 230 cm. Zou fijn zijn als de vakman het materiaal regelt.

Vogelwering plaatsen rondom zonnepanelen

Ik heb op mijn schuinhellend dak aan de Achterkant van mijn huis een serie van 3x3 zonnepanelen. Onder de panelen hebben kauwen een of meer nesten gebouwd. Die nesten wil ik graag laten verwijderen en vervolgens vogelwering onder de panelen laten plaatsen. Graag een offerte van de te maken kosten en materialen. Aan de voorzijde heb ik nog eens een rij van 5 panelen. Afhankelijk van de kosten wil ik ook die voorzien van vogelwering.

Kunststof dakbedekking vernieuwen

Ik beschik nu over een kunststof dak van circa 23 jaar oud. Wat zijn de kosten van het leggen van een nieuwe laag kunststof op het huidige dak. Het dak heeft een oppervlakte van circa 78 m2. Het grenst over een lengte van 25 m aan de platte daken van de buren. Het dak is boven de huiskamer. Ter plaatsen van de buren wil ik graag een zichtbare scheiding door een ophoging.

Plaarsen bird blocker en verwijderen nest

Plaatsen birdblocker rond 2×5 zonnepanelen en verwijderen nest. Het gaat om een dak op de tweede verdieping. Als u mij ook de materialen kan leveren graag meenemen in de offerte.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Ik wil graag vogelnesten onder mijn zonnepanelen laten verwijderen. Het betreft 2 delen elk van 4x2 panelen. Ik heb zelf vogelschroten voor de zonnepanelen (Ubbink) deze wil ik graag laten plaatsen. De buren hebben waarschijnlijk hetzelfde probleem, wellicht dat deze ook verwijderd kunnen worden.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

Ik heb recent een huis gekocht, hier is een stuk aangebouwd dit zorgt er helaas voor dat het wat donker is. Ik wil hiervoor een lichtstraat plaatsen van ongeveer 150 x 100 cm. We hebben een plat dak van vermoedelijk beton. Ik denk niet dat het echt geïsoleerd is. Ik ontvang graag offerte met montage. Ik zoek iemand die dit begin mei kan doen, maar als het iets later wordt dan begrijp ik dat ook. Alvast bedankt.

Extensief groen dak voor schuur en aanbouw

Wij zijn benieuwd wat het kost om op onze aanbouw een groen dak aan te leggen en wellicht ook op onze schuur (als die geschikt blijkt). Onze aanbouw (plat dak) is ongeveer 3 x 6 meter en heeft nu een bitumen dakbedekking. Die zal dus vervangen moeten worden, graag meenemen in de offerte. Het dak van onze schuur is ongeveer 3 x 6 meter en momenteel bedekt met golfplaten. Wij denken niet dat het asbest is, maar gezien ons huis uit 1987 komt, is met mogelijk asbest verdacht materiaal. De helling van ons dak op de schuur is volgens mij niet meer dan 60%. Voor beide daken is een sedumdak voldoende, er wordt niet op gelopen. graag beide daken in de offerte apart vermelden.

Kilgoot vervangen en houten latten vernieuwen voor dakpannen

Ik wil graag mijn kilgoot vervangen en nieuwe latten voor dakpannen.

Sedumdakbedekking realiseren

Wij willen een groen dak, bv sedumdak. Het gaat om een schuin dak met ongeveer 100m2 oppervlakte. Door lekkage zijn wij toe aan vervanging van het dak, bij de overburen in een soortgelijk pand zien wij dat zij een sedumdak hebben gerealiseerd. Graag ontvangen wij meer informatie en eventueel een kostenindicatie over deze plannen.

Dakbedekking platdak bijkeuken vervangen

Er zit een lekkage bij ventilatiepijp van het toilet. Of enkel dat deel repareren, of beter de hele dakbedekking vervangen. Dat laatste lijkt ons beter. Dak is 650cm lang en 245cm breed Zie foto;s

Groen dak op garage (plat)

Ik wil graag een offerte voor de aanleg van een groen dak (18 m2) op onze garage. Er ligt nu bitumen, en ik weet nog niet of dit verwijderd moet worden of dat het kan blijven liggen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dak inspectie en dakgoot reinigen

Het dak lekt i.v.m. doorgerotte panlatten. Ook dakinspectie i.v.m. plaatsen zonnepanelen. Indien mogelijk dakgoot reinigen (5 meter).

Het platte dak vervangen in verband met lekkage EPDM

Het dak moet opnieuw bedekt worden. We hebben ergens lekkage en dat is de reden hiervoor, maar denken we dat beter is gewoon hele dak opnieuw te bedekken om zo te voorkomen dat we later lekkage in andere plekken krijgen. Het is een plat dak en heeft een oppervlakte van 16.5 m².

Dakdekken plat dak

Het opbouwschoorsteentje op het platdak is door ons zelf verwijderd. Nu moet alleen het dak nog gerepareerd worden. Ongeveer 1 x 0.50 meter. Wie zou dit op korte termijn kunnen doen? En wat zijn de kosten hiervan?

Dakcontrole in verband met de plaatsing van zonnepanelen

Wij willen graag zonnepanelen op ons dak plaatsen. Echter hebben wij vraagtekens of dat de huidige dakconstructie dit aankan. Vandaar dat wij er een specialist naar willen kijken om te controleren of het dak dit aankan. Het is zijn twee bitumen daken van een bedrijfsgebouw, De ene is ongeveer 12 x 80 meter en een hoger gelegen gedeelte van 10 x 30 meter. Graag ontvangen wij een offerte

Dak aan de binnenkant isoleren

Vrijstaande woning waar het schuine dak voorzien moet worden van goede isolatie en afwerking op de isolatie. Graag advies en een prijs voorstel. het zal gaan om ca 60 m2 plafond.

Pannendak voor fietsen overkapping realiseren

Graag wil ik een overkapping aan huis voor het stallen van de fietsen en de kliko’s. De maten zijn ongeveer 3 x 6 meter. Nu staat er niets. Aan een kant is ons huis en aan de andere kant staat een stenen schutting. Daar kan gemakkelijk een pannendak opgelegd worden. Het is heel makkelijk om erbij te komen.

Lekkage dak repareren en schade herstel binnen

We hebben een lekkage op de zolder. We denken dat het aan het dakkapel ligt, maar het kan ook zomaar aan de dakpannen liggen. We hebben heel graag dat iemand snel langs komt kijken wat er gedaan moet worden. De dakkapel is ongeveer 1,20 meter x 50 cm. De afmeting van het dak durf ik echt niet te zeggen. Binnen zou een stuk van 6 x 5 meter geschilderd moeten worden. Misschien dat het ook opnieuw glad gestuct moet worden en daarna geschilderd. Graag ontvangen we een offerte en laten we snel iemand langs komen.