Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tilburg of directe omgeving.

1698 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tilburg:

Bitumen garagedak vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van een oud en versleten bitumen garage dak: 3 x 5 meter. Of gedeeltelijk, of geheel vervangen hierover graag goed advies. Aan de voorkant zit een klein lek. Er ligt momenteel een laag water op het dak, dat komt ook omdat het overtollig water van de buren op vangt.

Schuurdak vernieuwen

Ik wil graag de golfplaten van het schuurdak vernieuwen. Er zijn gedeeltelijk ook asbestplaten en kunststof platten. Schuur is ongeveer 7 meter bij 3 meter. Ik wil ook graag misschien een afdak (van ongeveer 3 meter bij 2 meter) aan vast maken om de fietsen op te bergen. Bij de storm van vorige week is een plaat weggewaaid dus graag op korte termijn.

Boeiboord bij een plat dak vervangen

Het betreft een woning met plat dak. De houten boeiboorden aan de voor- en achterzijde wil ik graag laten vervangen voor Trespa. De lengte van de boorden zijn 6 meter elk.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren van een kunststof platdak. Dak is ongeveer 12 jaar oud. Lekkage komt door de betonnen platen heen.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

In het houten dak van de aanbouw zou ik graag een lichtstraat laten plaatsen. De afmeting zal ongeveer 1 bij 2.50 meter moeten worden. Indien mogelijk willen wij de werkzaamheden in januari afronden.

Boeiboorden repareren of vervangen

De boeiboorden van circa 5 meter x 3 meter (2e woonlaag) zijn van slechte kwaliteit en moeten vervangen worden. De boeiborden zijn van hout en moeten weer worden vervangen voor hout. Het gaat om de achterkant van de woning.

Oude regenpijp vervangen

De oude regenpijp dient te worden verwijderd en vervolgens dient er een nieuwe geplaatst te worden. De lengte van de regenpijp is 5 a 6 meter.

Dakrenovatie

Drie laags dakfolie plaatsen. Nieuwe panlatten. Pannen hergebruiken. 45 m2 dakoppervlak hellend dak met kleine dakkapel.

Platte daken renoveren

Grote platte dak van huis is 60 m2 en aanbouw 18 m2. Bitumen+kiezel sterk verouderd en aan vervanging toe. Ik weet niet of er isolatie onder kan/moet.

PVC dak vervangen

Plat dak met 2 ontluchtingen van 2.5 x 3 meter vervangen in bitumen dakbedekking.

Lichtkoepel in een plat dak maken

Graag wil ik een lichtkoepel met ventilatie en zonnewering in de badkamer laten plaatsen. Het dak is van betonplaten met bitumen bedekking. Ik denk zelf aan een koepel van 60 x 60 cm.

Dakbedekking op het schuurtje vervangen

Een berging met een golfplaat dak. De oppervlakte van de dakbedekking is ongeveer 13 m2 en het loopt een beetje schuin af. Er is géén asbest aanwezig. Probleem: het dak lekt, en we willen het graag laten vervangen door iets beters. De draagbalken binnen moeten ook worden vervangen door iets stevigers. We zijn benieuwd naar een kostenindicatie, voor een gedetailleerde offerte is waarschijnlijk eerst een kleine inspectie nodig.

Regenpijp laten vervangen

De oude regenpijp dient te worden verwijderd en een nieuwe geplaatst. De hoogte is ongeveer 5 meter.

Zinken dakgoot repareren

Zinken dakgoot lekt rond om het huis ongeveer 32 meter aan dak goot

Dakgoot vervangen in zink of kunststof

Het betreft het vervangen van de dakgoot. Graag ontvang ik een offerte voor een zinken en een kunststof dakgoot. De lengte is aan de voor- en achterzijde allebei 6.30 meter.

Dakbedekking vernieuwen op plat dak

Ik heb een huis met een plat dak van ongeveer 60 m2. Aangezien de huidige dakbedekking (waarop grind ligt) er nu bijna 40 jaar op ligt, lijkt me deze onderhand aan vernieuwing toe (van goede kwaliteit). Tevens wil ik graag weten of het ook mogelijk is om dit dak daarbij dan meteen ook te isoleren, omdat er zich direct onder dat plat dak de slaapkamers bevinden. Graag ontvang ik hiervoor van u een vrijblijvende offerte (eventueel gecombineerd met eenzelfde dak van mijn buren).

Dakgootlekkage repareren

Zinken dakgoot die zoveel voor als achter lekt met een totale lengte van 6 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Zinken dakgoten vervangen of repareren

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde vertonen lekkage. Graag laat ik dit repareren en anders vervangen. De lengte van de goten zijn ongeveer 4 meter.

Daklekkage repareren

Recent heb ik al een folie laten plaatsen tussen de daklatten en de pannen. Echter hebben wij op 1 plek nog steeds lekkage. De pannen dienen na het vervangen van de latten terug geplaatst te worden. Ook de daklatten bij de buurvrouw dienen te worden vervangen. De tussenwoning is ongeveer 4 meter breed en er is een dakraam en dakkapel aanwezig.

PVC dakbedekking leggen

Het leggen van 25 MTR2 PVC dakbedekking op een legklaar dak waar isolatie van 100 mm is aangebracht. Het dak is 5.10 bij 4.90 meter, ongeveer 15 meter daktrim en twee uitlopen voor regenwaterafvoer. Diepte van de mastiekhoek is 100 mm ongeveer. Ik kan zelf mehelpen met uitleggen en schroeven materiaal uitrollen aangeven daktrim schroeven etc.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen

Ik heb 8 zonnepanelen op het dank en onder een aantal hebben kauwen nesten gemaakt. Mijn vraag is wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en eventueel borstels langs de zonnepanelen te plaatsen zodat de kauwen er niet meer onder kunnen.

Nieuw dak aanbrengen op het huis

Ik wil graag een nieuw dak laten aanbrengen op ons huis. Op minstens een plek moet ook het dakbeschot vervangen worden. Aan de voorkant is een kleine aanbouw, waar de entree van het huis zich bevind met ~5 m2 aan dak, hier zijn waarschijnlijk de panlatten verrot. Op dit moment zit er oude isolatie aan de buitenkant van het dakbeschot. Het totale dakoppervlak is ~75 m2. Ik ben geïnteresseerd in 2 scenarios. Ten eerste de optie om het dak aan de buitenkant te laten isoleren. Wanneer ik voor deze optie kies, hoe hoog is dan de isolatiewaarde? De tweede optie is dat ik het dak nadat het vernieuwd is zelf aan de binnenkant isoleer, aangezien er voldoende ruimte is aan de binnenkant en ik de zolder toch nog moet afwerken.

Dakdoorvoer maken door een betonnen dak

Wij willen, ten behoeve van verbeterde ventilatie, een dakdoorvoer maken in de inpandige badkamer. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief plaatsen ITHO ssst Timer ventilator. De elektraleiding is reeds aanwezig. Het dak is van beton belegd met bitumen + kiezels.

Bitumen dak vervangen

Ons bitumen dak van de aanbouw is aan vervanging toe. Het betreft 16 m2 met 3 ventilatiekanalen. Ik ontvang graag een offerte voor zowel PVC als een bitumen dak.

Uitsparing voor een lichtstraat maken in een betonnen dak

Ik zou graag de kosten willen weten voor een uitsparing van een betonnen dak om een lichtstraat te plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Maten zijn om en nabij 400 cm bij 100 cm.